Sziasztok!
ne félj Gabi, nem lesz semmi baj!! Ha a vérzés kevés volt, és elmúlt, nem fáj a poci, szerintem megnyugodhatsz. Persze, szigorúan pihizni azért!!!!!
Írtam nektem egy jó hosszút szülésznő - témában, de elszállt, most újra megkísérlem
Szóval, választott szülésznő kontra nem választott:
Nekem nagyon jó, hogy tudom, Anna ott lesz velünk
Most is felhívhatom olyan kérdésekkel, amivel nem biztos, hogy merném a dokit zaklatni. Meg egy csomó tök jó ötlete van. Na meg jó humora, olyan baromi nyugodt, hogy szinte alig várom, mikor szülünk már
Szóval nagyon jó, hogy tudom, ha elkezdődik, Ő ott vár minket, és lehetőse szerint velünk foglalkozik, tuti, hogy nem fog félvállról (vagy rohantában) egy - "majd jövök"-kel elintézni, mert mondjuk tumultus van. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többi szülésznő ilyen, de szülhet az ember lánya teliholdkor, amikor szegény szülésznő azt se tudja, merre van észak
Szóval jó, na. Én nagyon örülök, hogy választottam, és hogy őt választottam
Remélem, tényleg rendesen szülünk, mert annyira biztos vagyok benne, hogy a dokim ugye elég ügyes, még ha szana-szét repedek is, tuti úgy összefoldoz, hogy semmit sem fogok két nap múlva érezni. Bár Anna gátvédelemben profi (bár tudom, ez meg azért a kismama adottságain is múlik).
Egy dolog rémisztett meg: Mivel ugyi császár volt, utánna csinálnak egy "méhüri betapintást" erről hallottam, hogy nagyon fáj, igaz, bódításban, vagy erős érzéstelenítésben csinálják, azt mondta Anna. De én két dologtól parázok:
1.) ha bódítanak az egyenlő az altatás - szerű dolgokkal, nem mehetek utánna a saját lúdtalpamon a gyerekágyra?
2.) Mi van, ha betapintanak, és kiderül, elrepedt a seb, mehetünk a műtőbe????
A barátnőm (már miért ne) most szült. Az előző császár volt, most rendeset akart, 16 órát vajúdott, mivel nem tágult, megcsászározták. A császár alatt derült ki, hogy a baba füle kilógott a hashártyán, mert szétrepedt a méhe
szerencsére időben észrevették. Mármint a fenét, a csásázrkor derült ki, szerencsére jókor császározták. A dokija nem akart oxitocint az osztályvezető főorvos rendelte el, valami 5x adagot a minimális értékhez képest. Azért repedt el állítólag....hát jobb lett volna, ha én ezt másfél hónap múlva hallom
Kialkudtam a dokimnál egy UH-t csütörtökre, mert du. úgyis megyek hozzá, anyu úgyis itt lesz baby-sitterkedni, akkor egyszerűbb egy füst alatt elintézni. Na meg az uh-val megyek hozzá, jobbna látjuk a dolgokat. VAn miről beszélni a szüléssel kapcsolatban. Elvileg most találkozunk utoljára
Voltam ctg-n, a baba ügyesen produkált, és volt 4 contractiom??? (vagy miffene - összehúzódás)
Járt valaki a 2. emeleten? Állítólag táboriak a körülmények (most mondta egy kismami), az intenzív örző szinte a társalgóban van egy gippszkarton fallal elválasztva.......
Hááát nem vagyok ugye rasszista, de a terhespatológián elég sok az etnikum, na, amikor azokhoz bejön a familia.........és ott szambázbnak
hát eggyel több ok a rendes szülésre. Mondjuk, maJDNEM BIZTOS eda ha nappal van a császár, akkor meg egy nap alatt kirugnak onnan.
Peti bekattant, mennem kell.
Jajj, szörnyű amit egy hete éjjel művel! Torka szakadtából sír, és nem lehet megnyugtatni. De nappal semmi de semmi baja......
Valaki SOS!! mi a fene ez????????? Eddig legalább felébredt, simi, tea (víz), és aludt tovább, ez mondjuk 2-3x egy éjjel, de max 5 perc.
Most meg u.ennyiszer, de fél - háromnegyed óra, amire megnyugszik és visszaalszik......
Most itt lesz a pici, az is kel 2-3 óránként, fél óra szopira, utánna büfi stb....ha "szerencsém" van váltva kellnek
Na menek pusza mindenkinek:
Kata