Sziasztok, Lányok!
Szeretnék kérdezni tőletek, mégpedig, hogy van-e valaki köztetek, aki inszemnek köszönhetően lett babás? Nálunk a férjemmel van gond, kevés katona (úgy 9 mill) és abból is csak a 25 %-a aktív és 70% valamennyire aktív, a többi helyben mozgó.
sajnos, úgy kellett döntenünk, hogy lombikról (3 sikertelen után (csak 4 sejtesig jutottak el vagy addig sem)) át kellene térni az inszemre, bár tudom, hogy a lombiknak nagyobb az esélye, csak nálunk ez nem jött be
egyszerűen nem tudunk hová fordulni: már az összes lehetséges vizsgálaton túl vagyunk (genetika, immunológia, endokrinulógus-egyszóval mindenen, tényleg).
KÉRLEK, HA VALAKINEK SIKERÜLT ILYEN ROSSZ EREDMÉNYEKKEL AZ INSZEM VAGY VOLT HASONLÓ PROBLÉMÁJA, ÍRJA MEG NEKEM.
Egyszerűen nem látunk már kiutat, az orvosok (BMC, Kaáli, az andrológusok) sem tudnak mit mondani, csak feltették a kezüket
Köszönöm, ha valaki ír vagy tud valami hasznos infót.
Ne haragudjatok, hogy csak betolakodtam. Olvasni szoktalak titeket, csak nem vagyok nagy fórumozó.
Szeretnék egyszer én is ilyen szép pocakot, mint a tiétek, csak még nagyon távolinak tűnik, és nem nagyon bírom már a bizonytalanságot