Hali, még egyben vagyok, keményedéseim vannak, de más nem, azt hiszem apával bevetünk valamit
!
Csuszka, nagyon édes Lilián! Sajnálom, hogy nincs segítségetek pedig az nagyon sokat számít, és hát apósod, hogy ilyen "kedves", legalább megköszöni? Én apumnak is vannak gondjai, de imádja az unokáit és sokat játszik is Levivel ha jön, még emelgeti is, hogy ne nekem keljen nagy pocakkal pedig már 62 éves.
Antám majd akkor várunk benneteket, persze ha addig nem történik semmi
, de akkor majd Iván vár a tejfakasztóval. Ronit lepasszolod majd egy kis időre, vagy csak Gábor jön majd? Tényleg jó rég taliztunk
.
Tündi, én is úgy hallottam, hogy nem jó olyan sűrűn rátenni, hiába mondják, hogy amikor igényli, mert nem ürül ki a pocója és fájni fog neki. Gondolom csak a közelségedet szeretné érezni, próbálj meg egy ruhádat vagy valamit ami a te illatod oda tenni a pofijához mikor elaltatod, hátha beválik és megnyugszik tőle.
Andesz, bizony nagyot nőt a pocakom, nehéz is mint a fene, nem beszélve a sok pisilésről éjjel, de legalább megedződök ha fel kel kelnem éjjel Andrishoz, bár már hozzászoktam teljesen, hogy nem alszom annyit mint mikor nem volt gyerkőcöm, Levi ugyanis ha felsír éjjel, átmegyek mindenféle nyüglődés nélkül, szerintem már ráállt teljesen a szervezetem, sőt nehezemre sem esik mikor Levi már reggel hétkor kihúz az ágyból, de szó szerint kihúz
, fogja a kezem és elkezd cibálni, hogy menjek már, olyan édes
, meg odabújik a fejemhez, simogat és puszilgat. IMÁDOM!!!!
Altatás: Nekem anno mikor Levi még picike volt akkor azt tanácsolta a védőnőm, hogy ha éjjel etetem akkor ne kapcsoljak nagy fényt és ne szóljak hozzá semmit, NAGYON BEVÁLLT, megetettem és visszatettem az ágyikójába és aludt is tovább, 3 hós korára már átaludta az éjszakákat. Mikor már kezdett nagyobbacska lenni és délutáni alvás következett akkor lehúztam a redőnyöket és mondtam neki, hogy csicsika, ez nálunk a bűvös szó, ebéd után közlöm vele, hogy megyünk csicsikálni és már jön is, adom a kezébe az iszit, befekszik az ágyikójába, odabújok hozzá(már ifjúsági ágyban alszik) és pár perc alatt elalszik. Megszoktam várni mikor mélyen elalszik és akkor jövök ki a szobájából mert különben utánam jönne
.
A redőnyöket azóta húzom le mióta már nagy lett, elötte mikor újszülött volt nem sötétítettem mert akkor még a zajokat és a fényt hogy úgy mondjam ki tudják zárni maguk körül, akkor csináltam mindent, mosogathattam, zöröghettem, most már nem mert felébredne rá.
Hát nálunk így működik az alvás, és este is szépen elalszik, és kezdettől fogva külön szobában, persze az elején mikor hazahoztuk percenként néztem rá
.
Remélem Andisnál is bevállnak ezek a módszerek
!!
Viki nagyon szép a kis Fannika, és te is csinos vagy! Szuper barátnőd van.
No megyek pihizek egy kicsit, további szép napot mindenkinek! Ha valami van Antának jelzek! Pusza