Új privát üzeneted érkezett!

Ja,képzeljétek Luca tudja hajtani a kismotort és baby taxit :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus

Szijjjasztok :)

Megint jó későn kerülök ide,hulla fáradt vagyok,ma egésznapos jövésmenés volt nálunk.

Előszöris mindenkinek köszönjük a köszöntést,gratut,aranyosak vagytok :)

Szilvi:Gratu nektek is a fogacskákhoz és az álldigáláshoz,lesz az még hosszabb idő is :)

Tündi:Ok,majd beszélünk tali ügyben :) Jobbulást neked!Lucád nem kapta el?
Enyém Luca kicsit orrfolyós és köhög is :( Ja és készülődik a második foga is :) Mindezek ellenére az éjjelek változatlanok,szerencsére :) Ma is reggel 1/4 9kor ébredt tegnap este 1/29-től :)
Ja,a hízókúra:hát,megerőszakolom magam a kajával :) És apa látva a szenvedésem hozott nekem egy kis tömegnövelőt :wink: Teljesen legális,semmi tiltott,káros anyagot nem tartalmaz :)

Linda:Persze,talizhatunk valamikor veletek is :) Rendik voltak az étteremben.Nagyon jók a képek,és Réka baba nagyon édes :) Hát ahogy néz... :)

Meli:Mint ahogy már előttem többen,én is megkérdem mennyivel jött előbb kisfiad?Az én lányom 35hét6napra született,szerncsére nem volt gond :)

Na,azthiszem elteszem magam holnapra,holnap is leszenek vendégeink,nem unatkozom.Nem mintha 3 gyerek mellett ezt megtehetném :)

Ja,és ha holnap nem lennék:Fanninak!Nagyon Boldog Szülinapot!! :)
Tényleg lépek,jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na sikerült visszaolvasnom! Hát nem jött sokkal hamarabb, csak röpke egy hónappal. Kerek 36 hétre született, én okot nem találtam rá, hacsak le nem számitom azt, h a júliusi dög meleg frontban született. Szerencsére nem volt gond, volt kis oxigénhiány (oxigénbura, meg inkubátor), majd egy párszor elfelejtett szuszogni rövidek időre, de ahogy hazajöttünk a korházból nem volt vele semmi probléma. A doki Dinya volt, negyon rendes és megvoltam elégedve vele.

Nekem is van egy photosopozzó férjemuram, nem lehetne összehozni őket??? :lol: :lol: :lol:

Nem voltam csak egyszer egy zenés valamin a HEMoban, és egyszer a Mórán a bölcsibe. Viszont a pályaudvari játszóházban már 2szer voltunk, pl ma este is. Ja és lehet holnap is viszem, nagyon élvezi. na meg a bacik, ha jönni akarnak úgyis összeszedi valahol.

Láz: én még nem használtam semmit, mert még nem volt lázas. Csak kúp van itthon. Remélem megtartja e jó szokását.

Annyi jó kép van a babócákról!

Van itt valaki???

Kép
bmeli78

ez a vonalzó nem frissiti magát (hogy nekem micsoda bajaim vannak) :D :D :D :D
bmeli78

Jó reggelt!

Fanninak boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

Tündi, nagyon fini a süti :D Csabinak is nagyon ízlett, igaz, a mazsolát kipiszkálta :roll: mondta, hogy én is ilyenre süssem, persze mazsi nélkül :lol:
akkor Luca már száguld a motorral :lol: így még nehezebb lesz utolérned :wink:

sztem minél kisebb a baba, annál jobb a kúp lázra.
de szerencsére még Réka sem volt lázas :D

Letti, Atinak nem okoz gondot a szopinál a lenőtt nyelve, vagy nem olyan vészes neki? a fogzástól simán bedurranhat amúgy...

Katlina, jó volt a bál?

Kép
pimelinda

Fanni! :)

Boldog Születésnapot!

Kép
szilbee

Fanni!
Sok Boldog Születésnapot!!!Kép

Bál jelentem nagyon jó volt(mezítláb tánciztam a barátnőmmel :oops: )

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Ez az óraállítás :? Luca 6kor már kuruttyolt :( Iagz este meg 7kor már szundizott :)

Nézi vki a megasztárt?Én úgy sajnáltam "Pacsirtát".

Móni,Luca még talpon van szerencsére,remélem megússza!Jó vendégeskedést mára is!
A tömegnövelőkkel kapcsolatban :) Apa is szedi amikor misszióban van,a legális fajtát és 3kg-t hízott össz vissz! :) Remélem neked azért jobban beválik.Mondjuk nálunk apa sztem sosem fog elhízni :)

Linda,örülök ha ízlett a süti.Mamáéknál is elfogyott az összes.Igaz nem is olyan sok volt.Meg úgy eteti magát sztem.Luca azért még nem tud meghlógni amotorral,olyan gyorsan nem tud még vele menni :wink:

Nóri,kész lett a pizzás kifli?Be tudsz lépni Boti blogjára?Ma m
ár jobban aludtatok?

Meli,és milyen játékok vannak a buszpályán lévő játszóházban?mennyibe kerül a belépő?

Fanninak nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Katlina,akkor szupi lehetett a buli :) Robika jobban van már?

Kép
Kép
tundi24

Morning

Tündi! Én sem tudom Boti oldalát megnyitni :cry: felhasználónevet kér...remélem nem történt semmi rossz :?
Kifli készen lett :wink: Lili meg nem szereti, úgyhogy jól jártam :lol:

Katlina! Jól érzed akkor most magad? :lol:
És Robi hogy van?

Fanninak boldog szülinapot!!

Lili megint visszaesett :cry: Pedig már orra is alig folyt, tök jókedvű volt. Már este is olyan melegnek éreztem, de amúgy baja nem volt, reggel megmértem, 37,8 volt a hője. De nem adok neki rá semmit. Várok még vele. Az orra megint jobban folyik. Meg fájlalja fejét, fenekét( :?: nem a lyukat, hanem az izmot), vakarózik sokszor. Megint melegítem a fülét (bár azt még nem fájlalta)

Én is a kúpra szavazok...sokkal hamarabb is hat és tovább is tart. És persze nem terheli a gyerek gyomrát 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,szegény Lilcsi!!Jobbulást neki!
Nekem is az jutott egyből eszembe,hogy csak nem baj történt! :(
De reméljük,hogy nem!

Kép
Kép
tundi24

Halló!

Botival nincs gond, csak Lyndy bezárta a blogot. Gondolom, átmenetileg.

Nóri: Kész a kép, majd kűldöm. Lilcsinek soksoksok gyógypusszancs.

Milyen óraállítás? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Linda: Jóval hidegebb volt akkor is fenn a KÉkestetőn, amikor mi jártunk arra. Szidtam is magam, miért adtam szegény gyerekre vastag harisnyát, aztán mégiscsak jól tettem.

Tündi: Gratula a teperéshez.

Mi meg egyre többet és hosszabban ácsorgunk. Már Réka is észrevette. Hogy álll.....állll...állllll, majd ügyesen csüccs. Kíváncsi vagyok, mikor indul el. Bár talán az még odébb lesz.

Na megyünk mamázni, Obizni.

Tényleg volt óraállítás? A szg szerint igen. :D
jaimee1

Sziasztok!
nekünk az óraáátállítás nem sikerült jól, mert Roli már 5kor kuvikolt, na és azóta is ébren van, holott de szokott aludni, most kimentek apoával sétálni.

Lilinek jobbulást!!!

Fanni:BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Játszóház: eddig ingyenes volt, ma is az, tegnap este voltunk, ma délután is megyünk, ha még nyitva lesz, mire manó felébred (azt hiszem ma 5ig van talán). Vannak: labda, csúszda, libikóka, okoska játékok, autók, kirakók, épitőkocka, meg stb. Nagyon élvezik a gyerkőcök.

Kép
bmeli78

a fórumon az óra nincs átállitva?!

na segírtsetek: az én vonalzóm nem frissiti magát! valamit nem jól csináltam (elvileg ma 1 év, 3 hó, 1hét, 1 nap, vagy nem? ) itt frissitem, vagy a ott ahol készitettem?!
:lol: új vagyok még a vonalzózásban

csajok: milyen finom sütiről folyik a dumcsi???

Kép
bmeli78

de nektek sem módósul!
bmeli78

Erika,köszi az infót Botiról!Te tudod őket olvasni? Akkor majd írd már az infókat légyszike!Én minden este olvastam őket.
Bizony már téli időszámítás van :( 5kor már sötét lesz :(
Jó csavargást!Majd meglátod egyszercsak hipp-hopp elindul Popi :)

Meli,itt az órát a profilodban tudod az időzónánál átállítani.
A vonalzókban nem vok én sem profi,de sztem frissti az magát.Majd egyszer mi is megnézzük a játszóházat.

Képzeljétek Luca elkezdte bontani a falat a szobájában :evil: :evil: egy kicisit meg volt szakadva a tapéta,ő finom szólva tovább tépte,és lekapírgálta a vakolatot!!!! :evil:

Kép
Kép
tundi24

Erika! Köszi a képet ..... előre is.

Meli! Az órát majd....valamikor frissítik a fórumon. Nem kapkodják el :?

Azt hiszem, Szilvi járt már így, hogy nem frissült a vonalzója. (Lehet, én is, csak nem vettem észre :oops: :lol: )És asszem, szintén a noivonal.hu-sal :roll:

Tündi! Az "jó", ha rájött Luca, hogy kell kicsomagolni a szobát :shock: . Pláne, ha még tetszik is neki. Akkor lehet, minden alkalmat megragad majd... :x

Lili meg alig eszik :cry: , mondjuk van tartaléka bőven :wink: . De inni legalább iszik.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Fanninak átadtam a sok üzenetet és azt üzeni,hogy mindenkinek köszöni szépen a köszöntéseket!
Nagyon boldog,sok mindent kapott és itt vannak a kis barátai is!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Fanninak sok boldog szülinapot kívánok! Kép

Tündi! Nagyon ügyes Luca :D :D
Nálunk Antónia afehér falat rajzolta össze szines ceruzával.

Elin! jobbulást Lilcsinek!Az a lényeg, hogy legalább iszik.

Jaimee! De jó nektek, már én is úgy várom hogy valami új tudománnyal lepjen meg Ati. Akkor lassan Popi is elindul.

Linda! Szerencsére nagyon ügyesen szopizik már az első alkalom óta.Most mintha egy kicsit javult volna a helyzet.

Katlina! Az esküvőm óta sajnos nem táncoltam :( :( , hát nem tudom mikor fogok legközelebb, de bizony jól esne.

Meli! Ti mennyi ideig voltatok bent. Mi 2 hetig voltunk, ebből egy hét inkubátor volt az első két nap intenziv oszt.

Valószinűleg nekünk is a meleg front tett be és a köldökzsinór volt nagyon rövid.Különösebb okot nem találtak a méhlepényem nagyon szupi volt, birta volna még. Igaz a 28. héttől a külső méhszáj egy ujjnyira nyitva volt, de nagyon megkimélt életet éltem sokat feküdtem és a fennmaradó idöben ücsörögtem./a 32. héten is még változatlan volt a helyzet/ Hát jó lett volna végig hordani Atit, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.

Köszönöm mindenkinek a lázcsillapitási tanácsokat.

Kép
Kép
mongi

Nóri: Fotó megy mindjárt! Desürgős, desürgős....amúgy sem látszott ott semmi. :roll: :lol: :lol: :lol:

Tündi: Nem tudom olvasni, hiszen szünetelteti a blogot, csak olyan blogon is járok, aki tartja Lyndyvel a kapcsolatot.

Mongi: És hogy kezdődött a szülés Atival? Én valahogy azt hittem, megrepedt a burok, elfolyt a magzatvíz. Vagy csak beindult a szülés és nem tudták leállítani? Azért abból, amit mesélsz Atiról, úgy tűnik, nyoma sincs annak, hogy kicsit korábban pottyant erre a világra. Szépen gyarapszik, ügyesokos. :wink:

Hulla vagyok, ennyi.....szííp álmokat! :)
jaimee1

Sziasztok!

Mongi: egy hetet voltunk bent, végig a koraosztályon volt. Elég nehéz volt, mert nehezen akart szopizni, nem indult be rendesen tejcsi én is idegesebb voltam, már alig vártam h itthon leygünk. Egész nap csak 3óránként mentünk át a korára, szóval sz.r volt h nem volt mellettem. Reggel arra ébredtem h pukk és elfolyt magzatviz ez volt 6kor , és 9-15kor kint volt manó, egyből 5 percesek voltak. Nekem nem is mondtak okot h miért történt hamarabb a szülés, lehet pszichés i volt. Mert én is 8 hóra születtem (és egyetlen félszem ez volt, h ne jöjjön hamarabb a baba, hát jött)?!

Kép
bmeli78

lehet áthúzom a vonalzómat máshova :lol: :lol: :lol: :lol:
bmeli78

Jó reggelt!

Ismét 6kor keltünk,és nem is aludtunk vmi jól :?

Nóri,nagggyon jóóó,hogy rájött Luca a házbontásra,tavasszal majd nagy hasznát fogjuk venni! :wink: De addig jó lenne ha egybe maradna :P

Ivett,Fanninak akkor jól sikerült a szülinap :) Képeket kapunk majd?

Letti,akkor Anta is alkotott :wink:

Erika,és belinkelnéd azt a napló címet?Csak,hogy néha jöjjön infó! :) De végülis ha te megírod az is jó lesz! :wink:

Meli,akkor hamar kibújt Rolika :) Mármint időtartamra gondolok,3 óra hossza az nem sok.Én 7kor mentem fel a szülőszobára és csak du 16.37kor lett meg Luca császárral,és fájások nélkül :roll:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggel! Kávét??

Nekünk is nyüszkös éjszakánk volt, akár egy kiskutya, fél 6kor kelt! Úgy h 1kor megitattam, 3kor betakartam 4kor átvándorolt közénk. Tejcsi megvolt, de nem akart reggelizni.

Szülés: igen hamar kibújt, iszonyat fájdalmaim voltak, mert nagyon nyomta a gerincemet, éreztem h leszakad a derekam. A szszobán az óra pont velem szemben volt a falon, és mikor közeledett az 5 perc jöttek a fájdalmak. Ti megnéztétek a méhlepényt és köldökzsinort, mert én igen, ja persze a lepény nem jött ki , ki kellett nyomják, mert nem volt erőm már. Ép volt, semmi gond nem volt a szinével, a zsinor meglepett, mert valahogy más szinűnek képzeltem el.

Kép
bmeli78

van itt valaki?

Kép
bmeli78

újat készítettem, sétál valaki a belvárosban?? mi 10-12 között szoktunk csavarogni

Kép
bmeli78

Jó reggelt!

Mi jót aludtunk :D

Meli, az érzés ismerős, a "majdleszakadaderekam"... nekem a hasam egyáltalán nem is fájt, viszont a derekam pokolian :( a tolófájásokkor imádkoztam, hogy legyen vége... végül sürgős császár lett.
lepényünket én nem láttam, mivel altatva voltam, de másokét már sokszor :wink:
Roli mitől olyan nyugtalan éjszaka? egyébként jó alvó?

Tündi, nálatok mi volt a baj? és egyáltalán semmi fájásod nem volt??? :shock: na majd legközelebb :twisted: :wink:

Kép
pimelinda

Hívtam egy kismamát, jöjjön beszélgetni :D
Őszi, ha benézel, gyere írj magadról, hogy vagytok, mi újság?

Kép
pimelinda

Jaimee! Hát a burkot 5 perccel Ati megszületése előtt repsztette meg a doki. Fájásaim voltak és a magnézium infúzió mellett olyan gyorsan kitágultam, hogy már beöntésre sem volt idö/ még szerncse hogy aznap a sok idegeskedéstől ment a hasam/ 1órát voltam a szülőszobán.

Majd megpróbálom összeszedni a gondolataimat és megirom, hogy hogy is született meg Ati baba csak legyen egy kis időm.

Kép
Kép
mongi

Mórning!

Nekünk megint fogzásos éjszakánk volt. Ébredések száma: közel a végtelenhez. :? :? :? Egyszer Apa is felkelt, mert én nem tudtam. :oops: :oops: :oops: :oops: Megint kezdek lemerülni energiailag, ez a négy nap sem az alvásról, pihiről szólt.

Majd jövök még, csak Miss Nyafi itt rugózik.
jaimee1

Meli,én nem láttam a császár miatt!

Linda,szervezd is csak be a kismamikat,én is hívtam Krisztit,de lusta írni sztem :?
Este kissé bezabált a kisasszony..aztán szépen kidobta a taccsot.És éjjel nem akartam neki enni adni,de msuzáj voltam addig raplizott.De szerencsére nem jött ki belőlle.Sokszor csinál ilyet,hogy bezabál.Jó evőkéje van az tuti! :oops:
Fájásokról...hát bizony egyet sem éreztem.Lement 500ml oxitocin és még akkor is vigyorogtam :) Igaz akkor már azt vártam történejn már vmi,200ml-nél mondta a doki,hogya nem lesz mire lefolyik megyünk a műtőbe.Vártam már nagyon...Mert tényleg "unatkoztunk" apával,mert semmi nem történt,csak végig hallgattunk pár szülést.

Kép
Kép
tundi24

Mongi: Aszta! :shock: Ilyen is van? Egy óra alatt? :shock: Akkor még megijedni sem nagyon volt időd, nem? Hűűűű......
jaimee1

Mongi: én is szívesen olvasnám a szüléstörténetedet :wink:

Erika, vmilyen fájdalomcsillapítóval nem próbálkoztatok? Hátha Réka nem szenvedne annyit.

Tündi, így be tud kajálni, tényleg? :shock:
hát nem sokan mondhatják el, hogy unatkoznak a szülőszobán :lol:

Évi, Szilbee, veletek mi újság?

Kép
pimelinda

Meg vagyunk!
Nálunk még nem múlnak az éjszakai ébredések... Erikáékhoz hasonlóan már mi se tudjuk megszámolni mennyi. Tegnap adtam kúpot is Dávidnak (Nurofen), de semmiváltozás nem történt...
Sz"al fáradt vok, meg beteg is (a szervezetem ugye nem tud regeneálódni így fogékonyabb minden kórságra)... De egyszer majd csak sínre kerül minden... Csak már nem győzöm kivárni! :roll:
szilbee

Sziasztok!

Tündi:Még most olvastam,gratu a motoros kiscsajnak :) Na,akkor tudom már kinek kell szólni,ha felújításba kezdünk megint :) És jobban vagytok már az éjszaka óta?Neked a nátha?
Párod kintléte alatt hízott ennyit összesen?Nekem olyan 6-8kg jólenne,de azaz igazság elhízni én sem fogok az tuti :(

Nóri,Katlina:Lilcsinek és Robikának jobbulást!

Sajnos az én Lucám is köhög :( és fogzik is,de szerencsére éjjel ugyanolyan nyugodtan alszik,mint eddig :)
Ti orvos nélkül adtok köptetőt?Ha igen,milyet?

Szilvi:Nektek is mielőbbi megkönnyebbülést és neked is mielőbbi jobbulást!!Nagyon jó ötletet adtál ezzel a fakopánccsal,még nem halottam erről a honlapról,de megnéztem és találtam néhány kis apróságot én is :)

Meli:És mennyivel született a kisfiad?Én lányom 3000g és 51cm.

A szülés!Hát szerencsére nekem mind3 gyereknél gyors volt :)
Az 1:22.35kor kerültem be,0.55kor megvolt
A 2:9.25kor feküdtem föl a szülőágyra,10.10kor már kibújt a kisfickó.
Talán Luca volt a leglassúbb,vizsgálatra mentem be (35hét6nap)3 újjnyira voltam tágulva,így irány a szülőszoba,fájás nem volt.Beöntést nem kaptam,9.35kor burokrepesztés,ekkor kezdődtek a fájások,és 11.47-re lett meg :)
Egyébként mind3 gyerek burokrepesztéssel lett meg.

Karácsony!Ti várjátok már?Én már nagyon bevagyok zsongva :oops: És szinte már mindenkinek megvan az ajándék,vagyis tervezve.3 személynek már meg is rendeltem,soha nem voltam még így ,mindig az utolsó pillanatban rohangálunk :roll:
Na,de ez még odébb van,úgyhogy megyek kicsit szétnézek a konyhában :roll:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni! Van egy másik oldal is a Fajankó. Nekem ez is nagyon tecc... Most rá vok cuppanva a fajátékokra pöttyet...

Na menek készülni... Dokinéni remélem alkalmasnak találja Dév egészségi állapotát arra, hogy beadja a prevenart. (Ma reggel tüsszögöt... sokat.)
szilbee

Letti,1 óra ezt nevezem :)

Erika,hát én sem tudom mikor fogom magam kipihenni,de egyszer eljön a mi időnk is.Addig meg kitartunk!

Szilbee,megy a drukk,hogy megkapja Dév az oltást!Még ha nem is lesz neki kellemes! :?

Móni,igen 7 hónap alatt hízott 3kg-t.De mondjuk sokat szálkásodott,meg átalakult neki az izomzata.De te gondolom nem gyúrsz mellé :wink: :twisted:
Én még nem adtam köptetőt Lucának doki néni javaslata nélkül,igaz szerencsére nem is volt rá szükségünk.
Mondanám,hogy ebben a szép időben gyertek el,menjünk ki a játszótérre,de nem szeretnélek megfertőzni benneteket!

Linda,bizony képes így beenni.Addig eszik amíg látja a kaját.És ha mi eszünk és ő már végzett,jön és kunyerál :twisted:

Karácsony,én várom,mert szeretem ezt az ünnepet.De apa nélkül nagyon rossz lesz!! :( Mamáéknál leszünk végig,itthon is állítok fát,de nem főzőcskézek,hanem majd mamának segítek,meg oda sütöm a sütiket is.Jézuska is oda fog jönni :) Gondolatban nekem is megvan kinek mi legyen az ajándék.

Tényleg ezzel kapcsolatban,hol lehet üvegbe gravíroztatni???Ott a DM mellett csinálnak ilyet?Egy kocka formába szeretnék fényképet.

Kép
Kép
tundi24

Linda: Dentinox és viburcol....ezeket szoktuk bevetni. Többnyire amint kiveszem az ágyból, elhallgat és elalszik rajtam.

Szilvi: Remélem, múló tüsszögés volt.

Lepénykémet láttam, szíp volt. Azt mondta a szülésznő, hogy 2x akkora volt, mint az átlag. Kb. 1 kg. :shock: :shock: Talán ezért lett 38 hétre 3540 g-os Réka.

Szülőszobán nekem is voltak kellemes óráim, egészen az oxitocinig....illetve azzal sem volt sok baj, csak aztán felnyomták a cseppszámot valahogy....de már nem is nagyon emlékszem, mi hogy volt. El köll olvasnom a szüléstörténetem.
:shock: :shock: :? :lol:

Egy biztos, szülésről nekem csupa jó emlékem maradt. A gyermekágyról is, pedig vótak dolgok...

Ó, karácsony...még nagyon messze van. :D
jaimee1

Hall!
Köszi a drukkokat!
Tündi! :) Volt eredménye!
Az oltást megkapta Dávid. A hemoglobint is nézték és rendben van az is, de a maradék maltofert azért még be kell adnunk. Ja és megmérték a súlyát, 11.350 g... +/- 100 g, mert úgy ficánkolt a mérlegen, ami ugye már nagyon kicsi volt neki mindenhogy... (ülve, fekve) és 75 cm magas (itthoni mérés alapján).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.27 14:51-kor.
szilbee

Csajok! Akinek az Aktuális Tábliba (novemberi) van izennivalója , SZÓLJON! :)
Eddig 12 eseményt számoltam össze novemberre! :shock: :shock: :shock:
szilbee

Sziasztok!

pimeli: általában jó alvónak mondható, normális napjain, reggel 8-10 között, és du 14-16 között alszik, majd este fél9-9 között fekszik le. Az éjszakai alvásnál mindig volt bibi, mert fel-felébredt, átkérezett a nagyágyba... ez van.

Roli 2700g, 52 cm született. 15 hósan volt 84 cm, 10400 körül, mert nem lehetett rendesen megmérni.

Babócáknak, anyukáknak gyógyulást!!!
bmeli78

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk, de be kellett jönnöm dolgozni.... (hm, diliház, reggel óta folyton csörög a telefon!)

Nem tudtam visszaolvasni, csak becsekkoltam! Rengeteget írtatok :wink:

Majd jövök, ha tudok!

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi: Akkor már a triplázáson is bőven túlvagytok. :)

Nov 10 Réka nap, más nincs részünkről. :wink:

Tündi: privi ment.

Évi: Üdv újra itt!

Újjáépítették a játszóteret a Dobón. Hinták még nincsenek, de van libikóka, a gombák a régiek és a mászóka új, bár negyed akkora. :shock: :shock:
jaimee1

Sziasztok!

Tegnap megjöttünk mi is. Most az egész család betegszabin van :cry:
Nem sikerült valami jól a hosszú hétvége ilyen szempontból, pedig nagyon vártuk hogy mehessünk. Szombaton babazsúrra is hívott minket a baráti társaság Veszprémben, de Marcit nem vihettük, mert nem volt valami jól. taknyos volt és elég levert.
Most már ő szerencsére jobban van, "csak" taknyos, viszont nekem a torkom van begyulladva, Apának pedig elment a hangja...
NAgyon remélem, hogy a betegeskedést letudjuk egész télre, mert már nagyon unom, és egy vagyont költöttünk gyógyszerekre :evil:

Visszaolvasok, mert látom, rengeteget írtatok, aztán majd próbálok bekapcsolódni megint 8)

Ja és ígéretemhez képest küldök fényképeket is :)
judit_79

Erika,köszi a privit! :)

Judit,köszike a képeket! :) Ne haragudj,csak vendégek voltak,és azért nem tudtam válaszolni!
Jobbulást nektek!!

Szilbee,szép kis súllyal rendelkezik Dév :) Gondoltam rátok,hogy megkapja!

Évi,milyen volt anyóséknál?Csongi élvezi a szünetet?

Én délután kicsit magam alá kerültem,de mostmár jobb.Beszéltem apával is,mondtam jöjjön haza,de nem akar :? Remélem egyszer vége lesz már!Bocs nem akarok panaszkodni,csak mostanság annyi baj van kint :(

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Tündi! Gyerekmunkát büntetik :wink: de azért elképzeltem Lucát védősisakban és kesztyűben :lol: amint bontja a házat.
Jobban vagy már?

Katlina! Képzeld, Lili kis csoporttársának az anyja szintén nem vette észre, hogy terhes :shock: Sőt, Tornyi azt mondta, daganata van, ki kell pakolni :evil: 23 hetes volt, mikor rájöttek egy UH-on, hogy baba van odabent.

Szemüveget akarok csináltatni. Valakinek van tapasztalata, hová menjek? Ma 2 helyen voltam, holnap folytatom a Danyival és a Tengerszemmel (azt hiszem, a régi rendőrség mellett).

UPC-nél is voltam. Ugyebár most letelik a hűségünk. Kérdeztem, mennyi lesz.
"6800 lenne, de most tudnak ajánlani egy 4900 Ft-os lehetőséget." Erre elkerekedett a szemem. Nőci folytatta:"De meg tudjuk oldani, hogy 4200 Ft legyen. Hűségidő nélkül" 8) Tovább kerekítem a szemem, lehet, még lentebb is megy? :lol: Szóval amíg nem lesz Digi, marad a jelenlegi csomagunk. Pedig Lilit már előre sajnáltam, hogy nem lesz Minimax-a. :lol:

Erika! Sztem ugyanazt a képet küldted el :cry: . De nem piszkállak már vele tovább.....

Szülés....4-kor hívtam a mentőket, 7.23-kor meg volt Lili. A burkom meg 6.30 körül repedhetett meg....Én az infúziótól meg a katétertől jobban féltem, mint a szüléstől :oops: :lol: Szerencsére mindkettőt megúsztam. De pont olyan csodaszép volt a szülés, mint az egész terhességem. :D 8)

Judit! Jobbulást nektek!!

No, ennyi voltam....jó éjt! (nekem is)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Semmi baj, gondoltam, hogy nem vagy a gépnél.
Párod hogyhogy nem akar hazajönni? :shock: De novemberben csak hazajön a szünetre?
Gondolom, milyen nehéz :( Ma is volt a hiradóban, hogy megsebesült valaki :(

Nóri! Én a Tengerszemet tudom ajánlani, én oda járok. Nagyon kedvesek és korrektek szerintem. Szemüvegekre sokszor van akció.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Nóri: Ó, ne haragudj már, tényleg azt küldtem el. :oops: :oops: :oops: Megy a szerkesztett. :oops: :oops:

Tengerszem!!!!!! Nagggyon kedvesek, én oda járok.

[quote]2 írta:3 hetes volt, mikor rájöttek egy UH-on, hogy baba van odabent.

Ez mikor volt? Mert már a 10 hetes baba is nagyon emberformájú. :shock: :shock: :shock: Na inkább no comment.
jaimee1

Nóri,köszike már kicsit jobban vok.Tavasszal majd beöltöztetem,és csinálok róla képet :wink:
És ti hogy vagytok?Lilcsi ment ma bölcsibe?Vagy szünet van ott is?

Judit,szabira természetesen jön :) Csak mondtam neki,hogy annyi baleset van mostanság ott,hogy inkább jöjjön haza.Persze tudom,hogy úgysem fog.Ezt meg is mondta.Végülis ezzel tisztában is voltam.De márcsak 28nap szabiig,csak eltelik vhogy.

Kép

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?