Sziasztok!
Naaaaagyon elegem van a betegségből.
3 hete kezdett köhögni Marcsi, azóta van valami. Múlt hétfőn-szerdán hányt, szerda éjjel Dóri is, vagy 6x, borzasztó volt, ráadásul apa ugyanakkor keveredett bele, másnap majdnem egész nap ki volt ütve. Én egy nappal később lettem beteg, szerencsére rajtam 24 óra alatt teljesen átment, és nem is ütött ki annyira, na ééés akkor elkezdtek fosni (bocs) a gyerkőcök éjjel-nappal, aminek még mindig nincs teljesen vége, dokinéni szerint ez normális, vírusfertőzés után akár két hétig.
Dancsi: én is gratulálok, és a 3gyerkesekre reagálva, én nem is vállalkozom!
gira: hogyhogy anarchia?
szilcsi: Dóri se ivott semmit, de tényleg semmit, aztán egyszer csak elkezdte. Ha szomjas lenne, csak inna, nem?
Kocsi: jól értem, végülis PP Pliko lett nektek is?
Karmen: köszi a képeket. Továbbra sem értem, hogy mi baj a nyilvánossággal, nem az asztal alatt fekszünk
, persze mindenki maga tudja.
Zituska: Noémi tündérke! Súly: nekem is Zsuzsu volt a címzettem, csak a te hsz-odhoz kapcsolódtam be. Orvos: másik Zitától kérdeztem a nevét, mert ő írta, hogy megbízik a hozzáértésében.
Szilde: mi is hozzá járunk, mármint KI-hoz.
AT Zita: akkor most kihez jártok?
Toncsi: ez nem semmi, amit a kiscsaj művel!
A
pingvines patikákban a Cebion is akciós, meg még van egy pár dolog, én ma 5ezret hagytam ott.
Tali: nekünk a hétköznap esélytelen, egyrészt azért, a másnap miatt, amit Bea is írt, másrészt a szentséges edzés miatt, az meg majdnem mindennap van, úgyhogy én csak péntek vagy szombat este. Viszont
holnap délután 5-kor az EKO-Parkbeli játszóházban találkozunk Beával és Grétivel (én is ideírom), ha valaki gondolja, csatlakozzon!