Új privát üzeneted érkezett!

Erika! Pusszantlak :lol:

Nem értem én sem az esetet...
-amúgy végig menseselt a csaj, amúgy rendesen, havonta
-fájdogált a hasa, a terhességi teszt negatív lett
-vérvétel is volt, az sem mutatta ki.
Lehet, nincs is a fiú :shock: ? De van, láttam, óvodás...4-5 éves lehet. Többször is volt UH, de nem vették észre. Állítólag olyan hátul volt,a gerincéhez lapulva, hogy azért nem látták.
23 hetesen meg már bele sem fér az UH fejbe egészben a baba...jó, hogy észrevették a gerincét :?

Köszi a tippet szemüvegre! Akkor holnap oda megyek el. Amúgy nem is gondoltam volna, hogy szemüveg állhat nekem jól, de mégis :wink: :lol:

Tündi! Volt bölcsiben Lili :wink: bár necces volt a dolog. Az orra folyik, de már újra jókedvű...aztán meddig... :roll:?
Ma szóltak a bölcsiben, hogy vinni kell minden héten gyümölcsöt, mert szerdánként gyümölcsnap van. Én már vártam rá. Máskor is kapnak természetesen, csak ilyenkor gondolom, többet..vagy máskor is, nem tudom :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

...

Tündi: 28 nap múlva szabi? Az pont 4 hét. Majd csak eltelik. Felénk száguld az idő, de nálad biztosan cammog. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:05-kor.
jaimee1

Mi kahácsolunk az egész család,Robi kevésbé!
Képzeljétek szombaton ahogy kinn voltunk az udvaron valami megcsipkedte a nyakát :shock: ,hogy mi lehet az azt nem tudjuk,csak amikor bejöttünk akkor már látszott

Nóri!
Voltunk tegnap Szolnokon,úgy felakartalak hívni de utána ráötte hogy eléggé göthösek vagyunk,na majd legközelebb

Tündi!
A híradónál kikerekedett a szemem nekem is,nem is mertem itt kérdezni tegnap este semmit,gondolom nincsennek szavak ilyenkor mit érzel

Szülés:reggel hatkor kezdődött,és másnap 01:50-kor lett vége,de csak a 1,5óra volt hosszú,a többi nevetéssel és várakozással telt el

Kép

Kép
katlina

Elin! A piaccal szemben van egy optika Faragó főorvosnő szokott rendelni, nagyon jó doki és nagyon aranyos. én is ott csináltattam a kukkert.

Nekem van egy ismim majdnem elvérzett mert Tornyi nem vette észre hogy méhenkivüliterhes.

Tündi! Este egyből rátok gondoltam, amikor hallottam a hiradóban, hogy mi történt.Kitartás.

Kép
Kép
mongi

A fotók: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Jó reggel anyukák!

Hát csuda egy sz.r időre ébredtünk.

Tundi24: remélem nem gond h megkérdem, h hol dogozik apjuk (beszélitek h hiradó, rossz hir, nem néztem hireket, meg amugy sem tudnám hova tenni).

Amúgy maga a szülés az kb fél8 körül kezdődött, addig vizsgálat, meg stb... Nekem sajna nem volt annyira jó élmény, mert a koraság miatt elég nagy félelem volt bennem h ne legyen semmi baja.

Lányok, ha valakit érdekel vannak eladó babaculáim..ár megegyezhető, esetleg nézzétek meg a teszveszen, nem mindent tettem még fel, de ha valakit érdekel valami, kérdezzen bátran, megtaláltok roli07 alatta).

Esetleg valaki lakik a mester út környékén???

Kép
bmeli78

Mongi, dejóképeeek! Gyönyörű nagy már Anta. :P Attila pedig kis puszilnivaló.

Meli: Mi nem, de már megszoktam, hogy felénk senki sem lakik a fórumról. :( :lol: Szilviék viszont arrafelé laknak.

Katlina: Nekem is az utolsó 1,5 óra volt a kemény szülés terén.
jaimee1

jaimee: ti merre laktok?
bmeli78

Meli! A Mester úton lakunk, de a legeslegeslegvégén. Miért?
szilbee

Erika! Tényleg a múltkor már írtam... próbáltalak ám hívni egyik alkalommal, mikor Leventével csak úgy tébláboltunk, de nem vetted fel. Csak azért írom, lásd nem vagy annyira egyedül arrafelé! :wink: :D No meg Nóriék se laknak tőletek messze!
szilbee

Sziasztok!

ELőkerültünk,hazavittük a vendégünket.Utána beugrottunk Corába+bankbamcsajszikám kidőlt az autóban,remélem kipiheni magát.

Letti,jól megnőtt Ati baba :) Kis husi musi.Anta meg csodaszép kiscsajszi :)
Hát amikor hívott apa már tudtam mi volt a déli hírekből,meg a netről,el is bőgtem magam.Addig a rossz amíg nem üzen,hogy vele mi a helyzet.De átvészeljük vhogy.

Nóri,tegnap megnéztem a www-teket.Hát Lilcsi meseszép baba volt :) Most is szép természetesen :wink:
Elég fura,hogy a szülőknek kell bevinni gyümit :( És minden héten kell majd?

Katlina,jobbulást akkor nektek!

Meli,apa katona és most Afganisztánban van misszióban.Aug31én ment,és majd márciusban telik le,de még 27nap :) és jön haza egy kis szabira.Már nagyon várjuk,mert kell a feltöltődés!

Erika,ha így visszanézek hamar eltelt 2hónap.Inkább egy -egy nap,hét telik lassan.
Popi nem próbált még egyedül elindulni?

Móni,privi megy mindjárt :wink:

Kép
Kép
tundi24

Katlina,megnéztem a képeket! :) Jók lettek,de ti nem sokon vaytok rajta :? Szavaztam az ovira is.Minden nap lehet?

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Köszi a szavazatot!1héten csak egyszer lehet

Hát igen,álltalában így van nálunk van a fényképező így ritkán kerülünk lencsevégre :wink: (de nem is baj)

Mongi!
Nagyon szépek a gyerekek!!!!!!!

Nálunk is megszületett egy rokon kisfiú,Zsombor
Jakab volt a lány orvosa,császáros lett mert a nyakakörékeveredett a köldökzsinór és gyengült a szívhang
Ma mondta az anyukálya hogy sírt Gabi mert nem tudott még tegnap felkelni és Zsombi nem nagyon tud szopizni,ha ilyet hallok mindíg Robikám jut eszembe ő sem jött rá csak nagynehezen hogy is kell ezt csinálni :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés :)
Remélem babák,mamák már jobban vannak :)

Szilvi:Megnéztem azt az oldalt is,az is jó.Lehet válogatni :)

Tündi:Re-repü ment :wink:
Hú,nekem azt mondták 2 hó alatt 6-7kg feljön :( hát bízom benne.Gyúrni nem fogok,de egy kis erősítő tornát majd elkezdek,ha rászánom magam :roll: Fekve már végignéztem egy R.Réka lemezt,de már attól izomlázam lett :P Nekünk az oviban volt gyüminap,ott is minden héten kellett vinni gyümit,vagy magvakat,főtt tojit,mikor mit.

Letti:Gyönyörűek a gyerkők,Ati tényleg kis husi és Anta igazi nőci :)

Linda:Veletek mizu?Réka?

Judit,Katlina:Jobbulást nektek!

Képzeljétek Lucám néha pá-pá-t int,annyira édi :) Most meg épp olvasna akar a nagyfiammal,aki verset olvas neki és énekel :lol:

Na lépek,megkávézok,habár egyedül nemnagyon szeretek :(
Majd még benézek,na ez nem fenyegetés ám :P

Kép
Kép
Kép
lucuska

Letti! Látom neked is jó kis súlyt kell emelgetned! :D Fantasztikusan kigömböjödött a "pici" fiad!
szilbee

Szilvi: azért kérdem, mert pályáztunk lakásra a mesterúton (fiatalok házában), és kiváncsi vagyok milyen ott a hangulat. Mennyire hallatszik éjjel a kutyaugatás? Milyenek a költségek egy téli hónapban, stb? Meg hát ha sikerül, akkor ne legek már egyedül mint a kisujjam, így legalább lenne már ismerős.
Na de várjunk az elbirálásig. (ami dec lesz)
bmeli78

Na akkor pont jót kérdezel!!! Mi a Fiatalok Házában lakunk! :lol:

Figyu! Egyszer majd gyertek errefelé és akkor dumálunk egyet... Elmondjuk mi és mennyire jó.. nem jó.. Ádám (párom) egyébként is jobban tudja az anyagiak részét. Meg szóban csak több kérdés is felmerül még. :wink:
szilbee

melyik épületben laktok? mi a különállóba pályázunk, amelyik 1 emeletes, ismerőseim laktak kint (nem ebben) és nekik tetszett, nekem csak az a bajom, h messze van...
bmeli78

mikor szoktatok kint lenni, hogy ne zavarjunk, a mult héten tértünk arra kocsival... lehet h téged láttalak, de nem bizti..., lehet h akkaor valamikor arra kocsikázunk
bmeli78

Jó reggelt!

Tegnap délután már nem sok termés volt itt :?

Erika,nagyon el vagy veszve.Linda úgyszint,na meg persze a többi nem író hölgyemény is.

Linda,a bnőd nem jön írogatni?

Móni,édi lehet Luca ahogy pá-pá-zik :) Pénteken akkor randevú :wink: Jobbulást Milánnak!!!!

Évi,Csonginak,hogy telik a szünet?

Ivett,szülinapi képek? :wink:

Nóri,Lilcsi drágám hogy van?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap Réka megint nagyon anyás volt, ha letettem egy percre, már ordított :roll: szóval tegnap főztem egy levest, és ennyi.
talán a melegfront teszi?! én már nem tudom másra fogni az ilyen napokat :P

holnap megyünk 4 hós oltásra :?

Letti, tényleg szép kis kerek Ati :D Anta pedig nagyon hasonlít rád!

Móni, mi volt a kontrollon Pesten? mikor felejthetitek el végleg a kengyelt?

Tündi, nem tudom jön-e, vagy benézett-e Őszi.

Kép
pimelinda

Móning!

Linda: Vannak ám még fotók rólatok (talis) Küldöm majd a többit is.

Hordozóban vagy pihi székben sem marad meg, csak kézben? Hát vannak ilyen napok. Még nálunk is.

Tündi: Neked átmentek?

Nem hiszem, hogy mostanában elindulna Réka, bár egyre többet ácsorog elengedett kézzel. Van hogy lépne is, de aztán nagy csüccs lesz belőle.

Meli: Mi a Hunyadin lakunk, az Apeh tájékán.

Szilvi: Amott írtad talán, de mi van az álomcipivel? Annyiért sajnos már nem is számít drágának. :cry: :cry: :cry: Az én álom cipőim mindig 20 felett vannak. :twisted: :twisted: Álom is marad mind. :D

Eeeelromlott az idő....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:06-kor.
jaimee1

Erika, köszi szépen, várom :D
amúgy a babahordozót szereti még, de abban is hintáztatom :) hiába, nagy a mozgásigénye :roll: :lol:

Kép
pimelinda

Meli! Most nagyobbik lebetegedett így nem tudok biztosat mondani, mikor megyünk le... De jöv hétre csak meggyógyul, akkor majd egyeztetünk, jó?! :)
Ti most merre laktok? vagy már írtad? :oops:

Erika! Amoda válaszoltam! :)

SEnki többet nem kíván nyilatkozni a táblival kapcsolatban? Akkor ma holnap felteszem, ok?!
szilbee

Lányok, SOS! A vigantol recept köteles? Eltörtem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Leventének jobbulást! Jó, majd amott elolvasom. :D
jaimee1

Igen vényköteles! :(
szilbee

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a dicséretet, szerencsére tényleg szépen fejlődik Ati.Próbál kúszni, nagyon aranyos, ahogy a popóját kinyomja az ég felé.

Betegeknek jobbulást!

Antónia nagymamázik, Ati már egy órája alszik, én meg pakolok takaritok. Kár ,hogy nem lesz tartós a rend.

Tegnap végre nekem is sikerült már a gyerekenek karácsonyra vásárolni.Antának vettem egy fejre szerelhetö lámpát és egy kis vasalót/ majd vasalódeszkát is kap hozzá, csak most nem tudtam volna hová eldugni/ Ati kapott egy bébi rádiót és egy nagy puha csörgös labdát.

Most röviden csak ennyi.

Remélem én is hogy később kipendül az idő Kép

Kép
Kép
mongi

[quote]I írta:gen vényköteles!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szerintetek írassak? Még 2 hét a következő státusz vizsg. ig....A régi üvegben van vagy.....10 csepp? Hétfőn van dokis tanácsadás.

Szilvi:
[quote]A írta:nnyiért sajnos már nem is számít drágának

Nem is azt mondtam, hogy olcsó. :roll: Csak hogy itt tartanak az árak. És még ittebb. :twisted: :twisted: :twisted:

Rékát ha leteszem állva, úgy marad. :D :D
jaimee1

Erika,megkaptam :) Ha jól emlékszem írtam is,hogy köszike :wink: :P
Sztem az a 10csepp kitart hétfőig.De ha úgy érzed akkor írass másikat.
Gratula Popinak! :)

Letti,jó kis ajándékokat kap Anta :)

Szilbee,nekünk nincs semmi novemberre.Kivéve,hogy jön haza apa,de azt nem kell felvezetni a tábliba.

Kisütött a napocska :)

Én meg mindjárt felrobbanok,du megyek reklamálni a postára.Valahol elveszett az a levél amit múlthét hétfőn adtam fel ajánlva,és még nem ért célba,jaa...és bank számla számunk van benne,apa minden adatával :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Car az idő,car a kedvem :(
Tegnap mi sem úsztuk meg a dokinénit :( Milánnak tegnap délutánra 37.9 lett a hője,nem köhög,orrát is 1x kellett csak fújni.Azért elvittem dokinénihez és megmutattam Lucát is,ő viszont köhécsel és neki többször kell szívni az orrát :( Semmi extra,Luca köptetőt kapott,bedörzsölő balzsamot,Milánnak kezd pirosodni a torka ennyit mondott dokinéni,szopogatós homeóstabit kapott,meg legyen itthon lázcsillapító.
Erre reggelre szép kis aphta telep lett a szájában :( azt mondja fáj,de azért próbál enni-inni.Úgy sajnálom :( Volt ilyen már valakinek?

Tündi:Köszi :) Remélem rendben leszünk és akkor randizhatunk pénteken :)

Linda:Holnap megyünk kontrollra,remélem lekerül már végleg a kengyel,de azért így éjszakára elviselhetőbb :? Szorítunk holnapra Réka babának,bizti ügyi lesz :) Ha meggyógyulunk és lesz még szépidő veletek is összefuthatunk ám :)

Én is jobbulást kívánok Leventének!

Ja,Linda:még annyit,hogy te mit gondolsz jó éjszakára köptetőt adni?Luca most többet köhögött éjjel,hogy este kapott+a bedörzsölő balzsam.De szerncsére őt nem zavarta,mert aludt édesen :)

És még valami,kint a 2.fogunk hegye :D Ez sem viseli meg szerencsére.

A balzsamról,vagyis inkább a patikusról annyit,dirrekt mondtam neki,hogy 8 hós babának lesz,erre milyet adott? :shock: ami 3 éves kor felett való :evil: Még jó,hogy volt itthon ami neki való :?

Na és mégvalami,aztán ittse:nektek ilyen idős korában a babátok mennyit aludt nappal és hányszor aludt?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tudtam,hogy még akartam valamit :roll: :Karácsony!
Letti:Jó,hogy nemcsak én vagyok ennyire előre :) Gondolom te is várod már :) Én ott tartok,hogy apukámnak,öcsém barátnőjének már itthon az ajándék,anyának megrendeltem,tesómnak kinéztem,gyerkőknek tervben van :) Soha nemvásároltam még ennyire előre :)
És már a tescóban is pakolásszák a mikis és karis dolgokat,ott is nagyon előre vannak :P
Na,tényleg lépek,sziasztok.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Erika, egyáltalán ne aggódj a Vigantol miatt!!! Ha 10 napig nem is kapná Popi, akkor sem történne semmi :wink:
(zsírszövetben raktározódó vitaminról van szó, tehát vannak tartalékok, főleg, ha eddig szorgalmasan adtad a cseppeket :D )

Szilbee, Leventének jobbulást!
nekünk egy névnap meg egy szülinap van novemberre :D

Tündi, ennyit az ajánlott levelekről :evil:

Móni, nektek is jobbulást! Az aphták miatt, menjetek vissza a doktor nénihez, hátha ad ecsetelőt, ami fájdalomcsillapító, na meg fertőtlenítő.
Köptetőt nem szabad adni estére. Ugye az a lényege, hogy segítse a váladék kiürülését, köhögéssel, elsősorban. Ha este kap a gyerkőc, vagy köhög éjjel és nem tud aludni, vagy alszik és nem köhögi ki a felhígult váladékot :!:
Patikában amúgy már én is jártam hasonlóan. Csecsemőnek való lázcsill. kúpot írtam fel, de a gyógyszertárban kisdednek valót adtak ki :evil: sztem ezt egy laikus észre sem vette volna :?

karácsony: kezdem úgy érezni, hogy már el vagyok késve :P még csak ötletem sincs ajándékokra :(

na menek, Réka ébredezik :)

Kép
pimelinda

Móni, még annyit akartam, hogy az aphták nagyon fertőzőek, vigyázz, el ne kapja Luca! pl. ne egyenek közös evőeszközzel, pohárból stb.

Kép
pimelinda

Képzeljétek telón is kiadta a posta az infót.Ők azt mondták kézbesítették...Holnap újra érdeklődök Kaposvárom,hogy hova lett a cuccos.Azt mondta a nőci,hogy ha nincs meg akkor "eljárás" indul,hogy ki vette fel a levelet.

Móni,szegény Milán :( Jól beleesett akkor szegénykém :(
Nálunk Luca már csak 1x alszik 1,5-2 órát.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocsi lányok, de irtózatosan be vagyok havazva munkailag....

Gyorsan annyit, hogy Csonginak jól telik a szünet, hol itt van, hol ott.... Beszéltem az edzővel, megyünk át a MÁV-hoz. Teljesen normálisan fogadta, azt mondta már várta, sajnálja, de teljesen megérti. Az egyesületi elnök lesz nehezebb dió.

Lucuska, hát sajna nekem van tapasztalatom az aftákkal. Mindenképpen menjetek vissza, ír fel ecsetelőt és mi emellett Cataflam cseppet kaptunk. A lényeg, hogy igyon!!!!! Mert nálunk ebből lett probléma... és ahogy Linda írta, vigyázzatok a fertőzésre! Jobbulást és kitartást kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Már miért ne kéne felvezetni?! Add csak meg a dátumot! :D

Erika! Értem én értem én!

Majd még olvasok vissza csak sok a tennivaló...
szilbee

Évi,gondolom azért válnak meg nehezen Csongitól,mert jól játszik!!
Kitartás a melóhoz!

Szilbee,nov24 apa hazaérkezése (elméletileg).

Kép
Kép
tundi24

Linda: Köszi. Hááát, az túlzás, hogy szorgalmasan...el-elfelejtem. Ezért is volt az etetőszéken. Míg le nem vertem. Még most sem hevertem ki. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:06-kor.
jaimee1

Tündi:

[quote]N írta:álunk Luca már csak 1x alszik 1,5-2 órát.

[quote]E írta:rika,megkaptam Ha jól emlékszem írtam is,hogy köszike

Oké, most már vettem. :wink:

Réka is. Ha becsúszik egy második szundi, akkor éjfélig
szambázunk.

Nóri: Füstjelek?

Katlina?

Linda: Ne szerénnnkedj! Tessék megadni a szülinapod! :D :wink:
jaimee1

Kép
Kép

Szóljatok ha vmi nem klappol!!
szilbee

Megvagyunk!!
csak elvagyunk,Robit nem lehet rólam leoperálni,ilyen még nem volt egész nap kiabál hogy nyanya gyee(gyere)

Szilvi!
nov.25 katalin névnap
Nov.11gyerekorvos(ma szólt a védőnő

Kép

Kép
katlina

hűűű, ez aztán a november :D ünnep dömping :lol:

Kép
pimelinda

Katlina! Óóó... tényleg! :oops: Javítom! :)
szilbee

Szilvi, azta, pápá a huszasoknak? :mrgreen: Csaptok bulit?
jaimee1

HÚha mennyi ünnep .

Tündi! Nagyon kiváncsivagyok, hogy mi lett a leveletekkel. Elég durva, hogy nincs meg.

Lucuska! Hát én mindig elég korán kezdem a bevásárlást.A férjem ettől totál ki tud akadni. Meg szokta kérdezni, hogy már a fát megvettem-e?
De nagyon utálom a tülekedést igy most jobb.

Na megyek is Ati felébredt.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Ez igen novemberi dömping!

Szilvi: ti nagyon "benovemberesedtetek"! :lol: :lol: Leventének JOBBULÁST! akkor majd egyeztetünk

csak zárójelben (apának olivér, nov 21 névnap), ja és lesz egy pneumooltás is nov közepén, valamelyik hétfőn, (talán 17e)

alvás: mi mindig 2szer aludtunk, egy de, egy du (még most is így van általában 11/2-2 órás alvások, csak most a délelőtti alvás reggeli alvás lett 8-10 között alszik, majd 14-16 között)

vigantol: az h..ség h azért nincs még foga mert nem kapja rendesen a vigantolt, nálunk is volt h kimaradt, vagy esetleg több csepp sikeredett be

aranyon lakunk, cba-val szemben, sarkon

Kép
bmeli78

Erika,aranyos az új vonalzó :wink: azt mondta a postán a nőci,hogy írásban lehet kérni hogy nézzenek utána,és akkor meg tudják nézni ki vette át.Úgyhogy holnap még egy teló kaposvárra..És ha nincs meg akkor keresni fogjuk.

Szilbee,akkor ha már be szeretnéd írni,akkor nov24-apa érkezése :)
Tényleg dömping lesz :) Leventének jobbulást!

Meli,jó alvókája van akkor Rolinak :) Az Eriket vagy a Rolandot használjátok?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Igen azt is beírom...

Meli! Beírhatom a "zárójeles" részt is?

Erika! Nem lesz hepaj... legalábbis nem tudok róla. :roll: :lol:
szilbee

mindkét nevet használjuk, van ki ezt van ki azt, nekem általában Roli, ha felmérgesít akkor Erik Roland, dokinéninek Erik, mindenki azt használja amelyik neki tetszik, manócska is hallgat mindkettőre, történet: ha kérded ki a Roli mutatja magát, ha kérded ki az Erik mutatja a kukija környékét (erre szoktam mondani, oké fiam Roli az anyáé, Erik majd a lányoké lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szilvi: beírhatod, habár ő nem fogja ezt olvasni, csak megemlítettem

(aláírom magam a nem frissülő vonalzómmal... kiakadok ezen :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
bmeli78

Hali.

Szilvi.aztaa.jó kis adag van novemberre.Levinek meg gyógypuszi.náthis?
Múltkor én is láttam apátokat+Levit a Corában :) nagy nagyfiatok van már. :D

Csajok.hát ti nagyon előre vagytok a karácsonyi ajándékokkal.(írígy is vagyok :) ).nekem még ötletek is kellenének.jó a gyerekeknek már gondolom merre induljak,de se férjecskémnek,se anyuéknak nem tudom még :(

Hát ne tudjátok meg felénk milyen tömegnyomor van a buszon (nosztalgiázom,mert kocsim apa lenyúlta/lenyúlja pár hétre :evil: :evil: ).kicsit félek is a jövőheti buszozásunktól a 2gyerkőccel.

Linda.tudom már múltkor írtad,de hogy most újra szóbakerült a vigantol....hány éves korig kell adni???

Még 1közvélemény-kutatás: főleg közösségbe járókat érintve: influenza elleni szurit adatni-vagy nem adatni???!!! én eddig soha nem adattam ,de most...elgondolkoztató...dokinénink is említette :roll: :roll:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?