Sziasztok!
Bocsi, eltűntem
Látom mindenkinél zajlanak az események
Mi is voltunk bevásárolni: törölköző, lepedő, paplan, apróságok, utazóágy
babakocsit még nem vettünk, még gondolkodunk, milyet is ...
4D: mi nem terveztük, nem is megyünk... volt egy a 19-ik héten a genetikain, nekünk bőven elég
azóta rengeteget változhatott
Gabi, várjuk a képet
Megfázás, hát, sajna felülfertőződtem, úgyhogy továbbra sem vagyok valami fényesen.... szerintem az arcüregem is bedurrant
Kriszti: a két cukorvizsgálatra két külön doki küldött, a szendvicses mostantól hetente lesz
diétás tanácsokat kaptam, hát, ahhoz képest, aminek eddig utánanéztem, nem sok újat mondtak
A szomszéd kérdés: hát, ez nagyon emberfüggő... amit az én gyerekeim művelnek, azt tuti nem hagynák szó nélkül
szerencsére kertes házban lakunk
AZ ügyintézést sajnálom...
kitartás!
Hű, hogy mindenki mennyire előre van haladva mindennel
én sehogy nem állok
mosni egyáltalán nem mostam semmit, igaz, nem is tudnám hová tenni... a babaágy helye sincs még meg, nem kis átalakítást igényel... a babaágy depláne, még foglalt
a hordozó, na arra tényleg ráférne a mosás... a lábzsákját is elő kéne keríteni... meg átgondolni, mi kell még...
Gabi, ma gondoltam rád... kellett volna egy kis kreativitás
csináltam a tetőtérben a szegélyt a tetőtartó oszlopokhoz (hungarocellből), a tető persze így-úgy ferde, úgyhogy faragtam eleget
de a végére sikerült, nagyon ügyesnek érzem magam
(fa oszlopok csatlakoznak a gipszkartonba, és persze az illesztés nem tökéletes, finoman szólva, nem is lehetne)
Tünde: mi ez a para, ne viccelj
4-ik gyerek
nyugi, minden teljesen rendben lesz
nem mondom, hogy nálam nincs para, de azért ennyire nem... én is inkább attól tartok, hogy a kocsiban fogok szülni... persze rákoncentrálok, hogy ne, de hogy mi lesz
Vigyázzatok magatokra
Csöre