Új privát üzeneted érkezett!

Panndi: Ennyiben hagyták? Nekem volt hasonló esetem. Mire megjött a - eredmény, már megkaptam az egész sor oltást (5 szuri) meg egy tetanuszt. :shock:

Kép

Kép
nikuc

nikuc: ennyiben, merthogy nem akarnak terhesen feleslegesen oltást adni. Na most ki tudja, mi a jobb :? Remélem nem tesz el láb alól a kutyaharapás, mire megjön az eredmény :lol: na de viccet félretéve, azt mondták, két hét alatt elvileg nem lehet semmi bajom. Na kösz :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat- azt hiszem szülésznőkkel nem lesz gond...

Orvosok:
Zsirai Dr-ról nem kaptam semmi komoly infot...
Viszont Dr Kelemen Csabát ajánlották- valakinek van tapasztalata vele kapcs.?

CSecsemősnővérek:
Mivel kezdő játékos vagyok, biztosan szükségem lesz 1-2 gyakorlati tanácsra... segítőkészek, kéznél vannak vagy úgy kell levadászni őket egy kis segítségért?

Általában semmi komolyabb aggodalomra adó negatív infot nem találtam a kórházról ... ált tiszta, normalis, jól felszereltnek mondják. Ha mégis van vmi negatívum, szóljatok!!!! Ezekből áll össze teljesen a kép....

Köszi!

Kép
monostori

Én úgy tudom, hogy Kelemen doki már nem ott dolgozik, de nem biztos...
A csecsemősnővérek szerintem segítőkészek. A cukrosvíz a kedvencük, de bevallom a többieknek töredelmesen, én saját kezűleg is adtam Petinek. :oops: nem akart enni, de aztán egy nővér rávezette. Volt nagy ordítás, utána nap még adtam neki vizet is, meg tejcit is, de mióta itthon vagyunk, csak tejci van. :) Úgyhogy nála nem okozott zavart. Segítettek pelusozni is, köldököt ápolni is, úgyhogy rendesek voltak! :)

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Ma már nagyon elfáradtam 3órát vasaltam babarucikat :)

A hasam is tökre bekeményedett :?

panndi Remélem minden gond nélkül megúszod ezt a kutyaharapást! De ha be volt oltva csak nem lesz semmi gond.

Barátnőm mondta hogy menjek át ad dm-s kupont, veszek dm-s pelust azt mondtátok az nagyon jó de jövőhónapban elnézünk a müllerben onnan is veszek egy csomival azt is kipróbáljuk majd. :)
Pamperst kibontottam tényleg nincs hátul gumirozás a többinél márkánál van.

Kép
dius87

Dius, azért ne raktározz be túl sok újszülött méretű pelust, nagyon hamar kinövik! Igaz, Samu 4 kiló volt, mikor hazajöttünk, de mi talán 3 csomaggal használtunk belőle, max 4gyel. az első két-három méreten hamar túlesnek a babák, aztán viszont kicsit belassul a fejlődés, 4es, 5ös kell majd sokáig. És 3 óra vasalás után PIHENJ!!! :wink:
danann

Dius
Vagy rengeteg ruhát vasaltál, vagy nagyon alaposan. :) Nemsemmi, pihizz is.

Monostori
Nagyon rendesek, segítőjészek a csecsemősök, de ha valamit szeretnél menned kell, kérned kell a segítségüket. Nagyon le vannak terhelve, mivel összevonás volt, rengeteg a baba. Viszont készséggel segítenek bármiben.

Kép
Kép
susytunder

dius, nem lehet leereszteni a vasalódeszkát? én már rég ülve vasalok :)))
a helyedben nem vennék előre ilyen sok újszülöttes pelust, mi van, ha hamar kinövi a bébi?

én is elfáradtam, ajtót festettem :D mik nem jutnak az ember eszébe itt a végstádiumban ... hehe.

KépKép Kép
mzsperx

Lányok nem újszülöttes pelusra gondoltam hanem nagyobbra :)
Múlthéten kibontottam őket és nagyon picinek találom :) 3 csomag van belőle szerintem az elég.

Le lehet ereszteni a vasalódeszkát de nem is gondoltam rá :shock: :)
Ja jó sokat vasaltam de már kész az összes. Mind ki van mosva és vasalva :)

Kép
dius87

sziasztok!

Pénteken hazajöttünk a kórházból, de eddig annyira kivoltunk, hogy szinte csak aludtam, amikor Pálma is aludt.

Köszönöm a gratulációkat! Hát igen, nem császár volt tervezve, de este 8-kor elkezdett folyni a magzatvíz, így bementünk a kórházba, közben megkezdődtek a fájások is. Elég határozottan, először 5 percesek, majd elég gyorsan jöttek a 3 percesek. Éjfélkor megvizsgáltak, de egy millimétert se tágultam 4 óra alatt, ráadásul Pálmi feje jó magasan volt, közelében sem volt a medencémnek.

Mondta a doki, hogy kínozhat még, lehet, akár 20-24 órás vajúdás is, de mivel már 4 órája ilyen sűrűek és nem tágulok, így nem javasolja a szenvedést, ráadásul egy elhúzódó szülés árthat a babának is, és akkor se biztos, hogy végül beilleszkedik a feje és mégis császár lesz, ezért a császár mellett döntöttünk.

Jött az anesztes, kiderült, hogy mivel a derekamnál szokott becsípődni az ideg, ezért nem javasolja az epidurált, hanem altatni kell.
Ráadásul pont jól bekajáltam fél nyolckor, így várni kellett még 2 órát, hogy altathassanak. Na az a 2 óra nem volt finom, 2-3 perces fájásokkal végig.
Aztán éjjel 2-kor újból megnéztek, tágulás semmi, így be a műtőbe.
Szépen kikötöztek az ágyhoz ahogy műtéteknél szokás, csak közben végig jöttek a fájások, ez volt az egészben a legeslegrosszabb rész... nem tudom miért nem tudnak kikötözni meg minden egyebet elaltatás UTÁN?

A párom üvegen át nézhette a műtétet, aztán megkapta a bébit 1 órára, amíg engem varrtak, stb.

A felébredésemre nem emlékszem, csak hogy tolnak a hordágyon az ágyam felé. Elég homályos az az egész, alig voltam magamnál, de állítólag ők ébresztegettek, látniuk kellett, hogy magamhoz térek-e. Beemeltek az ágyba, a páromtól csak annyit kérdeztem, hogy minden rendben van-e, mondta, hogy egészséges, 2.5 kg és minden rendben. Ezután elaludtam, utóbb kiderült, ez éjjel 3 körül volt. Reggel 6:30-ra hozták a babát, az nagyon megható volt, azt se tudtam hogy szeretgessem, mit csináljak vele, csak öleltem.

Tejci egyelőre eléggé nehezen indul, csak pár csepp jön, ma megkezdtem a szopis teát inni, Pálma pedig tápszert kap a 3-ik nap óta, remélem már nem kell sokáig.

Na ránézek, mert nyöszörög :)

V.
sz.veronika

Veronika
Gratulálok mégegyszer!
Császárosoknak mindíg később indul a tejcsi, de ha tápit adsz neki még annyi sem lesz. Mitől indulna be akkor? Attól van a legtöbb tejcsi, ha minél többet teszed cicire.

Bettyna
Dytkevel mi újság? Régen írt.

Kép
Kép
susytunder

Veronika akkor nem volt egy egyszerű menet! Gratulálok én is mégegyszer!! Mikor kapunk képet?
Jó babázást és sok tejcit!! :)

Kép
dius87

Szüléshez milyen papairok kellenek?
Személyi, taj, apasági, kiskönyv.
Nekem kell a születési anyakönyvim? vagy az apának?

Kép
dius87

Na ettünk és most újra alszik.

Susy,
Igen, császárosoknak később indul, de ez már a hatodik nap!
Minden tápszerezés előtt mellre teszem, eleinte szopogatta is, de tegnap meg ma már nem akarta, így mellszívóval szívom le azt a 3 cseppet... Remélem hatni fog a tea, és akkor fog szopizni, ha jönni is fog belőle valami :)

Dius,
kórházba: terhes kiskönyv, terhességi vizsgálatok eredményei, apa-anya személyi és lakcím kártya, házassági anyakönyvi kivonat 300 napnál nem régebbi vagy apasági nyilatkozat ha nem házasok.
sz.veronika

Veronika köszi! Milyen volt a vajúdás? Olyannak képzelted mint amilyen volt? Nagyon fájdalmas? Jó emlékeid vannak?

Titeket nem visel meg ez az óra átállítás? Hú engem nagyon. :(
Babák is érzik?

Kép
dius87

Dius,

hát a vajúdásnál a fájások alatt elég rossz, de az csak 40-50 másodpercig tart, aztán lazíthatsz, persze a lazítási idő meg egyre rövidül...
Igen, nagyjából ilyesminek képzeltem, persze a tolófájásokig már nem jutottunk, így azt nem tudom milyen. Az emlékeim nem túl jók a műtét miatt, meg azóta nyüglődöm a hasi sebbel, eléggé fáj, nehezen mozgok, főleg a fekvésből felülés és a felülésből felállás fájdalmas, de ha már felültem vagy felálltam, onnantól nem olyan vészes, de fogom a kezemmel a sebet járkálás alatt.

Szerintem a babáknak mindegy az óraátállítás, ők a saját ütemük szerint vannak fent és alszanak amúgy is.
Téged miért visel meg? Pont hogy többet alhatunk, elméletileg ez most jó :)
sz.veronika

Megjott apa, mara bucsuzom!
sz.veronika

Kristófot annyiból viselte meg az óra átállítás, hogy nagyon hamar kelt, most meg már alszik.

Veronika
Persze, hogy nem kell neki, mert a cumisüvegből ugyanúgy jön az utolsó cseppig. Én ezt végig csináltam, bár más miatt, ha megszokja az üveget, nem kellesz neki a cici. Na de nem prédikálok neked. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

veronika: gratulálok Pálmához, tényleg kemény menet lehetett, de minden jó, ha jó a vége!
Tej-ügyben nem tudok tanácsot adni, nekem szerencsém volt a szoptatással, de szerintem susyre hallgathatsz :wink:
Óraátállítás rossz és fujj, hét helyett hatkor keltünk, hiába feküdt le később...
Vendég

Reggelt!

Hát engem is ezért visel mert korán leragad a szemem és már 5kor korom sötét volt és ma már fél7kor nem tudtam aludni :? :)
1hét és hozzá szokom:)

Dobok egy pocis képet, tegnap készült: Kép

Kép
dius87

Monostori!

Az ifjabb Kelemen Csaba már nem az ÁEK-ben vezeti a szüléseket. Előzőleg nála szültem. Az édesapja is itt dolgozik talán, de úgy tudom ő már nem vezet szüléseket, mert nyugdíjas korú(első két gyerkőc pedig nála született) és szintén Kelemen Csabána hívják. Egyébként meg voltam velük elégedve.
Most Spánik Gáborhoz járok, és még páran vannak itt akik szintén hozzá, több nevet a többi anyukától tudhatsz meg. Ha kell esetleg telszám azt tudok küldeni priviben.
Minden jót!!

Veronika, jó hogy hazajöttetek!!! Vigyázzatok magatokra, és próbáld sokat a cicizést. És gyors felépülést kívánok.

Kép
becsengo

Sziasztok!

Úgy tünik az orrdugulás megszűnt.
Ma apával levágtuk kristóf frufruját, mert majdnem beleért a szemébe, szépen hagyta. :)

Megszűnt a jóvilág nálunk is, kb. 3 hete elkezedett mászni Kristóf, de most hétvégén nagyon belelendült, és olyan dolgok érdeklik, amit igazán kihagyhatna. Pl. számítógép, ruhaszárító... :)

Kép
Kép
susytunder

Hello Lányok!

Köszi az infokat!

Kép
monostori

Susy!
Mit tettél, hogy elmúlt az orrdugulás? Ugyan ezzel a problémával küszködünk napok óta. Stérimar-os átmosás, Heim Pál orrcsepp nem használ, a sok trutyi ott van és hallom ahogy a garaton néha elzárja a levegő útját. Emiatt Míra alvás közben egy óriásit hányt szombat éjszaka. Még jó, hogy pont ott voltam a kiságya közelében és nem fulladt meg. Na, azóta hason altatom. Jó lecke volt!

Mzsperx!
Nagyon nagy a pocakod! Csini a szoknyád!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Lilla megfázáskor csak hason tud aludni, pedig ő inkább oldalt alvós fajta. Mírának is jobbulást kívánunk. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Rozsaag
Semmi különöset nem tettem, izotóniás orrcseppet cseppentettem, picit vártam aztán kiszívtam. Először nem jött semmi, aztán beindult. Majd éjjel párologtatóba cseppentettem pár csepp eukaliptusz illóolajat. Szerintem egyszerűen csa kszerencsénk volt. :roll:

Szegény Mira, tényleg jó hogy észrevetted.

Ildi
Ti hogy vagytok, Lillu meggyógyult?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Most vettem a dm-ben teggervizes orrsprayt, ami kicsit gyengébben jön, mint a sterimar, mégis segíti felnyomni a vizet az orrjáratba. (nálunk a cseppentés kivitelezhetetlen). És fele annyiba kerül, mint a sterimar és társai. :)

Villő meggyógyult, ma megyünk vissza kontrollra, holnap meg kiderül, hogy műtik-e Benét. Nagyon jó lenne már túllenni rajta. Amúgy is oviszünet van.

mtunde

Köszi Susy az érdeklődést, jobban van Lillu. Holnap kell visszamenni dokihoz, de még a köhögés sajnos nem múlt el.

Tünde, drukkolunk Bene egészségéért, meg hogy gyorsan túl legyetek a műtéten. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok csajok, hát zajlik itt az élet!

Ildi, örülök, hogy Lilla jobban van, és Tünde, annak is, hogy Villő meggyógyult. És reméljük Benénél is minden okés lesz.
susy, láthatunk Kristófról mászós képet? :) (jó, tudom, a mozgás nem jön át, de mégis :) )
Rozsaag, Mírának jobbulást!
dius, szép pocak!
veronika, hajrá, a legjobbakat!

dytke hol lehet?

Kép
Kép
szalamandra

Ildi
Próbáltátok a fekteretket?

Szalamandra
Majd teszek fel videót. Azon lehet látni, csak ahoz kell apa segítsége. :)

Lányok ti hogy vagytok a sétálással? Mi eddig 2- szer sétáltunk, de hogy ilyen hamar sötétedik, valamit változtatni kell.
Kristóf továbbra sem eszik semmilyen gyümit, most kipróbálom a fagyasztott őszibarit, hátha.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Megpróbáltuk a feketeretket, de Lilla kiköpte és mutatta, hogy legyen az enyém. Szóval megelőzésként mézzel én ettem meg. :lol:

Lassan mi is áttérünk a napi egy kint létre. :lol:

Lillának is volt ilyen, nem jó semmi kaja korszaka, aztán elmúlt ez is. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Tünde: a Dm-eset is lehet használni babáknál? Peti is néha szörcsög, ki szoktam szívni neki naponta, de jó lenne valami csepp, ami jobban feloldja. Dm-esem van itthon. Bár nem tudom, használhatom-e a saját orrcseppemet, szerintem nem, viszont akkor hozatok a férjemmel újat. Nekem a fiziológiás sóoldatot javasolták, meg a tejet az orrba, de mivel tegyem bele????

Vera: Örülök, hogy végre itthon vagytok. Már épp írni akartam, hogy mi van Veletek. Nem lehetett egyszerű szülésed, de rendes az orosod, hogy nem kízott. Neked aztán kijutott minden jóból.... Ha fáj, akkor is próbájl minél többször óvatosan kelni, mozogni. Napról napra jobb lesz. Nekem már alig van pocim, és a fájdalom se olyan vészes! Addig pedig kitatás. És iss a teát.
Nekem szerencsém volt. Már másnap úgy folyott a tejem, hogy melltartóbetét nélkül nem tudtam meglenni, csak Petit kellett rávenni a szopcsira.

Dius: micsoda pocak! :lol:

Kép

Kép
nikuc

dm-eds milyen orrcsepp? ha tengervíz, akkor tök mindegy, milyen, mehet a gyerek orrába :)
és hogy mivel cseppents? lehet a gyszertárban kapni szemcseppentőt.
nekünk a doki még szokta mondani az aloe first-öt szintén orrba.

KépKép Kép
mzsperx

Köszi mindenkinek, remélem minél előbb túlleszünk rajta.

Mtunde!
Zajlik nálatok is az élet rendesen betegség terén. Nem unatkozol Te sem. Örülök, hogy Villő meggyógyult.

Beneildi!
Nagyon aranyos Lilla! Jót nevettem azon, hogy neked kínálgatta a feketeretket miután ő kiköpte.

Dius!
Szép kerek pocid van!

Kép Kép
rozsaag

Beneildi!
Homeopátiás Stodal szirup nagyon jó köhögésre.

Kép Kép
rozsaag

Susy!
Ha Kristóf nem eszi meg a gyümölcsöt, akkor mit adsz neki helyette?

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Mivel szippantjátok a baba orrát? Posrzívóssal vagy a régi hagyományos pumpással?

Kép
dius87

Köszi Rózsaág a tippet, pont most gondoltam én is rá, hogy kipróbálom Lillunál is (én szedtem korábban) :wink:

A feketeretekről... na ja, jószívű a gyerek, meg nem akar beteg anyát, mert az nyűgős és nincs kedve napi 200x-szor mesélni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Dius,
mi porszívóval, meg zsebkendőzünk, na jó ezt persze csak nagyobb korától :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
De jót nevettem. Végül is a gyerekek nem olyanok, hogy tudják, ha jó, ha nem akkor is meg kell enni. Legalább te nem fogsz köhögni. :)

Rozsaag
Nehéz ügy. Most feláldoztam a fagyasztóból az őszibarit, azt megeszi. Meg a sütőtököt is megeszi, aztán kap még tejpépet meg zöldségeket. Néha próbálom a reszelt almába bele tenni a pépet, van amikor megeszi, de azt sem mindíg. Szóval kisérletezgetek.

Este lesz videó, ha Kristóf elaludt apa segít feltenni.

Dius
A hagyományos orrszívó semmit sem ér, porszívós orrszívózunk.

Kép
Kép
susytunder

Lányok!

Most nézzetek át a 2008.szeotemberi babavárók topicra! Megérkeztek a csomagok a kicsi Abigélhez!

Márti
borossné becz márta

Márti
Dejó! Csinálhatunk ilyet máskor is.
Mizu veletek? Hogy vagytok, milyen 4 gyerekes anyukának lenni?

Video elnapolva, mikor készíteni akartam, csak állt négykézláb és nézett rám. :)

Kép
Kép
susytunder

Nemzetközi Babahordozo Hét 2008
2008. Október 3.

2008. november 12. és 18. között a világ számos országában rendezik meg a Nemzetközi Babahordozó Hetet. A mamami közössége színes programsorozattal csatlakozik a kezdeményezéshez.

Miért pont a babahordozás?

A hordozás a kisbaba és kisgyerek szállításának praktikus módja, sokaknak életformájává is vált. Megkönnyíti a babára való ráhangolódást, erősíti a kötődést, felébreszti az ösztönöket. Ez az örömteli közelség kielégíti a gyermek elemi igényét, hogy változatos ingerek érjék a szülő testének védelmében. Az anyának szabad a két keze, végezheti napi teendőit, és közben a babának sem kell lemondania a testközelségről. A jól megválasztott, helyesen használt hordozóeszköz harmóniában van a kisbaba anatómiai adottságaival. A szülővel való együttmozgás segíti a csecsemő egyensúlyérzékének és mozgásának fejlődését.
Idén először: Nemzetközi Babahordozó Hét!

A Babahordozó Hét magyar szervezői sokat köszönhetnek a hordozásnak, ezért élményszerűen szeretnék megmutatni, hogy:

* a hordozás mennyire megkönnyíti az életet,
* mennyi örömöt lel a testközelségben baba és szülő egyaránt,
* milyen szabadság rejlik a babázás hónapjaiban,
* nem csak az anyák hordoznak,
* a hordozókendőn kívül is vannak szemgyönyörködtető, könnyen megköthető, egyszerű, akár otthon is elkészíthető hordozóeszközök!

Ma már Magyarországon is a babakelengye része a hordozókendő, de sokan nem tudják, hogyan kössék meg. A Babahordozó Hét programjain gyakorlott szakértők pontos információkkal, tanácsadással segítik őket.

A Nemzetközi Babahordozó Hét kezdeményezői a Babywearing International Inc. nonprofit szervezet, és a legnépszerűbb nemzetközi hordozós honlap, a TheBabywearer.com. Magyarországon a Mamami.hu lelkes csapata csatlakozott a kezdeményezéshez.

A rendezvények helyszíne (a kerekasztal kivételével) a budapesti Tranzit Art Café (a Kosztolányi Dezső térnél, az Ulászló-Bukarest utca sarkán), amely füstmentes és gyermekbarát: pelenkázóhelyiség van, és játszósarok is várja a kicsiket. Rendezvényeink ingyenesek.
Részletes program:

Állandó programok minden nap:

* Fotókiállítás a babahordozásról a Tranzitban.
* Minden nap a beszélgetések előtt és után hordozós bemutató és tanácsadás a Tranzitban!

November 12. (szerda) 10:00, Deák Tér

10 órától hordozós metrózás, majd hordozó kötése egy köztéri szoborra. Találkozó 10 órakor a Deák téren, az evangélikus templom előtt.

November 13. (csütörtök) 16:00, Tranzit Art Café

* A hordozós fotókiállítást dr. Ranschburg Jenő nyitja meg
* Divatbemutató gyönyörű hordozókkal, gyönyörű gyerekekkel
* Az elveszett boldogság nyomában – Benda Judit előadása

November 14. (péntek) 16:00, Tranzit Art Café

Csodálatos szoptatás – beszélgetés Martinovichné Debulay Biancával, a La Leche Liga elnökével

November 15. (szombat) 16:00, Tranzit Art Café

A kisbaba valódi igényei – beszélgetés Schneiderné Diószegi Eszter pszichológussal

November 16. (vasárnap) 16:00, Tranzit Art Café

Egy nem mindennapi kislány mindennapjai – beszélgetés Gyarmati Andrea pszichológussal, Szirka édesanyjával

November 17. (hétfő) 16:00, Tranzit Art Café

Környezettudatos kismamák – a textilpelenkázástól a tudatos vásárlásig – beszélgetés Haraszti Anikó jogásszal és Szvetelszky Zsuzsa szociológussal

November 18. (kedd) 16:00, Kossuth Klub

Kerekasztal-beszélgetés a testközelségről és a hordozásról - W. Ungváry Renáta újságíró beszélget dr. Ranschburg Jenő gyermekpszichológussal, Ónodi Ágnes hordozási szakértővel, Sződy Judit pszichológussal, Csóka Szilvia zoológussal és Benda Judittal, a Kézeregy Kiadó vezetőjével.

A Babahordozó Hét civil, nonprofit kezdeményezés. A rendezvények helyszíne (a kerekasztal kivételével) a budapesti Tranzit Art Café (a Kosztolányi Dezső térnél, az Ulászló-Bukarest utca sarkán), amely füstmentes és gyermekbarát: pelenkázóhelyiség van, és játszósarok is várja a kicsiket. Rendezvényeink ingyenesek.

További információk a rendezvény weboldalán: www.hordozas.hu
danann

Bocsánat a kisregény-hosszúságú hsz-ért :-)
Nem akar valaki csatlakozni velem a Deák téren a hordozós metrózáshoz? Annyian kaptatok rá a mei taira, valaki igazán eljöhetne :-)

Susy, ez teljesen tipikus, Samu is mindig abbhagyta, amit csinált, ha fényképezni akartuk, újabban pedig egyenesen fintorog ránk ilyenkor :lol:

Örömmel hallom, hogy a betegeskedő babák jobban vannak!

Mindkét poci szépen gömbölyödik, csinosak :-) Hajajj, mikor lesz nekem is megint ilyen! Most számoltam utána, hogy a sulit mindenképpen be kell fejeznem, mert nem indítanak többet ilyen képzést, így nem eshetek egy évfolyammal lejjebb, még jó, hogy csak 3 félév. Úgy kell időzítenünk, hogy legkorábban 2010. februárban érkezzen a kistesó (mindenórásan szuper lehet államvizsgázni :lol:), azaz még több, mint fél évet kell várjunk a projekt indításáig! Az még olyan messze van!
danann

Márti!
Tök sok cuccot sikerült összegyűjtenetek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Danann
Pont tegnap este beszéltük apával, hogy valamit tanulni fogok, főleg ebbe a jó kis válságba miszály a nyelvvizsga mellé valami. Csak még azt nem tudom mi. :roll:
Mi kb. jövőre ilyenkor tervezzük a baba foganását, aztán majd meglátjuk. Addig még fogyni is szeretnék olyan 10 kilót. :oops:

Lányok kaphat Kristóf narancsot? Tegnap este adtam neki egy cikket, és nagyon jóízűen szétcincálta, meg pici levet is csavartam neki. Bezzeg ezt megissza, a gyümi meg nem kell neki, csak a narancs, meg a citrom. :)

Kép
Kép
susytunder

Lehet előbb meg kéne tanulnom helyesen írni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

susy, a naranccsal vigyázz, mert citrusféle, ami okozhat allergiát. de nem feltétlen fog.

KépKép Kép
mzsperx

lefotóztam, hol fog lakozni dorka:
Kép Kép

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx!
Nagyon tuti helye lesz Dorkának :)

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak