Sziasztok!
Kicsit megint elmaradoztunk, a változatosság kedvéért betegek voltunk, elég sokat virrasztottam mellette, aztán meg én nem tudtam aludni, úgyhogy elég durván alváshiánnyal küzdök, bár az utóbbi 3 napban jól állunk, ebből kettőt végigaludt olyan szinten, hogy 10-11 órákat.
9 hósoknak boldog hófordulót!
Nyafi! Ti meg gondolom nagyon készültök az első szülinapra!
Nagy banzáj lesz?
Nézem, hogy itt mekkora babák vannak, Érden lekörözzük a kétéveseket méretben, itt meg majdhogynem mi leszünk a legkisebbek!
Mi most szabadultunk meg a 80-as bodyktól, bár van olyan 86-os is, ami már nem jó, gyártótól függ. Viszont az utóbbi egy hónapban nőttünk mi is látványosan, 84 centit mértem.
Brinza! Remélem, tényleg nem ti voltatok akinek baja lett az oltástól. Mi tegnap voltunk kontrollon, és 3 hó után végre kijelentette a dokinéni, hogy egészséges Gézu, így kapásból beadta a prevenart, nem a 15 hóssal kezdtük. Azt jövő héten akarná beadni, de szerintem én várok két hetet… majd meglátom.
Gratulálunk a forgó/mászó/kúszó/kapaszkodó babáknak. Felgyorsult az élet.
Én is max Gézu alvásidejében tudok gép elé ülni, de mostanában kreatívkodok apa szülinapjára meg karácsonyra, így kevésbé jutott időm netezni.
Mi nem megyünk börzére, bébivel nem merek egyenlőre, meg doki is mondta, hogy egy darabig a tömeget kerüljük, hogy sikerüljön a 15 hós oltás, kicsit megerősödjön a nagyfiú. Egyedül meg nincs értelme, mert nekünk igazából cipő kéne, azt meg próba nélkül nem veszem meg.
Makkmarci! Gratula a fogacskához!
Trimi! Szurkolok anyudnak, hogy ne legyen komoly gond!
Édes lehet a kis pápázós csaj! Mi jóval később kezdtük az integetést, pedig minden reggel ott álltunk az ablakban, hogy köszönjünk apának!
Bri! Én csak felületesen ismerem a dokinőt, de sok jót hallottam felőle, és az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy kedves, aranyos dokinéni.
Jah, és felénk még annyi, hogy 2 és fél hete megyünk mint a gép!
Dolli