Új privát üzeneted érkezett!

Hát engem elnyomott az álom most keltem.

Képtelenség!!!!

Belebeszélitek az emberbe a tejberizst!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kész a tejberizs! :D NYami.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Belém már sikerült belémbeszélni. :oops: Mindjárt esszük is. :) Noel már nagyon várja csak úgy rúgdosott amikor főtt a kaja. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eszterke! Vizesen dagad a lábad? Ha igen, akkor turbóban felpolcolni, sokat inni, de nagyon sokat és olyan kajákat egyél, ami vízhajtó: banán, ananász, zöldpetrezselyem

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati is akar tejberizst! de nem mer... majd talán holnap! :cry:

bkatalin

Na! A szuper papánk csinált egy rumlipolcot nekünk a mosókonyhába! Hurrá, most már egy csomó kacatot el tudok rakni, így plussz 4 nm megmarad nekünk! Éljen a papa! Ezért megfőzöm neki a rakott kelbimbót... az volt a kívánsága... majd holnapra

Asszem kisporontyom megint a méhszájon csa-csa-csazik... au. :shock:

bkatalin

Kati azt nekem is szokott...

Na puhul a rizsa... most megetetem a fiamat (carbonara+farfelle tészta), aztán végre ehetem a tejberizst!!!!!! 8)

Kép

Kép
dcili81

nézegettem az oktoberi fórum honlapját... szerintem nagyon sok császáros volt....

bkatalin

Olvasgatom én is a már megszületett babások topikját, és az érdekelne, hogy honnan tudják ki mennyit szopizik? Pl 130-at vagy 80-a? Én nem fogk mérleget venni, mert csak idegesíteni fog, hogy eszik-nem eszik, de akkor honnan fogom tudni mennyit evett?

Kép

Kép
dcili81

Talán nem kell menni...

Én reggel és este szedek 2 db Magna B6-ot.Ha bajom van plusz beszedek 2 szemet.Elszokott múlni tőle.DE! most nézem nincs itthon!!! :roll:

Na aztán én ugyan lusta voltam tejberizst csinálni,inkább átmentem a boltba vettem egy tábla joghurtos Milka csokit.De két háznyira van tőlünk,visszafelé már majdnem kúszva jöttem.A köldököm mintha ki akarna szakadni,folyamatos nyomást érzek a méhszájamnál meg a húgyhólyagomnál.Én nem tom mi van velem.Megyek pihenek,de már úgy utálok feküdni!!! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

dcili81
Addig szopik amig akar,ha kilöki a bimbódat már jóllakott!Nem kell azt folyton nézegetni mennyit eszik,ha növöget majd rendesen.Azt meg látod te is rajta,meg viszed majd a védőbe méregetni.
Lényeg hogy igény szerint szopizzon,az ő igénye szerint,annyit annyiszor addig amíg csak ő akar.Főleg az elején,aztán majd úgy is beáll a rendszer.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon remélem is, hogy jó sokat fog sopizni, nem hobbiból növezstettem ekkora cickókat... :lol: , bár apa nem bánja.... 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Ma nekem is fájt a hasam, biztos front van. De nem mensisen, hanem konkrétan egészen lent a méhszáj környékén. Ez mi lehet???

Cili! Ha nincs gond a szoptatással (szépen fejlődik a baba, nem sírós) akkor fölösleges méregetni!

Tejberizs: Nálunk nagyon imádja a család, úgyhogy elég gyakran csinálok, a lányom tízóraira is szokott vinni a suliba. Én eddig nem rajongtam érte, de mostanában nekem is ízlik!!! :wink:

A talisok biztos jól érzik magukat!!

zsebi_baba

Féltékenység: én nem vagyok egy féltékeny típus, de azért az engem is zavarna, ha a párom a volt barátnőjével találkozgatna!!!(bármilyen ürüggyel)

Sarmi! Nekem is van már fiú is, lány is, a harmadik a bónusz!! :wink:

zsebi_baba

A héten vendégvárót, keksztekercset és túrógombócot fogok csinálni, és nem érdekelnek a kilók... :evil:

Kép

Kép
dcili81

Cili! Ez a beszéd!!! :wink: Én is készülök a héten mindenféle finomsággal, merthogy itthon van az egész család. De ma reggel majd' leájultam a mérlegről :cry: . Egy hét alatt 1 kg jött föl. Bár mintha vizesedtem is volna, bár az sem túl jó :cry: .

KÉRDÉS: Ti mit pakoltok a szülőszobai csomagba? A Klinikán adtak ugyan egy listát, de szerintem az csak a legszükségesebbeket tartalmazza (papucs, innivaló, kispapának ennivaló, fényképezőgép, iratok)

zsebi_baba

Zsebi én raktam melegítőt, mert állati fázós vagyok, meleg zoknikat, egy hálóinget, bugyikat, egy jó meleg köntöst, meg a piperecuccokat. Egyenlőre ennyi, nem tudom kelleni fog-e még valami.

Kép

Kép
dcili81

Sármi! Feküdj csak! Muszáj! Már csak pár hetecske.... kitartás! Én bevágtam egy twixet... hagy nőjön tovább a fenekem...
A cickóim nekem is nagyok, de sajnos nem a mérettől függ a tejecskeellátás. A méregetés teljesen felesleges.... az én kölköm volt, hogy 450 grammot benyomott egy hetesen... aztán azt mondtam, hogy a fene fog idegeskedni a méricskével... ameddig akar egyen... tényleg beállt szépen.... Mindenesetre a melleim kb most olyanok, mint azoknak az afrikai nőknek... randák, nagyok de randák... remélem visszaáll majd az egyensúly...

ZSebi! Volt valakinek itt a topikban egy teljes szülőszobás listája... majd ha visszaérnek, talán megint felrakják. Nekem itt Belgiumban elég spec listám van. Még a gyereklista is rajta van.

bkatalin

Ezeket én a szülés utáni pakkba tettem, a szülőszobára nálunk adnak hálóinget, bugyi szerintem ott nem kell, a pipere viszont jó ötlet!

zsebi_baba

most mennem kell, mert hazaért a papa a fiacskámmal.... puszilgatnom kell... jajjaj nagy a baj :)

bkatalin

Én holnap találkozom a szülésznővel rákérdezek és majd megírom...

Tejberizs: mert megérdemlem... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Ok, köszi, Cili!

zsebi_baba

Ja, a héten gyümölcsös tejberizskoszorút is készülök csinálni!! :wink:
Majd fölrakom a receptet.

zsebi_baba

Zsebi a szülőszobai csomagba mindenképp a legszügségesebbeket pakold a többit ráér majd apuka bevinni másnap.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="sarmon"]M írta:sarmonegyek pihenek,de már úgy utálok feküdni!!! :?

Hát még én! :D 19. hét óta majdnem folyamatosan.. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Egy pár napig nem jön az ember és 10 oldal!
Mindig így járok ha kicsit elmegyek csavarogni :oops:

Megpróbálok visszaolvasni!
Vendég

Apa átengedte a tejberizsadagját.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

back

na jó kis tejberizses nap lett:)
vki irt a rántott husirol krumplipürével..holnap azt csinálok ugy rámjött a husievés (elég rég volt már, ideje).

aida:

attól a mg citriicitől nem megy a has? és mennyibe kerül? receptre van?

andy

Kép
andy30

kérdés:

hasleszoritot szülés utánra vesztek? érdemes?

Kép
andy30

Na valljátok be, hogy mennyire hiányoztunk!

Kép
zölddisznó

szorsi. itt mindig megszivja az ember, ha kihagy egy kisidot.

nalunk meg mindig dolgoznak a fiuk. kiszedtek a falat, ahol majd a ket uj szoba csatlakozik a hazhoz es hat k***a hideg van! remelem befedik valamivel ejszakara. :shock:

kati. a ferjuram nem latta meg a babarukat, amiket vettem. dugdosom oket! :lol:

en nem szedek magneziumot! viszont ma mondta a diatetikus, hogy kalciumot es d vitamint kellene, mert nem veszek magamhoz eleget.

en nem szeretem a tejberizst, csak a tejbegrizt, de azt meg nem ehetek!

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. NAGYON!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

na meselj! mi minden tortent? gondoltal rank, amig mandulas sutit majszoltad? :wink:

KépKép
KépKép
mush589

andy. en kaptam egyet, de nem hiszem, hogy fogom hasznalni.

KépKép
KépKép
mush589

Andy! Én hasszorítós bugyit vettem, azt használtam az előző szülésem után is, szerintem jó. (nem szabad folyamatosan hordani, csak néhány órát naponta)

zsebi_baba

Tali megint nagyon jó volt, de látom itt is zajlott a "B" buli :lol:
A mandulás süti a legkirályabb :D
Ja, és megvettem a krokodilkígyót a kiságy végébe, ráadásnak meg egy kék zsiráfot (nem tudtam otthagyni) :)

Sarmi: szerintem is tuti front van, egész délelőtt fájt alul a hasam, pedig sose szokott.

Egy kérdés: már nem emlékszem, ki említette itt az Aventes mellszívóval kapcsolatban a szelepeket, és hogy melyik jó meg melyik nem. Ha jól emlékszem van a csillag meg valami más. Megmondaná nekem valaki, hogy akkor most melyik a jó? :roll: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi jó sokáig tartott a buli.

én sajna nekem 3-kor el kellett menjek onnan :cry: :cry: :cry: de nagyon jó volt addig is. megint az én szám járt a legjobban :lol: :lol: és lehet hogy nálam a szülészeten lesz a következő tali??? hm? :lol: :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Tali jó volt, de rossz névmemóriámra hivatkozással mindössze 3 nevet tudnék felsorolni, a többieknek csak az arca van előttem. Mit tegyek, ez már nem fog változni.
Elég sokan voltunk, kb. 10-en, csak tudnám ki írt itt addig ennyit?

Gyurmi:
13 éve az enyém is eltűnt, újra levették a vért és az ÁNTSZ-nél kellett átvennem, ez akkor a Váci úton volt a Brendon közelében. Jópofa volt, olyan ajtón kellett bemennem, ahol ki volt írva, hogy fokozott fertőzésveszély. 36 hetesen levegőt alig mertem venni. Kérdezd az orvosod hol veheted át az eredményt, és ráírják, hogy értemész.

Aida:
Én is ilyen port szedek, naponta 5x. Nyertem?

Niki:
Én feljelenteném a rendőrségen. Egy időben a férjemet és engem is zaklatott egy számnélküli telefonáló, lerakta ha felvettük. Férjem felhívta a rendőrséget, ahol elmondták, hogy feljelentés után megmondják a számot és intézkednek. Az elején kell elcsitítani a bunkót, remélhetőleg nem beteg, csak szórakozik veled. HÍvd fel a körzeti rendőrséget, kérj tanácsot mit tegyél.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

köszi. akkor lehet nem veszek olyan bugyit majd meglátom még.

mellszivot mikor kell venni és milyet?

Kép
andy30

Gabilány:
Anyósodnak már megmutattad? Mármint a krokodilt? Én vennék neki karácsonyra egyet. Hátha rámászik és megnyugszik reggelre.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: :lol: :twisted: :lol: ahhoz szerencsére kb. 50 km-t kéne utazni...

Kép

Kép
gabilany79

Mellszívóról Sarmon írt, hogy régebben, hogy melyik a jó szelep. HA jól emlékszem.

andy:
Mellszívóról nagy viták voltak már, az én tapasztalatom szerint a kézi pumpással kezdjél, ez a legolcsóbb, ha nem jön be még mindig ráérsz költeni sok-sok ezer forintot. De valami legyen, bár van aki tud kézzel fejni minden segédeszköz nélkül, de ahhoz nagyon jó tanár kell.

Zöldi:
Csülök?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Gabilány:
Az jó, a távolság megszépíti a kapcsolatokat, úgyhogy ne aggódj.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Na halljuk, olvassuk a beszámolót a taliról.

Andy!
A név mi ezért nem mondjuk el senkinek, nehogy valaki befolyásoljon minket.

Niki!
Nem semmi ez a telefonálgatás. Én is be lennék sz..rva.De a számcsere ha megoldás mindeképpen próbáld meg.

Valaki írta h vett telót?
Az enyém is kezd szarakodni.Nokiában gondolkodom és nem túl drágában.Kérem az ötleteket.

Kép

Kép
bellanitta

Megnéztem, hogy ma uh szerint 34 hét 6 naposra mondták kistesónkat. Azaz 3 héttel nagyobb.

A második kisfiam 3 héttel a kiírtnál előbb született 4,5 kilóval, mi lett volna ha a 40. héten születik, Guiness rekord?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Van valakinek nokia 3500 vagy 3120????Vélemény róla?

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta:
Én vettem új telefont, Nokia 6500 classic, nézd meg a Nokia honlapján. Pannonos vagyok, előfizetéses, volt 7000 Ft kedvezményem, és még adtak 10000 Ft kedvezményt, mert 3G-s, és most minden ilyenre ennyi kedvezmény jár. Így került kb. 20ezerbe. Számolj.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Talisok, mi ez a csend???Csak nem vagytok kinyúlva?

Kép
galzsuzsa

[quote]m írta:ar csak 45 per ebedig!

Másodállásban bíró vagy? Jó sokat vállalsz be ebédig! :wink:

Andy!
[quote]a írta:mugy azt figyiztem, h aki ilyen repedős az a gátnál is repedősebb

Felejtős, a gátnál izom reded, hason max a hámszövet alső rétege. Semmi összefüggés, max a véletlen.

Niki! Miért nem házasodtok össze most? Akkor meg lenne oldva a névprobléma.

Cili!
[quote]D írta:e a változatosság kedvéért most nagyon viszketek... mindenhol...

Langyos szappanosvíz? :lol: :wink:

Andy!
[quote]o írta:lyanom még nem volt.mármint összehuzódás meg fájás eccerre

Pedig csak olyanod lehetett, mert az összehúzódástól fájsz. A mensinél is!

Gyurmi!
A legtöbb HEPA-teszt aSchöpfmérei laborján keresztül megy, esetleg ott utánanézhetsz.
2. megoldás, ha holnap leveteted, és sürgősségire kérik - max 2 hét. 3. megoldás, fizetős szűrés (pár ezer Ft), és egy-két nap.

Bocika!
[quote] írta:n sem vagyok jó tejberizsben
... meg hogy is néznél ki benne! :wink:

Kati!
[quote] írta:most meg azon, hogy mit egyek ami fog....
Filctollat!

[quote]R írta:emélem Zöldi betartotta amit ígért és a mandulás süti közben ránk gondolt ...

Mea culpa! Bevallom őszintén, hogy mandulás süti közben mégesgy mandulás sütire gondoltam. :oops:

Cili!
[quote] írta:n nem fogk mérleget venni, mert csak idegesíteni fog, hogy eszik-nem eszik, de akkor honnan fogom tudni mennyit evett?

Sehonnan. De nem is kell vele foglalkozni. Annyit eszik, amennyi (és amilyen sűrűn) jó neki.

Zsebi!
[quote]F írta:éltékenység: én nem vagyok egy féltékeny típus, de azért az engem is zavarna, ha a párom a volt barátnőjével találkozgatna!!!(bármilyen ürüggyel)

Hát engem nem zavar. Hozzám a minap betobban a 6 évvel ezelőtti barátom. Tök jót dumáltunk!

Nesze! Kórházi cucc:
1225130763.1809.doc

Vera!
[quote]l írta:ehet hogy nálam a szülészeten lesz a következő tali??? hm?

Simán! Viszünk langyos péküteméééényt........ :lol: :wink:

bb!
[quote]Z írta:öldi:
Csülök?

...szerintem nem csülsz! :lol:
Hónap reggel a hentesnél. Lekéstem a piacos csülköket.

Anita!
[quote]N írta:okiában gondolkodom és nem túl drágában.Kérem az ötleteket.

Nekem az az ötletem támadt, hogy vegyél akkor Nokiát, nem túl drágát.

Tali jó vót! Éhes vagyooooook!

Kép
zölddisznó

BB!
Megnéztem én vodás vagyok nekünk 36990ft lenne.HHHHHÚÚÚÚÚ
a 6300 néztem ki előtte az is 14970ft.Én sajnálok ennyi adni egy telójért.Főleg h kettő van ( t-mobilos a másik).Igy kicsit luxus nekem ez a teló.Meg attól függ ki mire használja nekem telefonálni és ritkán képeket készíteni kell.De azért köszi.

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?