Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Képzeljétek! Most estére rá is jöttünk, hogy órát kell állítani... még jó, hogy most...

Mannababóca! Kedves a mama! Tudod mit... szerintem csak irigykedik, hogy milyen szép kismama vagy! Képet meg nem azért nem tudsz felpaszírozni, mert túl nagy... csak néhány kb-osat lehet felrakni, úgyhpgy nekem is ált. paint-ben le kell kicsinyíteni.

Solya! Nagyon helyes kislányod! A babtaxi is szép. NAgyon férfias :) és Olivér egy héttel ezelőtt sem volt már kicsi....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Laura! Szuper hétvégéd lehetett! :)

[quote="dcili81"]
írta:
dcili81Kati tipp a csülökhöz: vegyetek egy malacot... :wink: :wink: :wink:

Erre már én is gondoltam.... csak az a gond, hogy valszeg a Babe szintem maradna meg szegény olyanféle kedvencnek... sajnálnám levágni :) Na meg választhatnék, hogy a wc-ben vagy a fürdőszobában aludjon....

[quote="andy30"]
írta:
andy30zöldi: sógornőm gyomiégi receptje (csapó2): szódabikarbóna meg ecet vízben feloldva hm?

Én úgy tudom nem lehet terhesség alatt szódabikarbónázni!

BB! A fiam 16 hónapos korában kapott utoljára egy turbó adag d-vitamint. Most 30 hós. Rákárdeztem, és azt mondták nincs rá szüksége.

bkatalin

Oké Gyógyfürdős bacihely lefújva!

A párom még nem ért haza!!! :twisted: :cry: (a telója is merülőfélben -ez gyanús).Csak közben hergelem magam agyilag, ami szintén nem jó.Babókám rugdal, legalább ő érezze jól magát! :lol:

Voltam barátnőzni és babázni.(igaz babát elvitte apukája sétálni vagy két órahosszára)Így legalább kidumáltuk magunkat.

Ja és nem hiszitek el a festő közölte h november végén tud jönni! :twisted: :twisted: :twisted: Mondtam ne szórakozzon már hát szülök.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

bkati,köszi,ari vagy,csak tök ég a fejem h azt sem tudom pontosan mennyi idős is voltam mikor fényképezett apa :oops: :oops:

ti hányas overált vettetek/vesztek a babának?én 62-re gondoltam,vhol azt hallottam h azt szokták venni újszülöttnek h később is jó legyen.vagy ez hatalmas lesz?de ha 56-osat veszek azt meg nem növi ki hamar?

solya051020
Káld

Bocika! Nagyon szép lett a babaszoba! Igazán baba! :)

Anita! Enbem is ellepnek az ilyen érzelmi hullámzások néha... ilyenkor mindig arra gondolok, hogy akármi is van az én kisfiam és a pocakbanülő mindenért kárpótolnak... Ja és ne hergeld magad!

bkatalin

Overál: én nem vettem csak bundazsákot. Az alapból 68-as méret. Szerintem az 56-osat gyorsan kin9vik. Na persze attól függ mekkorának születik a picur.

bkatalin

Hpnap lesz a nagy tali nektek! Azért csak egy gondolat erejéig gondoljatok külföldön élő és veletek nagyon találkozni akaró sorstársaitokra is! Jó szórakozást! Az éjszakához meg sok szerencsét kívánok mindenkinek! Hát és hasfájás, pisi és savmentes éjszakát... 8)

bkatalin

Na hello, látom beindultatok estére 8)

Boci: tetszik nagyon a bútor, és a bocis-malacos-tyúkos-egeres bordűr is :wink:

Sarmon: ok, h tilos a szódabikarbóna,de ugye nem árthat, ha egy tepsi sütihez tettem egy kávéskanállal? (mondjuk szinte felét én ettem meg :oops: )

Anita: lehet ha én is kiakadnék a volt barátnő miatt...Hiába na, dolgoznak a hormonok...

Enikő: jót derültem a megjegyzéseden Zöldi cumijáról :lol: :lol:

Csikok: nekem sincs, és ugyanúgy mint Gabi, csak akkor kenem, ha eszembe jut...Most már hátha nem is lesz

Gabilány: túlbuzgó anyósból nekem sincs hiányom, de ha a párod mellédáll, akkor minden ok, hadd mondogassa a magáét :wink:

Csuklik a babám :roll:

Egy kissé kinos kérdés: tüsszögés következtében pár csepp "vizeletproblémám" volt :oops: :oops: Ez normális????

Kép
galzsuzsa

Bocsi most nem olvasok vissza. Majd holnap. 1 órája ismét Pesten.. Nagyon volt vidéken!! Sok régi ismerőssel találkoztam, volt még szalonnasütés is. :D Remélem még itt időközben nem jött egyetlen decemberi baba sem!

Itt meg a szintén terhes barátnőmmel (kislánya lesz és tényleg sokkal terebélyesebb a pocija mint nekem viszont nem olyan hegyes :) ):
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. te meg siman mondhatnad, hogy csak bekajaltal!

KépKép
KépKép
mush589

Hűha, valamikor az elején volt ekkora pocim!

Kép
galzsuzsa

:D Jaja. És az a vicces, hogy barátnőm kislánya kisebb volt most hétfőn 32 hetesen mint Noel 2 hete 29 hetesen. Hogy hol van Noel?? Az jó kérdés. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noel nagyobb mint a kora 2 héttel, a hasam meg kisebb mint a terhességi kor 5-6 héttel. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: lehet, hogy rosszul fogalmaztam :roll: Hát ez:

Kép

(konkrétan ezt lőttem, szerintem nagyon cuki a mintája és az árnyalat is megy a bútorhoz...)

Kép

Kép
gabilany79

jóéjt, elteszem magam

Kép
galzsuzsa

Szerintem én is... csodálkoztam, miért ásítozok már kb. félórája... Aztán rájöttem, hogy már elmúlt 10 óra (legalábbis tegnap ilyenkor még így volt...)

Kép

Kép
gabilany79

Mushpróféta! Köszi, aranyos vagy!

Anita! Jó fej festők! Mi is csúszunk, jó ha a Karácsonyt már az új házban tudjuk tölteni.

[quote]g írta:ondoljatok külföldön élő és veletek nagyon találkozni akaró sorstársaitokra is!

Kati! A mandulás süti közben folyamatosan rátok fogok gondolni, jó?

[quote]E írta:gy kissé kinos kérdés: tüsszögés következtében pár csepp "vizeletproblémám" volt Ez normális????

Zsuzsi! Abszolut normális! De ha csinálod az intimtornát (gát és hüvely izom edzést) akkor nem fog rosszabbodni. És a férjed is örülni fog! :wink:

Gaby! Vágom, és tetszik!

Kép
zölddisznó

Azért van itt poci. :D
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Jól rejtegeted Noelt!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csíkok:nekem sajna már Rékánál előjöttek,most viszont újjakat nem fedeztem még fel.

Szódabikarbóna:én is azt szoktam(nagy ritkán),más nem igen használ,nekem senki nem mondta h nem lehet,de akkor vigyázni is fogok ezzel

csatlakozom bkatihoz,h gondoljatok azokra is akik nem tudnak ott lenni a talin de nagyon szeretnének,én nem külföldön élek,de Pesttől nagyon messze,így én sem tudok elmenni... :( :( :( :( :(

Képzeljétek,az előbb a frász kerülgetett minket.Bennt vagyunk a szobába,és kint a konyhán vmi nagy csörömpölés,egyszerre futás ki,hát vhogy magától leesett egy kép a falról,tök beparáztunk,nem hiszünk a túlvilági dolgokban,de egyszerre azon röhögtünk apával h tuti szellemek látogatnak minket(a két hülye.... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: ).Nagyon durva volt.Ja hozzá kell tegyem délután pókhálóztam gondolom akkor mozdíthattam el a képet,és pont az ajtó felett van,így tuti nem szellemek...remélem :lol: :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Egész nap takarítottam, voltam az IKEA-ba, meg a Brendonban, mostanra teljesen lefáradtam... :D :(

A lényeg, hogy Domonkos szobája majdnem kész, majdnem mindent kimostam, és most jöhet a megérdemelt pihi!

Most kezdek rájönni, hogy esténként döntenem kell: eszem vagy levegőt veszek.. :lol: :lol: :lol:

Zöldi: december végi költözés, az fincsi..:)

Kérdés: én úúúúgy szeretek fürdeni, szabad vagy nem szabad? Doktornénik!!!! (Persze nem forró vízben:)

Még egy kérdés: Mivel egyetlen szép bölcsőt sem láttam, kérdezem, hogy van aki az elejétől fogva külön szobában altatja a babóját és nem alszik vele?

Kép
mannababoca

Manna! Én a babaszobába pár napja láttam nagyon szép bölcsőt és nem volt drága.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]Z írta:öldi: december végi költözés, az fincsi..

Ó, nem nagy költözés, marad a pesti kéró is, csak a személyes cuccok mennek, bútor nem....ja, meg Hanna...itt ne felejtsük! :wink:

Mózes bölcső helyett?

Kép
zölddisznó

Manna,mi úgy tervezzük h külön szobába megy Olivér Rékával.
Bölcsőnk van ,Rékánál nem tudtuk használni mert a kisasszony nem maradt meg benne,de mi csak azt a nappaliba használtuk.És szerintem most is csak ott fogjuk

solya051020
Káld

Enikő: Merre volt az a szép bölcső?

Kép
mannababoca

Tessék aludni!

Kép
zölddisznó

Jo reggelt csajok!

Előre mindenkinek nagyon jo kajálos taéit kivánok.

Bocika:nagyon céééép a babaszoba..jo választás volt.:D

Aida:az utso képen azért már jobban látszik a pocakod--de mondjuk a barinődnek sem tul nagy a hasa...lehet a tietek átlagos és az enyém orbitális? :lol: :shock:

este rádöbbentem hogy már nem fogok sokat a galérián aludni..nem tudtam felemelni a lában..nagyon durva volt és közben ugy huzodott a keresztcsontom hogy all inn.......

manna:látom alakul a dolog.a mosással ,vasalással én is kész vagyok.nem soká kész a baldahin mert még vágni kell belőle és akkor már nem kell csinálnom semmit...

csikok:nekem még Hajnimtol maradt elég szép mennyiségben...sőt elég durván.....De most uj nincs.csak erősödnek szinben a régiek.:Smajd vissza halványodik reményeim szerint.

Kép

Kép
nikianya21

Solya szerintem is inkább 62-68 asat vegyél!Az 56osat tényleg hamar kinövi,vagy már eleve jó se lesz rá.

De,szerintem nagy hasa van Aidának a testalkatához képest!!!Tök mindegy kinek mekkora és milyen formájú a hasa ,ha a baba szépen fejlődik!!!

Vizeletes cseppenéses problémáim nekem is vannak mióta Írisz folyamatosan a húgyhólyagomat nyomja.Van hogy felállok a székből aztán akkor...volt előző kettőnél is,meg a szülések után is még pár hétig aztán elmúlt szerencsére. :wink:

Megyek a védőnőhöz útiköltséges papírért.Remélem ad is mert mindig nagyon húzza az orrocskáját... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

Manna: nálunk külön szobában lesz és nem tervezem, hogy ott alszok. Először is olyan kicsi a hálónk, hogy oda még egy bölcső sem férne be. Másodszor kb. 3-at lépek és ott vagyok a kiságynál. A babaszoba a hálónkkal szemben van és egy kb. 1m széles folyosó választja el. Az ágyunkból szinte úgy esünk ki és már a folyosón vagyunk, a babaágy meg közvetlenül annál a falnál lesz ami a folyosóval határos. Az ajtó meg mindig nyitva lesz, így szinte olyan mintha egy légtérben aludnánk.

Aida: alakul az a poci!

Kati, Zsuzsa: köszi a bútor dicséretet.

Gabi: jó a fejvédő meg a takaró. Én is a héten dolgozok utoljára, de még nem tudom rendezgetni a babaszobát, mert először a nappalit alakítjuk át és hát szerintem elég nagy porral/kosszal fog járni. Tehát ha az készen van akkor nekiállok a babaszobának. Remélem belefér még az időbe! :lol: :lol:

Mush: melyik szettre gondoltál???

Ja és íme a 33. hetes morcos Bogyócska:
Kép
Vendég

Jó reggelt
Megnyugtattatok pisiügyben :oops: A könyvekben nem igazán ir erről semmit, én meg azt hittem én nem működök rendesen, hogy eresztek :roll: Intintorna? Hm utána kell nézzek...

Aida: igy sem olyan hatalmas a pocid, de gondolom neked a régebbi kinézetedhez képest hatalmasnak tűnik :wink:

Solya: "szellemes" történet 8) Jó, h nem volt alatta senki

Mannababoca: hogy döntöttél evés-levegővétel kapcsán? (nem akarlak befolyásolni, de én a levegő mellett döntenék... :lol: )

Boci: tényleg elég durci képet vág, lehet ha nem tetszik, h kukkoljátok

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Manna itt találod, remélem megvan még nekik!
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... =2;p=15;k=
Nekünk is van bölcső és kiságy is. Én a nagyobb gyerek miatt nem akartam éjszakára a gyerekszobába tenni.

És találtam egy nagyon szép kiságyat is ha valakit érdekel:
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... t=2;p=5;k=

Bocika! Bogyócska nagyon édes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsuzsa: hát a doki is azt mondta, hogy biztos nem tetszett neki a kukkolás. Szerintem inkább apát hiányolta, mert most nem tudott ottlenni az UH-n.

Enikő: köszi Bogyócska dicséretét!
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Mi már szombat este hazaértünk anyóstól. Ismét kirándultunk egyet, a Balcsi északi partján jöttünk haza. Ezer éve nem jártam arra... És már azt is tudom, hogy hol van Kisláng. :-D

Anyós: Szegényem nálunk elszomorodott kicsit, mikor megkérdezte, hogy még mi hiányzik és mondtuk, hogy a légzésfigyelőn kívül már nagyjából minden megvan. Most nem vásárolhatja agyon magát...

Savasoknak: Kitartást! Engem csak ritkán kínoz.

Nagyon szépek a babaszobák, a pocakok és az UH fotók a babákról is! :-D

Ha addig nem jönnék: 13:00 IKEA Örs.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok lányok!

Hú... végre le tudtam ülni... ma nagyon pörgősen indult a nap... de végre, a kisfiam oviban. Papa meg kissógor házon kívül autóval, férjem anyukája meg húzza alóbőrt a nappaliban. Úgyhogy most van egy szusszanyásni időm.... 8)

Csak egy kis érdekességként:
http://index.hu/tudomany/gyrs081027/

bkatalin

Aida! Szerintem szép pocid van, és amilyen vékonyka vagy szerintem elég nagy is! Mindenesertre az érdekes, hogy nekem az elsővel iszonyú nagy hasam volt... nem fértem el apa mellett a duplaágyon... most meg nem olyan nagy, de hogy ez miért van?

Zsuzsa! A pisieresztés szerintem is tök normális... ráadásul én hiába is csinálok intimtornát, szerintem nekem az előző gátmetszésnél valami nagyon elromlott.... :roll:

bkatalin

[quote="zölddisznó"]Kati! A mandulás süti közben folyamatosan rátok fogok gondolni, jó?
[quote]
OK! Nyam nyam... :P Ja és Zöldi megtört a jég... gondolom átmeneti. Barnamaci kijött elég nagy sunggal... :) három nap után. Most meg hasmenésem van :oops: Csak jó lenne tudni, hogy ez mitől... a 4 kg mandarintól aminek flig zöld volt a héja, vagy attól, hogy a kisfiam kezét összevissza csókolgattam mikor hazajött a mamával. Aztán fél óra múlva közölték, hogy meg kéne mosni a gyerek kezét, mert kutyaszart fogdosott.... Köszi..... :evil:

bkatalin

Gabilány! Nekem nagyon tetszik az a fejvédő plussz takaró... Én is keresek valami sárgásat. Mág Erikről maradt olyan baldahin függöny, de afejvédőt meg a takarót iszonyúan leamortizálta... neked milyenállapotban van, amit vettél? és ha nem gond, megmondanád mennyiért horgásztad?

bkatalin

Jó reggelt mindenkinek!

Éjszaka túlélve!

Irigylem azokat akik ma találkoznak... :cry: , nekem Pestcity már nem kellemes utazás...

Lekopogom 3 napja nem fáj a pocak... olyan jó, hogy nem kell a klotyóra rohangálni...

Nem győzőm kapkodni a fejem... a párom a hétvégén átalakított a házat... persze csak fejben, de amit ő oda belevesz... kész gyerekszoba, ha már külön akarjuk költöztetni... ember legyen a talpán aki a lépsét tudja vele tartani... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Egy hónapja nem nőtt a pocakméret, az nem baj ugye?

Kép

Kép
dcili81

Solya! Úgy látszik szellempajti ide is benézett.... nálunk is lezuhant az ebédlőben a kép! Igaz mi ezen nem lepődünk meg, mert ahol lakunk, az a ház szétesőben van. Mi bérlők vagyunk a tulaj meg nem nagyon foglalkozik vele. Úgyhogy nálunk szimplán leesett a vakolat.... szögestől, képestől. Pedig kb. 6 éves a ház, csak hát tulajbá mindenből a legrosszabb legolcsóbb anyagot választotta ugyibár... :roll:

Manna! Szerintem is a levegővételt kellene választanod... :)

Niki! Hú... erre még emlékszem... pingvin mozgás... én még egyelőre nem jutottam el idáig... de már felkészültem rá. Télleg... sikerült elintézned a baba nevét?

Sármi! Ne hagyd magad! Le tudod győzni a védőnénit!
:wink:

Bocika! Szerintem Bogyóka még morcin is nagyon szép... apa majd kergetheti a srácokat a seprűvel... :lol:

Irigylem azokat, akik ilyen szép nagy kirándulásokon jártak a hétvégén... nálunk apa egész hétvégén dolgozik. Kb még hozzászólni sem lehet olyankor, nemhogy elmenni vele... :(

Csíkok: nekem a köldököm körül vannak... elég randák. Mindenhol kenegettem, de ott nem... arra nme gondoltam, hogy ott kell... :cry:

bkatalin

Cili! az enyém sem nőtt, de a doki szerint a baba fejlődik... úgyhogy gondolom nem baj.... én sokat parázok emiatt... :oops:
Kérünk majd fotókat.... mármint a babaszobáról...

bkatalin

Kati, Cili: nekem sem nőtt csak 0,5cm-t! Viszont a doki szerint szépen fejlődik, és talán ez a lényeg, bár én eléggé paráztam mikor ez kiderült!

Kati: hát a csajokat kergesse apa, mert fiú lesz Bogyócska! :lol: :lol: :lol:

Csíkok: nekem nincsenek, legalábbis a terhesség miatt. A combomon van, de az már előtte is megvolt! :cry:
Vendég

Ó az majd a jövő zenéje, ahhoz komoly falbontási munkák kellenek, abba már nem kezd bele idén. Majd nyáron, de az is lehet, hogy csak 2 év múlva lesz belőle valami.

Holnap megyünk dokihoz majd rákérdezek. Egyenlőre nagyon aktív a gyermekem, így azt gondolom nincs baja... csak jelezne, ha valami nincs rendben, nem? :shock:

Kép

Kép
dcili81

Bocika! Bocsánat! Félreértettem... akkor a csajok majd pisilni fognak utána... :lol: Remélem nincs harag... :oops:

Én majd csak jövő héten megyek dokihoz... majd én is rákérdezek erre a nem növekszik a poci szitura.... aztán majd összedugjuk a fejünket ... illetve az üzeneteinket :wink:

Arra esetleg tud valaki választ, hogy ha programozott császár van, akkor azt miért a 38. héten csinálják?
Ugyanis jövő hétog kapott haladékot a csemetém, hogy beforduljon. Ha nem teszi, akkor a 38. hétre kiírják a császárt. Ezzel csak az a gondom, hogy amúgy nekem úgy tűnik, minden rendben, nem volt gond a lepénnyel, a méhszájjal sem, és a kisfiam is születésének reggelén fordult be.... :roll: nem értem mi ez a 38. hét...

bkatalin

Kati: ugyanmár semmi gond! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudok én erről a programozott császárról semmit! Remélem a babád addigra megfordul!!!!
Akkor én is várom az infókat mindenkitől a pocaknövekedéssel kapcsolatban!
Vendég

[quote="aida"]N írta:aidaoel nagyobb mint a kora 2 héttel, a hasam meg kisebb mint a terhességi kor 5-6 héttel. :D

en inkabb 3-4 honapot mondanek! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Bocika! akkor jo, ha nincs hari ... :)

Ti mit főztök ma lányok? Án zöldbabfőzeléket terveztem fasírttal. Ahhoz milyen leves passzol? várom a hamiötleteket...

bkatalin

Pocaknövekedés: A legkönnyebben úgy tudjátok az ezzel járó stresszt elkerülni, ha nem méregetitek. Én még egyszer sem mértem meg. Nem is parázok azon, hogy esetleg Zsófi nem nő. Én mérleget sem vettem. Van még ilyen bátor kismami, aki nem fog parázni a gyereke súlyán??? Nem akarok bedilizni és minden kajáltatás előtt és után méregetni a gyereket, hogy mennyit evett.

Programcsászár: Gondolom azért a 38. hétre teszik, hogy még véletlenül se legyen ideje magától beindulni a vajúdásnak.

Kép
Kép
lbernuska

bkatalin! A programcsászárba nem kell beleegyezned, hacsak valamelyikötök nincs veszélyben. Főleg az előzményeket ismerve minden esélyed megvan, hogy a babád a szülésig megforduljon. A császár, ha szükséges ráér a szülés beindulásakor, ha addig nem fordul meg a kicsi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

NA megyek nézek valami soduku rejtvényt, aztán csicsika egyet.... du. benézek...

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?