Reggelt!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Viszont tegnap mindent megdumáltunk, sőt még a párom vetette fel, hogy jöhet kéthetente, de én mondtam, hogy egy hetet lehetne a mamájával meg a papájával, és akkor is találkozunk vele egy fél vagy egy egész napot elmegyünk csavarogni.... egy hónapban egyszer kibírjuk anyagilag is.
Szóval mi ketten már kompromisszumra jutottunk, már csak a főszereplő meg a mellékszereplők véleménye kell. Arra gondoltam lehívom őket hozzánk most szombaton, vagy vasárnap és együtt közösen mindent megbeszélünk főleg a tanulást, mert erről is volt szó, hogy tudom a gyerek hisztizni fog, de mint ahogy nekünk a hét 5 napján dolgozni kell, hogy megélhessünk, és megadjunk neki mindent, az a min. hogy ő ezt azzal hálálja meg, hogy tanul és jó jegyeket hoz. Na meg persze szótfogad a felnőtteknek, nem azt csinálja mindig ami neki jólesik. Szegény párom fogta a fejét, de közöltem vele, hogy mindez csak a gyerek javát szolgálja, és azt is, hogy kell a gyereknek egy rendszer az életében, nem az van, hgoy csak él a nagyvilágba. Igy az egész család törödik vele, mert el van osztva, de mindenkinek van pihenése is. Még mindig nekünk a legkevesebb, de ezt én találtam így ki, ha ez így működik akkor nekem ez megfelel.
Visszatérve a tesztre, pénteken még csinálok egyet reggel..... ha nega akkor nem tudom abbahagyjam-e az utrot, mert nov. 6-ra kell mennünk a BMC-be és sztem rögtön azzal kezdenek, hogy egy 3. napi vv-re el kell mennem, igaz? Akkor viszon jövő hétig szednem kell az utrot, hogy kitoljam a pirit! Vélemény?
Nemone tudom neked az inszemeket is ott csinálták, így megszabadultál elég sok vizsgálattól, de nekem mire kell számítanom, ja és főleg az idő ami érdekes számomra, mert ha most megjön mondjuk a héten akkor lecsúszom a 3. napi vv-ről, meg ki tudja még miről. Decemberben meg felesleges lenne nekikezdeni bárminek is az ünnepek miatt. Akkor januárra tolódna a vizsgálati eredmények beszerzése és februárban lenne a lombik, az meg nekem annyira messzinek tűnik!
Előre is köszi a válasz(oka)t!