Új privát üzeneted érkezett!

na csak összedobtam a tejberizst is h már téleg ne kelljen felkelnem ma du. fini lett.
érdekes modon a hasgörcsöm is enyhült :o

Kép
andy30

Mush! Tényleg jól bírod a titkolózást! ... :)

Laura! Képzeld én detto ugyanígy jártam. CSak én nem ettem normafloret. Szerintem ez valami baci vagy virus lehetett, mást nem tudok elképzelni. Lehet., hogy a gyerkőcök hozták haza a suliból/oviból, csak rajtuk nem jött ki... remélem jobban vagy... én igen, de néha még van olyan érzésem, hogy kirohanás, mint Zrínyi a várból... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Niki: válts számot!

Andy: örülök, hogy jobban vagy! Tejberizs: nyami-nyami! Már éhes is lettem! 8)
Vendég

Laura! 3kg! nekem most pont 5x annyi és még 2x-essel riogatnak a végéig... :?

bkatalin

kati: annyi már nem lehet

Kép
andy30

Andy, Cili! Ás mindenki menzigörcsökkel... vagy olyasmivel... asszem ez már egyre gyakoribb lesz... jóslófájások vagy mik! Nekem minden reggel 5 és fél hét között projekt ez a fájdalom... néha olyan erős, hoyg komolyan megijeszt, de eddig még elmúlt...

bkatalin

Andy nekem is segített a mgb6, már jobban vagyok. De a változatosság kedvéért most nagyon viszketek... mindenhol...

Kép

Kép
dcili81

Kati tudom, de bármennyire is szeretnék már ketten lenni, azért még egy kicsit muszáj bent elidőznie, így marad a pihenés, meg a mg...

Kép

Kép
dcili81

Régen még kb. 12 éves voltam amikor jártam agykontrollra és ott kaptunk egy relaxálós kazettát. Ez a zene mindent felülmúl annyira szép és megnyugtató és egyben szomorú is. Sikerült otthon előkutatnom és felhoztam. :D Kiráz a hideg ahogy hallgatom. Minden baba és mai relaxálós zenét felülmúl.

Tejberizs!!! Én is. :)

Ki mit hogyan csinál hallottak napján? Merre hogyan mentek ilyenkor?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

kati:

az biztos h csak pár hete érzem ezeket..akkor ez is jóslófájás-szerű? aszittem az méhösszehuzódásos fájós akármi lesz (olyanom még nem volt.mármint összehuzódás meg fájás eccerre csak feszülni szokott az meg nem fáj) most sima menzigörcs na nem erős de elég fárasztó típusú.kisug. a lábamba is.ilyenkor szoktam bevenni annó a cataflamot:) jósló-nemjósló ha jönnek az igaziak azt ugyis tudni fogjuk:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok Kismamik!

Én is decemberi lennék, vagyis a babócám.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: nem tudjátok véletlenül, hogy honnét lehetne előkaparni az eltűnt hepa. eredményem másolatát? A helyzet az, hogy az AFP-vel együtt vették le a vért hozzá, de az eredmény a mai napig nem érkezett meg a védőnőhöz. Azt ajánlotta a védőnő, hogy a mostani, vagyis utolsó vérvételnél kérjük meg mégegyszer, de attól félek, mi lesz, ha nem érkezik meg a szülésig ez sem? :roll: :cry:
Zöldi, esetleg tesód nem tudja, hogy ilyenkor mi van? :roll:

Előre is köszi a választ!

Kép
Kép
gyurmi

cili. csatlakozom. :(

laura. jobbulast.

kati. probalkozom a titok tartassal. nehanyszor mar majdnem elszoltam magam. szerintem sejti azert, csak hat megse biztos benne.

KépKép
KépKép
mush589

Andy! Úgy legyen...

Niki! Sajnálom, hogy nem sikerül... hihetetlen hogy az idióta ügyintézőknek milyen hatalmuk van.... ez súlyos!
És Niki! Lehetőleg ne közlekedj egyedül! Nem túl nyerő az ilyen fickó... szerintem be kellene jelenteni a rendőrségen. A telközpontban utánatudnak nézni, hogy honnan hívott, még ha nem is jelzi ki neked a számát....

bkatalin

Nem sok lett a filmnézésből... majdnem 2 órát csevegtünk a kismami barátnőmmel neten.. :D ( amerikában él ) és leszakadnak a lábaim..

Tejberizs ..hmmm pedig pihenni akartam! :lol:

Aida: nekünk 2 helyre kell menni csak..délelőtt anyósékkal egyik, aztán ebéd a nagymamimnál (ezt már nagyon várom! )és vele meg az én szüleimmel megyünk a másik helyre

Kép
eszterke24

Gyurmi: először id üdv itten. Szerintem az ÁNTSZ-től próbálj meg másolatot kérni. Gondolom benne vagy a rendszerben. Nálunk ők csinálták, igaz a régiós központban Pécsett!

Na az én fiam belekezdett a csukásba. Annyira ugrál a pocim! :lol:
Vendég

Andy! Igen ezek jóslók...

aida! Biztos, hgy jó, ha szomorú zenét hallgatsz? Egy relax zenének nem feltétlenül kellene belőled azt az érzést kiváltani, hogy szomorú...

Na és Mush... mi van a rózsaszín ruhákkal?

Gyurmi! Sajnos amit kérdeztél, lövésem sincs. De szerintem az ért egy véreredménynek meg kellene érkeznie 1-2 héten belül... nem? a védőnő vette le vért neked?

bkatalin

Niki! nem semmi az a pasi! szerintem is cserélj számot! nem hiányzik h még ezen is aggódj!

laura: remélem már jobban vagy és jó lesz az éjszaka is..

andy: ilyen merényletet ám.. :wink: tejberizs :lol:

Kép
eszterke24

a talin biztos nem tejberizsről álmodoznak :roll:
de jó nekik most!

Aida: vidám zenét tessék hallgatni!

én mit hallgattam tegnap h horrorfilmet néztem.. :roll:

Kép
eszterke24

ez a tejberizs nagyon jól hangzik... az egyetlen gondom, hogy nem tudok olyat főzni... tudom ez most viccesen hangzik, de mindig elszúrom... vagy kemény marad a rizs benne, vagy odaégetem... :roll: szóval a tejberizst valakinek meg is kellene főzni....

bkatalin

Tényleg, most vana tali! Aida! nem úgy volt hogy te is mész?

bkatalin

Nem úgy szomorú, vhogy olyan kellemesen szomorú. :) A lényeg, hogy nagyon ellazít..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Volt róla szó, de párom sem annyira lelkesedett az ötletért meg nekem ez a hosszú hétvége eléggé betett, kb mozdulni sincs kedvem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zene: engem pont a pörgős jó kis latinos zene lazít el. Akkor tudok kikapcsolódni ezerrel és elfelejteni minden gondom, bánatom. Persze mindenki más és más!!!

Kati: én sem vagyok jó tejberizsben, viszont a rizskokom mindig sikerül! Úgyhogy én inkább azt csinálok, ha erre vágyom! :lol: Húú most összefutott a nyál a számban. Ráadásul később tudok csak enni, mert ahogy hazaérek irány a Bricostore meg az OBI, mert megvesszük a nappali átalakításához szükséges cuccokat! Csak utána lesz idő enni, ha hazaérünk!
Vendég

Bocika! Ez nem is rossz ötlet... a rizskoch vagy mi az nekem is jo szokott lenni... de asszem nekem meg diétáznom kell. Idáig azon szenvedtem, hogy mit egyek ami hajt, most meg azon, hogy mit egyek ami fog....

bkatalin

Laura! Te most diétázol? Én úgy gondoltam ez csak egy reggeli történés, de tévedtem... az az érdekes, hogy nics más bajom, csak olyan érdekesen "fortyog" a gyomrom, aztán egyszercsak szaladhatok... :oops: asszem, ha nem ledz jobb holnapig, akkor dokibá lesz a vége...

bkatalin

Zene: szeretek relaxálni,de kikapcsolni engem is csak a pörgős tud... olyankor lenyugszom...

bkatalin

eszter:

én kevertem bele csokis sűritett tejet meg még nesquick is a tetejére :shock:

bkati: csak azért furi mert folyamatosan érezni nem szakaszosan és keményedés sincs hozzá akkor is jósló? de. óta van, addig hagyta abba amig főztem és el nem szoltam magam h elmult:)

andy

Kép
andy30

akkor is josló... legalábbis nekem Zöldi aszonta... ugyenez szokott lenni nekem is... simán el fog múlni... az is lehet, hogy a kismanód nyom valamit odabenn, és azért fáj ...

bkatalin

csajok ez szerintem valami front,aludtam,aztán arra ébredtem hogy görcsöl a derekam,mensis fájások,ami húzódil le a lábamba,körbe a hasamon.Igen ez jósló fájás,nyugi,ha sűrűsödik,erősödik,akkor irány a kád...ott minden eldől,menni kell e vagy sem. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

kati:

csak kostolgatni kell h elég puha-e már a rizs.
a wcre szaladás nálam is állandó jobb is h itthon kell lennem mert emiatt amugy sem tudnék kimozdulni de a lényeg h a mg-tol van.

andy

Kép
andy30

remélem nem kell azért menni senkinek!

nekem " csak " a derekam és a lábam fáj.. de Kismanó bulizik odabent ugyhogy minden Ok :D

andy: kizárólag nagymami féle házi eperlekvárral.. :wink:

Kép
eszterke24

mennyi magnéziumot szedtek ti?? és milyet? magneB6??

Kép
eszterke24

honnan tudom hogy az a magnézium? Nekem eddig állandóan szorulásom volt...

bkatalin

Eszter! magneB6 naponta 3x1 de ha keményedek akkor egyszerre kettőt veszek be...

bkatalin

eszter:

az is jóóóó

kati: mg pezsitabizok 150 mgpertabi és napi 5-6 db

sarmi: mingyá irány a kád lehet

Kép
andy30

Na Andy! Beszéld meg a kistücsökkel, hogy még maradjon a fenekén egy kicsit! vagy a buciján... még 36 napot...

bkatalin

oksi kati:) most hivott az apja h mingyá jön haza..megvette a karifánkat...már nem is fáj annyira:)

Kép
andy30

kati:gondolkoztam a rendőrségen de sajna attol tartok hogy kinevetnek..de van bőr a pofáján hogy ugy is telefonhoz kér hogy párom veszi fel.nem egy parás.na de sebaj.várom hogy megjöjjön a pénzem és veszek egy uj sim kártyát.

ügyintézők:ez van.sajna bele kell törödnöm.:S

Kép

Kép
nikianya21

Niki! Szerintem nem fognak kiröhögni... legalább próbáld meg... az ilyen ficko beteg!

Andy! Karifa ilyen korán? Élő fátok lesz vagy műfenyő? :roll:

bkatalin

Köszönöm mindenkinek, szerencsére jól vagyok. Most hívott édesanyám, azt mondja olyan beteg, hogy majd elpusztul. Hányás és hasmenés egyszerre, de azt mondja, már hőemelkedése van. Szóval én még örülök, hogy így megúsztam.

Bkatalin: igen, diétázom. Igaz, ma a labor és a városi körutam miatt 1/2 tízkor reggeliztem. Zalánnal tényleg szigorúan tartottam mindent. Most lazább vagyok, mert az eredmények engedik. Most pl. anyukámtól várok csomagot - egy kolléganőjük Miskolcról jár oda dolgozni, ő hozza -, mert ma buli volt a munkahelyén. Jubileumi jutalmat kapott, ilyenkor náluk ez a szokás. Igaz, szegénykém a saját bulijára nem tudott elmenni. Jön töltött káposzta, sztrapacskás csülök, süti, szóval sok-sok "igazi diétás" kaja. Mértékkel persze tényleg lehet mindenből enni. Remélem, holnapra te is jobban leszel!

Magnézium: én MagneB6 tablettát szedek, reggel és este 1-et. Szerencsére nem szoktam keményedni, ezért nem volt még szükség nagyobb adagra. Ilyen esetre egyébként van itthon pezsgőtabletta is.

Laura

Kép
Kép
szeles4

Andy! Asszem te nagyobb adagban nyomod a megneziumot... szerintem mi bekaptunk valamit.. .a kissogornak is hasmenése volt... de nem nagyon reklamált miatta... remélem elmúlik és nem lesz belőle gond!

bkatalin

A talis csajok bizti nagyon jól érzik magukat, mert még senki nem ért vissza... :) Remélem Zöldi betartotta amit ígért és a mandulás süti közben ránk gondolt ...

bkatalin

kati:

mű:) már ilyen korán kell mert elfogy kisváros ez..az árak meg nagyok:) 150centis 20ezer de 3 év alatt bejön az ára és nem bántottuk a fákat sem

Kép
andy30

Eszter, Magnesii Citrici 500 mg, 3*1. ;) Asszem ezzel én viszem itt a pálmát. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ok...mi nem is tudnánk itt venni csak műfenyőt... élő nem nagyon van... viszont lehet kapni hozzá fenyőillatot... kicsit morbidul hangzik, de ez van... már három éve itt élünk és csak idén fogunk először itt karizni.... :roll:

bkatalin

kati:

ennyit kell szednem plusz nem kelhetek (kelhetnék) fel egyáltalán a nyitott mészájam miatt:( de már csak 1 hétig szedem, 36.hét után sztem abbahagyom.

andy

Kép
andy30

Aida! Az aztán turbó adag! :)
Nektek meddig kell szedni? Nekem azt mondták még három hét... a 37. hétig.

bkatalin

Andy! A 36. hétttől azért ne erőltesd túl magad... jó annak a kismanónak még odabenn...és a nyitott méhszáj nem játék... mondom én akinek még nem is vizsgálták... :shock:

bkatalin

igen Aida azt hiszem tiéd a csúcs.. csak azért kérdeztem mert nem hiszem h az lenne a hasgond oka.. én is annyit szedek kb mint Kati , ha többet keményedek akkor jön a bónusz szem :roll:

andy: karácsonyfa :D tök jó!
remélem elmúlnak a fájdalmak ...

én is most hivtam Apát h a lábamra szerezzen valamit,, mert piszokul fáj... remélem még odaér a gyógyszertárba és adnak valamit neki,, nekem..
tudtok esetleg valamit? ötlet?
állitólag valami gesztenyés cucc van ami jó lábdagadásra meg fájdalomra,,

Kép
eszterke24

Nekem majd a 34. héttől el kell kezdenem csökkenteni az adagot. Mert 1500 mg magnézium hirtelen abba hagyva okozhat problémát. Kb. úgy lesz hogy 34. héten 2*1, 35. héten 1-1 és utána már csak MagneB6 36. héten utána le kell állni.

Eszter, nekem a 3*2 MagneB6 okozott hasmenést. :( Amikor váltottam elmúlt. Az orvosom azt mondta, nem ugyanolyan a hatóanyag és a felszívódás ezért van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?