Új privát üzeneted érkezett!

Szóval mindenki Vészhelyzetelt és Grace klinikázott, aztán meg jól bealudt, mint én. :lol:
Ideje lenne lassan zuhanyozni...

Kép
zölddisznó

hűű jo sokat irtatok...olvasgattalak titeket de amikor rini akartam kitörlödött és utána feladtam.. :twisted:

BB:majd mi szülünk együtt a máv-ban:Dnem emlékszel?:Dmulthéten szült egy ismim ott és csupa jot mondott..:Dannyira megnyugodtam.a csecsemősök szuperek,az orvosok szintén,és az apuka bemehet a szobába fél orát 1 nap...

Zöldi:még nem rég kérdezted a házasságot...nem most nem szeretnénk esküvöt..már régen megterveztük hogy milyen lesz és nem szeretném ülve nézni..menyasszony tánc...stb...

viszont a máv honlapjárol letöltöttem a listát amit kérnek vinni a szüléshez és ott az van hogy elvált családi állapotu esetén a válást igazolo birosági határozatot vagy a házassági kivonatot amin rajta van az elvált pecsét...
viszont:D:D.....ha a gyerekhez kérem ki a házasságit akkor ingyenes,ha máshoz fizetnem kell 5000 ft-ot..multkor amikor kiakartam kérni elakarta kérni a csaj a pénzt..még jo hogy ugy össze törtem lelkileg hogy ott hagytam.most zsebbe lenne neki a pénzem..

Vera:nyugi,ha megszületett a kicsi dobj egy sms -t és 20 perc alatt ott vagyok..nem lakom messze az uzsokitol..:Dés már idén voltam ott baba nézőben:Dhát a fürdési lehetőségek miatt nem irigyellek.. :? azon barinőm ki volt akadva :shock:

story:pocaklakom keresztanyuja mesélte hogy a kolléganője....5.gyerekkel volt terhes.....este 9-kor 10 perces fájásokkal bement és 55 perc mulva megyszületett a 4,5 kg-os kisfia. :shock: :shock: ...hát ez aztán a gyors szülés.:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Tegnap este azon borultam ki, hogy anyukámék kijelentették, hogy akkor nov. 15-16. hétvégén jönnek hozzánk. Basszus!!! Imádom őket, de ez már sok egy kicsit! Most hétvégén Apa apósommal szőlőt présel, jövő hétvégén jön anyósom, meg a győri barátaim, utána meg anyuék… Na anyuékat először elküldtem, hogy már nem akarom, hogy jöjjenek szülés előtt, mert eléggé fárasztó, hogy készülnöm kell, nem fetrenghetek úgy, ahogy én akarok… Persze ők csak engem akarnak látni még nagy pocakkal. Na miután letettük a telefont, bőgtem egy sort, hogy milyen szemét vagyok a szüleimmel. Aztán kompromisszumos megállapodásra jutottam magammal, visszahívtam őket és megbeszéltük, hogy egy napra jönnek csak. Így kicsi lelkem is megnyugodott, meg a családi béke is megmaradt. Amúgy nincs velük semmi bajom, csak már nyűgős vagyok és nem vágyok Apán kívül különösebb társaságra.

Zöldi!
Én 31 éves múltam és már arrébb menni is fárasztó. Nemhogy dolgozni! Én az utóbbi hetekben éveket öregedtem!!!

Manna!
Anyukádnak jobbulást!

Enikő!
Ez a több órás várás SZTK-ban volt??? Bár rohadt drága, de ezért bírom a magánrendelést. Mostanában mindig én vagyok az első, semmit nem szoktam várni…

Kép
Kép
lbernuska

na hát még mindenki alszik??:Degyem a sziveteket.:D

tapasztaltabb anyukák világositsatok fel:amikor Hajnimat vártam nem voltak ilyen bajaim.nagyon fáj a derekam,a hasam leszakad,és Vivi összes mozzanata fáj...passzolok...beteg is lettem,köhögök,náthás vagyok...de egyre nehezebb.:S

bocs hogy igy kipanaszkodtam magam..

Kép

Kép
nikianya21

bb

de tegnap voltam nst-n uhun csak az áramlást nézték meg a fekvést.
eredmény: fekvés fejvégű :lol: :lol: :lol:
áramlás szerintem már csökkenőfélben mert sokáig nézte és a végén csak hümmögve mondta hogy ez még oké. És a múlthetihez képest csak félig ugrott fel a pulzálás.
A lepényem 4-es fokú
a ctg egy hangú.

ma a barosba megyek babanézőbe és holnap megyek megint nst-re
de tegnap a doki megkérdezte mikor bejött a ctg-re hogy na szülünk ma?? Én meg mondtam hogy ma nyugi van. még egy fájás s volt ott(de este be pótólta a hasam) erre mondta hogy na akkor majd jövőhéten :lol: :lol: :lol:
én addig nem engedem megindítani míg nem nyíltam ki. Báár ha a pici érdeke akkor igen. És azért ha úgy vesszük nekem ez az egész terhesség elég rizikós volt egy vetélés műtét után.
Így majd meglátjuk.
Ma egész reggel óta (hm még azért csak 2-3 óra telt el a reggelből) fáj érzem feszül alul. És úúúgy be tud keményedni hogy csillagokat látok. Az utcán megyek és azt látják csak rajtam hogy lélegzek. Ki be ki be jó mélyen. :lol: :lol: :lol:
de nem érzem hogy a szülés az itt kopogtatna az ajtóm előtt. Én még ráérek. nekem elég ha jövőhéttől kb 15-ig befolyólag.

niki
én elég sokat voltam khkba az életem során Tudom milyenek az állapotok de az uzsokiba pont ezért fogom kérni magamat ha van üres azonnal ha nincsen akkor mikor üresedés lesz akkor az 5-ös szobába. :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

vera:legalább van lehetőség.:Dhasználd ki a lehetőségeket.:D
remélem kihuzod amig akarod...de nem lehet kellemes igy mászkálni...engem is néznek az utcán de hogy miért azt nem tudom... :oops:

Kép

Kép
nikianya21

Hát Niki, tényleg úgy tűnik, hogy csak mi vagyunk talpon. :-D Hahó többiek, merre jártok???

Tapasztalt nem vagyok, de tegnap estére nekem is szét akart szakadni a derekam. Bár én tettem is érte, főleg a kertészkedés után erősödött a derékfájásom. A többi tünet meg írható a betegséged rovására is. Jobbulást! És kitartás, már nincs sok hátra! :-D

Ma megint felhúztak! ELMŰ-től jött egy számla kemény 557 Ft késedelmi kamat elszámolásról. Még az előző tulaj nevére és 2007-es kamatok. A durva csak az, hogy mielőtt megvettük a házat 2008. áprilisában az előző tulaj kikérte minden közművestől a nullás igazolást, tehát 2008. áprilisig rendezte minden tartozását. Erre most jönnek ezzel a 2007-es kamattal... Nem az összegről van szó, hanem az elvről!!! :evil: Ja és persze telefonon nem tudok utolérni senkit, akinek beolvashatnék!!! Felrobbanok!!! :evil: Lehet emelnem kéne a magnézium adagomat, hogy ne legyek ilyen feszült! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Én is ébren vagyok, csak reggeliztem :) most meg már dolgozom (vagy legalábbis úgy csinálok...)

Berni: nem mondod, hogy 31 múltál :shock: Öööö.... de jól tartod magad :D Na, de komolyan, sokkal fiatalabbnak gondoltalak...

Kép

Kép
gabilany79

Van akinek még fájnak a baba mozdulatai, ahogy ő egyre nő odabent? Mert nekem fájnak. :( A méhem is alig bírja, éjszaka erős fájdalmaim voltak, most is mindenhol fáj. Pedig még hol a vége..!? :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ráadásul folyamatosan folyik belőlem vmi színtelen, szagtalan izé, remélem csak folyás és nem a picurkám vizecskéje.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na hello, megint jó sokat irtatok!
Talisok: még mindig nem raktatok fel képeket!

Tegnap voltunk dokinál, minden ok a babával, korának megfelellően növekszik, még mindig kislány, és úgy néz ki alacsony lesz, mint az anyucija. Súlyra jelenleg 2023 gramm, nem lesz óriásbébi :wink:
Nagyon aranyos volt, cuppogtatott a szájával, apuci olvadozott 8)

Ma pedig megyek szülőszobalátogatásra. Most pedig visszadőlök egy kicsit, ülni nem nagyon tudok...Még jövök

Kép
galzsuzsa

Na lányok semmi izgalom.idegeskedés. :wink:

Itt nálunk esik az eső :? Azt hittem a kőművesek se dolgoznak, és kellemesen csalódtam.Betonoznak.
Apósom is itt van csinálja nem engedem el míg kész nincs!!! :evil:
Szőrtelen vagyok :lol:

manna!
Szegény anyukád, Jobbulást neki.

Tegnapi sztory:Azután befejezem a volt barátnő beszámolót.
Hétfőn még a párom visszavitte az autószállító trélert, majd felment a volt barátnő családjához.Én mondtam nem megyek semmi keresnivalóm ott.Ő mondta h menjek nyugodtan.Majd 20 óra fele felhívtam h nem vitt térképet és nem talál haza?Vagy esetleg odaköltözik?hazajött fürödtem mintha mise történt volna(beszólásomat elengedte a füle mellett, legalább nem lett belőle veszekedés).Közben úgy volt h a v.b segít átíratni az autót, hétfőn délelőtt kellett volna jönni.Este hívta a párom h bocsi.
Tegnap jött átíratta ez rendes tőle majd a visszajáró nála maradt este mentünk érte és jönnek A v.b + a párom a kislányával a kezében :shock: :shock: :shock: (a kislányon szobamamusz volt ezért nem léphet a földre)Én úgy éreztem magam mint egy "felcsinált" szerető vagy hasonló.Mikor mentünk hazafele mondtam is neki akár a tied is lehetne úgy hoztad.Akár egy család én meg a gaz csábító.(Közben semmi ilyen mert már ezer éve szakítottak mikor mi összejöttünk.)
És erre a párom mondta:
DE NEKEM TE VAGY A CSALÁDOM.

Hát ez jól esett. :D :D :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Aida!
Nekem néha fáj a mozgása.Ha valami fontos dolgot kell intéznem, szoktam neki szólni h most kicsit állj és ha hazaérünk folytathatja, akkor csak rá figyelek. :wink:
De ma reggel olyan rossz érzés kerített hatalmába, h milyen önző disznó (bocs Zöldi) vagyok, csak magamra gondolok hát had mozogjon szegény amikor neki jó.Tegnap a kozmetikus aki gyantázott dec.06-ra van kiírva én 16-ra mondtam is neki le a kalappal, h dolgozik még.És ő panaszkodott h nem tud aludni mert éjszaka rugdos a baba.Én tudok tőle aludni, ezért is van olyan rossz érzésem h Ő olyan édes kisbaba csak az anyja hisztis picsa aki már nyűgös stb.vagy már nagyon várom h a kezembe tarthassam és össze - vissza puszilgassam :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Gabi!
Lehet keversz valakivel. :-D De azért köszi a bókot!!! :oops: Télllleg elmúltam 31. Alapjáraton max. 23-25 évesnek szoktam magam érezni. (Mint pl. most: NEO-t hallgatok és borozni meg bulizni támadt kedvem. :-D) De mostanában vannak olyan perceim, amikor simán belefér a 40 is. :-D

Aida!
Szerintem te azért érzed eleve jobban Noel mozgásait, mint pl. én Zsófiét, mert te alapból vékony vagy. Az olyan melákokban, mint én, szerintem sokkal jobban, kényelmesebben elfér a baba. És a növekedése se terhel meg annyira, mint téged.

Vera!
Örülök, hogy még nem szülsz!!! Még azért 1-2 hetet maradjon bent a kiscsaj! Aztán meg ne mászkálj sokat!!!

Bella!
Ne húzd fel magad ezen az exes sztorin!!! Nincs értelme!!! Párod téged szeret és az ő gyerekét hordod a szíved alatt! Nincs okod aggodalomra!

Féltékenység: Én az éjjel azt álmodtam, hogy egy házibuli után Apa az egyik barátnőmmel aludt egy szobában, de külön ágyban. Én rájuk nyitottam és Apa épp vetkőzött. Nem balhéztam, meg nem is éreztem féltékenységet, meg olyan természetesnek is hatott ez a helyzet. Csak megkértem Apát, hogy jöjjön velem... :-D Amúgy ezer százalékban megbízok benne és nem vagyok egyátalán féltékeny. Mondjuk okot sem ad rá... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Nem húztam fel magam csak leírtam.De tudok vele normálisan beszélgetni.És szerintem az pozitív!

Kép

Kép
bellanitta

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem bííííírom tovább... hogyan legyek kedves, mikor a plafonon vagyok? Sziasztok csajok! Jöttem a fórumra lehiggadni....

Anyóspajti még mindig nálunk apóspajtival meg kissógorral... eddig nem nagyon sikerült nekik semmit segíteni, pedig elvileg azért jöttek... amit kérünk azt nem csinálják meg, amit meg mondunk, hogy ugy nem jó, csak azért is.... gyereket érzelmileg zsarolják... pedig még csak két és fél éves.... én ahelyett hogy pihennék, reggel 6.20-tól este 10-ig körbeugrálom őket... és amikor leülnék, vagy lepihennék akkor jön, hogy ha már állsz légyszi ezt add ide, ezt vedd ki a hűtőből.... úgyhogy tegnap sztrájkot jelentettem és közöltem a férjemmel, ha enni akarnak, akkor főzzön a mama! Úgy is állandóan azt hajtogatja, hogy mennyit segít.... egy borsófőzelékre telt... az nem számít, hogy a párom utálja, én nem tudom megenni, nem baj... más nincs borsófőzeléket kaptok tükörtojással....
persze a gyerekhez nincs türelme, amikor meg agyerek nem akar neki puszit adni, akkor közli, hogy a papa most sírni fog és bánatában elmegy..... na ezen berágtam... mondtam hogy ezt ne csinálja vele... ha azt akarja, hogy szeresse üljön le vele játszani... most az a nagy játék, hogy állandóan olyan mesét kell nézni, amit a mama még nem látott vagy hogy ha rászólok valamiért akkor ő azonnal rákontrázik, hogy a gyerek szeresse!!!!! Nem bírom.... pedig megfogadtam, hogy kedves leszek... és tartom a három lépés távolságot, de hogyan, ha a három lépéssel már ki vagyok rakva a lakásomból.... NA JÓ! ELÉG! NEM HERGELEM MAGAM! Köszi hogy van hol elsírnom a bánatomat... most már sokkal jobb! :)

Most pedig visszaolvasok! És hogy valami jót is írjak! Ma töltöm a 34. hetet! Remélem még ücsörög a kistücsök egy kicsit odabenn és szépen növögél....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Gabrielldaniel! Remélem jobban vagy.... kitartás... bár ez most nehéz tudom :roll:

bkatalin

Hahó!
Én itt vagyok egy ideje, de a betanítás végett nincs időm írni.

Vera: kitartást. Még egypár napot bírj ki! Szorítok!

Aida: csak nyugi! Szerintem ez természetes. Pár napja - lehet egy hete - nekem is fájdogál, főleg a méhszáj környékén meg a bordámnál. Mondtam a dokinak aki megnézte a méhszájamat, és mivel az tökéletesen zárt ezért azt mondta hogy így minden rendben!

Amúgy engem is felhúztak agyilag! Na ki lehetett drága anyósék! Annyira kiakasztottak! Úgye mindig decemberben van nagy disznótorozás és a férjemnek mindig ott kell lennie, mert lassan ő az egyetlen beszámítható ember a családban. Na mikorra tervezik? December 6-7 és 13-14. Persze az nem számít hogy én hivatalosan december 10-re vagyok kiírva!!!! :cry: :cry: Ezt mind beadták a férjemnek, ő meg nem szólt egy szót sem! Na csak menjek le hozzájuk hétvégén, nagy balhé lesz!!! Ez a hülye begyöpösödés, hogy csak december elején lehet vágni!!! Ja és már nyár közepe óta vitatkoznak az időponton! :cry: :cry:
Úgyhogy nekem is forr a vérem ezerrel!
Vendég

[quote="csakegy"]( írta:csakegyegyébként meg enynit nem lehet visszaolvasni... mi lett volna ha az emberek egy része nem talizik éppen????)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk is kellett valamit csinálni, amíg ti taliztatok!

bkatalin

Berni banya! Ittalvós vendégeket már én is rühelleném, és már én is csak egy napra vagyok hajlandó bárhova is menni.

Niki! Tapasztalatlan majdnem-anyuka is tud válaszolni, minden tüneted nóóóórmááális.

Vera! Fejvégűűűű jeeee!

Berni! Az ELMÜ monnyon le!

Aida! :twisted: Ha színtelen átlátszó híg izé, akkor kórház!
Főleg, ha fájsz is!

Zsuzsi! Gratula mütyürkéhez!

Anita! Én elmentem volna a párommal. Ha féltékeny vagy, akkor miért hagyod egyedül menni, főleg, ha felajánlja. Szerintem azzal semmit nem érsz el, hogy utána szólogatsz be neki. Saját magadat hergeled. Nem bízol benne? Az gáz.

Berni! Szerintem Gabi velem kevert össze! :wink:

Kati! Maradt egy kis csótányirtóm...ha gondolod... :wink:

Kép
zölddisznó

kati,bocika:ne idegeskedjetek az anyosok miatt..nem éri meg...

aida:nekem is általában fáj ha mozog Vivi pedig én nem voltam vékony előtte.nem tudom mitől van mert lányomnál nem volt ilyen de sokszor felszisszenek.

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Végre hazavonszoltam magam a védőnőtől..úgy fáj mindenem. Tegnap a derekam becsípődött de úgy h nem tudtam felkelni, ma már kicsit jobb, emellett még ott lent is fáj minden csontom :roll:

Vera: kitartás a hátralévő időre és próbálj sokat pihenni !

Bellanita: csak nyugi az ex miatt, és hajrá a kőműveseknek!

Az utolsó és utolsó előtti héten dolgozóknak kitartás , már nem sok van!

Aida: néha nekem is fáj , pláne mikor a bordák közelébe kerül, holott én nem vagyok egy vékonyka :oops: 13 kg-t hiztam :roll:

Kati: sajnálom h ilyen "segitséged" van.. én tuti nem ugrálnám körül, pláne ha azért jön h segitsen..
a héten nekem nyugi van anyós fronton, még nem is hívott, pedig szerda van.. :lol:

Bocika: ma mindenki nagyon temperamentumos anyós ügyben!
csak keményen! nem szabad ráhagyni bizonyos dolgokat mert később csak rosszabb lesz..

Megyek, főzni kellene valamit,, meg kipróbálom azt a kekszes sütit. :D ( talán Andy receptje.. )

Kép
eszterke24

Halihó
Lóg a belem... reggeli ,mosogatás, mikrópuceválás aztán kiganéztuk Annával a 33 nm-es hálónkat..:) Anna olyan ügyesen segített:port törölt,pakolt, porszívózott :) Aztán mire készen lettünk, szól,hogy bekakilt. Totál összedzsúzolta a ruháit. Átöltöztettem, rucik be a Cloroxba, amíg ezt csináltam, összekente a tiszta ruháját szappannal.. Új garnitúra ruha.. :evil:

Vera:
Szuper, hogy végre befordult a csajszi :) Olyan fura, hogy te már mindjárt szülsz :)

lbernuska:
ELMŰT ne is mondd, múlt héten ránkküldtek egy végrehajtót! A kivitelezőnek ugyanis van még egy 70 ezres tartozása feléjük, és ide van az elmű szerint bejelntve a cég! :shock: Egyszerűen nem értem, hogy az elmű ennyire húgyagyú legyen! Áprilisban voltam bejelentkezni náluk és új szerződést kötni. Vittem a tulajdoni lapot, az óraátvételi jegyzőkönyvet.. Nem tűnik fel, hogy ott a tulajdoni lap másolata??? Most várhatom, hogy egyszer csak nappal megjelennek a végrehajtók, és elvisznek pár dolgot? :twisted:

Após:
Úgy felhúzott.. Átugrottunk hozzájuk este negyed 7-kor valamiért. Erre látom, hogy a lányom egy babapiskótával rohangál. Én meg megjegyeztem, hogy hát azt meg már honnan szerezted? Nem örülök neki! Apósom meg, hogy miért, nem lehet semmit sem adni a gyereknek? Hát vacsora előtt semmi képpen! Ráadásul nem szeretem ha ilyen cukros szarokat eszik. Az meg, hogy meg sem kérdez, hogy kaphat -e ezt vagy azt, nagyon tud idegesíteni bárkinél! Persze páromnak az jött le ebből, hogy ellenséges vagyok Apóssal. Mellesleg nagyon megvan rá az okom, semminek sem tekinti a gyerekeit, aki nem fizikai munkát végez, az nem is ember, soha egy jó szót nem mondott még sem a fiára, sem a lányára.. Engem pedig bánt, ha a páromat bántájk, és meg is mondtam neki egyszer anno..Ja és mikor vártuk Annát, akkor a rokonság mondta Apósnak, hogy akkor most nagy az öröm. Erre ő: azt majd meglátjuk, sokba fog ez nekem kerülni! Soha semmit sem kaptunk tőle, és nem is szorulunk rá!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Eszterke, Niki: köszi! Azért már nyugszom, de a beolvasást nem ússzák meg! Max. többet nem megyek hozzájuk. Így is (azt hiszem írtam), hogy kb. 24. hetes terhes lehettem (látszott már teljesen, nem olyan volt mint aki bekajált gombócból) mikor először megkérdezték hogy mi van velem! Azóta is immel-ámmal, ha már muszáj!!! Csak azért nem értem, mert a férjem a mindenük és hát az ő gyereke lesz. Ezzel csak azt érik el hogy nem megyek hozzájuk és a gyereket sem fogom vinni! Nem hiányzik az idegeskedés. Sajna amint meglátom őket vagy meghallom már megy fel a pulzusom ezerrel!

Zöldi: barna medve hogy áll??? :lol: :lol: Olvastam hogy a gesztenye segít! Én hétvégén is sütöttem és szerintem valamelyik nap is fogok. Rengeteg vitamin is van benne, külön ajánlják kismamiknak! Próbáld ki!
Vendég

Szep jo reggelt mindenkinek!

Berni. nyugos vagy es nem akarsz latogatokat? nalunk minden nap 4 pasi dolgozik a hazon! :lol: jobb is, hogy nem vagyok otthon, mert megorulnek. ezert is gondolozom, hogy rahuzok meg 1-2 hetet, addig legalabb melegben vagyok! :wink:
ma reggel nyitott ajtonal kellett mosgatnom, mert ki-be jarkaltak, es hat minusz 2 fok van!
meg kell keresnem a kesztyum! majdnem odavagytam a kormanyhoz. :shock:

az idegeskedoknek. nyugi lanyok. sajnalom, hogy ilyen anyosok/aposok vannak. tudom, hogy nehez, de probaljatok nem felhuzni magatokat!
kati. mikor mennek el anyosodek? ha faradt vagy fekudj le! ne szolgald ki oket, mondd hogy faradt vagy, szolgaljak ki magukat.
boci. miert nem vagjak november vegen?! a ferjecske is szolhatna, nem?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Nem magán, SZTK!

Niki ! Jobbulást!

Vera! Kitartás! Még egy picikét bírdki egybe, aztán jöhet a kiscsaj!

Ibernuska! A postásnak add vissza, hogy a címzett elköltözött!

Bkata! Anyósék még meddig boldogítanak? Férjed nem tudná kedvesen hazaküldeni már őket, vagy legalább helyretenni? Nem hiszem, hogy neked erre most szükséged van!

Bocika! Messze laknak anyósék? Ha nem ne bosszantsd magadat emiatt. Ha véletlen akkor szülsz, gondolom úgyis melletted lesz a férjed, nem disznóvágni megy, ők meg csináljanak a disznóval, amit akarnak. Ha meg megszületeik addigra a gyerek, akkor egyértelmű, hogy veletek, mellettetek ahelye. Azért ezt a férjedben tudatosítsd! A férjednek nincs még egy tesója? Nem te mondtad, hogy az a kedvencük? Ő ilyenkor hol van?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! Ez az én anyósomra is jellemző! Ráadásul minden szart odaadna a gyerkenek, amitee van mindenféle E-vel! Ezért én is harapok! Ő meg persze nem érti mia problémám!

Bocika! Akkor összekavartalak téged valakivel............

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Most sütöm életem első rizsfelfújtját! :-D Kíváncsi leszek, milyen lesz!

Azért örülök, hogy ma nem csak én vagyok ilyen idegbeteg... :twisted:

Bella!
Örülök, hogy akkor tulajdonképpen minden ok!

Bkati!
Le a kalappal előtted! Én ezt a rokondömpinget már rohadtul nem bírnám cérnával! Főleg, hogy te ugrálod körbe őket!!! Mikor mennek haza???

Boci!
Hogy miért kell ennyire ragaszkodni hülye szokásokhoz??? A disznó meg tud dögölni januárban is, nem??? És gondolom akkor sem lenne éhhalál, ha idén esetleg elmaradna a disznóvágás...

Mágnes!
Hát ez a végrehajtósdi nem semmi!!! Szerintem ha most nem fizetem ki az 557 Ft-os hátralékot a volt tulaj helyett, akkor rövidesen nekünk is a nyakunkra küldik őket! :evil:

Zöldi!
Gabi szerintem is veled kevert. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Mush: ezt szeretném én is tudni! Vagy inkább január és akkor tuti mindenen túl vagyunk!

Enikő: de van tesója, de ha munkáról van szó akkor nem a tesó a kedvenc hanem a férjem. Ő olyan kis rendes, hogy mindig mindent megcsinál/elintéz nekik. Hiába mondom én a férjemnek egyszerűen nem enged, mert hogy ez a szokás. Azt hiszem este én elbeszélgetek vele rendesen. Amúgy nem laknak messze (bár úgy lenne) kb. 10 km, de hát tél lesz sosem lehet tudni, hogy milyen gyorsan kell menni, meg hogy egyáltalán lehet-e. Pont feléjük szokott gázos lenni az út, ha mondjuk nagyobb hó esik. Tőlünk a kórházba főúton lehet menni, amit azért tisztán tudnak tartani!
Vendég

Sziasztok!

Ibernuska, Mágnes: Nekem is van egy csúcs ELMŰ sztorim. Két hete kijött egy 160.000 Ft-os csekk. Kedves. Nézem a mérőóraállást, és a csekk szerint előre kellett volna befizetnem kb. egyévi fogyasztást. Úgyhogy elkezdtem telefonálni, a lényeg, hogy másfél órás ügyintézés és telefon után közölték, hogy ja, izé, majd jön egy sztornó számla. Kérdeztem az ügyintézőt, hogy az én másfél órámról milyen számlát küldjek.... :shock: :evil: :evil:

Bocika: nálam dettó ugyanez, csak a karácsonnyal. Anyósom 160 km-re él, és eddig szerintem még nem vette tudomásul, hogy egy egy hetes gyerekkel nem fogunk leutazni hozzá. Közölte, hogy ő a kórházból (35 éve) hóba fagyba haza tudta vinni a gyereket, akkor ez most miért lenne probléma. Azóta többször megkérdezte, hogy nem jön-e előbb a gyerek véletlenül... :shock:

bkatalin: kitartás! én most töltötem az utcsó hétvégét anyósomnál....most pihenek tavaszig!

Kép
mannababoca

Ibernuska: neked is azt tudom válaszolni, mint Mushnak hogy ezt nem értem én sem!! Ezt egy 75 évesnek nem tudod megmagyarázni, mert hogy ez a szokás és kész.............. :evil: :evil:
Vendég

Manna: hát a karácsony az még nálunk is külön szám lesz. De ha így folytatják én nem megyek hozzájuk az tuti, de hozzánk se jöjjenek!!!
Sajnálom hogy nálatok is ilyen a helyzet!
Vendég

Nem, nem, szerintem senkit nem keverek. Berni, te ültél csíkosban és rózsaszínes-mályvás kendőben amellett a vörösesbarna 20-as csitri mellett :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Köszi, a gesztenye engem fog! (Amúgy sütve már szinte semmilyen hasznosítható vitamin nincsen ám benne :lol: )

Enikő! Nálunk SZTK-ba még be se lehet jelentkezni. Ahogy sorraherülsz, úgy mész be. Az igaz, hoz nincs nagy forgalom.
Minden SZTK-s nőgyogyin kéne, hogy legyen terhesgondozási időpont, amikor CAK kismamikat fogadnak. Nálatok nincs?

Berni! Na, fújódik a rizsed?

Kép
zölddisznó

Mush: szerintem ne húzz rá még a melóból. Nincs olyan akihez napközben át tudnál menni?? Barátnő, rokon....... Most már azért pihizzél. Én is úgy érzem, hogy itt az ideje letenni a lantot. Várom már hogy ez a pár nap leteljen!
Vendég

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! :twisted: Ha színtelen átlátszó híg izé, akkor kórház!
Főleg, ha fájsz is!

Írtam már azóta az orvosomnak, ő azt írta h ha gondolom megnéz ma, de nem mondta, hogy vészes lenne vagy siessünk kórházba. És neten is ezt olvastam: "Terhesség során természetes és ártalmatlan jelenség a folyamatos, ám színtelen és szagtalan váladék távozása a hüvelyből.". Lehet hogy elugrunk az orvoshoz, 5kor ér rá azt írta. De vszínű megint semmi különös. Csak azért kérdeztem rá mert nem tudtam, hogy a színtelen folyás is normális lehet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera. szuper, hogy befordult Iza, de azert meg mardjon bent egy-ket hetet!

akiknek jo lett az eredmenye, gratula hozza!!! :lol: :lol:

mi ma este megint megyunk felkeszulni szulni. csak el ne felejtsem! ma megint tulorazom. nem banom, mert nincs itt a fonokom, igy nyugiban, szepen komotosan tudom csinlani a dolgaim.

nalunk sajnos szomou hirrel telefonalt anyosom. az apukaja mar tobb, mint egy eve oregek otthonaban van. alzheimer (igy irjak?) korja van, es egyre romlik az allapota. mar nyelni sem bir, ez allitolag a vegso stadium, szombat ota nem evett, nem ivott. es nem adnak neki infuziot a kocsogok! szoval max egy honapot josolnak neki. mivel mar azt se tudja, hol van, ki kicsoda, jobb lenne neki, ha minel hamarabb vege lenne.
altalaban hetente egyszer megy anyosom latogatni a testverevel, amit meg ki is bir. de most oszi szunet van, igy mentek szombaton, hetfon, es a huga meg azt is kizsarolta, hogy menjenek kedden is. sajnalom anyosomat. a huga sokkal inkabb kikesziti, mint maga a teny, hogy az apukaja haldoklik.

KépKép
KépKép
mush589

Na, végre tudtam beszélni az ELMŰ-vel! Azt mondták, adjam oda a csekket az előző tulajnak. Mondtam, hogy már nem tartjuk a kapcsolatot. :-D Ezek olyan viccesek!!! Most megint ideges lettem!

Manna!
Ne is mondd! Nekünk a Vízmű akart legutóbb 290.000.- Ft-os számlát küldeni, mert összekeverték a szomszéd meg a mi óraállásunkat. :-D Jó fejek!!!

Karácsony: Én már beletörődtem, hogy nálunk lesz a népgyülekezet! Anyósom már bejelentette, hogy ő jönni fog. Gondolom anyukámék is. Aztán majd csodálkoznak, ha idegösszeomlást kapok, vagy erősen depi leszek. Ezt szerintem senki (még a nagyszülők sem) értik meg, hogy az első hónapokban nyugira lenne szükség. Nem az az elsődleges cél, hogy ők minnél többet lehessenek az unokájukkal, hanem hogy az a kölök az anyjával szokjon össze... :evil:

Gabi!
Akkor tényleg nem kevertél össze a csapat legfiatalabb kismamájával. :-D

Kép
Kép
lbernuska

aida. biztosan azert fajsz, mert olyan picurka vagy! szintelen, szagtalan folyas nalam is van dogivel.

magi, akkor ma nalatok folyamatosan megy a mosogep! :wink: de legalabb segit. nem szokott szolni, hogy kakilni kell? vagy csak elfelejtette?

boci. szerintem majd attol fugg, hogy hogyan all az epitkezes, mert ha meg mindig ilyen hideg lesz a hazban, akkor jobb itt, mert itt nekem a melegben. persze 1-2 napra el tudom menni baratnozni, de azert ott sem loghatok mindig. :wink:

jon a baratnom Dublinbol egy hetvegere (nov29)!! szuper!!! mar nagyon varom! az lenne a csucs, ha akkor szulnek, mert engem megnyugtatna, ha o is ott lenne velunk. o lesz majd a keresztmami. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Gaby! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

[quote]R írta:áadásul folyamatosan folyik belőlem vmi színtelen, szagtalan izé, remélem csak folyás és nem a picurkám vizecskéje.

Ezek szerint meg sem fordult a fejedben, hogy magzatvíz? Ha igen, akkor miből gondolod, hogy a dokid tud távgyógyítani? Ahhoz meg kell nézzen, hogy eldönthesse, nincs-e baj, nem? Mikor menjél dokihoz, ha nem ilyen kétesélyes tüneteknél? És azt írtad, fájsz is? Akkor most mi van? Jól fel tudod bosszantani az embert! :twisted:

Kép
zölddisznó

lbernus:
jópofák ezek, még futár is legyen az ember! :evil: Én is gondoltam már erre, hogy odadhatom a tulajnak, na deattól ő még nem fogja befizetni, ésa végrehajtó továbbra is idejön. Már szóltunk a végrehajtó cégnek, hogy ne dobálják a mi postaládánkba a cuccot, mert nem mi vagyunk az adósok.. Szerintetek az elmű felé is fussak egy kört?

karácsony:
Nálunk most hármasban lesz, nem merek hazautazni 230 km-t. Anyu nem akarja Öcsémet egyedül hagyni Szenteste, mert ő dolgozik akkor is. Ez lesz az első karácsonyunk Apu nélkül, ráadásul szanaszét leszünk. Ha minden jól megy, Nagyimék eljönnek, és segít sütni főzni is.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: hát igen kire így kire úgy hat. Gondolom hogy sok vitamin távozik belőle, bár én nem sokáig szoktam sütni. Meg szerintem így is az egészséges nasik körébe tartozik. Bár hogy így kemény 10dkg-okat hízogatok 2 hetente lehet bűnözök. Vagyis tegnap már bünöztem, mert egy fél tábla Milka egészmogyorós csokit bevágtam. :lol: A másik felét a férjem falta fel!

Mush: sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál! :cry:
Vendég

Uristen! 9 ota csak veletek "jatszom", ahelyett, hogy dolgoznek! szidjatok le! :roll: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóKati! Maradt egy kis csótányirtóm...ha gondolod... :wink:

:lol:

Ezért bírlak benneteket csajok! Már csak kettpt kell aludni és hazamennek.... az felér egy karival! :) Ja és ma sztrájkolok! Nem főzök, nem csinélok semmit! Egész nap csak feküdni fogok, meg ha épp nem döglött a netpajti akkor fórumozni :)! Kész eldöntöttem...

Enikő! Sajnos hiába is mondan a a párom is akármit... lepereg.... :oops: Már kitapasztaltuk azzal ártunk magunknak a legkevesebbet ha minél simábban túl vagyunk rajta :)

Manna! remélem nálunk is kitart ez tavaszig...

bkatalin

[quote="nikianya21"]
írta:
nikianya21story:pocaklakom keresztanyuja mesélte hogy a kolléganője....5.gyerekkel volt terhes.....este 9-kor 10 perces fájásokkal bement és 55 perc mulva megyszületett a 4,5 kg-os kisfia. :shock: :shock: ...hát ez aztán a gyors szülés.:D

Húha! Arra öt gyereket kell várni? Vera Akkor lehet, hogy te is turbószülést tartasz? De még ne most! ráér egy-két hét múlva.... de az i milyen közel van.... jó ég!

bkatalin

[quote="bkatalin"] írta:bkatalin
[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóKati! Maradt egy kis csótányirtóm...ha gondolod... :wink:

:lol:

en tudok kuldeni meztelencsigakat! :lol: :lol: csigalevest fozhetnel nekik belole vagy valami hasonlot! :lol:

f.marti. veletek minen ok? regen voltal te is!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Még csak gyorsan végigszaladtam a tegnapi termésen, de azt látom most anyósok vannak a középpontban...

Tegnap jó kis túrán voltunk, mire hazaértünk azt hittem meghalok úgy fájt a derekam. Bevásárlás, doki, szülésznő, ismerős - ide kisruhákért ugrottunk be. Ma reggel meg megkaptam a teszveszen vett cuccokat, nagyon aranyosak. És nagyon sok, így kb 1 éves koráig nem kell ruhát venni a gyermekemnek... :lol:

Fél órája iszonyatosan erős fájdalom sugárzik a bal combomba, de másom nem fáj. Ez mi lehet?

Kép

Kép
dcili81

Mush! Sajnálom a dédipapát! Meg a mamát, hogy ezen megy keresztül... :cry:

Berni! Egyáltalán nem vagy szemét... én is arra vágyom most, hogy kis családunk hármasban élje az életét... szerintem ilyenkor sokkal nehezebb alkalmazkodni... na meg hagy ne kelljen már... ELMŰ felér egy rossz anyóssal... nálunk 3 éve és havi beszaladgálás után nem sikerült átírni a számlánkon a nevet.... már beletörődtem....

[quote="aida"]V írta:aidaan akinek még fájnak a baba mozdulatai, ahogy ő egyre nő odabent? Mert nekem fájnak. :( A méhem is alig bírja, éjszaka erős fájdalmaim voltak, most is mindenhol fáj. Pedig még hol a vége..!? :?

Aida! Nekem két hete kezdte ezt kb. És minden hajnalban olyan 4 körül olyan fájdalmaim vannak, hogy hajjaj, pedig néha a kistücsök nem is olyan izgága... De Zöldinek teljesen igaza van... el kellene menned dokihoz...

Zsuzsa! Gratula a szép eredményekhez...

Anita! mondatm már, hogy kapard ki a csaj szemét.... én biztos azt tettem volna... de tény hogy mostanában nem vagyok túl nyugodt....

Bocika! Tudod mit? Hagyd hagy tervezzék be a disznóvágást, te meg ne engedd el apát.... hagy szívjanak egy sort.... máshogy szerintem nem értenek a szóból... de ha a balhé segít akkor hajrá... nálunk az a módszer hatástalan szokott lenni... :(

bkatalin

Aida Daninak is vannak olyan mozdulatai, hogy fájnak, van amikor még könnyezek is, de ezek hamar elmúlnak szerencsére.

Boci anyósodék tisztában vannak vele, hogy akkora vagy kiírva??? Mert a leírásod alapján nekik ez a december olyan lesz mint a többi, csak nektek fontos, hogy baba érkezik akkor???? Hát nem irigyellek... :shock: :shock:

Kati kitartást anyósékhoz, és tényleg ne csinálj semmit, hátha észbekapnak.... :wink:

Ebéd hála istennek már kész, nemsoká csinálom a sütit aztán pihi nekem is!!!!

Kép

Kép
dcili81

Berni! Nem csak neked lesz szükséged nyugira, de a kölök immunrendszere 6 hétig nem olyan, hogy az influenza szezon kezdetén összepuszmákolással átadott vírusokkal lenne ereje megküzdeni. Hajtsd el a népet jó messzire!

Cili!
[quote]F írta:él órája iszonyatosan erős fájdalom sugárzik a bal combomba, de másom nem fáj. Ez mi lehet?

Ez egyértelműen "balcombfájás" syndroma. :wink:

Ááááááááááááááááááááááááá! Megjött a lila-rózsaszín kabát. Lóf...szt 48-as! Jó, ha van 46-os! Brrrrrrrrrrr! Még a karomra is szűk! Megint a barátnőm jár jól! :lol:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?