Látom,csajok,nem egyedül járok iylen cipőben...
Azért,tudjátok,én nem értem az embereket....Én annyira próbálok figyelni a környezetemre,bár tudom,mi sem vagyunk tökéletesek.De a gyerekeim tudják, hogy a lépcsőházban nem kiabálunk, vagy nem csapjuk be az ajtót stb...Én figyelek arra is, hogy ne dobáljanak,csattogjanak itthon,pont mert engem is zavar...De nem csak a szomszédé,hanem ha a saját gyerekeim is csinálják.Nem vagyok csendmániás,de akár a kiabálás, akár a rohangálás nem a lakásba való.Mondjuk le is viszem őket szinte minden nap futni
!
Szl, Tontica,azért nem csak a kivitelező a hibás (és ha még létezne,fel is jelenteném,az tuti,de nincs már meg és jogutódja sincs
),hanem azért az is,aki az együttélés alapvető szabályait nem képes betartani.Egyébként én a helyetekben hajnali 6-tól,amikor ők már édesdeden alszanak, a plafonon csattognék
!
Az a baj a füldugóval is,hogy csak hétvégén használhatom,csak reggel,mert különben nem hallom meg az ébresztőt,vagy éjjel a gyerekeket.De nap közben nem mászkálhatok füldugóval
.
Egyébként meg nem vagyok hajlandó belenyugodni...miért is kéne? Nem? Nem csak neki vannak jogai,nekem is....
Boni
Na az sem semmi,ilyenben is volt már részem.AMikor felettünk még nem ezek laktak,hanem egyetemista kislány és egyszer éjjel vmi polc lezúgott náluk(majdnem infarktust kaptam
), és ha már felkeltek összerakni,gondolták,nyomnak egyet...
Na aztán felmentem és kedvesen elmeséltem neki, hogy minden lehallatszik, a székhúzogatástól kezdve minden más, "érdekes" hangig
...értett belőle
!AZtán elköltözött...
Előtte,amikor Villő volt csecsemő, a nagyszobában aludtam.Akkor a felettünk-mellettünk levő lakásban laktak albérletben csajok.Azok rendszeresen hajnalban nyomták....Hol egyik,hol másik.Egyszer hajnali 5-kor ébredtem rá fel
...Na,amikor reggel elmentünk otthonról,felcsengettem nekik,ébredjenek csak fel
!Aki legény (vagy leány...) éjjel...
Aztán bedobtam egy cetlit,hogy nem igazán kíváncsi a szexuális életükre más,így szeretném megkérni őket arra,hogy kicsit halkabban tegyék.Onnantól nem volt gond
.
Amúgy én mindig belefutok iylen dolgokba....
Én tényleg nem tudom annyiban hagyni,ha valaki zavaró dolgokat csinál.És tudom,hogy mást is zavar,de ha nem mondjuk,nem fogják tudni....
Amikor a mostani albérlők,fiatal srácok egyik este állat módjára közlekedtek itt a kocsijukkal, hajnal 1-kor végigdudálták a lakótelepet, meg csikorogva fordultak be a sarkon, holott 30 km=h-s övezetben lakunk...És persze felébredtünk rá...Na másnap bekopogtam és KRESZ-ből előadást tartottam
!
Szerencsére megértették a dolgot...Azóta minden rendben
.
Valamelyik nap meg arra lettem figyelmes,hogy a játszóterünk előtt áll egy kertészetes autó,gondolom a játszót ellenőrizték és a pasik benne almát ettek.Aztán egy laza mozdulattal a játszótér kerítése elé dobták a félig rágott almát,holott 10 lépésre sem volt tőlük a szemetes!!!!
Aztán jól végezték dolgukat, becsukták az ajtót és szépen elmentek.Még jó,hogy volt a kocsin felirat,írtam a cégtulajdonosnak
.Persze teljesen kedvesen,normálisan.És ő is így írt vissza és elnézést kért és az emberek beismerték a hibájukat és megértették a problémát és higyjem el,hogy náluk ez nem szokás stbstb....
Na meg ott volt a Praktiker-ügy....
Aztán a múltkor ugye a hülye eladóval...
Hát valami nagy keresztem ez nekem,hogy mindig belefutok ilyenekbe
!
De az az igazság,hogy az emberi hülyeséget,nemtörődömséget annyira nem tudom elviselni,hogy nagyon!!!!!