Hát ez a 9 óra nekem is nagyon soknak tűnik. Én még 1-2 héttel ez előtt az 5 órán paráztam, és nekem bizony akkor a védőnő és a gyermekorvos is azt tanácsolta, hogy NE hagyjam 4-5 óránál tovább egyfolyában aludni. Azóta, mivel láthatóan hízik meg van rendesen pisi, kaki, éjjel simán hagyjuk aludni, de általában 3-4-5 óránként azért felébred és azonnal tejet kér, meleget, frisset.
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
Én is vettem bimbóvédőt egyik elkeseredett pillanatomban, amikor nagyon fájt a sebes mellem, de én meg bimbóvédőben nem tudok szoptatni, úgy, hogy ha valakit érdekel féláron eladó.
Amúgy a bal mellemen még mindig ott a seb és még mindig nagyon fáj. Viszont végre találtam valami jót is benne, hogy nekem fáj a szoptatás, mert így a szopi megmarad kajának a baba számára és a vigasztalás babusgatás nem ciciretevést jelent. Környezetemben elég sok olyat láttam, hogy a gyereknek mindene a cici volt, mindenre azt kapta, aztán persze egy idő után már nagyon terhes lett az anyuka számára a dolog, legalább ezt remélem elkerüljük.
Enikő!
Én még a te szüléseden vagyok lehidalva (csak most olvastam). Hát ehhez képest az én császárom semmi volt. Lassan oda jutok, hogy félek a sima szüléstől, pedig soha eszembe se jutott, hogy nekem császár lesz. (Valszeg ezért lett az.)
Egyébként is annyira minden máshogyan alakult, mint terveztem, gondoltam, éreztem, hogy még mindig nem tértem teljesen magamhoz. Egyetlen dolog jött csak be, úgy, ahogy gondoltam; nem maradt rajtam semmi plussz kiló, újra előtudtam szedni a farmerjaimat.
Ági!
Nekem a Kajtár volt eredetileg az orvosom, csak nála nem lehet szülni, de ő minden terhesét a Sárinak ad át. Viszont Sárival úgy egyeztünk a varratszedéskor, hogy 6 hetes vizsgálatra már a Kajtárhoz megyek.
Karmen!
Hogy vagytok? Milyen volt a műtét? Remélem neked is olyan jól sikerült, mint nekem!
Nóri