Új privát üzeneted érkezett!

mush:
igen, ott láttam, de drágának tartottam..

gabilány:
hát szerintem ezt embere válogatja. Én tuti nem vennék használtan cumisüveget, cumit, mellszívót. Cumisüveget és cumit a gyerek a saját szájához igazítva rágja, mellszívónál pedig bennem van, hogy mégis csak más melle, más teje volt benne... mondjuk nekem a tüdőszűrőn is hasonló gondolataim vannak (kinek a melle ért oda előttem). Ugyanígy az uh-nál :)
Lányomnak nem kell a káposztás tészta.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy: köszi a dicséretet. Számomra ez azért is jó hír, mert alapból van vagy 15 kg plusz rajtam, meg most ez a 6, tehát lesz miből leadni. A védőnéni szerint mikor hazaengednek a kórházból kevesebb leszek, mint amivel kezdtem a terhességet! :lol: :lol:

Én sem vennék használt cumit, cumisüveget és mellszívót. Sőt én kaptam is volna! Amúgy sem akarok cumit és cumisüveget használni, de a Várandós csomagban volt cumi, jó lesz tarcsinak meg az AVENT-es mellszívóhoz két cumisüveg is van! Ja és van egy nagyon tuti cumim még, mert anno a lánybúcsúmra kapott "csokorban" volt egy tök jó Chicco cumi! :lol: :lol:
Vendég

Mágnes: nekem sem kéne a káposztás tészta! :lol: :lol: Én alapból nem szeretem!
Vendég

sinaszi

Sinaszi! Köszi!
Nagyon jó a body, én is várom a visszajelzésedet a minőségről, ha megkaptad a csomagot. Csak bodyt rendeltél?

Zsebi-baba! Akkor a tesok nagyon várják már a picit gondolom. A lányod meg remek segítség lesz. Én ebben a korban imádtam a piciket.

Andy! A birsalma receptet is kérjük szépen a receptes topikba!
Igen elől patentosak két sorban, de az egysoros is nagyon jó!

Ibernuska! Bizzál a leírásban, mást úgysem tehetsz! :D

Gabi! Én újra szavaznék! Maximum olyantól vennék ilyeneket, akit ismerek és tudom, hogy milyenkörülmények vannak náluk otthon (tisztaság terén)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bocika:
én megveszek érte, de eddig sosem csináltam, a suli menzáján isteni volt :)
Pedig szerintem jól sikerült, de Anna csak rázza a fejét ,meg sem kóstolja.. :cry:
Csajok ez borzasztó! Egyre korábban leszek éhes! Már fél 12 -kor úgy kellett tűrtőztetnem magam, hogy ne egyek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. kuldd el nekem!!! :lol:
azert a hasznalt sterilizalo nem olyan gaz, csak ezt a konyhaban tartotta a baratnom, ahol ugye sutottek/foztek, es ratapadt a zsiros trutyi, nehez lenne lesikalni, en meg borzalmasan lusta vagyok!

KépKép
KépKép
mush589

óó Sina köszi :) Innen már tudok mazsolázni, és Anyóst sem kell ugrasztani :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Használt mellszívó! Én barátnőmtől kaptam egy Madela mini elektromosat... Én is óckodtam a használttól, viszont találtam teljesen új alkatrészt hozzá 3 ezerért, így annyiból jött ki... Ez még mindig olcsóbb, mint ha megveszem újonnan. Így teljesen steril minden és a gép is megvan hozzá. Persze még mindig a Zöldi szerkezete viszi a prímet ár-érték arányban :D
sinaszi

mush:
sterilizálót én is használtat kaptam, Annával isezt használtam.. Amúgy nem is vennék, de így nagy segítség volt. Ha elektromos, akkor ecetes víz, és simán ki lehet takarítani.

cvekedlit küldöm, nyisd az ablakot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

enikő:

ok, de előbb megyek panirozni mert éhes vagyok:)

andy

Kép
andy30

Enikő! A body-t ütöttem le és a csaj utána jelezte már e-mail-ben, hogy teszveszen is vannak fent ruhák, ha érdekel. Belinkelte a ruhák oldalát és mondta, hogy ha valami még tetszik,akkor szóljak és leveszi... Így lett még egy plüss naci és még valami, de nem tom már mi :oops: Majd ha megérkezik, akkor megírom! Kértem végül, hogy postázza, mert múlt héten azt hittem, hogy már fel sem kelhetek. Nagyon rendes volt, mert felajánlotta, hogy más helyszínre is elhozza. Összesen kb. 1200 Ft postával együtt a három holmi! Mindig így szoktam. Ha valami megtetszik, akkor megnézem az eladó többi termékét is és lehetőleg többet veszek... Apa örömére... Most licitáltam tesz-veszen. Apa már hívott is, hogy megint mit garázdálkodom, mert az ő felhasználó nevével licitáltam és ment neki az e-mail... Mondtam, hogy legközelebb rutinosabb leszek és egyből törlöm az e-maileket is! :twisted:
sinaszi

Andy!
A keményedések miatt én is aggódtam sokat, de már lassan betöltöm a 33. hetet és egyre nyugodtabb vagyok. :wink: :wink: Nem gondoltam volna mikor 26 hetesen kórházba kerültem... :?

Bernuska!
Igen, megnyugtat. :P :P Ha tíz hete fejjel lefele van a drágám, remélem nem tervezi már megfordulni!!!!! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.10.28 12:45-kor.
susy75

Mági! Remélem, hogy találsz kedvedre valót! :wink:
sinaszi

Gabilány,igen,nekem ilyen mellszivóm van,de fogalmam sincs milyen a szelepe,még kis e bontottam,csak beraktam a szekrénybe,majd lassan mostmár előveszem kifőzni.Ez a szett kb.13 ezer ft.
Zölddi,Kell szerintem is egy (kézi)mellszivó mert simán kézzel azért nagyon fárasztó,és nem is lehet kiüriteni a mellet rendesen,abba leszakad a kezed,meg időben is hosszú.
Csaki:
[quote]V írta:alaki persze nem szívbajos, akárhol előkapja a mellét és hagy szóljon,

Én ilyen vagyok,de nem csak úgy...azért diszkréten igyekszem ezt megoldani! :lol:
A narancslére nekem egyik se lett allegriás,és mindkét gyerekem foga hófehér és makk egészséges.Az első 4 hónapban narancslét se kaptak meg más folyadékot se,csak anyatejet,vagy vizet,esetleg édeskömény teát,de azt is csak egy-két kanállal.Ebben is mindenki más!!! :wink:

Andy:
[quote]o írta:lvastuk, h bizonyos tüneteket átvesznek néha a kispapák

Nekem szinte mindet!!!Ugyanannyiszor eszik,mint én,ugyanannyit hizott mint én,Ugyanolyan szeszélyes,mint én,ugyanakkor fáj a dereka,mint nekem...stb!És ezt minden egyes terhességnél! :lol:
Lehet venni mástól anyatejet igen,a védőnő szokott ebben segiteni!Persze ha nem idegenkedsz tőle.De nyugi fogsz tudni szoptatni és kész!!! :wink: :lol:
Andy,én a mellszívómat használtan vettem de úgy használtan hogy a csaj csak egyszer kipróbálta,minden egyéb alkatrésze originál be van csomagolva,hozzá sincs nyúlva.Én így féláron(7000 ért )meg tudtam venni.Kifőzöm azt kész.
A hátul patentos rugi nem nyomja a hátt mert még alá adsz rá egy bodyt(kombidress)is.Meg nagyon pici,laposak azok a patentok.
A csúcsos sapi már inkább,azt vagy mindig kiszeded a feje alól vagy nem adod rá,majd ha csak már tud ülni...vagy ha nagyon pici a sapi akkor egyátalán nem.
Az a cimisüveg amit írsz az olyan gyereknek lett kitalálva aki már saját maga meg tudja fogni az üveget.Azért olyan hogy a pici keze beleférjen.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="mágnes"]m írta:mágnesush:
igen, ott láttam, de drágának tartottam..

sajnos itt nem talaltam mashol, igy kenytelen voltam kifizetni. :?

akkor a tanacsod alajan, megprobalom lesikalni. nem belul koszos, hanem kivul, es ha nem vagyok elegedett, majd akkor veszek ujat.

november vegen szetverik a konyhankat is es 3 hetig nem lesz konyhank. tegnap tony felvilagositott, hogy padlofutes lesz a konyhaban. tok jo. lehet majd mezitlab rohangalni :)

KépKép
KépKép
mush589

Susy! Én nem hinnlém, hogy megfordult, szerintem várd meg a következő csuklását. Nekem is volt, hogy feljebb éreztem.

Zsebi! Ez olyan, mint a földrengés. A hyipocentrumban (rengésfészek) pattan ki, de mi az epicentrumban (felszíni terület, ahol a földrengés pusztít) érzékeljük. Ez valahol a méh falában van.
És nyilván olyankor az egész kölök belerázkódik, tehát a popójánál is érezheted. Ha a lábát tapasztja éppen a méhed másik oldalára, akkor meg ott.

Boci! Akkor kézi fejésre fel!

Berni!
[quote]N írta:a kivagdostam a cimkéket a rucikból, meg el is pakoltam őket a komódba

Küldjek én is neked cimkéket? Gyüjtöd?

Overál bele: ha szivacs, akkor nem. Ha olyan műszálvatta-szerűség, akkor de! Azt csak kézzel, mosnám, és csak csentrifugázni raknám be.
(De ha le van steppelve, akkor az is mehet a gépbe)

Zsófi-paszívságtól ne ijedj meg, nekem Hanna tegnapelőtt csek este kezdett el kalimpálni. Tegnap meg egész nap. Ez már így lesz!

Gabi!
[quote]m írta:ég én is csak nézegetem a mellszívókat, meg hát ugye apának ezt is jól körbe kell járni

Kérd ki anyósod tanácsát, hogy milyet vegyetek! :wink:

Mindent lehet sterilizálni!
(A párom dolgozik a Procter-nek, ahol a betéteket csomagolják...olyan pödrős bajszú kreol bácsik a puszta kezükkel, hogy ha tudnád, sosem használnál olyat.)
Gondolom a vadi új mellszívóval is ugyanez a helyzet. A használtat már többször sterilizálták, utána is csak cicikkel érintkezett.

Szóval Mági...box! :lol:

Minket lebeszéltek a padlófűtésről, mert
1. nagyon száll tőle a por, és pont lent, ahol a gyerek csúszik-mászik...majd
2. viszeres lábúaknak kedvezőtlen, mert méginkább tágítja az ereket

Sarmi! Na majd én megmutatom, hogy kézzel is ki lehet rendesen fejni a cicót! :lol:

Kép
zölddisznó

Szerintetek az 50-es bodyt tudom használni ? Mert van egy 3 db-os, ami nagyon tetszik, de 2 50-es van benne...
Anna 52 cm-rel született, és hordott 50-es rugit, de bodyban....

Kép
Kép
Kép
mágnes

zoldi. sajna ebbe nincsen beleszolasom. apa igy dontott. majd berakom a szobaba csuszni maszni a gyereket... :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Használt mellszívó: Nekünk a szülésfelkészítőn azt mondták (egyszer ezt már leírtam), hogy az anyatej testnedv. És testnedvvel elég sok betegség tud terjedni. Vegyük csak példának az AIDS-et. Egy sima kifőzés gondolom nem tudja fertőtleníteni... Lényeg, hogy én nem vennék használtan.

Panaszkodtam, hogy Zsófi passzív. Mintha meghallotta volna a kiscsaj, azóta a gyomrom tapossa. :-) Imádom!!! :-D

Apa terhességi tünetei: Egy darabig próbálta a hasam méretét a sajátjával követni. De már rég leköröztem... :-D

Kép
Kép
lbernuska

enikő,köszi tényleg van a csomagomban cumisüveg...mondom még ennyire nem is néztem át!
Mági:
[quote]L írta:ányomnak nem kell a káposztás tészta..

Rokon lélek! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zöldi:
Nekem akkor is rossz, ha tudom, hogy más cicije is benne volt.. remélem a pödrött bajszú bácsiké nem.. :wink:
Ezért nem veszem fel más zokniját ,bugyiját sem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

vegre! ebed! majd jovok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, Mush: nálunk padlófűtés van és imádom. Persze száll a por, de hát megnéztetek belülről egy radiátort. Na az is olyan poros. Annyi hogy fűtési szezonban többször kell felmosni. Mondjuk hálószobában nálunk is radiátor van de a többi részen (kb.65m2) padlófűtés. Mi szeretjük és jobb a hőérzeted, hiszen mindig lentről kezdesz el fázni!
Vendég

Sziasztok!
Soha nem jutok odáig, hogy írjak. A gépem állandóan lefagy, de azért az olvasással nem vagyok annyira elmaradva. Most máshol próbálkozom.

Niki: az egyik ismerősöm aki a polg. hivatalban dolgozik és most fog diplomázni, tehát friss a tudása azt mondta, hogy ha a márcisi végzés jogerős volt, akkor annak a 300 napnak nincs jelentősége, az orvosi igazolással együtt el kell fogadniuk és simán az apukája nevét kaphatja a lányod. Nem értem az ottani hivatal hozzáállását.

Andy: mi nagyon szerettünk volna kislányt, az én párom meg maga alatt egy pár napig miszekor megtudta, hogy kisfiú. (nekem két fiam van de neki az első babája lesz). De ugyanolyan szeretettel várjuk Gergőt és tényleg annyi betegség van, hogy csak azt kívánjuk, hogy minden rendben legyen.

Tegnap egész délután be volt keményedve a hasam és görcsöltem is lehet hogy tényleg front volt, de nagyon megijedtem. Egyébként is kezdek félni a szüléstől, nekem már volt egy rossz élményem és most egyre inkább előjön ahogy közeledek a végéhez.

Mellszívó: én a fiaimnál kézzel fejtem, de az én cicijeim nagyon megsínylették és tényleg sok időt vesz el. Én most szeretnék elektromosat.

Kép
Kép
Kép
erika26

már megint éhes vagyok :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]V írta:együk csak példának az AIDS-et. Egy sima kifőzés gondolom nem tudja fertőtleníteni.

Rossz a példa, mert a HIV vírus az egyik leggyorsabban elpusztuló vírus, szabad levegőn alig egy-két órát él. Amúgy anyatejjel nem terjed, mint ahogy nyállal sem, pedig az is testnedv. (És még sorolhatnám, verejték...)
De ha te egy ici picit is tartasz ilyen fertőzéstől, akkor NEM SZABAD használtat venned, mert mindig benned marad a rossz érzés. Mint ahogy én nem fogom magam mellett altatni a blbit, mert nekem meg az a parám, hogy ráfekszem.

Boci! Ha minden nap felmosol, akkor is több por száll egy padlófűtésesben, mint egy fali radiátoros lakásban.
De nekem a viszereim is nagyot nyomnak a latban.
Én nem lentről kezdek, szerintem ez is változó.

Kép
zölddisznó

Itt még mindig nincs átállítva az óra éztevettétek?
Nálunk is padlófűtés van bár még nem használtuk, de anyuéknál is az van és én is nagyon szerettem.

Kép
Kép
Kép
erika26

Ja! A HIV vírussal kapcsolatban én is akartam írni, amit Zöldi írt... Zöldi! Ezzel a ráfekvős dologgal én ugyanígy vagyok... Párom és én is nagyon forgolódósak vagyunk. Bár nálam nem csak ez az egyetlen ok, amiért nem akarom az ágyunkba venni. Szegény, így sem tudom hogy alszik majd a "stereohorkolástól"! :evil:
sinaszi

Holnap jönnek tapétázni a gyerekszobát utána már csak parkettázni kell és végre bepakolhatok. Már alig várom.

Ja Zöldi a múltkor írtál egy jóga pozíciót arra az esetre, ha nyom a baba, nem kapsz levegőt. Nekem nagyon bejött. Köszi!
De a gyomorégés engem is kínoz 3 napja.

Már mindenki összecsomagolta a kórházi cuccát? Én még semmit igaz még csak a 32. héten járok.

Kép
Kép
Kép
erika26

Bébicről tud valaki? Olyan rég jelentkezett! Vagy csak nekem telnek lassan a napok!?

Edoci viszont egészen biztos, hogy nagyon régen járt felénk!

Tudtok róluk valamit?

Vajon Verzsóék hogy vannak? Biztos erősödnek a tökösök! Verzsó! Jelentkezz, ha van egy kis szusszanásnyi időd!
sinaszi

Erika! Vicces póz, de örülök, ha neked is bejött!

Én már régesrég összepakoltam, mert nekem a férjem - mivel nem lakik itt - azt sem tudja, hogy hol tartoma bugyijaimat. Esélytelen lenne, hogy utánam hozza a dolgokat, ha sürgős a menés.

Kép
zölddisznó

Gyorsan, mert mennem kell a bölcsibe:

- cumisüveg: Mágnes példája a legjobb arra, hogy vegyen legalább egyet mindenki. Szép amit Sarmi írtál, de láttam már nem egyet, nem kettőt, aki akart szoptatni, de nem tudott. Sőt - saját tapasztalat - amikor hazamentem a kórházból 1-2 napig kicsit stresszeltem, mert nem volt annyi tejem. A gyerekorvos szerint a babáknak ahhoz is hozzá kell szokni (tapasztaltam is), hogy már nem úgy jön a kaja, mint a pocakban, hanem lassabban, meg kell érte dolgozni, namost, ha nem tudsz ciciből adni neki, biztos örül majd a kanálnak. Da Ti tudjátok. Ja, csak újat vennék, ráadásul nekünk Chicco cumisüvegünk volt, és rá volt írva szavatossági idő, felbontástól számított 1 éve. Ezt mai napig nem értem, gumit úgyis újat veszek rá, de mi baja lehet egy üvegből készült cumisüvegnek???

- mérleg: én vettem, mert olyan, hogy a tálca leszerelése után gyermekmérleggé alakítható. Néha mértem mennyit evett, csakhogy tudjak az orvosnak mit mondani.

- címke: én kivágom még a sajátjaimból is. Zavar. Igaz, így csak saccra tudod, hogy jó-e lehet a gyereknek (pl. ha örökli), de úgyis minden cég másként számoz.

- rugik: ha hátán fekszik, akkor praktikus az elölgombos, és fordítva. Megbeszélni sajnos nem tudod a babával, úgyhogy próbálkozzatok ilyennel és olyannal is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Erika! Rajtam röhögött a párom, amikor mondtam a múlt hét elején, hogy összepakolok, de aztán a keddi ijedség után megtettem és akkor már ő sem ágált. Ja! És szegény annyira rosszul alszik azóta. Ha felébredek hajnalban és kikelek az ágyból, akkor már nyúl is a kezem után, hogy hová megyek. Minden kis rezzenésemre figyel!
Talán túlzásba vittem az aggódást a múlt héten...
sinaszi

Zöldi: szerintem meg nem száll több. Tapasztalat! Már 3,5 éve élek padlófűtéses lakásban! Előtte meg radiátoros volt. A mostani amúgy is vegyes.
Vendég

Én is összepakoltam, sosem tudni, miért kell befeküdni, ha nem is szülni készülök, nem egyszer bent tartottak Annával is. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sinaszi. az en parom dormol tovabb, ha kimegyek a szobabol. :lol:
mar egy hete a haloban alszom el, de hajnalban atcuccolok a masik szobaba.

nekem meg nincs osszekeszitve a taskam. 2 het mulva, mikor mar nem dolgozom fogom osszerakni. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sinaszi! Szerintem nem lehet túlzásba vinni az aggódást ezzel kapcsolatban. Inkább fölöslegesen menjünk minthogy baj legyen. Én egyszer sajnos nem vettem elég komolyan. Vagy inkább az exem. Ő nem rohant haza, hogy bevigyen a kórházba.

Mági! Ez igaz sosem lehet tudni, azt hiszem én is el kezdek pakolászni.

Kép
Kép
Kép
erika26

erika. es mi tortent veletek, amikor nem sietett haza az exed? es miert van rossz szules elmenyed?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást a hepa-ról, jövő héten átmegyek Colombo-ba és kinyomozom, hogy hol van a leletem. Sajnos nálunk a védőnő nem igazán van a helyzet magaslatán. Nálunk nincs sem pocak mérés, sem szívhallgatás, csak vérnyomást és súlyt mér illetve a vége felé a vizeletet is megnézni. Ennyi.
Mikor a kisfiamnál volt egy időszak, hogy nem akart szopni, azt mondta, hogy ez van, adjak neki tápszert. De én szoptatni akartam!!! Hazajöttem a rendelőből és bőgtem, hogy nem hiszem el, hogy egy védőnőnek ilyen legyen a hozzáállása. Sajnos cicivédő nélkül nem is tudtam szoptatni, mert kicsi volt a bimbóm és a baba nem tudta jól bekapni. A kórházban nem mutatták meg rendesen, mert nagyon sok baba volt, nem értek rá mindenkivel foglalkozni, a védőnőnek mindegy volt, csak nőjön valamitől a gyerek... Szóval voltak nehézségeim a szoptatással és már előre be vagyok rezelve, hogy most fog-e valaki segíteni, tudom-e majd rendesen szoptatni! :roll:

Kép
Kép
gyurmi

sina:

az én párom már megszokta az éji kijárkálást bár sztem ő is alig várja h visszafexek-e, de azt megfigyeltem, h hetek óta nem iszik 1 kortyot sem még a meccsnézéskor sem, a haverok meg már nem is hivják 7végézni, sztem készül h bármikor menni kell.
a multkor üzleti uton volt és rosszkor hivtam, de felvette!pedig azelőtt olyankor kinyomott:):)

andy

Kép
andy30

Boci!
[quote]Z írta:öldi: szerintem meg nem száll több.

Ez fizika, nem szerintem meg szerinted van így! Látni meg csak egy bizonyos csemcsenagyságnál nagyobb porszemet lehet. :lol: Nyilván már többen túlélték a padlófűtést is. :lol:

Kép
zölddisznó

Gyurmi! Ha ilyen gáz a védőnénid, akkor ajánlom a szoptatási tanácsadót. Az István kórházban van ilyen pl, ingyenes, csak be kell jelentkezni hozzájuk.

Kép
zölddisznó

Enikő! Valóban nagyon várják a gyerekek a kistesót, főleg a lányom, ő is imádja a piciket! Egyébként a második házasságom, azért van ekkora korkülönbség. Az apukájuknál is született már kistesó, azt is nagyon imádja pesztrálni!!

zsebi_baba

Zöldi!
Igen, gyűjtöm a cimkéket!!! Léccci küldjél!!! :lol: :lol:

Köszi a mosásos tanácsokat!!!

Lehet, hogy az HÍV rossz példa volt… Másikat nem tudok. :twisted: Mindegy, lényeg, hogy én új mellszívó párti vagyok és punktum. :lol:

Most, hogy főztem és álltam, görnyedtem a konyhában kb. fél órát, elkezdett a keresztcsontom, meg a pocakom alja fájdogálni... :evil: Már 2 MagneB6 le is csúszott, hogy orvosolja a problémát.

Kórházi pakk: nekem még csak a szülőszobás kistáska van összerakva. De ma felcipeltetem a bőröndöt apával a hálóba és holnap bepakolok.

Kép
Kép
lbernuska

Köszi Zöldi!
Lehet, hogy az lesz. Nem tudod, hogy ők személyesen is adnak tanácsot vagy csak telefonon?

Kép
Kép
gyurmi

Nekkünk is padlófűtés van a nappaliban, étkezőben, konyhában, fürdőszobában, a háló- és gyerekszobákban pedig radiátor. Én imádom a padlófűtést, sokkal jobb a hőérzet, mint a radiátorosban. Debrecen meg egyébként is egy poros város (de szerintem Pest is), akármilyen is a fűtés!!

Gyurmi! Sajnos nekem is problémáim voltak a szoptatással, mindkét gyereknél, úgyhogy most eleve kicsit pesszimistán állok a dologhoz. Pedig én is nagyon szerettem volna szoptatni, mindent kipróbáltam, de nem ment. A lányomnál 4 hónapig sikerült nagy keservesen kihúzni, hogy nem kapott mellette mást, aztán meg még 4 hónapig szopott más kaja mellett, a fiamat viszont egyáltalán nem tudtam szoptatni, a kórházban 3 naposan majdnem kiszáradt!! :(

zsebi_baba

Berni! A punktum a lényeg! :wink:

...és még kell egy csomag a kölöknek is!

Kép
zölddisznó

Gyurmi! Szívesen. Persze, személyesen is, és lehet babával menni.

Akkor éljen a padlófűtés! :wink:
...és a visszereim miatt nem lesz! :lol:

Debrecenben is tuti van szoptatási tanácsadó.

Kép
zölddisznó

ibernus:

egyetértés, olyan gáz, h dolgoztam 1 órát a konyhában, és azóta tök rosszul vok, le kellett feküdnöm, mg, stb. nekem is elkezdett fájni a hasam meg minden. ez már szo szerint terhesség.. remélem azért nem erőlettem tul magam (vki irta h házimunkától azért nem szokott beindulni a szülés:) de lég kemény h csak ennyit birok ja s ott kellett hagynom félbe félig mindent, el sem pakoltam, majd apa ha hazajön..a sajtját is magának kell meggrilleznie..a birsalmasajtról nem beszélve és még a bébi gönceit is ki akartam ma mosni, de az tuti felejtős, majd holnap.

andy

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?