Új privát üzeneted érkezett!

Szia Anhel!!!

Nagyon ügyes ez a Dóribaba!!! És milyen aranyos, hagyja anyát pihenni! Kis angyalka!

A hasad miatt ne aggódj, a víznek kell idő, míg kiürül teljesen, és a többi dolognak is vissza kell rendeződnie, ez eltart pár hónapig.
Nekem a teljesen eredeti állapot az nem állt vissza sosem, de azért közelít. :lol: Szoptatás alatt még a baba kiszolgálására van állva a szervezet. Aztán majd jön a mama. :)

Sok puszi a kis manónak! Jó egészséget nektek!!!
Egy ilyen pihenőszéket én is be fogok szerezni. Orsinál nem volt, de a másodikhoz jó lenne, ha lenne. :P

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Anhel
Pocak miatt ne aggódj. Tőlem a kórházban kétszer kérdezték meg, hogy mikor szülök...mondtam, hogy tegnap szültem.... :lol: :lol: :lol: Az egyik ráadául egy kismama volt. Nemtom mit gondolt, hogy fog kinézni szülés után egy nappal ... :roll:
De a legdurvább az volt, amikor sétáltunk Borival, megállít egy csaj, megkérdezi, hogy mennyi idős a baba, mondom, hogy majdnem három hetes, rámnéz és megkérdezi "és már jön a következő?" :shock: :shock: :shock: Nemtom, ezt hogy számolta ki... :shock: :shock: :shock:

marek

Sziasztok!

Anhel, Dóri nemcsak gyünyörű, de nagyon figyelmes is, amiért alhatsz éjszaka! :P :P :P

Marek, Én olyan jót nevettem.. Sajna hasam (még ha csak az volna) nekem is van még, de nekem eleve volt túlsúlyom. Már próbálkozom egy kis light-os tornával. Odáig már el is jutottam, hogy elővettem a baba-mama tornás dvd-t. Most rápihizek. Asszem nem fogom elkapkodni...

Na szóval, ha már így belejöttem a képek felpakolásába, íme Rólunk pár kép:

Kép

Hát ezek volnánk mi.

Kép

Nagy a szerelem és szerencsére kölcsönös :P :P

Kép

Ő Borisz, Matyika és most már Ákos testőre! :P :P

Most mennem kell, mindenkinek pussz!
:wink: :wink: :P

Kép

Kép
morca

Na jó, azt magam sem gondoltam ám, hogy a kórházból hazajövet az amúgy korábban kockás hasam majd hirtelen az lesz, csak nem tudtam, hogy kb. meddig 'normális' ez a kimondottan gömbölyű pocak. Egyébként semmi bajom vele, meg aztán ez legyen a legnagyobb gondunk. :)
Ja, jut eszembe, tegnap az egyik rokon megkérdezte "és mit mondanak az orvosok, visszamegy ez a has neked?"
Majdnem visszaszóltam, nem b*meg, egy egész konziliumot hívtak össze a kórházban és kiderült, hogy nem, így marad...
Félelmetesek az emberek.. De gondolom, majd még fogok találkozni hasonló okosságokkal ha nő a gyerek.

Kép
anhel

Anhel, készülj fel a legrosszabbra, az okosságokkal kapcsolatban!!! :? :?

Nekem egy jó ideig lépten-nyomon beszóltak! (néha még most is) :? :? :?

Egy "kedves rokon" pedig kíméletlenül az arcomba vágta, hogy ideje volna már futkosnom, hogy végre lefogyjak. Hát könyörgöm nem mindegy neki, hogy hány kiló vagyok?
:x :x :x

Majd megedződsz, ne aggódj!! :P :P :P

Kép

Kép
morca

Jaaaaj, lányok, olyan jót röhögtem azokon, amiket írtatok!!! :lol:

Én elég depis voltam a szülés után, mert nagyon összejöttek a családi dolgok, és összecsaptak a hullámok, úgyhogy akkor én nagyon nem tudtam nevetni ezeken a balga beszólásokon. Sőt, inkább sírtam. Mostmár viszont olyan jókat tudok nevetni rajta!

Ne foglalkozzatok senkivel! Érezzétek jól magatokat!
A szervezet visszaáll magától is, minden gyötrés nélkül. A mozgás persze gyorsítja a folyamatot.
Én még a SPA kezelést is kipróbáltam 3 évvel a szülés után (csak akkor találtam rá), ami leszedett csomó olyan párnácskát, amire képtelenség tornázni (hason, csípőn, lapockák alatt), nagyon jó volt. És így már csak a hason maradt kis felesleg, ami szerintem már meg is marad, mert én nem vagyok hajlandó sanyargatni magam. :oops:

Vigyázzatok magatokra!!! :wink:

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Anhel gratulálok Dórihoz, gyönyörű kiscsaj!!!
Már én is nagyon várom, hogy kibújjon a kisfiam, bár még csak jövő hétfőn leszünk 37 hetesek.
Egyenlőre még nincs semmi tünetem, csak az ujjaim vizesednek és zsibbadnak rendszeresen, pedig elég sokat iszom.

Kép
szaboka76

Egy kép Orsiról.
Remélem, sikerül felrakni! :) Kép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

és egy alvós 8)

Kép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Lányok!

Lehetne egy nagy kérésem?
Egy angol használt babaruhás oldalon (amit egyébként ajánlok nektk, mert nagyon szép ruhákat szokott hozni Bogi) beneveztem Orsit a kis szépségversenyre, amin az oldal babái vesznek részt.
Ha egyetértetek, megtennétek, hogy szavaztok Orsira?

Ha ezt a linket bevágjátok a címsorba, bejön az oldal, elvileg pont Orsival. Orsika néven van fent a 3-6 éves lányok kategóriájában.

http://angol-babaruha.hu/index.php?opti ... lay&idx=24

Nagyon köszönöm előre is, aki szavaz.
Szép gyerekruhákat lehet nyerni vele. :)

Sziasztok!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

lányok nagyon jót kacagtam amiket írtatok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
boeszter gyönyörű a kislányod!!!!!!!! :lol: :lol:
anhel tényleg ne hagyd majd magad ha okoskodni akarnak neked..tedd azt amit az anyai ösztönöd súg! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Anhel: nagyon örülök, hogy nem csak én tettem fel a vállamra a gyerkőcöt, mint egy krumplis-zsákot, hanem a férjed is Dórit :lol: Szülés történetet mikor kapunk? Egyébként az okosságokról annyit, hogy én vágtam vkinek már azt is a szemébe, hogy "jé és még mindig él, pedig már egy hónapos", de az okoskodások sora elkezdődött várandósság alatt azzal, hogy ha 8 hónaposan nincs előtejem hát nem is lesz később sem, és még mindig mindenki okos, erre szoktam mondani, amit az egyik kórházi szobatársam mondott: meghallgatok mindenkit aztán úgyis úgy csinálom ahogy akarom. Erre be is fejezik általában a mondókát :lol: A legjobb az, mikor ideállítottak töltött káposztával és utána osztották az észt. Káposztát szoptatós anyának! :roll:
Boeszter: köszi az angol ruhás link címét, viszont regisztrációnál hivatkoznék rád, hátha összejön a kedvezmény, mit írjak névként?

A héten még szép időt jósolnak, használjátok ki!
Üdv. J
kisvitéz

anhel tényleg ha lesz időd írd meg a szűlésed..majd meg ezs a kiváncsiság.... :) :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Nitacska: Köszönöm a szép szavakat! Itt a topikbabák is gyönyörűségesek!

Tényleg érdemes benézni a www.angol-babaruha.hu oldalra,mert mindig vannak friss dolgok, rendelhettek is új ruhákat Angliából, bár ez nekem elég drága. Viszont a használt ruhákon nem látszik szinte semmi, tiszták, vasaltak, és nagyon csinosak!

Mindenkinek köszönöm, aki szavazott vagy szavazni fog!

Puszi, :wink:

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

BOSZTER!!!
SZERETNÉK SZAVAZNI ORSIRA DE HOGY KELL???A MÉRCÉN KELL A 10ESRE KATTINTANI AMIKOR AZ A PIROS MÉRŐ FELMEGY???SEGÍTS HOGY SEGÍTHESSEK HOGY TI NYERJÉTEK MEG!!!

KISVITÉZ!!!
NA HÍVTAK TORNA ÜGYILEG MÁR???

NITÁCSKA!!!
NA MIZUJS VAN MÁR???SZEDED A GYÓGYSZERKET???
KÜLDÖK NEKED KÉPET NORCSIRÓL!!!

SZIASZTOK!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
snápi

Jesszus!!! Norina már öt hónapos!!!!!?????? Gyönyörű csajszi az biztos! :P

boeszter: én is szavaztam Orsira!

Kép

Kép
morca

snápi köszi kérdésed jol vagyok..ma kezdtem el a clostit...12.napon uh...majd a 14.naptol meg szedem a utrot!!!!..
norina egyszerűen tüneményes!!!!!!!!!!
az első képet ki is nyomtatom!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Snápi!

Igen, amércén felhúzod az egeret, és fent rákattintasz. Ha ezt megcsinálod, ki is írja neked, hogy hány szavazat van rá abban a pillanatban eddig.

Köszi szépen nagyon!!! :-DDD

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Köszi neked is nagyon Morca!

Puszi!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

boeszter én is szavaztam!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Eszty, Orsi gyönyörű! Olyan az alvóson, mintha ki lenne festve a szempillája, nagyon nőcis! :)

Á, a rokonok, a barátok és az ő jótanácsaik...hagyjuk is, mert ezeken én még inkább felmérgelem magam, minthogy jót derüljek, de idővel megedződöm.

Morca, próbálok válaszolni, csak több részletben tudok írni... :) Ma nagyon nyűgös a lány.

Szaboka-nak kitartás, már nincs sok hátra!

A születés történet fent van egy linken, amit a Várandósság témakör alatt, a 2008. októberében szülünk topikban találtok meg Nyugtonmalac hozzászólásai alatti egy linken. Illetve megpróbálom belinkelni rögvest. Itt vannak összegyűjtve az okt-i babák sztorijai, képei, meg egyéb hasznos dolgok.

Kép
anhel

http://riztejbeg.extra.hu/forum.html

Ezen a linken van a születés történet.

Kép
anhel

anhel nagyon szép a szüléstörténeted..sírni de nevetni is lehet rajta..főleg a végén!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az én szüléstörténetemet is megtaláljátok azon a linken.

marek

Anhel, Nitacska, köszönök mindent!

Megyek, mindjárt elolvasom a szüléstörténetet! Nagyon kíváncsi vagyok már!

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Jaaaj, mindig könnyeket csaltok a szemembe a szüléstörténetekkel!
Nagyon szép volt mindkettő!
És nagyon ügyesek voltatok!!!
GRATULA NEKTEK!
És a babók csodaszépek!!!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Anhel, nagyon szép a szülés törid. Tök jó, hogy te is a kika szobában voltál. A naivitásban szerintem én verhetetlen vagyok, az első szülésemnél én egy csomag kártyát is vittem magammal, hogy majd milyen remekül elkártyázgatunk a férjemmel, amíg vajúdok :oops: :P
Ma van valami a levegőben, mert Matyi sem teljesen 100-as, nagyon nyügi.

Kép

Kép
morca

Morca
Kártyát vittél a szülőszobára? Nem semmi... :lol: Mondjuk a férjem laptopot akart hozni, hogy tudjon közben dolgozni... :shock:

Dobok ide is néhány friss képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

marek

Jaaaj, de szép ez a Boróka babóka!!!
Teljesen felizgattok engem ezekkel a gyönyörű manókkal!!!
Ma megyek a nőgyógyi dokihoz, hogy megcsinálja a szűrést, és megnézze, minden rendben van-e, és akkor jövő héten nekiugrunk a babaprojektnek. :lol:

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Marek, akkor még jó ötletnek tűnt a kártya! Aztán mikor beértünk a kórházba, már eszembe sem jutott kártyázni. Boróka továbbra is gyönyörű csajszi. Nagyon édes! Ja, és olvastam a szülés történetedet is, nagyon szép.

Anhel, elfelejtettem írni, hogy bár Matyi már foglalt menyasszony ügyileg, de remélem Ákos még jó esélyekkel pályázhat majd Dóri kegyeire. :P :P :P :P :wink:

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Tornázni nem kellek :( Lehet, hogy félnek, hogy leszakad az emelet alattam :oops:
Morca: én is a neten olvastam, hogy mik azok a 10 perces fájások, azt érzem-e már vagy nem, mert ez az erpősebb menstruációs görcs kifejezés nem sok mindent juttatott eszembe.
Anhel, Marek köszönjük a szüléstörténetet, olyan jó újra átélni olvasás közben :D Anhel, te nem álmoodtál el a kádban? És egyáltalán, te várandósság alatt kádaztál ? :shock: Engem letiltott a doki, pontosabban 37 fokos vizet ajánlgatott, amibe belefagytam és a további 8 hónapban csak a tussal kerültem közelebbi kapcsolatba. Aztán beleülhettem a szülőszobán a kádba :lol:
Szépen süt a nap, depi elleni édességeket kicsit visszább lehet fogni :lol: Ilyen szép napokat mindenkinek, Üdv : J
kisvitéz

Kisvitéz: Teljesen tudatosan készültem a szülésre, de más az ha mondják, hogy fáj és más, ha érzi az ember teljes valójában.
Én úgy gondoltam, hogy simán végigcsinálom. Hát simán végig is csináltam, csak éppen nem volt kedvem kártyázni. :P :P :P
Másodszorra már nem jutott ilyesmi az eszembe. :wink: :wink: :wink:

szaboka: Szorítunk érted is nagyon. Ki lesz a hírhozód?

Kép

Kép
morca

Kisvitéz: Teljesen tudatosan készültem a szülésre, de más az ha mondják, hogy fáj és más, ha érzi az ember teljes valójában.
Én úgy gondoltam, hogy simán végigcsinálom. Hát simán végig is csináltam, csak éppen nem volt kedvem kártyázni. :P :P :P
Másodszorra már nem jutott ilyesmi az eszembe. :wink: :wink: :wink:

szaboka: Szorítunk érted is nagyon. Ki lesz a hírhozód?

Kép

Kép
morca

anhel.morca én is a kika szobába szűltem a mátét!!!!!! :)
marek gyönyörű baba a kis boróka!!!!!öröm nézni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Morca: Borisz kutya milyen fajta? :roll:
kisvitéz

kisvitéz azt hogy érted hogy nem kellesz nekik mert leszakad az emelet alattad? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kisvitéz: Borisz egy színhibás orosz fekete terrier. Elvileg korom feketének kellene lennie, de ő így sikerült.

Kép

Kép
morca

de érdekes kutyus lehet!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Nagyon édes kutya Borisz. Nagyon szereti a gyerkőceimet és úgy vigyáz rájuk mint egy dandár tábornok! Nagyon okos és borzasztó kedves. Ő egy óriási bújós plüssmackó!

Kép

Kép
morca

nagyon aranyos kutya lehet tényleg!!!!!!!!!!!!!!
jol meg lehet dögönyözni!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Morca: látszik is a képen, mennyire gyerkőcbarát :D biztos ő is csak egy nagyra nőtt gyerek :D Képzeld egy rokonomnak pulija van ilyen színben! Egy másiknak pedig a korom fekete uszkárja lett ezüst az évek alatt :lol: De hát így egyedi, nem?
Nitácska: nem 50 kilo vagyok.... de nem is 60 :( legalább télen ha elesek nem töröm össze magam :lol:
kisvitéz

Anhel, Morca: köszönöm a drukkot! Ezt még nem tudom :?

Elolvastam én is a szüléstörténeteket, remélem nem bánjátok, és nagyon szépek! Olyan jó ilyesmit olvasgatni, segít mindenre felkészülni.

Egyébként mi a tapasztalatotok, érdemes már a kórházba mellszívót vinni?

Kép
szaboka76

Szaboka
Érdemes. Én nem vittem, de sajnos szükség volt rá, mert egy hétig voltam benn és nem szoptathattam. Szóval apát ugrasztottam a Brendonba, hogy hozzon nekem egyet. Anhel nem volt ilyen sokáig, nemtom ő használt e benn melszívót... :?

marek

Sziasztok!

Én vittem magammal mellszívót a kórházba és kellett is. Én 5 napot voltam bent az Uzsokiban annó, így már bőven szülség volt rá, csak sajnos nekem így se sikerült. Majd most másodszorra. :D

A nap csak kidugdossa a nyelvét néha, de ez még nem elég a sütivágy elnyomására. :lol:

Puszi nektek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Hahó!

Szaboka, szerintem érdemes bevinni. Nekem eleinte semmi nem jött vele (Aventes mellszívóm van, sokan szidják, sokan szeretik, nekem egyelőre bejött) de a 3. napon egyszercsak beindult, mint a niagara. De tényleg. Mindez úgy, hogy Dóri egyátalán nem tudott szopizni, küzdöttünk már azért is, hogy bekapja a cicit, hát még a szájában tartása... de itthon már ment a dolog.

Kép
anhel

Sziasztok :P

Gyönyörűek a babák, nagyon :wink:

Morca: az a kutyus....... tünemény :P

Már tanul űlni a drágám, nem pihen egy percet sem :wink:

Kép

Kép
bluebox

Bluebox, hihetetlen, hogy milyen gyorsan megy az idő. Nagyon kis ügyes Kristóf.

Ákos is vadul tornázik már. Mindent megfog ami a keze ügyébe kerül és ezerrel tömi bele a szájába. A csörgős játékait, meg úgy rázza, hogy az ágy másik végén köt ki, ha véletlenül elengedi. Nagyon erős kis krapek, hason már annyira feltolja magát, hogy nyújtva van a keze. Közben meg hangosan sikít örömében. Néha meg próbálja magát előre vonszolni ha hason van. egyszer-egyszer sikerül is neki a mutatvány. Dobok fel majd friss képeket róluk, csak most megyek rizst főzni.

Voltunk a 3hós oltáson és végig mosolyogta az egészet Ákos. Matyi meg fogta a kezét, hogy ne féljen. Olyan aranyos, úgy vigyáz rá, gondoskodik róla. Mindig együtt szoktunk enni és olyankor Ákos is ott ül velünk a hordozóban. Mostanában már komoly párbeszéd folyik közöttük, nagyon cukik. Nagyon szeretik egymást és annyira jó nézni, hogy így kötődnek egymáshoz.

Most már tényleg mennem kell.

pussz :wink: :P

Kép

Kép
morca

Bluebox: Kristóf tüneményes :D Mindig őt figyele mit írsz, hogy Dávidnál mire számítsak. Megírnád hogy ül fel? Hason fekszik és úgy vagy már mászni is próbál? :roll: Az a barack majszolós kép nem megy ki a fejemből azon nagyon-nagyon aranyos :D
kisvitéz

Kisvitéz: Kristóf még nem tud felűlni, de nagyon-nagyon akar, csak szegénykém úgy gondolja, hogy hanyadtfekvésből minden segítség nélkűl fel fog űlni :P Annyira erőlködik, és olyan hasizma van már, hogy csak na. De viszont fekve egy percet sincs el, ezért űltetni szoktuk, vagy kézben, vagy úgy ahogy láttad, felűltetem és amig nem dől el, addig játszik :wink: Már próbálgatja az egyensúlyérzékét fejleszteni, ha billen megpróbálja kitámasztani magát. Van hogy sikeráűl, van hogy nem :wink: De annyira akaratos, erős kiskrapek, hogy nem adja fel. Újra és újra megpróbálja :wink: Hason feltolja a fenekét már kúszni próbál, de akkor is az ülésen jár az agya :wink:
bluebox

Köszi a válaszokat lányok!
Akkor megvesszük ezt is előre, úgyis biztos lesznek más dolgok, amik elmaradnak.

Kép
szaboka76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?