Sziasztok!
Gani: hát igen, de ez még nem biztos, majd kiderül, még van időnk kb. augusztusig.
Martyk: nem rosszul irtam, szóval anyuék laknak Hejőcsabán, azért járatom oda oviba Ákost, mert közelebb van, még igy is, mint itt nálunk Görömbölyön az ovi. Tehát mi Görömbölyön lakunk már 8 éve. A Kozma u.-án.
Gani: CSengénél is csak a 18.hetes uh-n mondta az uh-s nő, hogy szerinte tuti, hogy lány lesz, mert a fiúk mindig megmutatják már kb. a 12 hetesen. De lehet, hogy hülyeséget irok, már régen irtam erről.
de a lényeg, hogy anno Ákosnak már tudtuk, hogy fiú lesz amikor voltam vele a 12.hetes uh-n mert széttárta a lábát, és mutogatta. Tipikus pasi.
Csenge meg szégyenlős volt, de ő most is az.
olyan bújós cica fajta.
Nálunk párom annyival elintézi a kari bevásárlást, hogy majd megoldod.
úgyhogy én oldom meg, aztán meg csak nézz, hogy ugyan még minek veszem meg előre, mert amikor a felénél járok, már a szekrénybe nem fér,
csak a tetejére, és mindig letakarom egy lepedővel, vagy valamivel, hogy ne lehessen látni, mert a fiam mindig mindent kikutatna, ha nem dugnám el jól.
Mindig mondja, hogy jött már a jézuska? hozott már valamit, ami a szekrényben van. Mondom nem, majd karácsonykor a fa alá teszi, szóval tudja, hogy a jézuska hozza, de van esze, hogy miért zörgök én olyan sokat a szekrénynél.