arnika! mi az hogy neni????
at adom a puszokat, orulok hogy fel dobodtal kicsit, ep tegnap mondtam a ferjemnek hogy 10 inszemet vagy lombikot is meg ernek a babak, remelem minel hamarab e is fogol babazni, mert az bizti hogy fogol
szmet! koszi, altalaban nem szoktak mondani hogy hasonlit ram a fiacskam, de orulok hogy valaki igy veli
kincs! koszi, ma kuldtem e-mailt az onkormanyzatnak hogy irjak meg hogy menyibe kerulnek ezek a pelusok, itt egy csomagban van 15 pelus+15 betet+3 bugyika, most van anyi pelusom hogy eleg kb 5-6 honap, de ha nem lenenek dragak ezek a pelusok biztos meg erne, te mikor dobsz valami kepeket?
mazsi! igen uvegbol iszak a tejcsimet, sajna most megink kevesebb van kb 150 ml, ma a vedono mondot valami port hogy vegyek a gyogyszertarbol hatha tobb lesz, nagyon edi a kis manod, nalunk sincs mindig bufi, plane Michelle nemszokot, biztos szegyelos kislany
, es o is szokot nyoszorogni, de nem sokat sir, remelem el talalod mivel tudsz manodnak segiteni
vanda! en is szedtem progit, de nem szuri volt, itt is egyesek elenzik, de szerintem jo volt, eleg sokaig birtuk egyut (35+5).
voltunk ma merni a babakat es Michelle 3500 gr, Mattia 3800 gr, nagyon orultem hogy ilyen szepen nonek, bizti nem eheznek mert 2 het alat, Mattia del szedet 750 gr es Michelle 600 gr.
na puszi mindenkinek