Új privát üzeneted érkezett!

jó éjszakát nektek is . én is azt gondolom majd holnap inkább.

Kép

Kép
melcsike70

Új vonalzó........?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Béna.

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt!
Most értem haza.
De ilyen sokat nem tudok visszaolvasni..... :( mert már kezdek is vasalni, mert délre meg anyuhoz kell érni, ebédre.....
Remélem jól telt a hétvégétek!
Nekem nagyon gyorsan.

Betti
Kép
betti0412

Kérezném még, hogy akkor a nov 15.-e találkozó rendben van -e és van-e már kijelölt hely?
Nekem csak az lenne a kérés, hogy ebédet szervezzünk, mert egy késő délutáni vonattal vissza is kell jönnöm, a vacsi nem biztos, hogy időben beleférne.
De valami kaja legyen... :D

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt mindenkinek.

Ma nem igazán tudok jönni majd, talán csak este. Ebéd és egyéb projektek, úgymint az utazós holmi kipakolása, mosás, vasalás, és persze gyerkőcözés.

Szép vasárnapot nektek!

Ui. Talán nem normális, és bár tudom, hogy nem lehet, nem szabad, mégis, hol kevésbé, hol jobban - reménykedek még abban, hogy Pieter majd ír, majd felbukkan a hétfői táncon, sms-t ír, felhív... az apukája eljön Karácsonykor... ő meg megérti, meggondolja, megváltozik... értem, értünk... és akkor minden jó lesz: újra együtt, és kerek lesz a világ.
kisanyácska

Szia, Betti!

Azt azért olvastad, hogy Pieterrel dűlőre jutottunk? Azaz én "düntöttem", őt, el, magamtól. Emlékszel, ellendrukker voltál, "nem a boldogságom ellen, hanem eme ember ellen"? Győzött a Te csapatod, de nem tud örülni ennek.
kisanyácska

És hogy sajnáljatok korán reggel, az egész jobb képem be van gyulladva, a torkomig, meg még a fülem is bele esik.
Fogdoki néni mondta, hogy nincs helye a bölcsesség fogamnak (3.lesz) és ha elkezd nőni, majd szóljak, mert kiműtik :?
Hát péntekre elkezdett nőni, és nagyon, nagyon, nagyon fáj!!!!!
Sem nyelés, sem rágás, meg egyebek nem mennek.
Holnap bekönyörgöm magam hozzá, de ez a "kiműtik" dolgot nem nagyon akarom elképzelni azért.....

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácsak,
én nem másik csapat voltam, én annak drukkoltam, hogy boldog legyél, amit én abból amit leírtál, nem láttam ezen férfi mellett, de ha te így szenvedsz nélküle, annak nem örülök, nincs győzelem....

Betti
Kép
betti0412

Tényleg, Lányok! Azt is írjuk meg, kinek mikor kell visszaindulnia. Szerintem is legyen kaja, de talán nem kell előre szervezni, nem leszünk olyan sokan, hogy ne bírna velünk egy kajálda, vagy igen?

Ha nem alszok fönt (Boboka jósnője kedvéért :)), akkor legkésőbb 17.45-kor kéne visszaindulnom a Keletiből, hogy fél 10-re hazarjek.
kisanyácska

Egyébként két oldalt gyorsan visszaolvastam, de most megyek tényleg vasalni, majd jövök estére, vagy még délelőtt, vagy valamikor (határozott vagyok nagyon), addig is szép vasárnapot mindenkinek.

Betti
Kép
betti0412

Szia, Betti!

Sajnálom, hogy ez a nyűg is utólért! Próbálj rá homeopátiás Arnicát szedni, ha van. Vagy Belladonnát. És ha tényleg "kiműtik"... mi az neked, mindezek után!

Arra gondoltam, hogy én voltam a te csapatod, Pieter meg az "ellenfél"... de hülye hasonlat. Borzalmasan érzem magam. Az őrjöngő haragtól a teljes apátiáig minden megvan. Hiányzik, mintha egy darab veszett volna el saját magamból. Hű, de ismerős ez az érzés... :cry: :cry: :cry:

Gondolom, rendeződik majd ez is. Előbb vagy utóbb. De most még nagyon úgy vagyok, hogy szeretném visszacsinálni.
kisanyácska

Kisanyácska
Azért azt ne felejtsd el, hogy te egy önálló női személyiség voltál előtte is, nem általa voltál valaki.

Rendeződik majd, de nem gyorsan, szerelmi csalódás érzés nem múlik gyorsan, se elmúlik.

Betti
Kép
betti0412

Szép napot mindenkinek! Ma látom mindenki magánéletet él. Vigyázzatok magatokra. Puszi mindenkinek.

Persze hogy legyen ebéd. De valami állomáshoz közeli hely kellene. Én is szeretnék délután időben elindulni, mert nem szivesen utazgatok egyedül este felé. Majd meg kell néznem a vonatokat, mert a legtöbbnél át kell szállnom ahogy néztem Győrben. De én reggel 7 körül biztos elindulok, hogy korán felérjek.

Lányok akkor úgy tűnik 15-e szuper hogy összehoztuk!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Lehet, hogy nem pontosan olvastam, de Kisanyácska rábólintott a 15.-re??????
Ha igen, akkor én is úgy emlékszem, hogy az jó mindenkinek!
MÉg Manó jó lenne, ha addig jelentkezne....
Nekem eléggé mindegy,hogy meddig maradunk kb két óra alatt hazaérek..és van közvetlen buszjárat kb háromkor, azzal át sem kell szállnom...

Szerintem nem kell rendelni, mert néhány főre bárhol adnak enni....

Én busszal megyek,az oda megy ahol a fradi stadion van...

Kisanyácska!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz..és kétszeresen is,sokáig fog tartani...

Betti!
ÚÚÚ,a bölcsasségfogak..két évig kínlódtam, mire meglett mind a négy..még szájzárat is kaptam kétszer,de nekem bennt hagyták és 10 éve kinnt vannak és még csak nem is tömöttek...nekem az fájt borzasztóan, hogy hónapokig csinálta a helyet magának,és az alsó fogsorban két fogat elcsavart...
De a foghúzást azt nem engedem..egyet húztak életemben,letört az állkapcsomból egy darab,végül a szájsebészeten landoltam, úgyhogy inkább ez...

Képzeljétek természetesen elfelejtettünk órát állítani, úgyhogy ma már nagyon sok mindent csináltunk..főzés, mosás, takarítás(még a radiátort is szétszedtem és kiporszívóztam),szekrény átpakolás, ruha válogatás..téli cipők felkészítése...minden csilli -villi..most megint varrok... :lol: :lol:

Holnap beszínezem a hajam,tiszta ősz...

Éjjel már a munkával álmodtam... :?

KépKépKép
tünci28

Én vonattal megyek, de ismerem Pest tömegközlekedését, bárhová eltalálok. Aki jobban ismeri a helyeket, szerintem fél egy egy körül már jó egy ebéd, válasszon valami jó kis kajáldát, ahol lehet dumcsizni normálisan, van rá hely is, és nem hallja esetleg mindenki.
Majd megnézem mi az utolsó vonatom, ahhoz számítva, ha már itt megveszem a jegyet vissza, előtte egy órával el kell indulnom azért.

Most megyek tornára, hogy holnapra még jobban kifáradjak.....
De csütörtök óta nem voltam sehol és már nagyon kell.

Betti
Kép
betti0412

Bár bevallom hősiesen van saját autóm, azzal kötetlenebb lennék, de nem igazán akarom a Pestet bevállalni, mert idegbajt kapnék mire valahol parkolót találnék.
Inkább a vonat, meg a tömegközlekedés.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Én is ezzel küzdök, hogy már két éve, hol kijön pici, majd megáll, utána megint megindul, hol nem, hol fáj, hol nem, már kicsit elegem van ebből a fájdalomból is.
Képzeljétek tegnap addig ment, hogy na jó mostmár veszek be fájdalomcsillapítót, és mikor hozták, majdnem visszautasítottam, mert terhesen nem lehet ilyet bevenni. :(
Működnek a reflexek.

Betti
Kép
betti0412

Csak bekukkantottam, de látom mindenki az utolsókat piheni még a holnapi nap előtt.
Majd én is jelentkezem reggel.
Addig is jó éjt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Jó estét!

Betti

Engem már az összes bölcsesség fogamtól megszabadítottak, kettőtöl a szájsebészeten, szájzárat kaptam tőlük. Darabokban nőttek ki, úgyhogy ha azon múlik a bölcsesség akkor nekem már annyi.

Lányok

Mindenki pihen ? Majd később még benézek, hátha valaki fent lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Na most értünk haza... A 1,5 órás utat sikerült 3 óra alatt megtenni... Őrület, hogy mi van az utakon...

Betti, a bölcsességfog téma ismerős. Én kb. 4 vagy 5 éve szenvedek vele. Amikor gyulladt, akkor nem tudnak vele mit kezdeni, amikor meg csillapodik, akkor para elmenni kihúzatni. Nekem is megmondták, hogy nincs elég helye, egyik oldalon sem, tehát mindenképp húzni kell. Én novemberre tervezem a foghúzást, és már vészesen közeleg, eléggé be vagyok már tojva tőle.
De még a babaprojekt előtt ki szeretném húzatni, a fogtól állítólag lehet bárhol rejtett gyulladás, ezt jó lenne elkerülni.

Akkor merre felé keresgéljünk helyet? Keleti környéke? Nyugati környéke? Kinek hol jobb? Szerintem az lenne a legjobb, ha valaki talál egy jó éttermes honlapot, feltesszük ide a linket, és "szavazunk", hogy melyik a legjobb. Persze, én is kajás helyet gondoltam:):):)

Kisanyácska, Pieterrel kapcsolatban nem nagyon tudok értelmes "vigasztaló" szavakat írni :oops: Hidd el, nagyon szeretnék, de nem tudok. Arra nem szeretnélek biztatni, hogy bízz abban, hogy összejöttök és minden happy lesz, mert ahhoz nagyon-nagyon sokat kéne neki változnia. Te meg ezerszer többet, jobbat érdemelsz nála!
Vendég

Még azt elfelejtettem, Kisanyácska, nagyon szomorú az avatarod :cry: :cry:
Vendég

Halika,

sztem Pesten ne közeli, hanem JÓ helyet keressetek, kedves Pestiek. Én is elég jól elnavigálom magam tömegközlekedéssel, Melcsikével együtt is mehetnénk akár, mert ő fél, hogy eltéved, de 10 perc különbséggel fut be a vonatunk. Legyen olyan kuckós-nyugis hely, ahogy Betti is mondta, ne halljon minket mindenki, és ne nagyon tűnjön fel, ha kórusban bőgünk.

Igen, jó a nov. 15 nekem is (max. megbukom a szigorlaton :twisted: ), de így legalább van valami hajtóerőm arra, hogy tanuljak.

Boboka, ez a helyzet. Én meg azért reménykedek még, én kis hülye naiv bölcsész.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska, és, ha inkább abban reménykednél, reménykednénk, hogy a hozzád méltó pasi bukkanjon fel minél előbb a színen? :wink:
Vendég

Boboka!

Tudod, ez olyan, mint a gyerekeinkkel: érted, hogy igen, majd, egyszer, talán, egy szerencsésebb csillagzat alatt, blablabla - de neked nem másik kell, hanem az az egy, az egyetlenegy...

Azért jó hangulatban telt az extra hosszú utazásotok?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Átugrom anyukámhoz az utazás után nála maradt cuccainkért, aztán majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Persze, jól telt, de az M3-as be volt dugulva, átmentünk a 3-as útra, ott egyszer a hév miatt álltunk a lámpánál, utána meg valami útjavítás miatt volt félpályás útlezárás vagy 10 percig stb. stb. Már féltem, hogy férjem nem bírja idegekkel, de megúsztuk:)

Szerintem ma nem maradok sokáig, hulla fáradt vagyok. Jól kipihentem magam a 4 nap alatt....
És holnap meló, jajj, annyira nincs kedvem hozzá
Vendég

Tényleg hosszúra sikeredett az utazásotok Boboka.

Most éppen egy nagyon hosszú siráson vagyok túl. Megvisel a gondolat holnap 2 hónap hogy Angyalka lett Bogika. És csupa rossz dolog jut eszembe.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, megyek, kidőltem...

Melcsike, sajnálom, hogy ilyen szomorú vagy ma :cry: Próbálj a szép dolgokra emlékezni egy kicsit. Látom, jött privi, de már csak holnap olvasom és válaszolok, ha nem baj, holnap korai kelés:(

Pusz mindenkinek, jó éjt
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Legyen nyugodtt éjszakátok.

Kép

Kép
melcsike70

Neked is, Melcsike! Sajnálom, hogy nehéz megint... Remélem, nem tart már soká, és jön egy kis megkönnyebbülés. Veled leszek gondolatban az éjszaka. Sírj csak, ha jönnek a könnyeid, talán a férjed karjaiban enyhülésre találsz.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Tegnap már én sem tudtam jönni...

Annyira rosszul aludtam.MÁr megin t ezek az álmok...Ikreim születtek..az egyik kislány volt ez biztos...néztem őket az inkubátorban és annyira picik és védtelenek voltak..Aztán hirtelen sokkal nagyobbak és a kislány annyira rugkapált, hogy mondta az orvos vegyem ki a karomba,majd ott megnyugszik...és odavettem ,aztán csak nézett rám nagy szemekkel...jaj,az olyan jó volt...

Felébredni már nem...

KépKépKép
tünci28

http://www.shirazetterem.hu/gallery.php ... hah/&seq=0

valami ilyesmi???
azt nem látom, hogy van e teremfoglalási díj,az árak kb 2000-3000 egy főétel....nem épen olcsó.Ez egy iráni étterem.
IX.kerület, Ráday u 21.
tünci28

Itt szolidabbak kissé az árak...és itt lehet a földön ülnia félreeső kuckóban... :)
http://www.nusantara.hu/
tünci28

http://www.lialina.hu/album.htm

ez is jó.
Itt már felismerem az ételeket... :oops:
tünci28

Sziasztok!

Tünci, tök jó, hogy ennyi éttermet belinkeltél:)
Valami miatt itt bent nem tudom megynyitni, otthon megnézem mindet:)

Ez már a 2. ikres álmod volt nem?
Vendég

ja,igen Boboka...Biztos a remények,álmok miatt...meg a félelmek, hogy gond lesz...

Olvastam másik topikban, hogy Csige egyik nap pozitívat tesztelt, másik nap meg negatívat... :( szegénykém, biztos tiszta ideg,hogy most mi van.Nemsokára itt is izgulhatunk Bettiért, aztán érted.. :wink:
tünci28

Nagyon drukkolok Csigének!

Hát én is félek marhára. Bettiért is már nagyon szeretnék szorítani:)

Bennem van egy kis para azzal kapcsolatban, nehogy ne készítsem fel a szervezetem időben. Úgy értem, hogy nehogy azelőtt jöjjön a kistesó, mielőtt elkezdeném szedni a vitaminokat stb. Meg itt ez a fogyás dolog is...

Tünci, próbáljuk úgy felfogni, hogy semmi baj nem lehet :wink:
Vendég

Úgy legyen Boboka!

Most megnéztem még ezer éttermet.A legtöbbnél az a baj, hogy hagyományosan berendezett, asztalok szép sorban...egymás mellett.Az nem jó.

Most megnézem még a kínai éttermeket...
tünci28

a kínai és a japán nem jó, nagyon nyitott...ha bármi másban gondolkodunk, akkor inkább válsszatok pestiek, mert a képek nagyon csalókásak lehetnek, meg van vagy ezer étterem...
tünci28

Gondolkozok ezerrel, de semmi nem jut eszembe:(
Vendég

http://www.klikkide.hu/cgi-bin/vie/vie. ... La%20Conga

Ez a visegrádi utcában van, kétszer már voltam, jó, csak nem tudom, itt hogy férnénk el
Vendég

Sziasztok!
Boboka, Bettiért még nem kell szorítani, most a novemberi után nem lehet még, majd csak decemberben, vmikor 20.-a körül.
Mire megszületett volna, ha Isten is úgy akarja, megfogan a másik.

Betti
Kép
betti0412

Tudom, Betti:) de én már előre is szorítok:):)

A fogad hogy van?
Vendég

de furi,nincs átállítva a babanet órája... :roll:
tünci28

Ja, ezt én is néztem tegnap:)
Vendég

Most telefonáltam megint a munkahelyemen a titkárnőnek,hogy a BORÍTÉK?????

milyen boríték, ő ne mtud semmit....
no comment....

Ma felhívta a párom a kőműveseket megint, mert a színezés a házon ugye még mindig nincs kész..nem jó az autója, képzeljétek...Bizots elhiszem, nem???!!!!
MÁr mondtam a páromnak, hogy hagyjuk a ..csába az egészet,tavaszig..MÁr hideg van, semmi se szárad...feltörtük az egész járdát emiatt,arra várunk..ha most meg jön egy nagyobb eső, frankón befolyik a víz a házfalhoz...mostmár örülök, ha karácsonyra kész elsz a hátulja...franc az egészbe...
tünci28

Már előre kifizettétek őket? Nem lehetne másokat hívni, hogy befejezzék, ezeknek meg egy forintot sem adni?
Vendég

nem fizettük ki..de most hol találunk valakit gyorsan?
Az volt korábban is a baj, hogy nem volt aki elvállalja... :(

ez meg a hitegetésben nagyon jó..

Tisztára szemetek az emberek(Tisztelet a kivételnek!!!!).Az elmúlt hónapban 4* hívtuk fel a sírkövest, hogy a mécsestartó eltörött,ragassza meg legyen szíves..minden alkalommal megígérte, hogy másnap kimegy a tmetőbe,hiszen abban az utcában lakik...tegnap mentünk ki este,a férjem megragasztotta..remélem jó lesz,kétkomponensű ragasztót vett..
Most ez is milyen dolog????Nem sajnáltam akkor a pénzt,de 200e forintért már nem lehet elvárni garanciát..hiszen egy hónap múlva elengedte a ragasztás???

Teljesen elvesztem a hitem az emberekben... :cry:
tünci28

Sziasztok!

Közben én is még vagyok, csak délelőtt nem voltam itthon aztán meg kicsit tettem vettem itthon. Ja és a Barci most engedett ide a géphez. Mert megunta. Őszi szünet :x

Tünci

Hát nem tudom, de nekem is az a tapasztalatom, hogy a mesteremberek, legyen akármilyen szakma, nem nagyon akarnak foglalkozni a kis emberekkel. Pedig az ember azt gondolná, hogy örülnek ha van munkájuk a mai világban.

Boboka

Reggel nehéz volt kelni munkába menni mi?

Ma végre rászántam magam reggel és elmentem a háziorvosomhoz,mert már annyiszor üzent hogy vár. okt. 31-ig szabadságon van. Hurrá nem kellett bemennem hozzá. Felirattam a gyógyszeremet aztán leléptem.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?