Na sziasztok
!
Még csak most bírtam visszaolvasni, de már el is felejtettem kinek mit akartam
Köszi mindenkinek a válaszokat, közben én is utánaolvastam és kicsit megnyugodtam. Csak először magamat hibáztattam, hogy biztos nem vagyok vele elég türelmes
, rákiabálok(mert előbb kiabálok, minthogy megütném, azt sose)nem vagyok jó anya....
De biztos elhagyja majd.
Lányok, nem gondoljatok már mindenfélét össze, mert higyjétek el, hogy nagyon sok minden fejben dől el. Ha bebeszélitek magatoknak, hogy biztos valami baj van, akkor lesz is. Mindenkivel minden rendben
Tudom, hogy nehéz, mert én is ezt élem át, de arra gondoljatok, hogy igenis jönni fog a baba. Egyébként nekem is azon járt az agyam a napokban, ha egy év alatt nem sikerült, akkor most mitől sikerülne. De próbálom elhessegetni ezeket a gondolatokat.
És gondoljatok arra is, ha netalántán mégis baj lenne, ma már mindenen lehet segíteni. Azt mondják, ha valakinek van méhe, akkor az gyereket szülni is tud.
Nem igaz, hogy tudom osztani az észt
Pedig aztán én is milyen parázós vagyok, de már egyébként javulok.
Pedig én tudom, hogy nálam mi az, ami nem stimmel. És ha nekem megint előjönnek a ciszták, akkor azzal nem lehet mit tenni.
És ma vagyok a 21. napon és semmi pé
. Pedig most már hónapok óta ezen a napon volt, de nem érzem azt a bizonyos érzést. És ha nem lesz pé akkor az pedig annak a jele, hogy támadnak a ciszták és attól nincs
.