Sziasztok Lányok!
Melcsi megnézted az éttermeket, amiket belinkeltem az előző lapon???
Többiek?
Manó,Sütőtök???
Szia Leda!
De jó, hogy jössz!Hogy vagytok?
Gyanítom nem kaptad meg az email-emet.Kaptam valami hibaüzenetet, de nem értettem az egészet...
no nem baj, majd holnap írok, mert azóta az már úgysem friss infó..
Ma megint nekem is elment hamar a nap.Itthon pakolásztam én is.Megint varrtam is.Kaptam egy nadrágot a barátnőmtől,mert "kínőtte",nekem meg az most jó,mert a sajátjaim még nagyon szorítanak hasban.Olyan csúnyán volt megvarrva, hogy döbbenet.Valamikor gondolom megpattanhatott a fenekén a varrás és csak úgy végigszaladt rajta géppel, de teljesen ferde és ráncos volt.Kibontottamaz egészet és megcsináltam szépre.
Úgyhogy nadrághiány megoldva.
Beszélgettük a párommal hogy vaalmin spórolni kellene,mert nagyon sokat költünk ételre és tisztító-tisztálkodószerekre.Táblázatba írom minden nap,amit költök és tényleg sok.Aztán elkezdük sorra venni, hogy mit lehetne és nem sok mindent találtunk...csupa olyan dolgon, ami egy kis örömet jelent..
Ti hogy vagytok ezzel, ha megkérdezhetem????
Még egy kérdés:már többször akartam kérdezni,Olyan tűzhelyem van, aminek a sütőjén üvegajtó van, olyan amin nemigen látni át, inkább kicsit tükör(nem tudom mi a neve)...Már mindennel próbáltam tisztítani, de mindig foltos...Valami ötlet????
Nekem is kellene tornázni.
Ha nem jöttök, akkor megyek is.
Betti, Te vagy ma???