Szép estét csajok!
Tavika!
Akkor lesz egy kis gondom, de nem bánom! Majd megnevelem!
Ha két halakkal kibírom, elbírok egy skórpióval is!
Még nem nagyon jutott semmire, próbálja elérni a tisztiorvost vagy kit! Holnap még próbálkozik! Tényleg jó választás volt ez a doki! Örülök, hogy ilyen jól vagy!
Zsófi!
Nem bizony! De akkor te sem!
Még használd ki ezt a pár napot és szórakozz, igyál, oszt helyezd magad vízszintbe egy darabig!
Basszus Mofly! Ez nem igazság!
De tényleg elmúlhatnak maguktól, nekem a mensivel mindig elmúlt!
Marietta!
Ez a leányzó olyan gyönyörű! Eddig is szép volt, de most mégszebb!
Te is nagyon helyes vagy!
Gyugyi!
Ha 15-e, akkor lehet találkozunk! Majd valamelyikünk le vagy fel ballag! Ha nem megy meg ott a lift!
Vicuska!
Nehogy elkezdj parázni, nincs semi baja a bébinek! A lepény miatt lehet, hogy később fogod érezni, asszem most én is később éreztem, mint a többit, talán a 17. hét környékén!
Susy!
Végre jöttél! Nagyon szépek a képek! Én tigris, nyuszi fan vagyok! Fülest csak sajnálom, olyan szemetek vele! Még nem tom mikor veszik ki a varratokat, holnap megyek dokihoz, szerintem már mond valami biztosat!
De jó, hogy ott van anyukád és kényeztet! Mostanában az enyém is, nem tom mi van vele, de igazán jólesik! Eltudnám visleni!
Kata!
Ne aggódj. Nekem pont 6 hetesen volt akkora, mint Natinak 5+6-on, ennyit számít pár nap! Inkább a barna az ami nem jó! Valahogy bekéne szerezned utrót vagy valamit! Nekem sajnos nem maradt, pedig szívesen elküldeném!
Fenci!
A 24. héten még a méhszájon volt, de a 28. héten már jó helyen volt! Igaz addig parátatott az uh-os doki, hogy legyen készenlétben a kórházas csomag, mert bármikor baj lehet, de nem lett és neked sem lesz, de ne emelj semmiképp nehezet! És itt nem cementes zsákra gondolok, hanem minden amit már érzel a pocidon, hogy nehéz, azt hanyagold! Na jó, nagyjából a 20. héttől csak úgy repült az idő, de én addig nagyon paráztam (Littike és Tavika tudja mennyire
) biztos azért érezetem, hogy vánszorog! Hát az első mondatod nagyon teccet, még mindig röhögök!
Ticsi!
Azért a halak sem egy eccerű eset!
Mesélj, hogy telnek a napjaitok?
Babcsi, Tündi? Írjatok pár sort!