sziasztok,
Krisz, bizony, tavasszal újra motorozunk apjukkal
Persze csak a ház körül, Manót nem passzoljuk le hosszabb időre senkinek sem
Fenci, már simán lehet, hogy Márkot érzed! Én is a 16-17. hét körül éreztem először, pedig a könyvek szerint csak a 20. után lehet érezni. Nem kell elhinni, amit írnak
Amúgy a terhes szó állítólag nem a teherből, hanem az ősi tereh szóból származik, ami gyönyörűséget is jelent
Köszi, jól vagyunk, várjuk ezerrel Leventét, aki hihetetlenül aktív, egész nap meg sem áll
Viszont éjszaka alszik egyhuzamban reggelig
Remélem így marad majd idekint is
Lili, bromot én is szedtem, magas prolaktinra. Ha nem néztek hormonokat, akkor tényleg nem értem
Dike a 80 milla / 80% tényleg szuper eredmény! Nekünk sosem volt több 10-20 milla / 20-30%-nál, oszt' látod, mi (ki) lett belőle...
Remélem a baci semmi komoly, pár nap antibogyó és eltűnnek!
Mamikám, elhiszem, hogy nem bírsz mozogni már...Elképzeltem, hogy kb olyan lehet Neked, mintha én most 15 hós terhes lennék
Babucik viszont úgy tűnik, élvezik a helyzetet, az a lényeg
A végén még tényleg túlhordjátok Grönivel a babócákat
De én akkor is csak utánatok jövök (és még Susy is előttem van
)
Nati, gratulálok!!!!!!!!!!!!! Nem semmi csajszi vagy és nagyon dögös tényleg!!!!!!!!!!!!!
Hú de jó lehetett ez a verseny, gondolom milyen jót tett az önbizalmadnak
Mofly, hatalmas drukk Nektek is a lombikhoz! Sikerülni fog, meglátod!!!! Akkor hármótokért izgulhatunk majdnem egyszerre!!!!!!!!!!!!!
Gyugyi, ez szörnyű, szegény lánykád, elhiszem hogy kivan!
Vicuska, gratula a down eredményhez!!! Nemsokára Ti is mehettek 4-d kukucsra
Jó ez a kép - éhes disznó effektus?
Kata, gratulálok a 3. babucihoz! Nem semmi a történetetek, én is ebben bízom, hogy a tesóbaba majd nem várat 2 évet magára
Mindenkinek hatalmas ölelés!