Jó reggelt!
Gondolom nem bánjátok, hogy most kicsit gyakrabban jövök, de hát ősziszünet van, és most értem el arra a pontra, hogy kezdek ráérni, mert a fontosabb dolgaimat már megcsináltam
Vicky: Azért gondolkozom nagyon azon, hogy átmegyünk majd a Káliba, vagy legalább egy ottani orvoshoz, hogy lombik előtt még ott is csináljanak inszemet, hogy megismerjék a szervezetem reakcióit. De amilyen tempóban mi haladni szoktunk ez nyárnál hamarabb nem történik meg... Bár lehet hogy ez marhaság... (főleg, hogy még csak két inszemen vagyunk túl
)
Nálunk csak az első inszem előtt kellett nyilatkozni. Mind a kettőnknek. Azóta nem kértek ilyesmit.
Twist: A tőzegáfonyával én is próbálkoztam, de nem vált be. Egy kiadós gyulladás esetén, olyan mint halottnak a csók. A vizeletet savasítja és így olyan környezetet teremt, ami gátolja a bacik szaporodását.
A megfázás engem elkerül idén rendesen. Főleg amióta lóadagban kapom az immunerősítőt
Most bizti butaságot kérdezek, de kicsit zavar valami. Múlthét szerdán este jött meg és kedden az asszisztens csodálkozott, hogy ezen a héten e miatt nem megyek rákszűrésre. De nekem mindig olyan volt a vérzésem, hogy 3-4 nap erősebb, aztán 3-4 nap barnázás szerű, mielőtt kitisztulna teljesen a hüvelyem. Ez rendellenes lenne??