Új privát üzeneted érkezett!

Bkati:
[quote]N írta:e hagyd magad! Le tudod győzni a védőnénit!

Nem találtam a tanácsadóban...telefont nem veszi fel...így sajna egyenlőre ő nyert! :lol: De nem hagyom annyiban! :wink:

Nekem is a combomon vannak csak fehéres-ezüstös színű csíkok,még a legelső terhességről.Akkor hiztam 13 kilót,de másodikkal csak hatot,nem is lett egy csik se,most meg ugyebár 5 nél járok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok,
Nem sokat tudtam visszaolvasni, de hiányoltam Aidát: Örülök, hogy megvagy, jólvagy, szép a pocid. HA ekkora, akkor ekkora. Baba méretes és ez a lényeg.

Bellanitta:
Gyógyfürdőt ne!!! Sírás: én a múltkor azért sírtam (alig bírtam abbahagyni), mert a kisfiam bedobta a wc-be a telefonom és össze-visszaműködött, aztán azért sírtam, mert 3 nap múltán a férjem nem tudott csak nehezen felhívni (a beázás miatt), és leszúrt, hogy miért nem veszek magamnak egy újat, mit szarakodok telefon nélkül az én állapotomban. Na mármost, ilyen hülyeség miatt bőgni, utólag hihetetlen, de nyilván a hormonok és persze a fáradság teszi. Végül vettem egy új telefont, és úgy örülök neki mint majom a farkának.
Remélem érted, hogy a sírás most gyakoribb, de ha végül lenyugszol tőle, akkor sírd ki magad. Nem vagy egyedi eset.

isarenikő:
De jó lenne 42-es ruhát hordani! 44-eseket veszek, de a múltkor egy 46-os is szűk volt, remélem tényleg csak el volt méretezve.

bocika:
Mi is faktumbútort vettünk még 2 éve, jók, ráadásul mi nyers fa színűt, úgyhogy bárhol lehet hozzávenni egy-két darabot.

Tali:
Mennék, és lehet, hogy megyek is, de fél 1-kor lesz uh-om a Délinél. Onnan szerintem 2-nél előbb nem érek az Ikeába. Meddig szoktatok lenni egy talin? Érdemes nekiindulnom? Esetleg megcsörgetem Zöldit, ha bizonytalan leszek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Kati nekem nem kell főznöm a hűtő dugig van. Majd szerdán főzök legközelebb.

Nem tudok hozzászólni a programozott császárhoz... nem értem miért nem kell megvárni a 40. hetet. Egy ismerősnek is programozott császárja volt tavaly, de neki meg kellett várnia, amíg elfolyik a magzatvíz....

Kép

Kép
dcili81

Enikő! Asszem erre otthon tuti van lehetőség, de nem tudom itt Belgiumban mi van... fogalmam sincs.. most várom a jövő hetet, aztán megpróbálok egyezkedni a dokinénivel...
Berni... abban lehet valami, amit mondasz...

... na kisherceg! Jobban teszed, ha megfordulsz... az mindenkinek egyszerűbb lesz.... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Ma egész hajnalok hajnal óta minden izmom be akar görcsölni, ha nyújtózkodni szeretnék. Akkor gyorsan vissza kell görnyednem... pedig eszem annyi magnéziumot, hogy egy lovat elernyesztene... :roll: Most utoljára a derekam izma döntött így. Vissza kellett kuporodnom...

bkatalin

Ibernuska: én sem méregetem, a védőnéni méri. Ja és nekem sem lesz mérlegem a babánál és én sem idegesítem magam, hogy most ennyit meg annyit evett. A szülésfelkészítőn is ezt mondták, hogy ne mérjük. Ha naponta van 6-8 pisis és 2-3 székletes pelusa akkor valószínűleg eleget táplálkozik!

Kait: én sem főzök van még maradék, aztán holnaptól benti koszt!
Vendég

Boci: nagyon cuki a kis durci Bogyóka (kicsikristóf sem szereti, ha fotózzák :D )

Bkati: nem titok, 2700 pénzért lőttem, még nem hoztam el, de a fotókat és a paramétereket itt meg tudod nézni meg vannak közeli képek (ezek alapján szerintem jó minőségű):
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=465228177

A pocakom én sem mérem, elég annyi, hogy szép nagy, és egyre nagyobb lesz :lol:

Programozott császárról nekem sincs lövésem :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Csíkok: Nekem kb. 2 db 1 cm-es csíkom van a köldököm körül. Eddig ennyi a mérleg.

Ma még csak tejet ittam. Több, mint 1 litert. :shock: :? De hát ha egyszer ezt kívánom... :-D

BKati!
Beszéld meg Kistesóval, hogy szedje össze magát és forduljon meg! Én beszéltem annak idején Zsófival, szerencsére hallgatott rám a kiscsaj! :-D

BB!
Talikon órákig szoktun dumálni, szóval szerintem nyugodtan elindulhatsz UH után. És szerintem abban az időben nincs beállva a forgalom sem.

Kép
Kép
lbernuska

jo reggelt.

kati. en majd este fozom meg a boci fele nem lehet abbahagyni pipi mush valtozatat (krumpli is lesz benne), es filezett csirkemellbol lesz.

aggodo pocakosok. ti hogyan meritek a hasatokat? korbe? ugy nekem se nott mar egy ideje.
itt a vedoneni a keresztcsonttol meri a mehtetejeig. annak kell nonie.asszem legutobb nekem 32cm volt 2 hete.

bocika. nagyon edes Bogyod! arozsaszin kagasra gondoltam, amit a kolleganodtol kaptal.

ott is nagyon hideg van?

ma nalunk bontjak a falat az uj es a regi resz kozott az emeleten. akkora kupi lesz mire hazamegyek :cry: delutan beteszik az uj ablakokat az uj reszbe kulonben befagyna a poponk. :shock: tony szerint a fenti resz kesz lesz 2 het mulva. hat kivancsi leszek. es akkor lehet kezdeni Picur szobajat. mi azzal meg sehol sem vagyunk. :?
nalunk nem lesz kulon a bebi, mozesban fog aludni velunk, ha szereti, mert ugye nem minden gyerek marad meg benne. meg van egy bolcsonk is a nappaliba.mindkettot kolcson kaptuk egy baratnomtol.

berni. akkor beneztel sarmonekhoz tegnap?

KépKép
KépKép
mush589

Berni! Azt fogom tenni... majd könyörgésre fogom... bár apára jobban hallgat... :) Majd egyezkedünk, hogy legalább annyira álljon fejen, amíg bemegyünk a dokinénihez... aztán ráér majd megint a szüléskor... hátha meghatja...

bkatalin

na anyóspajti felébredt... most mér lőttek az alvásomnak... nem szereti, ha alszom, olyankor mindig valami olyat talál amivel lehet zajongani (például összenyomkodja a kiürült műanyag üvegeket) :roll:

bkatalin

Mush! Nálatok hideg van? Mert általában az az idő egy nap után ideér hozzánk is... hogy melegítsétek fel... :lol:

bkatalin

szia mindenki!

sarmi: a szódabikarbónát nekem nem javallták ellen, bár én eddig nem is szorultam rá, de a dokim ált.ban mindenre azt mondja, h lehet:) az allergiagyócceremről tiltott le csak rögtön, de amiota Regust várom, nincsenek is tüneteim.

zöldi csapó3: minden este megeszek egy pirosretket. olvastam h jó a puffadásra és megvéd mindenféle emésztési betegségtől, úgy mint a napi 1-2 alma az orvost távol tartja (ez is bevált nálam:) na tegnap olyan savam volt mint állat répánk nem volt itthon, de a szbikarbónásat meg a renniet is bevettem és semmi! aztán a retek oldotta meg. hm.

boci: nagyon szép a bútorotok, mi is néztünk ilyesmit, de sajna gardrób nem férne be, igy a falra kellett csináltatnunk bútort, kiságyat a szomszédtól vettünk, így a komód meg külön lett.

viszont apa nemsoká kész a mesefestéssel dobok is fel képeket lehet irigykedni (teljesen el vagyok ájulva tőle, eddig nem csinált ilyesmit:)

andy

Kép
andy30

a hogy előtt kimaradt egy úgy :oops:

bkatalin

Andy! Minden apa odavan a kislányáért... meg a kisfiáért!

bkatalin

Csaki! Te mikorra vagy kiírva? Nem láttalak a kismamis oldalon a tábliban!

bkatalin

na megyek zöldbabot főzni... majd jövök...

bkatalin

kati. miert nem probalkozol azokkal a gyakorlatokkal, amikrol sarmon irt? most nem jut eszembe a neve, de otthon fel van irva.

KépKép
KépKép
mush589

na Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andy30

bkati:

nálunk elsőzör nagy volt a csalódás h nem fütyi van a lába között, a párom elég fiús fiú és el sem tudja képzelni mit fog kezdeni egy kis királylánnyal, de sztem pont ezért lesz lánya, h ezt is megtanulja:) már elfogadta, de még most is elszólja néha magát, h azért a fiú az igazi:( mondjuk én megértem, h vágyik egy fiúra is egy apa, reméljük a 2. az lesz, én inkább lányt szerettem volna. viszont azt mondják, h amikor meglátja a lányát majd már soha nem is akar többbé fiút:) az apukák a lányukat tudják igazán félteni meg kényeztetni ugy tudom. én is nagyon apás voltam, anyu alig létezett:):)

andy

ui.: már most ah készül az derül ki, h mennyire szereti pedig még meg sem született (ők meg ugye addig nem nagyon tudják elképzelni a dolgot)

Kép
andy30

kati. csaki nem szeret ilyen tablakban szerepelni. :lol:
igen itt nagyon hideg van. reggel mikor jottem dolgozni 3 fok volt! max 9 lesz napkozben es ejszaka mar jonnek a minuszok. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

ja és pocakméret: nekem még sosem mérte senki! miért nem? mondjuk eddig kb. nem is volt hasam.. viszont mióta kényszerfexek 2 hete, annyit nőtt, mint eddig összesen :shock:
sztetetk lehet növeszetni a gyereket-pocakot gondolattal?:) én mióta a doki megijesztett a koraszüléssel, folyton arra koncizok h nőjj nőjj és lásd nő:) viccen kívül? vagy csak a nem mozgás? de 2 hét alatt hiztam 1 kilót pedig nem eszek többet. vagy a baba nőtt ennyit? mert rajtam nem látni csak a poci nagyobb. hm tom h hülye kérdések de..

Kép
andy30

andy: nagyon ügyes a párod, gyönyörű lesz a szoba :wink:

Kép
galzsuzsa

andy. nagyon tuti a gyerekszoba. parod vallal munkat kulfoldon is?!

KépKép
KépKép
mush589

pentek este begorcsolt a jobb vadlim, sajna azota faj a labam ha megyek. :?

andy biztosan azert nott a pocid mert nem rohangalsz annyit. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sajna vége a jó kis hétnek, Apa ismét dolgozóban.. :(
örülök hogy mindenki jól van (kisebb nyavajákat leszámitva) :D

Boci: nagyon édi a kicsi fiú!
a bútor szuper! nagyon tetszik! sajna nekünk a kiságy épphogy befér , igy semmi bútort nem vettünk..

Aida: a testalkatodhoz képest nem is kicsi az a pocak! az a lényeg h Noel jól érzi magát és növöget!

Andy: Nagyon szép lett a szoba! Gratula a párodnak!

Kati: kitartás anyóshoz! próbálj azért pihenni!

Nálam a mai menü: Brokkolikrémleves és mézes mustáros csirke

Nagyon jó szórakozást a mai talira! itt irigykedünk rátok..

én mostanában olyan lusta vagyok hogy néha a boltba alig tudok
levánszorogni. Ma meg annyi vasalnivalóm van hogy csak na!

Laura: kitartás a rendőrfeleségeknek! együtt érzek veled.. bennem már van egy kis nyugtalanság hogy Apa nem lesz itthon éppen akkor mikor kell.. :roll: :?

Pocakot én sem mérek, a védőnő meg a doki szokta,,3 hete 29 cm volt.. a mérleg nálam már el van dugva,, nem idegesitem magam mennyit hiztam :oops:

Kép
eszterke24

musi:

ő is viccelődött vele, h ezentúl ebből kéne megélnünk (mármint a festésből:) mert nagy kedvet kapott hozzá, de pár hét múlva már én és a kislánya tartunk igényt a szolgálataira 24 órában úgyhogy...:) igaz már most ő a háziasszony mióta fexek.. már alig várom h én is csinálhassak vmit. már csak egy hét!!!!!!!

Kép
andy30

Mush!
Nem jártam Sarminál, csak ott mentünk el Kislángtól nem messze. :-D

Andy!
Ezt a szobafestést párod csinálja??? Baromi jó!!! Mi a foglalkozása??? Lehet már írtad, csak lemaradtam róla... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Mush: ilyen nekem is volt és nagyon rosszzz.. meg kell jó alaposan masszírozni! bár akkor fel sem tudtam kelni az ágyból..

Nekem meg most a bal lábam van nagyon bedagadva,, de azzal vigasztalom magam h csak a régi "harci sérülések " miatt..
Valaki irta (nem emlékszem :oops: ) h neki is az egyik lába dagad..

Kép
eszterke24

Andy: hát nem semmi a férjed! Nagyon állat a gyerekszoba dekorja!!! Irigy-irigy!!!

Mush: max. ha már annyira tuti, hogy fiúnk lesz szívesen elküldöm neked vagy anyukádnak! Bár ha gondolod megyek ma Tesco környékére és megnézem van-e még!
Vendég

Nyugtassatok meg, hogy normális, ha ennyire kívánom az édességet...

Szerdán akarok sütni, de már a következő adagon jár az eszem...

Kép

Kép
dcili81

Kati!
[quote]A írta:rra esetleg tud valaki választ, hogy ha programozott császár van, akkor azt miért a 38. héten csinálják?

Nem akkor csinálják. 38-40-ig mindegy, hogy mikor. Ha valami indokolja, hogy előbb, akkor szokták a 38. héthez közelebbi időpontban.

Berni! Én sem fogok mérlegelni! Majd a védőnéni leméri, ha akarja.

bb! Simán ott leszünk még, gyere! És nyugodtan csörgess!

Cili!
[quote]E írta:gy ismerősnek is programozott császárja volt tavaly, de neki meg kellett várnia, amíg elfolyik a magzatvíz....

Az nem a programozott, ha megvárják a szülés beindulását.

Kati!
[quote]p írta:edig eszem annyi magnéziumot, hogy egy lovat elernyesztene

Calciumot is egyél mellé! (dupla annyi Ca, mint Mg arányban)

Andy!
[quote]m írta:inden este megeszek egy pirosretket. olvastam h jó a
puffadásra

Az tényleg jó a puffadásra, mert úgy puffaszt, mint a fene! De legalább a nagy slunggal kidugja a buksiját néhány bocs magától.

Andy! Apa nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Mondd meg neki, hogy gratula!

Kép
zölddisznó

Cili: eddig én sem voltam kívános, de most én is vágyom az édességre! Ja meg azért is jár sütin az eszem, mert jövő héten hétfőn bejövök és hozok be vmi sütit meg ücsit (alkohol nem lehet, mert itt tiltott dolog) a kollégáknak búcsú képen! Anyunál már rendeltem egy adagot, de én is sütök valamit, csak még nem tudom mit!
Vendég

Zöldi valahogy okt 14-re volt kiírva, tervezett császárral, de 10-e körül folyt el a magzatvíz, és császározták... akkor ez most mi? :shock:

Kép

Kép
dcili81

De nem lett volna meg előbb a baba, legalábbis nekünk ezt mondta, ha nem szüleik meg 10-e körül, akkor 14-én kivették volna...

Kép

Kép
dcili81

Egyre több olyan fájdalmam van amit az okoz, hogy nem férünk el ketten Nolival egy testben. :( Mi lesz még később? Akármerre nyomom nem jó. Vagy lent fáj nagyon vagy a belem fáj vagy nem kapok levegőt vagy a bordám esik szét... Kész. Milyen jó hogy már ennyire előre tartok én is! :D

Amúgy mások is azt mondják hogy nem nagy a poci de magamhoz képest pont elég. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

boci. az nagyon kedves toled. :lol: ha eppen tesco fele jarsz, akkor megkoszonnem, ha megnezned (6 honaposra valo kellene, mert akkor megyunk legkozelebb), de tiedetek nem szeretnem elsaklizni, megis csak ajandekba kaptad. kosziiiiiiii. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Andy!
Nagyon ügyes apuka :) És te kellettél volna tegnap vagyis apuka lehet h az autókhoz is ért?És az én páromnak nem kellett volna felmenni és vissza.....

Mush!
Végre egy sorstárs akinél még nemáll sehogy a babaszoba.Kőművesek rafkósak de sajnos most emberükre találtak elmentek és nem akartak vissza jönni.Kérdeztem: nincs meló?Találok én nekik az biztos.Mostmár nincs lébecolás :twisted:

A taliról kérünk képeket.

Kép

Kép
bellanitta

zöldi:

én is csodálkoztam de növényi gyóccerek című könyvünk irta h puffadásra retek!:) és nekem téleg jó rá. viszont több tippem már nem lesz nyugi:)

ibernus:

nekem is folyton meglepit okoz azember, amúgy szakács-felszolg-cukrász+ gépészmérnök lenne a drágám de a keresk.-ben dolgozik:) szal semmi művészet az csak a hobby úgy néz ki. igaz, meg lett tervezve mérnökien mielőtt hozzáfogott:)
ezt a 4naposban csinálts azt mondta még kb. 2 du. és kész.

Kép
andy30

Cili! Az okt 14-i volt a programozott, de mivel előbb elfolyt a víz, onnantól már sürgősségi.

Kép
zölddisznó

Aida!
Táblát nem raksz fel mostanában?Bocsi ha pofátlan kérés. :oops: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

zoldi. te hogyhogy mat ebren vagy? szepitkezel a talira?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: megnézem!
Vendég

anita:

azzal még nem próbálkozott de úgy szokta mindennel, h eccer megpróbálja és ált.ban megy neki (sajna a házimunkával is ez a helyzet igy én nem lehetek nélkülözhetetlen:) ez jó is meg rossz is.

amugy én totál megértelek, mióta babát várok iszonyu féltékeny vagyok (talán a sexhiány is teszi:) és volt pár hetünk nyáron amiikor ennek hangot is adtam meg akkor még eljárt bulizni és alig éltem túl, viszont muszáj elhinnem h most tulérzékeny vagyok ill. h bizni bizni bizni kell benne.
pozitiv oldala a babavárásunknak, nemtom ti h vagytok ezzel, de egyre jobban beleszeretek a páromba, ah látom h készül ő is az apaságra meg ah érzem h összekovácsol minket ez az egész. szal próbálok erre koncizni és nem arra h mit csinál az üzletfelei-ügyintézőcsajszikkal nap mint nap a melóban(főleg h ő nem vmi beszédes etéren)..
ezvan ez a sorsunk, próbáljuk a jót kivenni apáinkból inkább és fogadjuk el h nem tudhatunk minden lépésükről.

Kép
andy30

Mush! Ha a babaforgatós gyakorlatokra gondolsz, éppen el akartam kezdeni. Másnap voltam dokinál és mondtam neki, erre ő mondta, hogy felejtsem el. Többet ártok vele, mert ha a nem általa méltatott mozgásoktól a nyaka köré tekeredik a zsinór akkor így is úgy is császár. Ha megfordul, ha nem. Így legalább esélyem van még...

Andy! Ez tündéri ez a szoba! És ezt mind apa csinálta... azta.... megmutathatom a mi apánknak? Abban meg biztos lehetsz, hogy persze a társadalmi elvárásoknak megfelelően a fiú az fiú... amit én személy szerint mint anya soha nem fogok megérteni, deapa lánya az apa lánya! Persze a fiú nagyon szupi, de teljesen más szerintem a lánnyal a kapcsolat! Nálunk meg tudod mindenki lányt akar, mert mindenhol csak fiúk vannak... de minél jobban akarják a lányt...annál inkább kukisodik :lol:

bkatalin

jaj lányok, annyira fáj a fejem, mindjárt széthasad.... :(

Kép
mannababoca

boci. koszi.
irigyellek, hogy neked mar csak egy het, nekem meg 2! mar alig varom!

ma ugy volt, hogy tul orazom, de kozben rajottem, hogy 14.50-re a korhazban kell lennem a diatetologusnal (asszem igy hivjak, tanacsot ad majd glutenmentes eves teren-ropke 3 honapja tudtam meg, igy szerintem tul sok ujat nem mond majd)

szoval igy holnap, szerdan es csutortokon lesz tul ora :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.27 11:45-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="dcili81"]N írta:dcili81yugtassatok meg, hogy normális, ha ennyire kívánom az édességet...
.

Tök normális... legalább is nálam... úgy kell magammal háborúzni, hogy ne egyek sok csokit...meg marcipánt...meg sütit...meg palacsintát...meg fagyit....és még folytathatnám a végletekig :wink:

bkatalin

en inkabb a sos cuccokra vagyok rakattanva, de teny hogy tobb edesseget eszem, mint elotte. :? meg is latszik. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Lehet hogy hülyeség... de valami olyasmire emlékszem, hogy a ca és az mg-t bizonyos idő elteltével kell bevenni mert egyik akadályozza a másik felszívódását! Zöldi doktor néni segíts! :roll:

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?