Új privát üzeneted érkezett!

Cili: mint már írtam, nekünk szülésfelkészítőn mondták hogy ne méregessük a gyereket. Ha van naponta 6-8 vizes és 2-4 kakis pelusa az jó!

Mush: voltam a TESCO-ban de nem volt olyan Kangás rugi+előke mint amit mi kaptunk. Volt egypár Kangás cucc 50%-ra leárazva, de nem olyan így nem mertem venni.

Anitta: én nemrég kaptam egy 6300-as NOKIA-t, eddig bejött!

Mellszívó: én AVENT-es kézi mellszívót vettem, amihez van két cumisüveg, meg cumi, meg záró fedél, plusz alkatrészek. Ja és a várandós csomagban meg olyan pohár volt ami jó hozzá!

Megjártuk a Bricostoret, egy csomó péééézzt otthagytunk, de remélem majd megéri. Hát nekem is nekiállt szurkálni a hasam, meg a kisfiam nyomta a boggiet! Hazafelé már beszélgettem vele, hogy nem kéne anya méhszáján tombolni és közben a húgyhólyagját nyomogatni! :lol:
Vendég

Zöldi!
A mandulás süti mellé humor Bombát is ivott. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Anitta: mire beírtam addigra láttam, hogy írtál a 6300-ról!

Zöldi: nagyon jót nevettem a beszólásaidon. Tényleg kipihizted magad, vagy valami jó kis bort nyakaltál be???!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Zöldi a választ!

Kép
Kép
gyurmi

Zsebi!
A baj csak az h a párom nekem nem szól ám semmit ha a volt pasimmal beszélgetünk vagy találkozunk.(az egyik ráadásul intézte a fundát)Jött hozzánk jó de ő is itthon volt.

És hát 5 óra hosszát egy autóban összezárva :twisted: Még ami röhej nem beszélték meg ami a legfontosabb a számomra az autó átíratás és új rendszám.Akkor miről dumáltak??????
Úgy volt ma jön és átíratja nekem az autót(segítség képen), :wink: de eddig a percig nem sikerült ideérnie.A páromat is 18 óra után hívta h bocsi :shock: Nembaj a lényeg a párom ugrott és segített.Azóta a csapból is ők folynak mert nem tud már miről beszélni.Én meg mondtam h elég. :evil: Erre elkezdett gunyolódni, közöltem h mindjárt" fejbe vágom".

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi nagyon humoros kedvedben vagy... 8) , fürödtem, mert szoktam és viszketek továbbra is, sőt apró hólyagok jelentek meg a karomon és a lábfejemen is...

Kép

Kép
dcili81

[quote]v írta:agy valami jó kis bort nyakaltál be???!!!!

Alkoholmentes sör árthatott meg.

Gyurmi! Szivi!

Anita! Nyuuuuuugiiiiii!

Kép
zölddisznó

Most már csak babák születése után lesz tali??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

köszi a mellszivos infokat!

zöldi:

az összehuzodásnál a keményedésekre gondoltam az nem az? és az nekem nem fáj csak feszül. és a menzis fájás külön van. hm.

Kép
andy30

Bellanitta:
6300 volt az előző telefonom, nagyon meg voltam vele elégedve, egy hibája volt, nem bírta a vizet. Majdnem ugyanolyat vettem, de annyira tetszett, hogy szinte féláron megkaptam a 3G-set. Hátha egyszer még hasznos lesz.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Halihó!

Mire végigolvastam, újabb 1 oldal! Köszi! :twisted:

Tali jó volt, de legközelebb úgy szervezem, hogy tovább maradhassak...

Zöldi! A kártyáért cserébe legközelebb is kaphatsz kajcsit... Ruháért pedig sütit és sört... :lol:
sinaszi

Andy! A dokim azt mondta, hogy a keményedés is összehúzódás, csak nem fájdalmas. De effektíve a jósló"fájások" kategóriába tartozik. Fogalomzavar, de a lényeg az, hogy nóóóórmáááális.

Aida! Az előbb írtam, hogy következő teli a Péterffyben, Veránál!

Kép
zölddisznó

hulye kérdés: etetőcumi és cumisüveg. 2 külön dolog? ha szopizik minek a cumisüveg?:)

Kép
andy30

Vera Uzsokiban szül, nem!?
sinaszi

Vera! Megbánod ezt még! :lol:

Sina! Asszem jó üzletet kötöttem veled!

Megyek barátok közé. Ha elaludnék köztük, :lol: akkor jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Ja, de, Uzsoki! (most lebuktam, hogy mindenkit a péterffybe küldök, hogy kettesben lehessek veled az Uzsokiban)

Kép
zölddisznó

[quote="bellanitta"]M írta:bellanittaeg attól függ ki mire használja nekem telefonálni és ritkán képeket készíteni kell.De azért köszi.

a vibralo funkciot masra is lehet! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

kek Kép

nem kell sütni és a gyerekek kedvence nálunk

Kép
andy30

nem kek hanem kekszes süti:)

Kép
andy30

[quote="zölddisznó"]N írta:zölddisznóa valljátok be, hogy mennyire hiányoztunk!

Tényleg hiányoztatok! Ha visszaolvassátok, akkor látjátok, hogy mennyit emlegettünk benneteket! Milyen volt a tali?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

niki. nem lehet, hogy az exed szorakozik?

zoldi. en is jokat rohogtem a hozzaszolasaidon!
szoval uzleteltetek is?

vitte valaki a csemetejet talira vegul?

mosogatnom kene, de annyira hideg van a konyhaban! meg lehet fagyni. ma fagyjak meg vagy holnap reggel?

KépKép
KépKép
mush589

én ittem de ő nem volt valami bőbeszédü legényke.

képeket csináltam majd holnap felrakom egy egyén kivételével :wink: :wink:

annyira sajnálom hogy nem tudtam tovább maradni. Ti nagyon jó fej társaság vagytok és remélem ha meglesznek a babák akkor is tartjuk magunkat ezekhez a havi összeröffenésekhez mert szupeeerr

harivera
Budapest XXI. kerület

Hó Harivera! Te ma töltötted be a 36. hetet! Hurráááá!!!! :D

Hó BB! Jó nagy babáid vannak... lesznek ... :)

Anita! Nekem is beadta a kulcsot a telcsim... én nem akartam venni de muszáj lesz... :( Ha találtál valami olcsót és jót szólj...

Zöldi! Kipróbáltam a filctollat :wink: asszem az előítéletekkel ellentétben ha ezt megeszed ez sem fog.... :wink:

bkatalin

na aszem meek tv elé amig birom utána szunya jóét minde éjjeli bagolynak!

andy

Kép
andy30

annyira viszket a hasam meg a cicim!!!nyugos vagyok.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bellanitta"]k írta:bellanittaözöltem h mindjárt" fejbe vágom".

Ne hagyd magad Anita! De szerintem nem a te pasidat kellene fejbe vágni, hanem a csajt! Én biztos kikaparnám a szemét.... Ja és Zöldi! Szerintem a férjem is kikaparná a volt pasim szemét, ha beállítana és jól elbeszélgetnék vele...

Andy! HA szopizik akkor épp nem kell a cumisüveg, de előfordulhat, hogy elmegy a tejci, akárcsak néhány napra. Olyankor jól jöhet...

Hó Andy! Az a süti nagyon guszta!

Vera! Zöldi már kisajátíott... :)

bkatalin

Vera! Ugye jól emlékszem, hogy faros Iza és mégis "nem császár" lesz...? Bocsánat ha nem, de mintha te írtad volna... mindenestre ezek szerint a nem papíron változat szerint tényleg bármely napos vagy... jaj úgy izgulok... az enyém még olyan messzinek tűnik! :oops:

bkatalin

Akkor nagyon ügyi a kislány! Tudja, hoyg mi a dolga! Majd megmondom a saját csemetémnek, hogy utánozza :). Akkor bocsesz... néha tényleg nem tudom követni :)

bkatalin

Belém is elkezdtek bújni az álommanócskák... asszem elteszem magam holnapra... bár kistücsök most indult be igazán....

Jó éjt mindenkinek!

Ez meg esti mese és tv maci helyett nektek:
Kép

bkatalin

Zöldi! A saját volt barátom engem sem zavarna!

zsebi_baba

en megyek megfagyasztom magam a konyhaban, aztan meg megyek tentezni. jok legyetek!

KépKép
KépKép
mush589

Boci,Lányok, aki már megcsinálta Boci tepsis husos receptjét, mit jelent az hogy 'félig megsütjük'? Honnan ismerem meg? Barnul a tejszines sajt a tetejen?

Kép
Kép
zsiraf8

Sajna visszaolvasni és ebből következően reagálni sincs nagy erőm. Gyermekem teljesen leszívta az elmúlt napokban az energiámat.
Amúgy minden Ok! Keményedések alábbhagytak. Ínyem hátul a bölcsességfognál bedagadva. Valszínű mogyoróra érzékeny vagyok.
És elkapott tegnap még a fészekrakó takaríthatnék is.
Ennyi rólam/lunk!

Igyekszem pótolni az elmaradásomat!

Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Boci:
[quote]M írta:ellszívó: én AVENT-es kézi mellszívót vettem, amihez van két cumisüveg, meg cumi, meg záró fedél, plusz alkatrészek.

-Dettó!én is.

Zölddi szövege nem semmi!

Andy:
[quote]h írta:a szopizik minek a cumisüveg

Semminek,én pl.nem is vettem.Eszembe se jut a tápszerrel való táplálás lehetősége.Én kizárólag szoptatni akarok! :lol:

Nekem szúrkál a cicim,mint amikor kiderült hogy terhes vagyok...
Nyugovóra térek én is ,jóccakát.
De jó Vera átlépte a bűvös 36-ost! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Nem semmi mennyit írtatok!

Andy! Apa nagyon ügyes! Ez a falfestés kész remekmű! Főzni is ilyen jól főz, mint ahogy fest?

Aida! Valószínű azért nyom mindenhol Noel baba, mert a korához képest elég nagy baba és mivel nem kifele nő olyan ütemben a pocid, mint általában másnak a belső szerveket nyomja jobban.

Gabi, Zöldi! Ezt hogy csináltátok, hogy 13:00-kor ott voltatok a talin és még ide is irogattatok? :roll:

Féltékenységgel kapcsolatban: Nálunk nem nagyon van! Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott a férjem külföldön, de én is és ő is teljesen megbízunk egymásban. (Egyébként is mindig olyan fáradtak vagyunk, hogy nem igazán lenne energiája egyikünknek sem másfele kacsintgatni!)

Gyerek neme! Nálunk anyós volt az, akinek határozott elképzelése (elvárása)volt a gyerek nemével, sőt még a számával kapcsolatban is. Az elsőre kijelentette, hogy biztos fiú lesz, aztán a doki 100% lányt mondott, végül fiú lettől. Másodjára anyós meg volt győződve, hogy lány lesz, a dokik egyelőre fiút mondanak, hát ..........majd meglátjuk. Nekünkmindegy, csak egészséges legyen.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bkatalin:
"amikor a kisfiam megszületett teljesen mindegy volt, valahogy úgy éreztem, hogy nem fiú nem lány, hanem az enyém baba! Ez hülyén hangzik mi? "
Ezt én is így gondolom!

Szeles! Jobbulást!

Nikiany! Nem semmi milyen emberek vannak! Vajon honnan ismerhet?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lilla a tali óta azt hajtogatja, hogy "néni" :twisted: :twisted: :twisted: (valaki nem dícsérte meg véletlenül amíg én tea után rohangáltam?:)))))
Vendég

(egyébként meg enynit nem lehet visszaolvasni... mi lett volna ha az emberek egy része nem talizik éppen????)
Vendég

Jó reggelt! Felébredtem :lol:
Akkor most eszem, jó?

Kép
zölddisznó

Lányok, mellszivot ráérek venni szülés után? Vagy az biztos kelleni fog?

Nekem sem jött meg a védőnénihez a Hepa leletem. A történet a következő volt: a beküldő, vagyis ahol levették, az 14. ker (ideiglnes lakcim), az állandóm meg a 7.ben van. Egy honap után hivtam a 7. ker védőnőket, és ők kapták meg..mentem oda érte :evil: De meglett...

Egyébként két pld készül belőle, egyet kap az az intézmény, aki beküldte (ahol levették a vért),egyet meg a védőnők. Nem lehet hogy ahol levették ott van a másik pld?

Kép
Kép
zsiraf8

Csaki, mi is volt az az édesitő amit a talin mondtál, hogy magzatkárositó?

Kép
Kép
zsiraf8

Védőnő nálam se kapott hepa eredményt, a dokim adta oda nekem, a védőnő meg az alapján bevéste a kiskönyvbe... állítólag változtattak valamit a rendszeren (a dokim csodálkozott is, hogy miért ő kapta). Asszem az Istenhegyin 1-2 nap alatt megvan az eredmény és nem olyan horribilis a vérvétel ára...

mellszívó: kórházban praktikus a nagyon bedurran a melled és nem akarsz kétes eredetű ipari mellszívóért kuncsorogni...
Vendég

szorbit
Vendég

(szerintem az összes az egyébként... a stevia az ami elvileg még jót is tesz a cukornak...)
Vendég

(ja... és én az összes norbi kaját tilos kategóriába pakolnám... ami azokban van az horror... csak el kell olvasni a cetlit rajtuk...)

A sima gyümölcscukor praktikus ha diétázik valaki (plusz megfizethető is... a DM-nek van saját márkása pl.)... csak 18 a GI-je és erősebb az édesítőhatása mint a fehér cukornak... (ld. a muffin receptben én pl. az eredeti 3/4 bögre fehér cukor helyett 1/4 bögre fruktózt tettem a tésztába plusz sok almát ami ugyancsak fruktóz... és még a férjem se panaszkodott, hogy nem elég édes... jaaaa... a szilva, sárgabarack az glükóz.... a legjobb diétás gyümölcs az alma... )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?