Új privát üzeneted érkezett!

[quote="dcili81"]

Mush jó könyvem van és Zöldi is megerősítette, valóban egy óra alatt kell 10 mozgásnak lennie...

quote]

nekem a vedono azt mondta, hogy 1 napon belul kell 10. nekunk egy oran belul nincs meg!!! most akkor parazzak??? tudjatok, hogy amugy is nagy aggodalmam, hogy nem mozog sokat. olvasom, hogy nalatok milyen buli van, hat nalunk ilyen nem volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.30 10:04-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Szerintetek normális, hogy a melleimen iszonyatosan látszódnak az erek? Ráadásul a két mellem között olyan erősen ki van dudorodva egy ér, hogy lassan már úgy néz ki, mintha visszér lenne. Ez pár napja van így. Amúgy nincsenek orbitális méreteim. 8) :D

Kép
Kép
gyurmi

Bocika!
Úgy néz ki lassan egy nagy csapat sírós, kiborulós kismamik tábora leszünk :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

Gyurmi: hogy látszanak az normális. Nekem is látszik! A kidudorodásban nem vagyok biztos, mutasd meg a dokidnak!

Mush: nyugi. Lehet neked egy nagyon nyugodt kisbabád lesz. Az jó ha mocorog és ne számolgasd!
Vendég

boci. de jo neked. engem a kutya nem fog hianyolni. sajnos itt mindeki potolhato!
raadasul, ha valaki szulni megy, akkor a reszlegen belul valaki elkezd penz gyujteni, es vesznek neki valamit, na mar most miota nem recepcion dolgozom, en nem tartozom egy reszleghez sem, igy en nem kapok majd semmit. pedig en hanyszor adtam bele ilyen gyujtesbe!

KépKép
KépKép
mush589

Ja és van még egy "hülyeségem".
Ha mozog a babó néha úgy hallom, mintha "kattanna" valami odabent. Olyan, mint mikor nekünk az izületeink kattognak. Szerintetek van ilyen, hogy az ő mozgását hallom? Ált. egy helyről jön a hang, onnan, ahol elvileg a popója van. Többször volt már ilyen az elmúlt időben és tuti nem én csinálom, mert ilyenkor nyugiban vagyok. :roll:

Kép
Kép
gyurmi

sarmi. sikerult mar a dokiddal beszelni?

gyurmi. biztosan pukizik. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!
Ma nagyon jól indult a napom, elég tűrhetően aludtam, reggel pedig a párocskám kedveskedett reggelivel (nincs melójuk, és hazaküldték). Most pedig séta lesz a program, gyönyörű napsütéses idő van.

Aida: ne haragudj, nem akartalak megsérteni, gondolom nálad is a hormonok dolgoznak, h ilyen gyorsan felkapod a vizet...

Zöldi, Bernuska: tetanusz állitólag a szülés közbeni fertőzések elkerülésére... :roll: Csak az a furi az egészben, h nem tájékoztattak azelőtt, nemhogy megkérdezzék, h akarom e

Mannababoca: néha nekem is vannak ilyen félelmeim, de gondolom, mire odakerülök minden természetes lesz, és jön majd magától.

Na mentem romantikus sétára kettesben a férjemmel :wink: Majd jövök

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Én a hétvégét terveztem vasalósra... :D

Képzeljétek tegnap voltam a háziorvosomnál és a patikában és végre összeírtuk és megvettem a baba első otthoni ápoló csomagját. Baromi rendesek voltak a patikában, ajánlottak cuccokat, körbe voltam ugrálva. Van benne Germastan, alkohol, hintőpor, mosdókenőcs, napraforgó olaj, gyógyszertári popsikrém.

Van aki még reggelente kávézik (rajtam kívül:)?

Sarmi: pihenj sokat. ne izgulj, ha SOS lenne, biztos befektetének, ma már senki nem vállal semmilyen felelősséget.

Képzeljétek tegnap este House meg Született feleségek alatt a reklámszünetekben titeket olvasgattalak, aztán egyszercsak odajön a férjem, és mint egy ötéves közli, hogy most már foglalkozzak vele is :D :D :D Azt hittem megzabálom. Egyszerűen imádom!

manna

Kép
mannababoca

Mush: na ezek nem a közvetelen kollégák ám. Elég nagy cégnél dolgozom, immár 10 éve és hát nagy az ismeretség! A közvetlennél én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, hiányozni fogok e. Persze aki normálisabb az már most mondogatja, hogy mi lesz velük, de a főnök (akinek a dolgait rendezem) nem mond ilyent! De nem is érdekel. Hétfőn még bejövök, hozok egy kis sütit a közvetleneknek aztán ennyi. Mondjuk itt nem tudom mi a szokás ha elmegy valaki szülni, mert 80 férfira 2 női kolléga jut. Namármost a mostani kolléganőm egy 50 körüli hölgy ő nem megy már szülni. Talán én vagyok itt (osztályon) az első aki szülésire megy!

Erika: :lol: :lol:
Vendég

Mush ne aggódj ezen, ha mozog akkor nincs baj! De az is lehet, hogy csak most nyugodt, és ha egyszer kibújik, akkor aztán bepótol mindent... :wink: :wink:

Nekem is látszanak az erek...

Boci amikor én írtam egy köremailt az utolsó napomon (ez egy pénteki nap volt), semmi reakció... sőt az egyik főnököm úgy köszönt el, hogy jó hétvégét, hétfőn találkozunk... :shock: , hát mit is mondjak erre... :roll: :roll:

Hétfőn megyünk az utolsó uh-ra :cry: , utána csak akkor látom majd a drágámat, ha kibújik...

Kép

Kép
dcili81

manna:én is még iszok reggelente bár nem sima kávét hanem 3:1-bent..:Dés hogy milyen jol tud esni.

mush:ne aggodj,az én pocaklakom sem ugy mozog ahogy a normának kéne lennie.nekem is hol van 20 mozgás 10 perc alatt hol meg nem érzem fél napig egyáltalán..
és reménykedjünk hogy ilyen kis nyugisak maradnak ha megszületnek:D

nekem is már csak a tisztasági kezdő csomit kell beszerezni meg az orrszivot...és teljesen meg van minden....

Kép

Kép
nikianya21

Manna: én bizony kávézom. Azt mondta a doki meg a védőnő, hogy amíg ilyen jó a vérnyomásom nyugodtan igyak egyet egy nap. Mondjuk nem az a lórugás szerűt iszom, hanem egy kicsit lightosabbat, tejcivel!
Vendég

Dcili!
Azért nem mindenki apája tudja úgy intézni a dolgokat, hogy mindig hurcolja a pocakosát mindenhova. Pl. nálunk Apa Pesten dolgozik, tömegközlekedéssel jár be. (Akkor is azzal járna, ha nem lennék terhes.) A kocsi itthon, ha bárhova mennem kell, akkor elviszem magam. A dokim magánrendelésére du. 4 órára járok, NST délelőtt lesznek, esélytelen, hogy Apa elvigyen. De legutóbb Zöldi is azt mondta, ha sima fájásokkal indulna a szülése, akkor ő még metróval is bemenne a kórházba. :-D

Mush!
Ne parázz! Zsófi is visszavett a tempóból! De nagyon!!!

Gyurmi!
Te se parázz! Az én melleim is elég durván néznek ki a kék erektől… Olyanok, mint egy Burda szabásminta. :-D

Manna!
Férjed aranyos lehetett! Ilyen nálunk is szokott lenni!

Én kávézok reggel. De egy fél kiskanálnyi Nescafét oldok fel egy bögre tejben és két kiskanál mézet.

Körkérdés: Első babások, ti már választottatok gyerekorvost?

Kép
Kép
lbernuska

Cili: sajnálom, hogy veled ilyenek voltak!
Vendég

lbernuska, nekem azt mondta a védőnő, ha nincs választott akkor ide fog tartozni ahol lakunk, ez a gyerekorvos 2 perc gyalog, szóval azt hiszem én "választottam" is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

manna. en is kavezom szinte minden nap, de en mindig egy csomo tejjel ittam.

cili. en is ettol felek! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="galzsuzsa"]
írta:
galzsuzsaAida: ne haragudj, nem akartalak megsérteni, gondolom nálad is a hormonok dolgoznak, h ilyen gyorsan felkapod a vizet...

Nem haraxom és ebben lehet vmi. Tegnap este csak úgy spontán kiborultam, elkezdtem sírni és úgy éreztem minden rossz az életemben. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

megerkezett az uj fenykepezo gepunk! szuper. most mar majd tudunk jo kepeket csinalni a kiscsajrol. majd a hetvegen tesztelem. csinalok pocak kepet, meg az epitkezesrol is.
ime:
http://www.camerabox.co.uk/product1.asp ... 1AodaiWS2A

ez amugy a szulinapi ajandekom tony szuleitol meg nagyszuleitol, csak nehezen sikerult valasztani. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

mush:én is én is...akarok fényképezőt.....pont most kell vennem nekem is a nagy esemény miatt....

Kép

Kép
nikianya21

Persze tudom, hogy nem mindenkinek lehet ott a párja minden egyes vizsgálatnál... én csak azt mondta, hogy örülök, hogy engem el tud vinni, és ha kell bármikor elvisz bárhova... ennek az volt a hátránya, hogy nyáron nem volt itthon, így amíg más a vízpart mellett hűsölt, addig ő dolgozott én meg itthon izzadtam...

Nekem muszáj reggelente egy kis kávét magamba döntenem, persze jó sok tejjel, mert használhatatlan vagyok. Kb egy ujjnyi kávé, meg annyi tej ami a bögrébe elfér, ez szerintem nem árt senkinek...

Boci engem nem lepett meg a főnököm kijelentése... én nem voltam a kedvence, tudod én nem feküdtem alá... nem is érdekelte mi van velem...

Jövő héten szerintem én is befejezem a vásárlást, popsikenőcs, meg fürdető, meg a szivacsa a pelenkázóra és textilpelus, ennyi, más már minden megvan, de jó hamarosan jöhetnek is.... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Kép 33 hetes pocak

ime az én mai pocakom:D

Kép

Kép
nikianya21

nagyobb a pocid, mint zoldie meg verae! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szép pocak, Niki...

Itt mindjárt megint esik az eső... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok megjöttem a védőnénitől.83,5 kiló vagyok(az 5,5 kiló plusz).Vérnyomim alacsony(101/56),a pulzusom kicsit sok(100)
Hasam körbe 113 cm.(nőtt!!!)
Megkaptam a táppénzes papiromat.de azt mondta a házidoki mivel ez vasárnapig szól,nem adhatom le majd csak hétfőn hátha addig megszülök,az csalás... :shock: :shock: :shock: Én feladtam persze postán mert ha nem ér be időben akkor meg nem kapok pénzt!!! :roll:
Védőnéni ahogy nézte a szívhangot elkezdett beszélgetni a babámnak,hogy maradjon még bennt egy kicsit...olyan aranyos volt!

Dokibácsi annyit mondott ne izguljak,ha baj lenne,most nem itthonról telefonálnék...amig nől és mozog sokat,addig semmi gond,mert elfér és jól érzi magát odabennt.
Kicsit megnyugodtam,de csak kicsit... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hú Niki ezek tuti ikrek!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

a baratnom(Wera) kislanya mar 4 es fel honapos, ezt most kaptam:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Aida!
Mostanában mindegyikünk átment idegbeteg-rinyálósba, ez úgy tűnik természetes, hogy szinte mindenki szinte mondvacsinált ok miatt kiborul...

Alapvetően én is a területileg illetékes gyerekorvost fogom választani, már lenyomoztam a dokinénit. De azért szeretném megismerni személyesen a baba érkezése előtt...

Niki!
Basszus, mekkora pocak!!! :-D Nem semmi!!!

Sarmi!
Örülök, hogy dokibácsi kicsit megnyugtatott. De nem akar megvizsgálni???

Kép
Kép
lbernuska

Iberni!
[quote]D írta:e nem akar megvizsgálni???

Nem,majd jövőhéten megyek hozzá.Itt csak azon van a hangsúly hogy a baba fejlődik e rendesen,azt meg csak uh-on lehet látni,oda meg igy is úgy is járok hetente.Szerdán megyek legközelebb.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok!

Megyek dolgozóba, és ma este csinálok túrótortát, majd felrakom a receptet!!!

manna
mannababoca

Sarmi: remélem akkor már egy kicsit nyugodtabb vagy.

Niki: hatalmas poci.

Mush: édes kislány!

Manna: túrótorta............ nyami-nyami. Nekem is ki kell találnom mit sütök hétvégén, amit hétfőn behozhatok, de még ahhoz sincs kedvem, hogy kinyissam a receptes gyűjteményemet! :cry:
Vendég

Sziasztok!

ismét próbálkozom az irással.. az előbb mire megírtam elment a net.. :roll:

Sarmon: ne izgulj, ha a doki is ezt mondja, tuti minden rendben van a babáddal!

Gyurmi: nem hülyeség, néha én is "kattogok" :roll: igy már ketten várjuk a válaszokat mitől :D

Mush: nagyon cukiii kislány! és tuti a fotómasina is!

Niki: nem semmi mekkora pocid van!!

Cili: jó neked h a párod tud menni veled. nekem Apa eddig 4D-n volt és ennyi.. :(
tegnap is d.u 4 helyett fél 8 kor jött haza, gyors vacsi, sütiztünk, és mehetett is a köv. helyszínre.. :evil: valamikor hajnalban jött haza.

Andy: szupi a kekszes süti! tetszikkk!

Gyerekorvost én is választottam, ő lett volna akkor is ha nem 500 m-re rendel.. :D én nagyon szeretem, és csupa jót hallok róla.

Kép
eszterke24

Boci! ez weram receptje. isteni finom es hamar keszen van, es meg glutenmentes valtozatban is megtudta csinlani nekem!:)

TÚRÓS SÜTI

Hozzávalók: 6 tojás, fél kg túró, 8 púpos evőkanál cukor, ugyanennyi liszt, 2 csom vaníliás cukor, 2 kis pohár tejföl, 16 dkg mikróban fellágyított Rama margarin, 1 citrom héja lereszelve.

Elkészítése: a tojást fölverem a cukrokkal. Egy másik tálba mindent beleöntök, fakanállal nagyjából összekereverem, hozzáadom a tojásos habot, turmixgéppel még kb 1-2 percet keverem.

Egy kisebb tepsibe (az enyém 28cm x 34cm-es) sütőpapírra borítom a masszát, majd előmelegített sütőben kb 180 fokon 45-50 percet sütöm.

Egyéb jótanácsok : Kb 20 percenként érdemes villával megszúrkálni, mert általában jól fölpuffad a levegőtől. Akkor van kész, ha a teteje jó barna!

Ha kivettem, porcukorral megszórom a tetejét. Langyosan kell fölszeletelni, mert forrón még elég lágy a közepe.

Én friss eperrel szoktam tálalni, úgy még istenibb...

KépKép
KépKép
mush589

Most tegnap óta azon agyalok,( mióta Sarmon irta h nem elérhető a dokija.. ) h nekem a fogadott orvos nem adott egy árva tel. számot sem, amin elérhetem ha kell..

nektek hogy van ez? odaadta a számát h tessék hivjon h bármi kérdése / gondja van??

Kép
eszterke24

Mindjárt dél, és azt sem tudom, hol áll a fejem :shock:

Bocika: nagyon a finisben vagyunk. Én eddig a barátoknak küldtem egy köremailt, és a legszebb válasz, amit kaptam egy kétgyerekes anyuka barátnőmtől: "Nahát, akkor jó pihit, előre aludd ki magad, utána úgyis megtanulsz ébren tölteni a 24 órából 26-t :)))) " :twisted: Mondjuk a többiekkel is sűrűn találkozom meg beszélünk telefonon, sokszor kérdezik, hogy vagyok...
De jó, hogy említetted, a céges népnek még írnom kell (bár kis cég, úgyis mindenki tudja, mi a szitu)... Nekem az esett jól, hogy a közvetlen főnököm írt egy "hivatalos" emilt az egyik nagy megbízónknak a dolgok állásáról, és onnan kaptam a jókívánságokat...

Mush: kitartás neked a jövő hétre, de meglátod, hogy hamar eltelik :) az meg ne izgasson, hogy ott kinek fogsz hiányozni, mi szeretünk, innen meg nem mész el :D
A baba mozgásán meg ne parázz, nem tudom, emlékszel-e a trombi által belinkelt kis okosságra:

http://www.timmermann.hu/site/letoltese ... zgasok.pdf

Én ebéd után kávézom, de "csak" Nescafé 3in1-t iszom
:oops:

Berni: nálunk sincs nagy választási lehetőség, az a gyerekorvos lesz, akihez tartozunk...

Kép

Kép
gabilany79

ikrek???:D:Dáhhh azt már tudnám...bár bb is azt mondta nagy a hasam..de én nem érzem nagyobbnak a tieteknél...bár most 80 kg vagyok és 128 a hasam körbe..asszem...

Kép

Kép
nikianya21

gaby. koszi! :oops: :oops: :)

KépKép
KépKép
mush589

Mush: köszi, kipróbálom!

Gabi: igen közeledik a finish. Ez a duma tud engem kiakasztani, hogy aludj előre.... Azt hogy a francba lehetséges???? :lol: :lol:
Vendég

Boci: engem is, és annyira sablonduma már, mint a "Mekkora a hasad!" Mindenhol mindenki ezt szajkózza... Különben is, én minél többet alszom, annál nyomibb vagyok...

Kép

Kép
gabilany79

nekem van egy uj kedvencem: te mar nagyon terhes vagy!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush! Nekem is mondta a védőnő ezt az óránként 10 mozgást, a dokim szerint viszont ez baromság, egyszerűen csak figyelje a kismama a baba mozgását, és ha az jelentősen eltér a megszokottól, akkor kell kezdeni parázni. Tehát ha neked eddig sem mocorgott élénkebben, nincs gond!

Gyurmi! Nekem is látszik az összes ér szinte az egész felsőtestemen.

Manna! Én a kávéval úgy csinálok, mintha kávéznék, hogy az illúzió meglegyen :) . Ez azt jelenti, hogy az egyébként is gyenge filteres kávéból kb. egy újnyi, felöntve 2X annyi tejjel.

zsebi_baba

alszunk...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Galzsuzsa!
[quote]B írta:orotválás, beöntés: nem kérdik meg, h akarom e...leborotválnak és kész

Nálunk azt mondták, ezek rutin, de nem kötelező műveletek. Egyébként nekem a második szülésemnél csinálták mindkettőt, és nem vészes, sőt én kérném is, jobb a kitolásnál, hogy belül "tiszta" vagy.

zsebi_baba

SZiasztok!

Egy darabig nem voltam, mert ez a hasmenős nyavalya még rajtam volt. Nem volt vészes, de olyan nehéznek éreztem a pocakom, hogy igyekeztem minél kevesebbet mozogni.
Ma voltam ultrahangon, minden rendben van, méreteink a következők:
BPD: 85 mm
AC: 320 mm
FL: 60 mm
Súlybecslés: 2594 gr.

Ennél még jobban örlükök annak, hogy a hétfői vér-és vizeletvizsgálat teljesen negatív, az éhgyomri cukrom 5,2 volt laborban. Azért örülök nagyon, mert ez a vérvétel HELLP labor volt, ami a toxémia lehetséges tüneteit nézi, mivel első babámat emiatt veszítettem el. Most minden rendben van, baba szép nagy, már én is jól vagyok, és még a nap is kisütött!

Sarmon: örülök, hogy rendben vagy, nagyon vigyázz magatokra!!!

Tegnap volt a hugom 6 hetes kontrollon. Mire hozzánk értek, a kicsi elaludt, betettük a Hunor kiságyába. Hugi lefejte a tejet, mert időre kellett mennie, nekem meg itthagyta Dorkát, hogy etessem meg, ha felébred. Olyan jó érzés volt, teljesen el voltam érzékenyülve. Nemsokára a kisfiam is itt lesz és róla gondoskodhatunk!

Na ennyit a túlcsorduló érzelmekről!!!

Üdvözletem mindenkinek: Laura

Kép
Kép
szeles4

o szeles. ez nagyon aranyosan hangzik. biztosan jot durmolt Dorka Hunor kisagyaban! van ujabb keped rola?

boci. tenyleg nekd van azota ujabb hired a baratnodrol?

KépKép
KépKép
mush589

Mától Gastroyaltól rendelem az ebédet!!! :-D Ma lecsós, libamájas husit ettem burgonyafánkkal. Nyami!!!

Mush!
Barinőd kislánya zabálnivalóan aranyos!!! :-D

Ezt a sütit lehet megcsinálom! Na persze tegnap az utolsó morzsáig elfogyott a rizsfelfújt... pedig nem volt kevés. :-D Apának is nagyon ízlett.

Eszterke!
Én a dokimmal terhességem előtt is a mobilszámán egyeztettem időpontot. Múltkor még a 4 napos ünnep első napján is felvette, meg már beszéltem vele hétvégén is... Őt hétköznap nehezebb elérni, amikor pl. műt.

Babamozgás: Nekem a védőnénim nem mondott ezzel kapcsolatban semmit. Végülis ha jobban belegondolok a szoptatás fontosságát szajkózza folyton, de ezenkívül csak azokra a kérdésekre válaszol, amiket felteszek. Magától semmi új infóval nem szolgál... :evil: Ja és azt is ígérte, hogy októberben kijön hozzám. Eddig nem tette... Most ki is akadtam rá...

Kép
Kép
lbernuska

Erika!
Kifejezetten feszültségoldó gyakorlat nincs, a teljes ellezulás segít. Mi úgy szoktuk, hogy megy egy tibeti harangzene, kényelmesen oldalt fekszünk, és az oktató folyamatosan mondja, hogy mit feszítsünk, és lezítsunk el. A végéra majdnem mindig elalszom, pedig csak negyed óra ez a "gyakorlat".

Mush! Szerintem ne parázz! Ha eddig is lusti volt a kiscsaj, akkor így a végén sem fog többet mozogni. Amúgy a pici rezdülések is számítanak ám, nem csak az, amikor a gyomrodat tapossa.
Kajálások után szokták javasolni aszámolást - mondjuk ez dolgozó népnél csak a vacsi, és szigorúan nyugalomban, úgy, hogy nem mozogsz.

Gyurmi!
[quote]S írta:zerintetek normális, hogy a melleimen iszonyatosan látszódnak az erek?

Teljesen normális. Az enyém olyan, mint egy vízrajzi térkép.

Zsuzsi! A szülés közben nem fertőződhetsz tetanusszal! Biztos, hogy azt kaptál? A tetanusz egy talajban élősködő gonoszság, és csak onnan lehet elkapni. Valami nem gömbülyű... És ha fél, egy éven belül kaptál, akkor nem is kéne ismételni. Ezt sem kérdezték meg?

Manna! Coca kávézik. És napközben néha fekete teát is iszik. Meg Colát. Éljen a coffein!

Berni!
[quote]A írta:zért nem mindenki apája tudja úgy intézni a dolgokat, hogy mindig hurcolja a pocakosát mindenhova.

Hát nem bizony. Viszont ha gáz van, akkor ugrik, akár 150 km-ről is, de azonnal.

[quote]D írta:e legutóbb Zöldi is azt mondta, ha sima fájásokkal indulna a szülése, akkor ő még metróval is bemenne a kórházba.

Az azért hozzá tartozik, hogy valszeg 10 perceseknél elindulnék, és a csomagot már más hozná utánam.

Hát én még nem választottam gyerekorvost.

[quote]n írta:agyobb a pocid, mint zoldie meg verae!

Na mérjünk csak Niki! Enyém 125 cm. A 128 asszem az nem elég! Pontosan kérem! :lol:

Sarmi! Szeles! Jeeeeeeeeeeeeeee! Jó hírek!

Kép
zölddisznó

Mush! Nekem sem mozog túl sokat a babó, de szerintem a pici mozgásokat nem is mindig vesszük észre. Egyébkén én azt olvastam, hogy 12 óra alatt legyen 10 mozgás.

Niki! tényleg nagy pocid van!

Sarmi! ha a doki azt mondja nincs baj, akkor nyugi!

Ti milyen sűrűn jártok uh-ra? Én a 30. héten voltam és nem is tudom lesz e még egy. A dokimmal a 34. héten találkozok és azt mondta, hogy utána már csak a ctg van meg egy vérvétel.

Amikor írjátok, hogy már minden megvan, mindig el kezdek parázni, hogy nekem még mennyi mindent kell vennem. Úgy érzem valamit biztos elfelejtek majd és már nem lesz rá időm

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush!
Nagyon édes a barátnőd kislánya :)

Gyurmi!
Az én mellemen is látszanak az erek, sőt kisebb pigmentfoltok is kijöttek és pár darab szemölcs féle.

Túró torta! nyami - nyami
de jó lenne valamit sütni.
Ja ne panaszkodjak kész a malacsült.

Tegnap voltam a védőnéninél 73,2kg (62-ről indultam) erre a kiskönyvbe 93,2kg írt :twisted: még jó h sasszem vagyok. Ja és kaptam mintákat: pelus és melltartó betét +sok prospektus.Párom ma szabadnapon rohangál (fogorvos,anyag...)Lassan látom a végét a bővítésnek.Tegnap volt itt egy gázos hétfőn megcsinálja, szombaton jön festő hátha el tudja vállalni minél hamarabb.

Kép

Kép
bellanitta

erika. ezen ne izgulj, ha valami kimarad, akkor az kimaradt, majd apa megveszi/megcsinalja/beviszi!
magamat ismerve a ferjem sokat fog rohangalni! :)
szerencsere itt dec 25-t es jan 1-et leszamitva nyitva lesznek a boltok(tavaly 26-an en mar a learazasoknal nyomultam:)). na iden ezt kihagyom! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?