Sziasztok!
Anita, nekem is szaraqszik mostanában a levelezőm.Én egy pár napja járok úgy,hogy első nekifutásra be sem tölti az oldalt a keresőből.Ja,és nekem is iszonyú lassú
Nézzétek meg,hogy nem valami virust szedtél össze,mert olyankor lassul nagyon.Mondjuk nekem most tök szűz
a gépem,múlthéten volt virusirtózva és szinte semmi progit nem telepítettünk még fel rá mégis lassú.
Varrni én is igy szoktam
nagyon lassú a megálmodás,a kiszabás már egy kicsit gyorsabb,a varrással meg már egész gyorsan haladok
már amikor jó a gépem
Betegeskedőknek további javulást!
Reni,hol fogsz szülni?Már kevés helyen van 5 nap benttartózkodás.Én a Gergőt kedden délben szültem és péntek délben már itthon is voltunk,igaz,sima szülés volt.
Az hogy semmi jele nincs a szülésnek: én hétfőn du.még a szomszédasszonyommal vigan beszélgettünk egy bevásárlás után,ahol is megjegyezte,hogy milyen fitten és frissen vásárolgatok és szaladgálok és másnap hajnalban megjöttek a fájások
Ja,és én is a 38.hétig vezettem - befértem a kormány mögé,pedig nem voltam akkor sem egy aprócska
-és csak azért hagytam abba,mert egy hülye faszkalap túl közel jött hozzám és letörte a kocsi tükrét.Ezek után megijedtem és többet nem vezettem a szülésig már.
Katus,le ne szúrd a porszívózásért a párodat:D akkor soha többet nem fogja csinálni.Az enyém olyan igazi férfi ,ugy évente kb.2x van a kezében
mikor a kocsiját porszívózza.
Geri is régen a csigabiga vonalat rajzolta,majd nyáron áttért a körökre.Az egész betonjárda ezzel volt tele,merthogy vettünk neki többszinű krétát és hát minddel csinálni kellett köröket.
[quote="vojudit79"] írta:vojudit79Igény szerint kiscsoportos foglalkozásokat is tartok:)
Judit,szóljál ha nem bírod már,szivesen segítek
az én fiam is nagyalvó még mindig
Viszont az óraállítással megzakkant
mostanában 6-kor kel
na mennem kell ebédet készíteni
drága fiam 1-2 falatnál többet nem eszik a bölcsiben