Gabi!
Igen, mindenkinek megvan a maga keresztje. Én már most nyugodt vagyok, hogy méhen belül van, mert nekem ez volt a gond. De reméljük mindenkinél minden rendben lesz. Sokan mondják, hogy innentől aztán egy perc nyugtunk sem lesz, mert ha megszületett, akkor is lesz min aggódni egészen felnőtt koráig, s még utána is. De hát neked nem magyarázom!
A táncot én is úgy tervezem folytatni ahogy te, mi is legalább 3 babát szeretnénk, de a négy is jöhet!
Erőnlétem talán nem lesz majd a régi, de a technikát nem felejtem el, aztán majd az erőm is visszajön!
Építkezés!
Tényleg macera, de egyszer el kellett kezdeni. Mivel egyszerre nem volt annyi pénzünk, hogy lakást vegyünk, hitelt meg nem akartunk felvenni, csak ez a megoldás maradt. A telek amúgy megvan, már van rajta egy ház az apósomék háza, jelenleg mi is ott élünk (most máshol pihenünk, de holnap már megyünk haza), szerencsére elég nagy, úgyhogy ráfért még egy ház. Szerencsére most fejezték be a tetőt még tél előtt, úgyhogy nyárig semmi dolog vele. Lesz egy kis nyugi. Bár szerencsések vagyunk, mert nem kellett ott lennünk az építkezésen (ugyebár dolgozunk) apósomék nyugdíjasok, ők tartották a frontot. Ha ők nincsenek, akkor még nagyobb káosz lett volna. Így is volt mindig egy-két galiba.
Cini!
Mindenki tág szemekkel nézett ránk, amikor megtudták, hogy nem vettünk fel hitelt. Most meg mindenki mondja, hogy milyen jól tettük. Pedig csak annyi volt rá az okunk, hogy az én közalkalmazotti fizetésem ugyebár nem az egekben jár, férjem meg most szakvizsgázott, most indul be neki a pályája, amire nem mertünk hitelt felvenni. Bár sok mindenki szerint jól dolgozik, ügyes (szerintem is csak én elfogult lehetek
), de mégsem tudhatjuk, hogy így az elején hogy alakul a fizetése. Vállalkozó, így semmi sem fix.
Én Kistarcsán fogok szülni reményeim szerint.
Anuwen!
Nálam úgy ment ez a dokiválasztás a kórházban, hogy januárban amikor bent feküdtem, kiválasztottam magamnak egy szimpi dokit, és most felhívtam a kórházi ambulanciát, hogy szeretnék ahhoz a dokihoz egy időpontot kérni kivizsgálásra. kérdezték, hogy miért, mondtam, hogy babát várok, és rögtön kaptam korábbi időpontot. (mondjuk ez elég érdekes szerintem, de legalább nem annyira kétségbeejtő a helyzet, mint előtte hittem) De szerintem te érdeklődhetnél, biztos van itt a babaneten egy Péterffys topic, ahol tudnak ajánlani dokit. Aztán elmész hozzá, s meglátod, hogy neked is bejön e.