Új privát üzeneted érkezett!

a kutyánk álmában ugat:)

Kép
andy30

Bkati igen barátságos a kutyusunk,legalábbis velünk a családdal,idegenekkel nem,de épp ez a lényeg,őrizze a házat,védjen minket! :wink:

Zölddi ötlete volt még egyszer és én azóta is úgy csinálom,hogy egyszerre két ablakban is megnyitom a topicot csak egyiken visszaolvasok a másikba meg mindig irom a szöveget,igy nem felejted el kinek mit akartál irni!!!(Köszi Zölddi-anyu) :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy a mienk meg rettentő hangosan horkol,ez állitólag a rottik sajátossága! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi: régen dalmatánk volt a szüleimnél na és ő olyan hangosan horkolt, h éjjel nem tudtunk tőle aludni pedig mindezt az udvaron a házában művelte:)

Kép
andy30

na felment a recept most megyek nézek vmi kajcst lehet ma már nem leszek mert utána tvzős este jön...

andy

Kép
andy30

Olyan bélgörcseim vannak a bablevestől,nemhogy megszülök de meg is halok mindjárt! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: Halni ne halj meg, de a szüléssel is várj még egy kicsikét!

Kép
galzsuzsa

Sármi! Jobban avgy már? Nme szoktad főzés előtt leforrázni a babot? Akkor nem fúj fel annyira... A bélgörcseidre meg egyél natur joghurtot, az hamar rendbehoz.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Képzeljétek! A papa fröccsöt ivott a vacsorához, és ott hagyta a poharát az asztalon. A kisfiam meg megkaparintotta, és jól belehúzott.... aztán apja az első ijedség után elkezdett röhögni, és mondta neki, hogy na most be fogsz rúgni. Erre a kis tökmag, értelmezte a szót a saját nyelvén és elkezdett rúgdosni a levegőbe... azt hittem megzabálom. :lol:

bkatalin

Látom az esti pihi mindenkinél elérkezett, úgyhpgy mindenkinek nyugodalmas szép estét, és jó alvást kívánok!
:)

bkatalin

szasztok :) gyerek lerakva, mindjárt megyek és folytatom a rendrakást... néhány marék magnézium mellett nem is olyan gáz :))))

Kati: nem lehetett semmi ez a kis produkció:)))))))))))

Sarmon: babot kb. 15-20 percig forralni fedő nélkül, akkor nem lesz gond...

Mi is bableveseztünk de (lekopogom) a gyomrom még az antibaci ellenére is remekül van, nyers hagyma dögivel, iszonyú csípős paprika, bab stb. semmi se árt neki :))) (na jó, holnap azért elezdek egy protexinkúrát biztos ami biztos alapon... nem szeretném, ha ez megváltozna)

Nálunk a gyerkőc meg ma reggel elkajálta a hagymám felét... csak úgy, magában :) Anyja lánya :))))) Remélem kistesó is ilyen lesz, azért a hasamban megkapja a kezdő lökést:))))) (szegény férjem kénytelen volt ő is hagymát enni mert különben nem bírta volna a szagunkat:))))
Vendég

Aranyos lehetett, ahogy "berugtak" a pasik :lol: :lol: :wink:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Végre nagyából elkészült a babaszoba. Holnap még egyszer kitakarítom, és be is rakom a kimosott babarucikat!!!:) Megpróbálom majd lefényképezni, csak sajnos a képfeltöltés soha nem sikerül, mindig kiírja, hogy hiba... :(

Múlt héten voltam a gyermekorvosnál, aki azt tanácsolta, hogy az első pár hétre rakjuk be Domit magunkhoz a hálószobába. Szerintetek rakjam egy pici bölcsőbe, vagy szedjem szét a kiságyat és vigyem át magunkhoz? Nem tudom, hogy a bölcsőzés jó ötlet-e.... :D :D :D

A rosszalvókkal együttérzek. Most egy pár hete kezdem érezni, hogy itt nyom, ott fáj, éjszaka forgolódom, nem tudok enni, néha nem kapok levegőt. Eddig egy percig nem akadályozott semmiben a pocak, most már a harisnya felhúzás kezd külön program lenni :shock: :D :D :D

Ja és anyós témához: Ezt a hosszú hétvégét eddig együtt töltöttük a férjem családjával, ezt követően már csak Domival megyünk hozzájuk tavasszal. A kedvencem: szerintem most már meg fogsz szülni, mert úgy eltorzult az arcod...:)

Kép
mannababoca

[img]C:\Kepek\Hollandia_08_07_15\Nyomtatando

Próbálok feltenni egy képet....[/img]
mannababoca

manna. kuldd el nekem emilben es en felteszem neked a kepeket.
enikobeki@yahoo.co.uk

andy.koszi a receptet.

jo volt a mozi. a sasszem cimu filmet neztuk meg. Picurnak vagy nagyon tetszett vagy nagyon nem tetszett, mert jo sokat ficergett. :lol:

hulla vagyok. szep almokat mindekinek!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: köszi, próbálkozom, sikerült rájönnöm, hogy elküldeni sem tudom, mert túl jó minőséget csinál a fényképezőm, így nagy a méret. :shock:

Ha hétfőig nem megy, akkor a lányok majd tartanak nekem egy windows gyorstalpalót az IKEAában.

Kép
mannababoca

csak le kell kicsinyiteni:))

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit,végre jó lett a gép így tudok felrakni képeket.
És képzeljétek!!Ma megvettük Olivér járgányát,igaz nem új de nekem tetszik. Kép A kép lehet nem a legjobb minőségű,ezért bocsi. Kép Réka a tortával
Kép Olivér 31hetesen és 4naposan ha jól emlékszek :oops: :oops: :oops: :oops:

solya051020
Káld

sül a muffin :))) (na ja... mit csináljon az ember fél 12-kor :))))) (beígértem a zembörnek, tartanom kell a szavam)
Vendég

Zsebi!
[quote]A írta:z éjszakád elég rosszul hangzik!

...sajna a mostani is így indul. Már nyomtam 2 órát, és a sav ébresztett. Most csak függőlegesen bírom.

Kati!
[quote]Z írta:öldi! Ha nem mondtad volna, hogy az egy mikicsoki, az elvonásos kismamák lehet hogy másra aszszociálnak... én is

Így is! :lol:

Andy! Coca 183 cm. :lol:

Köszi a répás gyomorégéselleni tanácsot - nem jött be.

Sarmi kislányom! Szívesen a kétablakos ötletet!

Hagymaevő! Én az Erős Pityuval vagyok így. A hagymát imádom, de legutóbb nagyon megszivatott. :cry: ...pedig a szalonna mellé olyan fini.

Manna! A bölcső király, de ha légzésfigyut akarsz, akkor csak a fixálható bölcső a jó. Én mózesben "tárolom" a csajt, amíg ki nem növi.

Solya! Nekem is tetszik a kocsi!

Csaki!
[quote]n írta:a ja... mit csináljon az ember fél 12-kor

Programjavaslat saját tevékenység alapján:
teregetés, netelés, jégkrémzabálás, filmnézés/horgolás...ki tudja meddog...ja és hányinger sav miatt.

Kép
zölddisznó

forró csoki tejszínhabbal és muffinnal :)))))) Nyami :)))))))) (itt nyomjuk... pedig aludni kéne már, holnapra jó kis gyerekprogramot terveztünk... Most épp Reneszánsz gyerekprogramos nap lesz a MÜPA-ban... mostanában ez a vasárnapi program, Lilla imádja, én meg barkácsolhatok:))))

Zöldi: bevallom én még most sem hiszem el, hogy az tényleg mikulás a kezedben :))))))

A Salvus víz semmit sem ér és a Rennie sem? Ez gáááz :((((( (esetleg Normaflore vagy hasonlók?)

Részvétem...
Vendég

házi pattogatott kukorica... semmi só, semmi vaj/olaj... az szépen felszívja a gyomorsavat...
Vendég

Rennie javít a helyzeten, de kb 2 óránként kell bevennem egyet. Salvustól alapból hányok. Igazából nem több a savam, nem az a baj, hanem hogy rosszul zár már a gyomorszájam, és amint kibillenek a függőlegesből, már jön is fel a gyomortartalom - jó étvágyat :lol: - és marja a nyelőcsövemet. De sebaj, már csak 6 hét!

Kép
zölddisznó

Megyek CSI-zni!

Kép
zölddisznó

Pattogatott kuki bejön, ...aztán meg vissza.

Na CSI! Vagyis CSŐ!

Kép
zölddisznó

Csatlakozom a savasak taborához :twisted:

Fujj, már a levegőtől is ég a gyomrom...de jó lenne ha lenne itthon pattogatott kuki :?

Én meg éjszakázom, várom a páromat haza, elmentek a haverokkal pókerezni..
Közben festem a már emlitett képet a kis szobába..nemsokára kész, dobok majd fel képet :)

Sugárzok mindenkinek jó alvást :D Remélem bejön..

Kép
Kép
zsiraf8

Reklám, pisi, még egy kis vienetta...

Hajrá Zsiráf! Nemsokára hazaér a pattogatottalan kuki!

Kép
zölddisznó

Zöldi :D :D :D :D :D

Hát nagyon remélem :D
Addig asszem én is Viasaton nyomulok, vagy a EU sporton korcsolya megy, azt ugy szeretem..

Kép
Kép
zsiraf8

lányok...engem a sav nem kínoz, de ha végre elhelyezkedem egy olyan pózban, ami "mondhatni" kényelmes....

azonnal elkezdek viszketni valahol.......

megőőőőőőőőőrülök.....

Kép
mannababoca

Manna! Beszéld rá apát, hogy váltsatok pózt! :oops: :lol: :wink:

Zsiráf! Utána Las Vegas, aztán Colombo.

Kép
zölddisznó

póóóz....ne is beszéljünk róla....már az sem tudom mifélék léteznek... :oops: :D

Kép
mannababoca

Na már csak a Colombo van hátra, és jönnek a reggeli műsorok! :lol:
Kikapcs!

Kép
zölddisznó

Jajj!

Kép
zölddisznó

Helló mindenki,túléltem az éjszakát.Pedig én is leszoktam az első főzővizét önteni a babnak!!!De úgy látszik a sav mellett most erre is figyelnem kell...érdekes máskor épp a káposztás kajáktól szoktam nagyon "szeles" lenni,de most attól meg semmi bajom.

És valszinüleg a császárom hegével összenött a belem fala és ez ilyenkor nagyon fájdalmas,mintha szét akarna nyilni alul a hasam!!!
Abban bizok ha megint esetleg császároznak,megcsinálják ott alul a dolgokat. :?
Ma az abbahagyhatatlan csirke lesz a menü(azt hiszem Csaki tollából),és a sokatok által istenített boci-kalács. :lol:

megyek még visszabujok egy kicsit apu mellé. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Dejóóóóó már csak max. 7 hetem van és babázunk!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt csajok

Zöldi: ahogy elnézem, sokat nem aludtál...

Én most nem panaszkodom: apuci lefeküdt a földre, igy az enyém volt az egész ágy, igy tudtam aludni :wink: Ugye milyen aranyos?

Kép
galzsuzsa

galzsuzsa:nagyon önfeláldozo apácskád van:Dnálunk is eljött az ideje az önállosodásnak,mert szegénykémnek lassan repülnie kell hogy be tudjon mellém feküdni.mert én vagyok az élesztője.....:csak dagadok:D :D

sarmi:gratula a 7 héthez,,,tök jo...pár nap és nekem is annyi lesz..és nagyon remélem hogy ez a max:D

És éljen az ora átállitás..lánykámat nem zavarta meg a felkelésben és már nézzük a jetix-et..ma jön a barinője ugyhogy lesz itt ereszd el a hajamat:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt mindenkinek!

Nem jelentkeztem, mert a szüleimnél voltunk péntek-szombaton. Nyugalom, béke, szeretet. Ez van otthon. A hugom kislánya gyönyörű, nagyon szépen fejlődik. Előszedtük a keresztfiam kinőtt ruháit, sikerült egy zsákravaló 56-62-68-as csodát válogatnom.

Este színházban voltunk apával, a Tizedes meg a többiek című darabot néztük meg. Végignevettük az egészet, igazi szombat esti kikapcsolódás volt. Előadás után még jó sokáig beszélgettünk. Most egyedül vagyok itthon, apa elment dolgozni (forró nyomos), Zalán anyósomnál van. A párom ebéd után hazahozza, de előtte megpróbál beszélni a jó édesanyjával, hogy mi baja van. Lehet, hogy ennek az lesz a vége, hogy egy darabig nem látjuk majd egymást, de én ezt annyira nem bánom.

Csatlakozom a nagyon savasok táborához, Zöldihez hasonlóan nekem is átmenetileg segít a Rennie, de már volt 4-5 szörnyű estém (napközben nem érzem). Délelőtt pihenek, főznöm nem kell, mert anyukám felpakolt. A délután Zaláné, remélem jó idő lesz, hogy ki tudjunk mozdulni a lakásból.

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Látom, sokaknak "jó" éjszakája volt. Akkor én még istenesen birom, mert "csak" folyamatosan forgolódnom kell...

Csakegy: a te éjszakai programod tetszik, a többieknek :(

Akartam még valamit írni, csak apa rángat, hogy "Reggeli!", aztán útra kelünk temetőzni meg babaruháért meg enni!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Na 3 nap után jelentkezem! :lol: :lol:
Próbálok visszaolvasni, de majd talán később. Felraktam a levest és addig egy kicsit ideültem.
Mozgalmas napjaink voltak. Csütörtökön anyuéknál ebédeltünk aztán anyósékhoz mentünk, később itthon végre összebújtunk a tv előtt és csak bámultunk ki a fejünkből. Pénteken viszont egész nap rohanás. Bementünk piacra, ettünk egy jó kis lángost, csomó emberrel beszélgettünk, aztán irány a bababolt. Elhoztuk a bababútort, meg vettem egypár apróságot: pelus, dobozos popsitörlő, fésű, kiskanál, manikűr szett, textil pelus, mellszívó............ ja és beváltottam a Felicitas csomagot, amiben egy átlátszó cumi volt rajta egy nyuszika. Aztán még bevásároltam hétvégére és rohanás haza. Ja és megvettük a bordűrt is a gyerekszobába, nagyon állat! Apa elkezdett legózni a nagy szekrénnyel amíg én főztem. Utána én céges pizzázásra mentem, apa meg edzésre. Szombaton folytattuk a gyerekbútor összeállítást, délután meg vendégeink voltak. Gondolhatjátok jó kis káosz volt itthon, de legalább a bútorokat segítettek apának helyretenni. Estére ki is dőltünk!
Na magamról ennyit!

Mindenkinek jó kis főzőcskézést! (Sarmi: nem lehet abbahagyni pipi Bocika receptje) :lol: :lol:
Vendég

[quote="bocika1"]
írta:
bocika1Mindenkinek jó kis főzőcskézést! (Sarmi: nem lehet abbahagyni pipi Bocika receptje) :lol: :lol:

...és állatira finom! :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Köszi Gabi!
Puuussszz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Háromig én sem aludtam, viszont reggel 10-ig simán ment..:)

Ma újra megsütöm a muffint, mert baromi finom volt a múltkor.

Ja és megyek gyerekszobát takarítani, mert délután szeretnék egy picit sétálni a szabadban (remélem sütni fog a napocska!).

Zöldi: remélem most alszol, mert nem tudom, hogy hogyan bírod ezt az éjszakázást.

Ma reggel jutott eszembe, hogy két hónap múlva, már arról fogunk éjszaka "beszélgetni" hogy kinek hogyan alszik a drága babája....úgy várom már!

manna
mannababoca

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van a körülményekhez képest.

Én viszonylag jól aludtam, 3 pisiszünettel... aztán reggel fél nyolckor kidobott az ágy a párom addigra már molyolt a konyhában. Elfelejtette átállítani az órát tegnap este, azt hitte továbbaludt... 8)

A leves és a pörkölt már fő, nemsokára megfőzöm a nokedlit is és kész.

Délután meg marad a vasalás, de az nem sok.

Manna én is nagyon sokat viszketek, de már nem tudom mit kellene csinálnom. Próbálok totál semleges cucokkat fürdeni, és kenni magamat, hátha jobb lesz. Kitartás!

Sav, na az nekem is van bőven. Éjjel is fel kell kelnem, hogy rennie-zek egyet, máshogy nem élem túl...

Kati tipp a csülökhöz: vegyetek egy malacot... :wink: :wink: :wink:

Csíkosodással hogy álltok? Nekem alig van, vagy csak most jön a java?

Kép

Kép
dcili81

höhö :) kikérem magamnak, hogy enyém lenne a recept... én nem tudok főzni :)))))

Éjszaka: nem jön valami front? Iszonyú gázul aludtam... a hasam furán fájt, sehogy se volt jó... (asszem kicsit meg is ijedtem mert Lillánál pont egy ilyen "sehogysejó" éjszaka után indult be a szülés)... úgyhogy éjjel még bemagnéziumoztam és átköltöztem a gyerekszobába a padlóra a szivacsra mert az puhább volt mint az ágyunk amiben szó szerint mindenem fájt... Reggelre persze már Lilla is mellettem horpasztott...

Na még kávézunk egyet és indulunk reneszánsz napozni:)

Nyugis, kajálós stb. napot mindenkinek:)
Vendég

Csaki szerintem van valami a levegőbe, mert tegnap este Dani azt hittem kimászik a köldökömnél, egy percre nem volt megállás...

Kép

Kép
dcili81

csakegy: ha itt vagy még... merre van a reneszánszozás?

manna
mannababoca

csakegy: megtaláltam, MÜPA..

megjött a kedvem, délután mi is kinézünk.

manna
mannababoca

halihó mindenkinek!

manna: mi azt csináltuk h betettünk egy heverőt is a babaszobába és én fogok ott aludni vele amig szükséges. apa marha korán kel reggelente, muszáj aludnia, meg amugy is, ha már nem alszok bent (minél kevesebb ideig akarom igy) akkor meg játszóágy leülős ágy stb. lesz belőle, ill. ha már kinőtte a kiságyat az lesz az övé tehát multifunction:) a hálónk meg a mi hálónk:)

zöldi: sógornőm gyomiégi receptje (csapó2): szódabikarbóna meg ecet vízben feloldva hm?

andy

Kép
andy30

Köszi a hiányomat, jól vagyok, holnap megyek uh-ra, mert most kéthetente nézik mitől is "átlagosnál több a magzatvizem" (ez fontos: a dokim szerint nem túl sok, csak átlagosnál több), egy hét múlva pedig doki, de azt gondolom, akkor már nem fektet be nyitott méhszáj miatt, a 33. hét végén már nem látom szükségét. Remélem ő sem.

Feküdnöm kéne, de hogyan. Anyósom 10 napja nem jött, én nem könyörgök, férjem áll. dolgozik, nagyfiam aki besegít, játszik a kicsivel. Szerencsére szünet van.

Irigylem a nappal alhatókat, és akik reggel 10-ig tudnak pihenni. Az én fiam fél 7-fél 8 között ébred, azzal a felkiáltással, hogy "Anya, kakaó, nem forró, nem hideg." ... és még az óraátállítás sem hatja meg.

Zölddi: a búzán kívül minden jöhet.
Hol, mikor lesz tali. Nem ígérek semmit, bár most itt lesz a mama, de ma nem érzek magamban annyi erőt, hogy átszáguldjak holnap a városon. De ki tudja mi lesz holnap...

Tudja kinek szól: a sütőtök jobb, mint a bab, ezt nem tudtad?

Sokgyerekesektől egy kérdés: Ti meddig adtátok a D vitamint a gyereknek? A dokinénim szerint még kéne adnom Dávidnak, de én tavasz óta nem adom. Most 22 hós.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?