Új privát üzeneted érkezett!

A mai nap eddigi eseményei:
- láttam egy gyermek mentőt :cry: szirénázva, majd megszakadt a szívem
- a kedves ismerőstől megint érkezett egy babás fénykép :cry: :?

Ja, és nincs kedvem dolgozni :oops: :oops:

De mindjárt iszok egy kv-t és magamba szívom a pozitivitást :lol: :D :) :wink:
Vendég

sziasztok!

Ma megint felkeltett az uram 4-kor, nem tudtam visszaaludni csak amikor elment,így meg 9-kor ébredtem. :?

Szia Réka!
Utána néztem annaka betegségnek ,amivel a Te babád született, mert ne mtudtam.Ezt észre kellett volna venni uh-n,ugye?
Nagyon sajnálom!
A második terhességed milyen volt?Hogyan élted meg?

Boboka!
Nekem két napja állandóan sajog a hasam,neked nem?
tünci28

Második kv.

Betti
Kép
betti0412

Novembertől nem győzöm majd inni a zöld teát.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Én terhesen csökkentett koffeintartalmú kávét ittam,az kb ugyanaz,mint a tea!
tünci28

Tünci, dehogynem. Tegnap nagyon hasgatott.

És is csökkentett koffeineset ittam. Nagyon kevés kávé, sok tej. Ebből napi kettőt kb.

Zöld teát szabad inni? Én valahol olvastam, hogy nem olyan jó. De már ezzel is úgy vagyok, hogy egyik könyv azt írta, májat ne együnk terhesen, a másik meg egyenesen ajánlotta...
Vendég

Valamennyit biztos lehet abból is..

Az uram elfelejtette kitenni a kukát, tömve volt,alig tudtam kihúzni, most meg ülök,fáj mindenem belül...tiszta ideges vagok rá,este direkt szóltam!!! :evil:

KépKépKép
tünci28

Tünci, ilyenek ezek a pasik:)
Vendég

Melcsike nincs ma?
Vendég

boboka!
MOst nézem, hogy megvan már itthon a musical duettek egy-kettő... :)
tünci28

Azt megírod priviben, hogy honnan lett a kettő? :lol:
Irígyellek:)
Vendég

Megkérdem az uram,az biztos hogy valamelyik fizetősről..de majd elviszem a talira.. :wink:
tünci28

Szijjjasztok!

Itt vagyok már én is. Takarítottam!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Jujj, de jó:):):) Azt nagyon megköszönöm:):):)Nézegetem ám a helyeket rendületlenül, de jól felbosszantottam magam, mert van egy honlap:
budapestietterem.lap.hu

Kerületekre le vannak bontva éttermek, és minden második honlapot nem lehet megnyitni...

Tünci, amiket tegnap belinkeltél, este már lusta voltam megnézni, de ma bepótolom majd:)
Vendég

Szia Melcsike:)

Lassan megyek ebédért, úgyhogy kb. fél órára kiesek innen:(
Vendég

Melyik kerületeket kell nézni, mert én valahogy azzal sem vagyok tisztában. Én is nézelődhetnék. Csak mondjátok meg melyik kerületeket nézzem. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Most remélem én is jól beállitottam az órát.

Kép

Kép
melcsike70

VAlahol menteni kell az új időszámitást, mert nekem mindig visszaugrik. :( Hiába állitom be.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!
Amikor a profilban plussz egy órára állítod,klikkelj rá az ELKÜLD-re és akkor kiírja, hogy profil megváltozott.

Én is ezen bosszankodtam tegnap Boboka.

Keleti:VIII.ker
Nyugati:VI:ker
Déli:I.ker
Népliget:IX.ker
tünci28

Meg van Sikerült!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tünci

Közben én h....e rá jöttem.

Köszi a kerületeket, nem nagyon vagyok velük tisztában. Előbb nem tudtam belépni a babanetre megint rosszalkodik?

Kép

Kép
melcsike70

Megyünk ebédelni. Nektek is jó étvágyat. Ma azért én is irogatok. Itthon leszek egész nap.

Kép

Kép
melcsike70

Én se tudtam belépni....

Jaj, én se ismerem ám a fővárost, de szorgalmasan használom a google-t... :lol:
tünci28

Vagyok már:)

Még szerintem az V. kert-t is lehet nézegetni
Vendég

Eszembe jutott valami.Kérdezném mindenkitől.Attól is aki már utána van...

Arra gondoltam ,hogy ki mikor áll majd készen a következő babára, testileg-lelkileg...Beszélgetjük, ugye, hogy ki mikortól próbálkozik,próbálkozhat.

érzem, hogy még nem vagyok kész, pedig kétségbeesetten pótolnám a veszteséget..s pont ezért, ahogy most is fogalmaztam...

De vajon a férjeink mikortól állnak készen????
Kérdezzük őket????
S ők a valódi érzéseikről beszélnek, vagy eleget tesznek a mi kívánságainknak????

Félnek -e ők is???
Gondolnak -e rá, hogy mi lesz ha megint????

Mit mondtok erre???
tünci28

Huu Tünci

Jó sok kérdést tettél fel. Szerintem feladtad a leckét. Én őszintén megmondom nem gondolkodtam ezen. Bár Én nem készültem a Bogira sem. Úgyis tudjátok miért mondom. Én nem is akarok tervezgetni.

Küldök neked egy privit OK ?

Kép

Kép
melcsike70

Kifaggatom majd férjem, hogy hogy áll ezekhez a kérdésekhez.

Ő azt mondta Lackó kis inkubátoránál, hogy találkozunk egy év múlva. Akkor, ott teljesen megijedtem, hogy hova akar ő menni egy év múlva, de mondta, hogy arra gondolt, hogy visszajön még Lackó hozzánk hamarosan.

Beszélgetünk arról, hogy a próbálkozás idejére illetve előtte majd leteszi a cigit, meg, hogy mikortól is próbálkozunk.

Félelmekről sosem beszél.

Én úgy érzem, hogy testileg már felkészültem (kivéve még a fogyókúra illetve még nem szedem a vitaminokat), de lelkileg még szükségem van minimum pár hónapra. Vegyesek a gondolataim, mert pl. néha azt mondom, hogy de jó, hogy megihatok egy neocitránt pl. megfázáskor, mert nem vagyok terhes, néha meg megőrülnék azért, hogy már baba legyen a pocakomban.
Ezzel ti is így vagytok néha?

Tünci, nálatok mi a helyzet ez ügyben?
Vendég

Testileg szerintem fel lennék rá készülve, lelkileg, nem tudom. Különben meg nem irtam még meg, de éjjel azt álmodtam hogy terhes vagyok, de még egész kicsi volt a hasam. És bent voltam egy kórházban. Jöttek hozzám látogatóba és sajnálkoztak hogy mi történt. Én meg azon gondolkodtam, hogy el e mondjam nekik, hogy újra terhes vagyok. De aztán meg nem volt folytatás. Valószinű megébredtem.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, lehet, hogy ezek az álmok is kicsit a bűntudatunkat hozzák elő.
Vagy, ha másfelől nézem a dolgot, egy üzenet is lehet akár, hogy újra terhes leszel:) Ez nekem jobban tetszik:)
Vendég

Biztos hogy ezek a dolgok, amik megtörténtek még túl elevenen élnek bennük és valószinű hogy a vágyainkat hozzák elő. Mert szó se róla én is úgy érzem hogy szeretnék egy kis babát. Sőt egyre jobban azt érzem. Csak én te is tudod Boboka miért nem tervezgetek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, tudom :cry: De azért hátha :wink:

Lányok, lassan megyek haza. Este barátnőmmel talizok, de utána mindenképp jövök. Addig majd termeljetek, de csak annyit, hogy győzzem visszaolvasni:)

Tünci, hogy vagy? Nagy a szomorúság?
Nem tudom honnan szedted a virtuális ölelős smile-kat, de most megy egy virtuális ölelés :wink: lesz még jobb is hidd el :wink:
Vendég

Tünci megkaptam a levelet, de a tegnapit nem, elveszett az űrben :evil: .
Majd én is válaszolok a kérdéseidre, de most ébredtünk, Picurt kell rendezzem, mert a rutinjától nem engedi magát eltántorítani.. Majd jövők..
Mindenkinek addig is szép estét!

Kép
leda2002

Remélem Tünci nincs nagyon rossz kedved :( mert attól tartok azért merült fel benned most ez a sok kérdés igaz?

Amúgy jó estét mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lánykák!

Réka!
Üdv. Közöttünk! sajnos!

Tünci!
Én nem tudom,hogy készen állok-e a következő babára.
Amikor a beteg babát megszűltem 14.hetesen,akkor nagyon vártam ,hogy leteljen az a 3-hónap,hogy lehessen újra próbálkozni.
Kb 3-hónap múlva össze is jött.

De a tavalyi dolog óta valahogy más minden.Nekünk már idén január óta lehetne próbálkozni,de valahogy ???
nem tudom,nem merem, félek,stb....
Azért engem egymás után ért ilyen nagy csapás.A férjem már szeretné,de szinte semmit nem beszélünk erről.
Nem tudom hogy tudnék már ezek után pozitívan hozzáálni a dolgokhoz.
Pedig jó lenne még egyszer a 40.-ik hétre szűlni,egs szép babaát!
sütõtök

Melcsike!
Megkaptam, olvastam.Igen, így néhány dolgot jobban értek..sajnálom.Azért hátha....

Igen,ma egyszercsak elkapott megint a sírás,Bobokának írtam, hogy teljesen váratlanul jött egy gondolat takarítás közben, hogy milyen csodálatos volt, amikor vártam a kislányom...gyönyörű volt és tökéletes..és most nincs..néha elviselhetetlen a hiánya.

Kimentünk ma ketten a temetőbe a férjemmel és meg akartam kérdezni tőle,amit ide is írtam ,mert erről sosem beszéltünk.Valahogy nem volt megfelelő pillanat..

Mióta bevillant ez a gondolat foglalkoztat,de még nem hoztam itthon szóba...ráérünk még..

Sütőtök!
Neked is jó akkor a nov 15. a talira?

Betti,otthon vagy már?Hogy vagy ma?

Madamrekamé!
Te is mindig éjjel jössz és lemaradunk róald... :wink:
Talán TE is másik időzónában?

Kisanyácska!
MÉg a férfi-női szerep témát előveszem szerintem... :)

KépKépKép
tünci28

Jó a nov 15. :lol: :lol: :lol:
sütõtök

Sütőtök, akor jóóóóó! :lol:

Megkérdeztem a férjem.. :cry:

most megyek.Lehet este még jövök.
tünci28

szóval nagy nehezen megkérdeztem..ez önmagában baromság,mert mért kell ez így legyen, hogy gondolkodom, hogy megkérdezzem -e?!

Azt mondta még biztosan nincs kész rá..nagyon fél..az egésztől..attól, hogy én hogyan élem meg, attól ,hogy esetleg gond lesz..azt mondta hogy még nagyon elevenen él benne,az amin testileg lelkileg keresztül mentem..még nem tud rá gondolni, ha eszébe jut,elönti a félelem...

igaza van. :cry:

KépKépKép
tünci28

Leda!
Most nézem ,ugyancsak korán keltetek ma! :wink:

KépKépKép
tünci28

Halli!
Nem vagyok más időzónába, csak én ilyen éjszakai bagoly vagyok.
madamrekamé

Szia Madamrekamé!

Akkor értem..hm,nemsokára nekem is vissza kell szoknom a nappali üzemódra.
Éppen mondta a párom, hogy vasárna pmennie kell túlórázni, ügyeletet adni ,emrt a beosztottjai nem vállalták..mondom neki:hát jó,azért délután már itthon leszel.
Na akkor beugrott, hogy én viszont nem...mert azna pmár dolgozm este 7-ig... :?
tünci28

Tünci
Hazaértem, voltam tornázni is már, most meg sütőtök krémlevest főzök, holnapra legyen kajám.

Én nem is gondolkodom azon, fel vagyok-e készülve rá, egyszerűen decemberben próbálkozunk és kész. Már néha elegem van a saját lelkemből, nem akarom, hogy energiám menjen el a vizsgálgatására, megpróbáljuk és ha akar jönni, jöjjön.

Betti
Kép
betti0412

Ezt értem Betti!
Én azt nem tudom,hogy aférjeink hogyan állnak ehhez...ti beszéltetek róla konkrétan vagy hallgatólagos megegyezés?
tünci28

Boboka a benszülöttek nagyon sok halat esznek, pácolva rántva, szárítva.. azonkivül van egy lángoshoz hasonlítható kenyerük (ők úgy hívják) darált hússal, lekvárral eszik. Sok krumőli, kukoricát esznek, de persze meg van a nyugati hatás is, amikor az ízek már nagyon keverednek.. De ne hasonlítható az indiai kajához :wink: .

Tünci! A férjek is pont úgy félnek mint a feleségek. Csak ők nem beszélnek róla, egy férfinek nem "illik" a félelmekről beszélni, főleg egy olyan helyzetben ahol tehetetlenek és semmit sem múlik rajtuk. Féltik a feleségeket, magukat, a babákat, nehéz arra gondolni nekik is, hogy még egyszer megtörténhet.. A nőknek ilyen szempontból könnyebb, mert kibeszélik magukból, egymást támogatják, a férfiak viszont elfojtják az érzéseiket, főleg, ha negatív élmények. Nagyon szépen, meghitten muszály erről és kell beszélni egymás közt is a pároknak. Amikor a baba a pocakban lesz mindketten félni fognak, aggodni, mint ahogy együtt örülni is. És ezeket meg kell ki kell beszélni a megfelelő pillanatban. Elvégre egy párkapcsolatnak az öröme, bánata utolsó sorban csakis arra a két emberre tartozik. Itt meg lehet beszélni egymást közt a bajokat, félelmeket, gondokat, de a nap végén a férjeinkkel vagyunk együtt, ők a családunk és igenis tudni kell egymás érzéseit, ahhoz, hogy tovább lehessen lépni.

Kép
leda2002

Bocs a sok elírásért, "valaki" folyton az ölembe üti a billentyüzetet :)

Kép
leda2002

Vagyok:) Kb. fél órát tudok most maradni, mert kezdenek leragadni a szemeim:)

Van valaki?
Vendég

én vagyok :)

Kép
leda2002

Leda, nálatok most hány óra van? 9 körül?
Vendég

délután 1.. ebéd és pihi idő..

Kép
leda2002

Jajjjj, de irigyellek:)

Azt már többször is akartam kérdezni, hogy ti a férjeddel itthon ismerkedtetek meg? Mi alapján választottátok az új országot lakóhelyül?
Annyira szép és nyugodt lehet:)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?