Sziasztok!
Némóka
Nyugodtan megírhatod ide is, mert tegnap reggel is, meg ma reggel is végigolvastam a termést, mert abban reménykedtem, hogy Linácska már tesztelt, és + lett!
De akkor holnapig még várni kell!
Köszönöm akik hiányoltak! Arik vagytok!
Nekem is hiányoztok, de most még a babakérdésnél is nagyobb gondjaim vannak. Az igazat megvallva tegnap már tudtunk beszélgetni a párommal, és az a helyzet, hogy a mai megbeszélésünk alapján fog eldölni, hogy mi lesz-e közös jövőnk.
Elmondtam neki mindent ami a szívemet nyomja, ő keresett kifogásokat, mint pl. hogy az elvált szülők 99 %-ánál ez van (mondtam akkor legyünk mi az 1%) meg hogy hiába neveli 2 napot utána az 5 napban megint elvadul (mondtam, hogy az anyjával ne csak azt beszéljék meg, hogy mikor kapja meg a gyerektartás, meg hogy melyik busszal jön-megy a gyerek) stb... stb...
A vége az lett, hogy nagyon elfáradtam, meg már a férjem könnyei is pörögtek le az arcán, meg érdekes módon most jutott nekem simi.... aztán úgy döntöttem ma folytatjuk a megbeszélést!
Azt akarom felvázolni neki, hogy én úgy gondolom, hogy egy hónapban két hétvégén legyen nálunk a gyerek, egyet az anyjánál egyet meg a párom szüleinél (de mivel tudom, hogy ott hosszú távon nem tud elmaradni, így amikor ott van akkor szombaton átmegyünk ebédelni én megveszem az alapanyagot mama meg megfőzi és utána 5-en vagy hárman elmegyünk egy közös programra, kirándulás vagy valami) De amikor végeztünk nem hozzánk jön aludni, hanem a mamáékhoz! Sosincs náluk, amióta együtt vagyunk kb. 2x volt a mamájánál, de úgy kellett kényszeríteni, hogy ott aludjon, másnap reggel meg már reggeli előtt haza akart jönni. Pedig kell, hogy nagyszüleivel is legyen, kicsit tanítgassák, nevelgessék. Mindketten inteligens tanult emberek, rengeteget olvasnak, és egyáltalán nem gyöpösek.
Egy kiba....tt hétvégét meg az anyja is kibír a saját gyerekével.
Az ünnepeket is meg szerentém osztani. Ne az legyen, hogy szentestétől a munkába jövetünk napja előttig legyen nálunk!
Az egyebekről pedig szeretném megkövetelni azt, hogy mindennap min. 1,5 órát tanuljon, olvasson, mert még az sem megy neki, követelem, h. tiszteljen és szót fogadjon, a szobájában valamiféle rend uralkodjon. Ha kaja van első szóra jöjjön, ne kelljen mindenért órákig könyörögni...... stb....stb..... szóval lesznek változások, és ha ez valakinek nem tetszik akkor sajnálom!
Nagyjából ennyi!