Napot!
Tüncsi
Ez a pirosság nálunk is jáccik, már kezd jobb színe lenni, de még mindig égett szegénykém!
Sztem azokat én megkaptam, mármint a priviket, ezek szerint az én privim nem ment vissza! Na majs megkukk!
Sleepin
A hajszárítóról már én is hallottam, én a kórházban vettem önmelegedő virágot, hasfájásra, és mellgyuszira is jó…homecare.hu honlapon van róla bővebb…az első alkalommal, amikor a pocijára tettem bevált, azóta se! Nekem a szélcső istenien bejött! Kár hogy büficső nincs, mert nekünk most az ragad bent!
Én bevallom nektek nem is tudtam ,hogy ma órát kellett állítani. Elmentünk a gyerekkel a boltba, még jó, hogy nyitva volt!
Az Árpival sztem nem volt semmi gond időátállás miatt, majd ma iccaka kiderül!
A mi ülésünk bébécomfortos, amit szintén nem lehet bekötni háttal fordítva, mert nagy, nem elég hosszú a hátsó ülés…én nem tom mit gondolnak, mindenkinek mercédese van? lehet abba se jó…
Ha megtudsz vmi érdemlegeset léccci engem is érdekel
Babcsi
Sleepinnek igaza van a túlevéssel kapcsolatban, onnan tudod meg, ha a baba kakija zöld…mint a libafos, igaz a tápis kaki is zöldebb, de ha nagyon zöld, akkor tuti túlette magát…gondolom azé zöld, mert az epéje ilyenkor nekik is jobban műkszik.
Kata
Mi is elrontottuk, az 1 éves gyerek, aki addig átaludta az iccakát mai napig nem teszi…nyaralásnál magunkhoz vettük, azóta nem lehet kirakni…mi balgák gondoltuk, hogy idegen heyl blabla…hát elbactuk
Krisz
A vége jó lett, üvöltés nélküli alvás, és csak fél háromkor, azaz most má tudom, hogy fél 2kor kelt fel!
Tüncsi
Nekünk is cumifóbiánk van! Ez vicces! A védőnéni azt mondta, egy jól szopó csecsemő nem fogja elfogadni a cumit! Hát egyik gyerek se teszi…Árpi most próbálta ki, Ádám majdnem cumiját! :d jó hogy 2 évesen rá nem szokik má!
Mofly
Hidd el, néha én se értem, miért vagyunk ilyen kipécézettek! De má megszoktam! Én se nagyon tudom felfogni mi miért történt a gátammal…kivi leszek a 6 hetes kontrollon, mit mond a bácsi, mi lett maradandó! Ez ne rettentsen el senkit a szüléstől, az egy csodás élmény!
A csecsemősök…hát ez van…
Kata
Se testvér, se fellépős…Árpit nem lehet kocsiba rakni, kiköti magát, és vagy állva utazik, vagy ugrál, vagy kiszáll…mi majd csak 6 hetes korunk után megyünk ki sétálni, nálam ez tabu…a párom meg nem is engedne…hát kivi leszek, Árpi valszeg kismotorral jön majd, vagy gyalog, ha elfáradt a nyakamban fog utazni…ahogy eddig is!
Nati!
Cijja! Mesélj…hosszú? hmmmm
Na utolértem magam!
Most én kérdeznék: Anno Árpival a Schöpf Méreiben kötelező hasi, koponya uhura voltunk visszarendelve 4 hetes korban…most semmi ilyet nem mondtak…
Bogáncs! A sotén ezt nem kell?
Vagy sztetek menjek le a helyi sztkba? Vagy miért nem mondták?
A másik, hogy manó rengeteget csuklik…apjuk sztem dagadtabb a szeme, mint Árpinak, oké Árpői 2 hónaposan volt ennyi kiló. ne hasonlítgassam, de mi van, ha esetleg vmi veseprobléma…kihez forduljak…a háziorvosok itt elég vacakok, a védőnőtől se sokat tudok meg, igérte magát 2 hete péntekre, oszt azóta se ért ide!
Szeretném tudni, hogy nincs baja a szívének…ha lenne az a kórházban kiderült volna?