Na végreeee!!!!! Itt vagyok!
Először gratulálok mindenkinek, szépen sorban. Winchinek a gyönyörű fiatalúrhoz, Trundikének a sógornőnkhöz
és Hettulinak most már hivatalosan is.
A legkisebbeknek kívánok sok-sok tejcit az anyukáknak meg sok sok alvást. Szuper, ahogy egyre gyarapszik a gyerkőcök száma.
Most sorolom miért nem voltam.
1, egy ideig nem volt számítógép
2, aztán lett, de tönkrement a billenyűzet
3, szülinapot rendeztem Apumnak
4, koszorúkat csináltam, meg őszi ablakdíszt- majd teszek fel fényképeket
5, Ő az első a rangsorban, de most ide került, az én pici lányom.
Szóval mire mindezeket összehoztam, valahogy már nem volt kedvem leülni a gép elé. Mire megcsináltam mindent, házimunka, séta, bevásárlás + a fentiek inkább ölembe vettem a csemetémet és benne gyönyörködtem.
Niki hétfőn lesz 3 hónapos. Anyany múltkor írt egy listát, most utánzom és én is számba veszem mit tud a kisasszony. Tehát: elkezdett őrülten gagyogni, mindenfélét mond, néha egészen halkan, úgy hogy közben vigyorog. Az ágynemű kiesett a pikszisből, most már én is érdekes lettem. Imád állni. Néha nem hajlandó sem ülni, sem feküdni, csak állni az ölemben, úgy hogy fogom a hóna alját. ( ezért én nem lelkesedem, mert félek, hogy a lábának valami baja lesz )Rengeteget eszik, szerintem néha bekajál 200-at is, bár ezt nem tudom pontosan mérni. Fürdött a nagykádban! Imádta. Először amikor ellepte a víz, kicsit összeráncolta a szemöldökét, aztán szélesen elvigyorodott. Olyan volt mint aki kutat az emlékeiben, aztán azt mondja: aha, én ezt már éreztem valahol...és akkor is jó volt, most is az!!! Apája elkezdte hullámoztatni a vizet, akkor nekiállt gagyogni is. Tetszik neki a dolog nagyon.
Már néha nevet hangosan. A mosolyától már mindenki elolvad. Legfőképpen én, mikor reggel felkel, megpillant és elmosolyodik. Az csak nekem jár. Felveszem körbesétálunk a lakásban, köszönünk a matricáknak a falon, a hűtőmágneseknek, az összes lámpának. Mindent nagy vigyorral üdvözöl. Aztán felöltöztetem nagy gagyogás közepette.
Rossz hír: a szeme csúnyább lett és én már előre rettegek attól, hogy mit fognak csinálni az én kicsi kincsemmel. Másik rossz hír- bár tele a hűtő tejjel, Niki cumisüvegből nem kéri. Csak a gyári csomagolás passzol neki. Nyelt két kortyot, elfintorodott, kiköpte, aztán mikor felhagytunk a próbálkozással mohón rávetette magát a cicire. A teát benyeli üvegből. Szóval erre még edzenünk kell
Jó hír- fogytam és most már eljárok edzeni. Hetente kétszer, addig Anyukám vigyáz rá. Általában elsétálok vele a teremig, ott találkozunk Anyuval, aztán amíg bent vagyok addig ők sétálnak. Bár még csak 3 alkalommal voltam és fogyást nem ennek- hanem a szopinak köszönhetem- a közérzetem nagyon jó lett tőle. Még 2 plusz kilóm van a teherbeeséshez képest és 6-7 plusz a vágyotthoz viszonyítva.