SziAsztok!
sajnos úgy tűnik lőttek a játszóházunknak
Ancsi éjjel olyan, de olyan lázas volt, hogy csak na.
Még félálomban van, kíváncsi vagyok, elmúlt e. A másik, hogy jön az asztalos "valamikor délelőtt" - hát köcc. Szóval, ha időben végez, és Ancsi is jól van, elsétálunk arra, mert szép az idő, de ne számítsatok ránk...
(ráadásul én is szarul vagyok, beköszöntenek hamarosan a piros betűs napjaim....)
Évikém,
jobban vagy már? Nekem is voltak fejgörcseim, de nem ilyen durva. De tudom miről beszélsz, amikor Ancsi kisebb volt, még nem járt, nekem is volt 3 ilyen napom. Szenvedtem, mint egy kutya, de a legrosszabb az volt, hogy nem bírtam a gyerekemet ellátni. Legközelebb szólj bátran, segítek. Komolyan.
Kata,
szuper, hogy Marci jobban van, a cicifájást meg iszonyúan sajnálom. Sajnos se tapasztalatom, se ötletem
Era,
Cini-bukfenc ügyben: gyerektorna.hu. Itt mindent megtalálsz!
A játszóház vecsésen van, be kell jelentkezni, igazából egy szoba, a fejlődésben rászoruló gyerekeknek hozták létre eredetileg, fejlesztő játékokkal.
Ildi,
ha Ancsit vesszük, ő nem köhögött előtte és azóta sem. De nyilván mást kapnak el az oviban, mint az utcán...
Gyógyuljatok, szorítok, hogy Réka tartsa magát.
Szandra,
meggyógyultok mostmáraztán? Igen?
Anyósom szeret vasalni, csak én nem szeretném, hogyha itt van, akkor álló nap vasaljon
DE jó pénzért még ezen is változtatok
NA, ébred...