Új privát üzeneted érkezett!

Na milyen az új vonalzóm? ;-) Egyelőre meghagyom a régit is, bocs, ha túl sok helyet foglalok :oops:

yuyu79

És persze mindennek a gyerek issza meg a levét. A legjobb az lenne, ha lemondana róla én se idegesítenem magam folyton.
Nem igazán szeretném ezt a herce hurcát, de azt se , hogy a kedves apuka a fejemre nőjjön (mert ugyebár neki mindent lehet)
Vendég

Kár, hogy kedves apuka nem éri fel ésszel, hogy a gyerek érdekeit kellene nézni :cry:

yuyu79

yuyu Jó a vonalzód. Én személy szerint ezeket a kissebbeket jobban favorizálom. :wink:
Vendég

sziasztok

devcsa,basszus,még ez hiányzik neked :twisted:
Küld ide apukát,elbeszélgetünk vele :P
De én annyira utálom az ilyent,ha a gyerek már nagyobb,nem csak eszik meg alszik,meg sír,akkor hajrá,szerezzük meg anyukától. Volt már ismerősöm,aki így járt. Persze,maradt anyukánál a gyerek.
Nagyon drukkolok,tudósíts majd,hogy mi a helyzet,aztán tényleg közbe lépünk,ha kell :wink:
Egyáltalán nem is éltetek együtt,mióta megvan Zsombi? Vagy hogy volt?Bocsi,nem akarok ám személyeskedni,ne haragudj.

yuyu jó a vonalzó :wink: :D
Nem vagy sok,nyugi.

Voltunk méreckedni,képzeljétek,Eliza 6 hét alatt nőtt 4 cm-t,és hízott kereken 400g-t. És ami számomra meglepő még:1 évesen 4/2 foga volt,most meg 6/4.
4 foga jött ki 6 hét alatt :roll:
Láttam én,hogy folyamatosan jön a foga,de nem mutatta,nem nézhettem meg,én meg nem erőltettem,hogy mennyi is van neki. Most legalább tudom :D
Kristóf is nőtt április óta 3 cm-t,jelenleg 113 cm :roll:
Na,lépek,Eliza kiborított egy doboz kekszet,csak nem tudom,hogy a fenébe érte el...
Vendég

Sziasztok!
10 hónapos lett a kicsi lány! Pedig mintha most teszteltem volna...És képzeljétek, egész nap megállás nélkül járni akar! Eddig 13 lépés a csúcs! :D Nagyon korán van ez, Tomi 13 hónaposan csinálta ugyanezt!
Tomi meg nagyon beteg lett. :? Egyelőre kivettem a bölcsiből, majd 2-3 hónap múlva újra nekifutunk. Mononukleózisa van. Kb. 2 hétig volt 39-40 fokos láza, többször vittük dokihoz, míg én fogtam magam, és bevittem a gyerekosztályra a Ripli doktornőhöz. Vérvétel, miegyéb...Ne tudjátok meg, milyen ideges voltam/vagyok.
De most már javulgat. 2 hétig ágynyugalom, ahogy azt egy 2,5 évessel meg lehet valósítani...Brrrrrr.

Kép
Kép
banoed

Az az igazság ,hogy hivatalosan sosem éltünk eggyütt. 8 év-ig "jártunk" (nem szeretem ezt a szót) vagy mi a fene. És amikor Zsombi megszületett elküldtem. (a terhességem alatt egy másik nővel kavart, amíg én az egyetemen voltam. Kicsit besokaltam és szakítottam vele. Van amit nem lehet megbocsátani. Vagy lehet, hogy csak az én büszkeségem, de úgy érzem ezt nem érdemeltem. Szóba is megmondhatta volna, hogy mást akar és ennyi......)

banoed boldog hófordult a kicsi lánynak. Tominak meg jobbulást.
Vendég

devcsa teljesen igazad van.
Zsombit a nevére vette?Lehet már írtad,akkor bocsi,de hülyülök :oops:
Legyen is egy nő büszke,ne hagyja magát hülyére venni. Te vagy az élő példa,hogy meg lehet ezt egyedül is oldani,még ha nem is könnyű. És még talán jobb is így,mintha idővel mindennapi viták,stb...lennének,nem?
Vendég

Igen a nevére vette. De az is egy külön történet a lényeg, hogy mikor a kezembe kaptam a papírt ezt mondta: ....remélem most örülsz!(itt még eggyütt voltunk)
Hát igen a viták nem igazán használnak egy gyerek fejlődésének.
Vendég

banoed,boldog(abb ) hófordulót.
Szegény kisfiad...
De pontosan milye van???
Nem ismerem ezt a betegséget.
Vendég

basszus,banoed,elolvastam a neten...ezt Zsófi is elkaphatja???
Vendég

Állítólag nem, mert a szoptatás miatt - hiába csak öt hónapig szopott - az ő immunrendszere rendben van. Remélem, ez tényleg így van.

Kép
Kép
banoed

Devcsa sajnálom, hogy ilyen bunkó gyermeked apja. Az aki nem azt nézi, hogy mi a jó a gyerekének, hanem csak a saját önzésével foglalkozik nem tudtam megérteni soha. De te nagyon erős csaj vagy és kitartasz szépséges kicsi fiad mellett.

Cseriani kb 1-5 hónap alatt ment el a babakocsink . 16 ezer ft-be. De hát ugye a bizis azért többért adta. Nekem Symbaba típúsú volt.

Banoed szorítok, hogy minden rendben legyen nagy fiaddal. Boldog hó fordulót Zsófinak. Milyen nagy lány már ő is. Béres cseppet nem adsz neki? Én mind két lánykámnak adom, + a Cebion C vitamint mellé. Réka szeptember óta bölcsis és szerencsére még nem volt beteg. Evelinnél más a helyzet, ő mindig is betegesebb volt a bárányhimlő óta. Ő szeptember óta 2x volt beteg. Most is köhög, de adok neki homeos bogyót, remélem helyre jön.
Itthon kértem a patikában a bogyókat és a patikus úgy nézett rám, mintha mérget kértem volna legalább. 2 napot vártam, mire végre kaptam. Tragikusnak tartom, hogy mikor az ember nem akarja a gyerekét teletömni antibiotikummal feleslegesen akkor nem kap olyan készítményt amely nem csak gyógyít, de árt is.

A munka nem nehéz, csak azért fárasztó mikor az ember 10-15 beteg záróját készíti elő.
Vendég

Szia Dadomi!
Valahogy akaratomon kívül elkalandoztam a régebbi időkre és ott olvastam hogy nem ehettek tejcsokit. Megkérdezhetem hogy miért?Az én kislányom tehéntej allergiás volt kb.2 hónapig amíg nem kezeltettük.Nálatok is ez van?Ha nem tartozik rám nincs ám gond.
geszti1

rékababa nálunk meg sem hozza. Egyszer kértem homeogenet,hát,ne tudd meg,mit hallgattam :twisted:
Vendég

Devcsa, ez nagyon durva! Igaza van Cserianinak, amíg csak esznek-alszanak-sírnak, addig az ilyen "kedves" apukáknak nem kellenek, bezzeg mikor már dicsekedni lehet vele, hogy milyen ügyes, milyen okos a gyerek, akkor hirtelen felébred bennük az apaság... :evil: Kitartást neked (meg Zsombinak is!) ehhez az egész dologhoz, biztos nehéz időszak lesz, de ránk számíthatsz, mi mindig meghallgatunk. Sőt, ha el kell rejteni Zsombit az apja elől abban is segítünk neked a csajokkal :wink: :lol: :lol: :lol:

Geszti! Hú hát hosszú történet a mienk... 4 hónaposan Dominik befulladt, ezért allergia szempontjából veszélyeztetettnek számított, és 1 éves koráig semmi tejterméket nem kaphatott. Miután betöltötte az egy évet próbáltunk neki tejalapú tápszert adni (mellette szopizott), de kegyetlen hasmenése lett tőle, és akkor újabb egy évre eltiltottak minket a tejtermékektől. Bár joghurtot eszegetett mostanában, de kezdek félni tőle, hogy ez a fulladása attól lehetett. Most megint tejmentesen élünk... Ti milyen kezelést kaptatok a tejfehérje allergiára? Mert nekünk csak a tiltás van :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Szia!Hát a miénk is érdekes történet!Megpróbálom röviden leírni.Én megvártam az 1 éves kort és csak azután kapotta a Virág tejes dolgokat.2 éves volt amikor hirtelen minden ok nélkül kiütéses lett,véraláfutásosra kaprta magát.(mindenhol)!Bőrgyógyásztól bőrgyógyászig vérvétel stb...azt mondták csak annyit tudnak mondani hogy éltelallergia Na bummm ilyenkor mi van?Azt válaszolták csak gombára és mogyoróra van teszt,mert azok halálosak.Ne adjak neki semmit ami gyanus.Jópofák
Addig kerestem még nem találtam Halason egy magán rendelőt ahol valami biorzonenciális kütyüvel bemérik(600féle) az allergiát.Mivel sürgősen segítség kellett(már borzasztóan nézett ki a bőre)elvittem oda.Bemutatkoztam a doktornőnek és rögtön mondtam neki,hogy nem hiszek ám a hókusz-pókuszokban, azt mondta ez nem hiten alapul.Na az eredmény hihetetlen lett!16 féle ételt dobott ki a gépe azonnal (candida gomba, vöröshagyma, tehéntej...)Viszont nem tudta megmondani mi okozta pontossan a kiütést.Hát belevágtunk a kezeléssekbe heti 1-szer jártunk,és volt hogy többet is csinált egyszerre.A lényege hogy amit kikezel azt ne egyen 2 hétig,utánna viszont szabad.Mint hitetlen anyuka folyton a bőrét lestem :oops: semmi.Aztán egy reggelre új pötyik jöttek!Gyerek a kocsiba irány halas ,nem ezt ígérték alapon.
Megnézték újra azt mondták minden úgy van ahogy lenni kell Ők nem hibáztak.Meséljem el mit evett!Sorolom neki,mire a férjem belevág,Úristen este leharapta a kinder tojás tetejét.(Ami ugye tejes és cukros)Majdnem elsüllyedtem, de azt mondom hogy ez kellett hogy higgyek benne.Többet nem volt bakink..Eltelt 1 év és ott tartunk hogy mindent ehet csak tehéntejet nem ihat pohárszámra,nehogy eltelítse a pociját.
geszti1

Ja azóta sokaknak meséltem róla!És másoknak is bevált.A szomszéd kislánynak pl.: a tojás fehérjétől volt hasmenése és nem a tejtől amire gyanították.
A nővérem fia asztmás annyira hogy füvet se nyírjon senki a környéken stb... Akit ismerek mindenkinek mutatott candida gombát,merthogy a sok antibiotikum amit a gyerekek kapnak aktivizálja őket (Amúgy is mindenkiben van csak passzívan)
Szóval nekik is bejött!Nem kell sóbarlang,inhalálás ritkán csak a pipa.Mert azért egy egy megfázás jobban ledönti mint a nem asztmást.
Hát röviden ennyi.
geszti1

Hali, neeem veszteeem ááám eeel! :P
Devcsa, örülök, h írtál, ez nagyon durva történet. Le a kalappal előtted, suliba jársz, egyedül neveled a kisfiadat, dolgozol, és még ilyen idiótákkal is hadakoznod kell közben... :evil: Ne aggódj, Zsombit nem tudja tőled elvenni. A magyar bírósági gyakorlat az, h nagyon nagy százalékban az anyának ítélik a gyerkőt, csak akkor nem, ha nagy baj van vele - mittomén: masszív alkoholista. De előfordul, hogy még akkor is... Úgyhogy ettől ne félj... Majd gyere közénk, és beszélgetünk! Van segítséged egyébként, míg suliban vagy, meg ilyesmi?
Geszti, nagyon szép a kislányod! Szegényke, miken ment keresztül... :shock: Meg Banoed, a te kisfiad is, jesszuuus... Cseriani, gratula a fogakhoz és a méretekhez!
Mit szóltok ehhez a szép nyári időhöz? :P

been

Sziasztok!

Devcsa az ilyen nem apának való,ennyi!
Ne izgulj,úgyse veszik el tőled Zsombit! De persze tudom,hogy ez mennyire bosszantó még ezzel is foglakozni,mikor van elég gondod.
Mi ma megint szülinapozunk :P most a barátainknak tartjuk meg a Csilla szülinapját.
Nekem nagyon tetszik,hogy ilyen az idő 8) nem bánnám,ha így is maradna,de azért nincs hó nélkül karácsony!

Kép
Kép
josi

hát Devcsa, vannak még ilyen szemét "apukák", habár az ilyen nem nevezhetné magát annak. Afelől semmi kétségem, hogy neked ítélik majd a gyereket. Sok lelkierőt kívánok neked ehhez a herce-hurcához!!

Teszek fel 1-2 új képet Oliról:

Kép Huncutka

Kép A nagyfiú

Kép Macival

Kép
timesz

Hahoooooooooo!Jó reggelt!!!!
Mi történt?Mindenki ennyire elfoglalt?Ilyen is régen volt,hogy egy napra össz-vissz 3 hozzászólás :shock:
geszti1

hali

Timi mekkora Olivér,hallod???!!! :roll:
És nagyon helyes :wink:
Hogy vagy egyébként??
Nálunk tegnap egész nap nem volt net,du.4-re lett,de akkor meg már nem igazán értem rá :?
Na,lépek reggelizni,majd jövök...
Vendég

Olivér gyönyörűűű nagyfiú! :D Mégmégmég képeket! Hogy vagy, Timesz?
Én is megyek sütni... Meghát így mindenszentek környékén biztos mindenki temetőjár... Mi is megyünk délután. :cry:

been

Bizony nagyot nőtt Olivér, mikor 3 hét után hazajöttem én is ledöbbentem tőle. Az étvágya is nagyon jó.

Köszönöm megvagyok, hol így hol úgy, mindíg fáj valamim. Vagy a lábam, vagy a derekam, most megint lázas vagyok 2 napja 39,2 lehet a szuritól megint most 10 napja kapom mióta hazajöttem. Még mindíg nem tudok teljesen lábra állni, nyújtanom kell a térdhajlítóizmomat, mert teljesen lemerevedett a sok fekvéstől. Szóval én idén kihagyom a temetőt!!!!!!

Kép
timesz

Timesz! Olivér nagyon tünemény, az a vigyor!!! :lol: Nagyon szép legényke! Te meg pihenj sokat, hogy minél előbb meggyógyulj! A láz meg talán segít legyőzni a rossz sejteket.
Megyek, mert Dominik erőteljesen követeli magának az innivalót :lol:

dadomi

http://www.babazo.hu/tipeg/20081016-turelem-kisgyerekekhez.html

Ha ráértek olvassátok el, akár naponta többször is :P Milyen igazságokat ír a cikk szerzője, mintha belelátna az életünkbe :wink: :lol:

dadomi

Dadomi,én most épp ott tartok,hogy elfogyott a türelmem. Noémi ma már többször is kiakasztott!
Teszek képeket a buliról.
Timesz,Oli hogy ki van kerekedve :D örülök,hogy otthon vagy.

Kép
Kép
josi

Kép a menü Kép gyerekek Kép gyertyafújás Kép tortafaló

Kép
Kép
josi

Egyem meg!!!!
josi,nagyyyyon édes Csilla,és ez az utolsó kép :lol:
Nagggyyyon-nagyon jó.

dadomi mi az,hogy idő??? :P
Kinyomtatom,aztán majd a wc-n elolvasom :roll:
Na,lépek,vár az ebéd utáni asztal-lomtalanítás,csak bekukkantottam...
Vendég

Josi, nagyon jóók a képek! És ez a sok finom kaja... Csilla nagyon aranyos!
Cseriani, nemmondod, hogy neked van időd WC-re menni... :P :lol: Jajtényleg. Mi történt a pógármesteretekkel? :shock:

been

Timesz: csak pihengess, javulni fog a lábad is biztosan. remélem, az injekciótól vagy lázas, és ez biztosan jót jelent!

been

Emma miért,mi történt vele? Nem tudok semmit....
Vendég

Huhh, lehet ám melléfogtam... Nem (asszem, nem titok, mer írtad már) Őcsényben laksz? Ha megmondod, mi a neve, megmondom, mi történt vele... :?

been

Fülöp János
Vendég

ja,Őcsényben,igen. De valahol van ám még egy polgármester,akit így hívnak...
Vendég

Emma!!!!Kilyukad az oldalam....
A felesége jó barátnőm,reggel beszéltünk,nem mondott semmit....
Vendég

Emmmmaaaa!!!!
Nagyon hülyén fogok kinézni lyukas oldallal...és ez miattad lesz :P
Vendég

Jaj, ne haragudj... akkor nem történt vele semmi... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

been

Na, hogy ne tűnjek annyira hülyének: anyuéknál olvastam a népújságban a gyászhírek között, hogy Őcsény polgármestere valami 50 akárhány éves korában ... hát, szóval. De őt ha jól emlékszem, Gájer (?) Jánosnak hívták (abban se vagyok biztos, hogy János, ezért kértem, hpgy írd le a nevét, mert akkor beugrik, nade, hogy nem Fülöp, az tuti....) :wink:
Szal, bocsibocsibocsi, szal amúúúgy noooooormális vagyok áááám... :P :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára been 2008.11.02 16:23-kor.

been

... biztos korábban volt ott nálatok polgármester ez a megboldogult illető. Vagynemtom. :?

been

aki elötte volt polgármester ő Guzsvány István.

Hú,nagyon izgultam ám,hogy miről maradtam le,mit nem tudtam meg időben :P
Amúgy nem vagyok ám se kíváncs,se minden lében kanál :lol:
Vendég

Hátbakter, akkor nemtom... :P Ééén se vagyok mindenlében kanáááál, áááá, abszolúúúút... De ez a hír akkor nagyon rejtélyes. 8) :D Remélem, a benne szereplő úriember él és virul... :)

been

Josi, látom Csillának sok segítsége volt a gyertafújásnál.... kellett is, mert cumival a szájban nehéz lett volna neki :wink: :D

yuyu79

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy tud -e valaki valamit Botondról??Kíváncsi vagyok mi lehet vele!
geszti1

Én is szeretném tudni, mi van vele... :cry: Nyomoztam egy kicsit, azt bírtam csak kideríteni, hogy él - és ez a legfontosabb -, és gondolom, küzd, mint eddig. Muszáj, hogy legyőzze a betegséget! nagyon sokat gondolok rájuk én is.

been

sajnos én sem tudok semmit :cry:

De én most nagyon-nagyon mérges vagyok!!!!!
Meg akartalak örvendeztetni benneteket egy karácsonyi vonalzóval,de nem tudom feltenni,túl hosszú lesz az aláírásom.
Tavaly padig sikerült :twisted:
Vendég

Sziasztok!Ma arcfestés volt az ovibal.Ha valaki nem jönne rá egyből ő egy Tavasztündér!!!! :D

Kép Kép Kép Kép
geszti1

Geszti, nagyon-nagyon gyönyörű a kislányod!
Cseriani, ne búsulj, karácsonyig még sikerülhet... :wink:

been

Geszti! Tavasztündér - ősz végén :lol: Nagyon szép a kislányod!
Cseriani! Számolhatod nálam a visszalevő időt karácsonyig, nekem berakta, nem tudom neked miért nem :roll: Ugye nem baj? :wink:
Ma vittük vissza Domit a pulmonológiára, megkaptuk rá is az emelt családit, meg kaptunk receptet inhaláló készülékhez. És meglepően kedves volt a drnő :shock: Még a gyerekkel is hihetetlen kedvesen beszélt :D
Na lépek is, mert szétszedik egymást :evil:

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?