Új privát üzeneted érkezett!

Leda, megyek aludni, félek, ha még maradok a reggeli felkelésem kerül veszélybe :wink:

Jó éjt (illetve nektek jó délutáni pihit :) )
Vendég

Tünci

Párom tudomásul vette, hogy december és addig nem, de akkor igen.
Ennyit beszélünk róla.

Betti
Kép
betti0412

Boboka ment privi.. Jó reggelt.. én megyek lefekszem..

Kép
leda2002

Leda,
igen valahogy így gondoltam én is,köszi lányok a válaszokat.

Azért kérdeztem meg ,mert kiváncsi voltam, hogy ez is olyan tabu dolog e a férjeinknél.Végülis én meglepődtem ,hogy a párom, olyan nyíltan megmondta, hogy neki még biztos nem menne..
Azt mondta. ohgy mindenképp szretne gyereket és reméli hogy elmúlik majd ez nála, de nem tudja megmondani, hogy mikor,hogy ,hogyan fog érezni pár hónap múlva...

Semmiképp nem akarom ráerőltetni majd, mert azt akarom, hogy most sokkal jobban részt vegyen benne..egyszer ő is mondta, hogy sajnálja, hogy nem simogatta többször a pocakom, amíg ott volt Viola..azt hitte van még ideje..és hogy elmehetettt volna az összes uh vizsgálatra, de úgy gondolta,majd nézegetheti naphosszat, ha megszületik...

Értitek, hogy minden más lesz,ugye?

Betti,remélem még otthonról írtál :wink:

Itthon beállítottaa párom a telefonomon az ébresztőt fél nyolcra!!!ÁÁÁÁ,tiszta ideges voltam...na de legalább lesz időm babanetezni, míg hazaér... :lol:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, ezt én is a férjem szemére vetettem, hogy nem símogatta eleget a pocit, meg csak két ultrahangra kísért el (az elsőre, amikor nem jöhetett be, meg egy 4 D-re). Én is úgy éreztem, hogy mindent egyedül kell csinálnom, mert ugye a társadalom úgy áll a terhességhez, hogy ez nem egy betegség, ez egy állapot, a terhes nő legyen fitt, és ne panaszkodjon, ha itt fáj ott fáj, ha egy kicsit többet kell gyalogolni, ha be kell vásárolni stb. Hát én nem panaszkodtam, de kicsit egyedül éreztem magam. Persze tudom, hogy férjem is nagyon várta, de hát a pasik másként állnak a dolgokhoz.
Olyan természetesnek vettük, hogy hát persze, baba megfogant, baba jön...

Másodjára minden más lesz úgy érzem.
Vendég

lehet ,hogy nem jól fogalmaztam..
NÁlunk pont, hogy az volt, hogy mindig mondtam a páromnak, hogy nem kell engem kísérgetni, majd nézegetjük, ha megszületik..hazahoztam a képet,megnézte,néha megfogta a hasam...
a 4d-re jött el velem, mert ott mindenképp meg akarta nézni, meg hogy miket mondanak..

Egyikőnk sem gondolhatta, hogy ez lesz a vége. :cry:
Ah, így megint jó szomorkás napunk lesz... :?

itt nagyon hideg van, épp szellőztetek, de mindjárt abba is hagyom, mert megfagyok.Az eső is esik...

KépKépKép
tünci28

Itt is csepereg az eső.

Nekem is jól indult a nap, kérdezte egy csaj, hogy csak látogatóban vagyok e a melóhelyen, mondtam, hogy nem. De hát te most szültél, nem? Mondom igen, de itt vagyok. De mi van? Hát mondom, meghalt a kisfiam.
Akkor erről nem illik kérdezgetni, ugye? Nem mondtam rá semmit. Erre elkezdett kérdezősködni, hogy szülés közben-e, meg mi hogy volt. Tök aranyos volt, mert láttam, hogy érdekli, csak olyan furán jött ki.
De hát nekem már úgy látom sehogy se jó, egyszer az a baj, hogy nem beszélhetek róla, egyszer meg az, ha kérdezgetnek. Rajtam igazodjon ki az ember :roll:
Vendég

boboka privit kapott..és fején ütötte a szöget.. egyelőre semmi sem jó, akkor sem ha kedvesen kérdeznek, akkor sem, ha érdeklődve, akkor sem, ha nem kérdeznek, akkor sem, ha felületesen stb.. mert még a fájdalom nem került a helyére... azért mert ez a fájdalom a tietek, teljesen ki akarjátok sajátítani (jogosan) és az érzelmi hullámzásoknak megfelelően várjátok el, hogy az emberek kezeljenek.. de ők nem tudják, nem értik, ezért sem sül el soha jól a beszélgetés..
viszont én elsütöm magam az ágyban, most már biztosan.. a neten böngésztem a különböző nevelési módszereket, vitákat, véleményeket és orvosi javaslatokat olvastam...brrrr

Kép
leda2002

LEDA is fején találta a szöget...

KépKépKép
tünci28

Hát igen, nem várhatjuk el az emberektől, hogy mindig a hangulatunknak megfelelően beszéljenek hozzánk. Ezt nekünk is meg kell tudnunk tanulni kezelni.
Vendég

Tünci
Nem otthonról írtam, fél hét óta bent vagyok, 5.40.-kor gurultam ki a garázsból.

Betti
Kép
betti0412

Meddig melózol Betti? Háromig vagytok?
Vendég

4-ig

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Látom ma már szépen termeltetek. :wink: Én ma még nem jutottam hozzá a géphez. Mert őszi szünet van....... :x

Kép

Kép
melcsike70

Kisütött a Napocska és nagyon kellemes az idő. Remélem nálatok is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Majd irjátok meg nekem hogy lehet üzenetet törölni. Mert az nem találtam meg sehol.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Betti, akkor kicsit később is kezdhetnél:)

Vagy akkor már nagy a forgalom, ilyenkor még egyszerűbb az úton haladni?
Vendég

Melcsike, csak rámész a priviben az üzenetre, és jobb oldtalt alul ott van, hogy üzenet törlése. És már törölve is:)
Vendég

Boboka

Nem a privát üzit azt tudom, hanem a hozzászólást gondoltam, csak rosszul irtam meg akkor nem üzit kellett volna irni. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Menj rá a szerkeszt-re, és töröld ki. Azután írj be valamit, pár betű is elég, mert üres üzit nem lehet elküldeni. Aztután elküld
Vendég

Köszönöm, addig látod eljutottam hogy kitöröltem de arra nem gondoltam mást irjak be helyette.

Jaj de ügyes vagyok :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én is ilyen vagyok, néha ott van az orrom előtt a válsz, és nem látom :lol: :wink:

Tünci, mivel tudnánk felvidítani?

Lassan indulok ebédért, utána jövök:)
Vendég

Összepakoltam az iratok között,úgy gondoltam most már mindegy..egész reggel bőgök,teljesen kicsinálom magam, úgyhogy mindjárt elmegyek a boltba, hátha az utcán abbahagyom.

Tehát, ma reggel felhívtam az igazgatót,mert még mindig nem tudtam semmit...azt mondja azért nem küldte még a beosztást, mert nem volt kész...(ezt ugye tudjuk hogy hazugság, mert korábban én már kértem a kolleganőmtől...)
Atán felhívott a közvetlen főnököm, hogy akkor vasárnap kezdjek,jó???
jó hát..nagyon jó.

Aztán felhívott a volt osztálytársam, elmesélte milyen volt a 10 éves érettségi találkozó..mindenki terhes, vagy most szült,mindenki házasodik, házat vesz.

Pakolás közben végül kinyitottam a boncolási jegyzőkönyvet...A Kicsikém halála után 660 gramm volt, 33 centi..a fejkörfogat 22 centi...masszív tüdővérzés,semmi rendellenesség..

Ma lehet nem írok már, semmi szükség rá, hogy titeket is lehúzzalak.

Jók legyetek, puszi!

KépKépKép
tünci28

Jaj Tünci annyira sajnálom hogy ilyen rossz a mai napod. Ez ami érthetetlen látod. Én is ezt nem tudtam elfogadni, semmi nem volt a Bogikámnak sem, miért kellett akkor megszületnie. Bogikám 730gramm volt 31 cm és 22 a fejkörfogata. Ja és ma kézbe vettem amit küldtek a vérminta miatt. Hát gratulálok nekik. Smuk Borbála volt irva a nevének, 08.18-át irtak a születési dátumnak holott 17-én született és mindez mellé még a házszámunkat is elirták. :shock: Akkor hogy gonodolhatnánk ezek után, hogy normális kommunikáció van az osztályok között? Mikor annyira hülyék hogy még az adatokat sem irják le pontosan.

Tünci
Egy kicsit mosolyogjál légyszi, légyszi, légyszi :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, lehet, hogy Kép a hangulatod, de sok Kép küldünk neked, és hátha hamarosan Kép lesz :wink:
Vendég

Boboka ennyire Kép büszke magára, hogy be tudta tenni a smile-kat :lol:
Vendég

Tünci, nyugtass meg, hogy kicsit vidítottam rajtad ezekkel a hülye smile-kal :oops: :oops:

Igazgató hülye!!!
Osztálytársak hülyék :oops:
Melcsike a hülye kórház hülye :!:
Vendég

Jaj Boboka,csudapofi vagy!!!
Mosolyogtam!!!!

Köszi Lányok!
tünci28

Boboka ennyire Kép örül
Vendég

Sehol senki? Ne hagyjatok ennyire dolgozni:)
Vendég

Én még élek!

Tegnap nem tudtam megnézni a Grace klinikát, helyzetjelentést kérek!

De már a feleségekből nézem az 5. évad első két részét! :D

Betti
Kép
betti0412

Tüncike
Élvezd ezt a pár napot munka nélkül még, pihenj sokat, mert olyan gyorsan visszaáll a mindennapi daráló, hogy szinte észre sem lehet venni.

Betti
Kép
betti0412

A szerda a legrosszabb, pont annyi van előre, mint mögöttem, a csütörtök az már hétvége.

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Hogy teszel fel smile-kat már én is próbáltam de én nem tudom. :oops: Pedig próbálkoztam én is. Küldeni akartam Tüncinek, de ezek már unalmasak néha.

Kép

Kép
melcsike70

Most nem tudok írni, szobát festünk éppen,majd este megpróbálok, vagy reggel...

Betti majd megírom, hogy mi volt a grey's-ben.

Puszi

KépKépKép
tünci28

Hazaértem:)

Melcsike, smile-k:

beírod a google-ba, hogy smile, felhoz egy csomó oldalt. A legszimpibre rámész, és feljön egy csomó smile. Jobb klikk valamelyikre, kép mentése másként, és itt, a melléklet feltöltésénél be tudod szúrni. Először itt a kis ablakban csak a szöveg jelenik meg, de ha elküldöd, akkor fent már a smile villog:)

Erre mind ma sikerült rájönnöm

Kép
Vendég

Köszönöm Boboka!

Sajnos nem tudtam. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

:roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Valaki?

Kép

Kép
melcsike70

Kép [/url]

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nagyon ügyi vagy:)

Én vagyogatok, most készülődök nemsokára tornázni egy cseppet
Vendég

Sziasztok!
Melcsike és Boboka is ügyi!!!

Melcsike!
Szeretném megkérdezni, hogy most hogyan megy az általános iskola alsó osztályaiban a gyerekek értékelése???
Hallottam, hogy valaim szöveges dolog van...Ez mennyire felel meg a szülőknek, mennyire ad "jó" tájékoztatást a szülőknek??

Nem baj, ha ilyesmit is kérdezek a fórumon?
Úgy láttam ,hogy nem gond senkinek, ha mindenféléről beszélünk..

Kisanyácska,Sütőtök, mi újság?

Kisanyácska előző témájával kapcsolatban annyi gondolatom van, hogy egy oldal is kevés lenne, úgyhogy inkább majd személyesen megvitatjuk. :)

MANOMANO,kérlek jelentkezz!!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci, köszönjük az elismerő szavakat Kép
Vendég

amikor én ügyeskedek, ezt szokta küldeni az uram:
:lol:
Tünci ilyen beképzelt: Kép
tünci28

Hello!

Ha segitetetek akkor megy magamtól nem minden :oops:

Ezt nektek küldöm Kép

Kép

Kép
melcsike70

Betti!

Már nagyon régen láttam ezt a részt a grey's-ből,most nem tudom hol a lemez, de amire emlékszem leírom,aztán remélem nem írok bele olyat ,ami ezután jön..

Callie-nek a vezető rezidensnek nem nagyon megy ez,egész nap gubbaszt az orvosi szobában(mert nagyon kivan a férje miatt..arra nem emlékszem hogy megmondta e már neki a Georgie,vagy csak sejti a megcsalást...) és nem csinálja a munkáját, helyette Bailey dolgozik a szervezéssel, de nem árulja be a főnöknél...
az old-old man, akinél enni szoktak felébred, viszont a fejébe veszi, hogy érzi aznap meghal..IZZIE próbálja elmondani neki, hogy az életben vannak még örömök ,még homárt is hoz neki...aztán amikor már felöltözve ül a pasi,egyszercsak észreveszik hogy meghal..
A jóképű plaszitkai sebész, meg a főnök menőznek, hogy majd ők újítanak műtéti technikát és végül amit csinálnak azt Mr.Álompasi hozza helyre..mert majdnem elbénázzák a nyelvrákos nő műtétjét..
és Mr. álompasi és Meredith mindenhol szexelnek,amikor csak eszükbe jut pedig szakítottak..és ezért ő lelkifurdalást érez Christina felé, aki ezt észreveszi és kihasználja,elkéri Meredithtől a műtéteit..

nagyjából ez jut eszembe.
tünci28

Tünci!

Az iskolai értékelés: Hát még csak egyszer kaptak a Barciék.Volt egy témazáró vizsga nekik németből és Barci a maximális pontszámot érte el. Igy nem osztályzat volt beirva, hanem az hogy SZUPER. Pirospont, és feketepont van nekik ugyanugy, meg matricákat kapnak a jó feladatokra. De még nem kaptak értékelést.
Rendesen az a kék Tájékoztató füzetük van mint anno nekünk volt elsőbe. De én azt gondolom hogy nem rossz ez a rendszer, mert tényleg a tanárok véleményét kapod meg a gyerekről és azért az fontos hogy hogy vélekednek a gyerekről a nevelők. És szerintem a gyerekeknek sem veszi el a kedvét az iskolától ha már alsóban megkülönböztetik őket jegyekkel. Mert anno egy gyerek mindig csak 2-est kapott, nem igazán érdekelte hogy kaphat e jobb jegyet, mert ezzel elvették e kedvét attól hogy többet produkáljon.

Az viszont lehet hátránya, mert igy csak osztályismétlésre javaslatot tesznek a tanárok, de a szülőnek nem kell beleegyezni és nem biztos hogy hosszu távon az a gyerek akinek nem ártana újra járni azt az osztály ha felsőbe megy ott megbosszulhatja magát ez a dolog. Mert szerintem nem sok szülő van aki elfogadja hogy a gyerekét megbuktassák.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, tökéletesen írtad le :lol:

A reklám utáni részt már nekem is csak mesélték, de így tökéletes a kép:)

Na összeszedem magam, és tényleg megyek mozogni egy cseppet Kép
Vendég

Melcsike,köszi!

Azért kérdeztem mert pakoltunk a múltkor és anyu eltette az én gyerekkoromból ezt az említett értékelő füzetet..tehát nem újkeletű találmány..azon vigyorogtunk anyuval ,hogy nekem ilyenek voltak benne:
Az órán szokatlanul mozgékony,figyelme könnyen elterelődik,ugyanakkor nem marad le..
Társaira rászól,ha tévesztenek(kérjük a szülőt,gyermeküket fegyelmezzék)
A gyakorlatok ismétlése közben rajzolgat.
A tanító szavába vág..(ez volt a kedvencem... :lol: ,hát ha egyszer unatkoztam...)
A füzetei maszatosak(naná, mert vacak tollam volt és balkezes vagyok...)
A gyermek selypít,Szülők vigyék a gyermeket logopédushoz.(na ezt konkrétan leszarták anyuék, úgyhogy ez megmaradt.... :? )

MÉG EGY KÉRDÉS:tud valaki valamit a mostani felsőoktatási felvételi rendszerről????

ÉS BETTI?HOL VAGY?
tünci28

Tünci

Király az értékelésed :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?