Sziasztok Lányok!
Megvolt a mai uh, és megvan az első képünk is, nagyon nagyon oda vagyunk meg vissza
Babó 9 mm-es és nagyon szépen ver a kis szive. Hjaj elmondhatatlan érzés, de azt hiszem itt a topicban ezt már sokan tudjátok
A doki szerint három nappal fiatalabb mint ahogy a nagy könyv számolja, de ez legyen a legkevesebb. Sajna a rosszullétekre nem tudott okosat mondani, a magne b6-ot mondta, de a tapasztalatok szerint nem sokat segít, illetve még annyit mondott, hogy bízzunk benne, a 12. hétre elmúlik. Szóval még öt hét
Ácica, az én tapasztalataim: most 7 hetes és 1 napos a kisbabám, és már látni a kicsi szivét, tehát szerintem akár most is elmehetsz, de ha 8 hetesen mész, azzal sincs semmi gond. Védőnőhöz a doki fog küldeni, nekem is most kell felkeresnem, plusz még pár vizsgálatra is menni kell majd. De ez ráér, ha már voltál a dokidnál
Hüvelyi uh-n fogod látni a picit. Nálunk párom is bejöhetett, sőt, mivel a doki nem tudott képet adni, így le is fényképezhettük az uh képet. Azóta ezt nézegetem
Mivel sokat írtatok, most megyek és visszaolvasok, sajnos ma egész nap nem volt időm feljönni, de most megpróbálom bepótolni a lemaradásom