Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem nekik minden daluk bolond egy kicsit. :)
tünci28

hova lett mindenki?????????????

Kép

Kép
melcsike70

:roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, nem kell kivágnod! Csak vicceltem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Már kivágtam:)

Kisanyácska, csókos sztorit :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.26 22:06-kor.
Vendég

Melcsike, itt vagyok, most fejeztem be a visszaolvasást.

Az én első "nyelves" csókom kilenc éves koromban történt. (Mondjuk, hogy Szigeti Katának hívtak igazából.)
Többször jött hozzánk egy osztálytársam, Gergő, játszani. Úgy osztotta le a szerepket, hogy a húgom volt a gyerek, mi meg az apuka és az anyuka. Egy nagy hűtősdobozból csináltunk magunknak lakást, és a garázsunk előtt állítottuk fel. Reggel elvittük a "gyereket" oviba, mi meg elmentünk dolgozni. Gergő a lépcsőhöz húzott magával. Mondtam neki, "Tesz-vesz, dolgoztunk, most menjünk a gyerekünkért". Mire ő, teljesen megváltozott hangon: "Várjáál, Szigeti! Gyere ide! Imádlaaak!" Azzal lesmárolt. :oops: :oops: :oops:

És az a poén az egészben, hogy Gergő az első lépcsőfokra állt, mert egy fejjel kisebb volt nálam, és csak így tudtunk csókolózni.
:D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

9 évesen nyelves :shock: és még kicsi voltál 1990-ben én már középiskolás héééééé és akkor történt.

Kép

Kép
melcsike70

Miért nincs a neten normális menetrend én nem tudok eligazoni rajta. Ma skubiztam a vonatokat.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska ez jóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol:

Tulajdonképpen mindenki sokkot kaptt.... :lol:

Most megyek aludni, mert az uramat nem hagyom alukálni és a lábam is lefagyott....

Jó éjt!
tünci28

Tényleg hány órát nézzek kb. hogy mikor érjek fel majd Pestre ha talizunk?

Kisanyácska a tanulással hogy álsz?

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Tünci:)

Ez aranyos volt, Kisanyácska:)

És a második "igazi első csók?"
Vendég

Ultra cikis első csókos társaság. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Bár "nyelves" volt, azért ebben nem sok erotika rejlett - legalábbis a részemről. Sőt, engem, amellett, hogy marha viccesnek találtam az egészet, kicsit megijesztett ez a szenvedély, meg hogy a vezetéknevemen szólított... az osztálytársam... kilenc évesen...

Ki tudja, benne mi játszódott le?!
kisanyácska

Hát én mindenképp javasolnék minimum 11 órai kezdést:)

Tényleg, Kisanyácska, szerinted menni fog az, hogy kicsit előre tanuljál? Mert akkor a 15.-e ok lenne.

Úgyis olyan ügyi vagy:):)
Vendég

Boboka, a "második igazi":

13 évesen, egy külföldi távoli rokon fiúval...

Gyerekeknek tartottak minket, ezért simán egy ágyban alhattunk a padláson, ő, a kishúga meg én. Annyit röhögcséltünk, hogy a szülőknek többször ránk kellett szólniuk. De aztán lenyugodtunk, és a kishúga elaludt. Mi meg... hát hogy is mondjam... felébredt bennünk az addig szunnyadó ösztön... :D És nem csak csók volt, hanem minden (csak szex nem)... De majdnem... Azért jó, hogy nem...

Mindenesetre annyira felőrölte az idegeimet ez a titok, hogy ott alszik a kishúga, alattunk a szülei, meg hogy rokonok vagyunk, meg egyáltalán, az első ilyen jellegű esemény - hogy egyszer csak fölkerekedtem, és nemes egyszerűséggel annyit mondtam: "Most lemegyek". Azzal visszamentem a szobámba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisanyácska 2008.10.25 22:09-kor.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Nekem öt évet kellett várnom még utána hogy azt mondjam igen ez a csók tetszik. Addig nem voltam elragadtatva. És 10 hónap múlva meg is volt az esküvő. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

3 évesen????????? Akkor mi igen csak le vagyunk maradva :lol: :lol:
Nem 13? :)

Úrinőként távoztál a helyszínről :wink: :wink:
Vendég

Folyt.:

De akkora volt bennem a feszültség, hogy muszáj volt elmondanom valakinek másnap. A nagymamája meg a kishúga voltak kéznél, hát, győzött a kishúg. Csak a csókot mondtam el neki.

Este a vacsoraasztalnál (ott ült apuka-anyuka, ő, én, öccse, húga) megszólal a kishúga: "M. és K. valami NAGYON vicceset csináltak tegnap éjjel!!!"

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Én nem tudom hogy mennek a vonatok de 9-10 már gondoltam lehetne érkezni nem? Vagy az túl korai? mert ugye hazafelé meg időbe el kellene indulni, mert hosszú az út.

Kép

Kép
melcsike70

Basszus, és mit szólt a család?

De azért nyugtass meg, hogy nem 3, hanem 13 :lol:
Vendég

Te nem érezted gondolom viccesnek a szitut Kisanyácska mint a hugica? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, persze, 13... már javítottam is... ma egy kicsit csípkelődős hangulatodban vagy, nem? :wink:

Nekem sem jött be ez a csókolózás-dolog. Egészen Pieterig... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsi, a még koraibb kezdés még jobb lenne. Én nem mertem nagyon korait javasolni, mert elég hosszú nektek az út. De a 9-10 óra jobban tetszik nekem is.
Vendég

Tünci jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Én kb néztem ha sikerülne IC kifogni, akkor 2 és fél óra kb. persze ha nem kell Győrben átszállnom.

Kép

Kép
melcsike70

Úgy gondolom ilyen 7-8 óra magasságában nem esik nehezemre elindulni.

Kép

Kép
melcsike70

Hát, addigra már M. szüleinek is elmondtam, bevallom... Mondom, muszáj volt levezetnem valahogy, és nagyon szerettem a szüleit, teljesen megbíztam bennük, és ez máig is így van (de azért nem szoktuk felemlegetni kettőnk - az elkövetkező találkozásokkor is továbbgyűrűző - afférját...)

Úgyhogy nem volt nagy a meglepetés a vacsinál senki számára, leszámítva szegény M-et... Én szinte nevettem meg sírtam egyszerre. Tudjátok, az a tipikusan megsemmisülős filmjelenet.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

De nem igazodtam el a vonat menetrenden itt a neten hülyén van megirva. :evil: Majd el kell mennem talán a vasútállomásra megnézni,

MÁV jobban átláható menetrend kéne a netre. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Nem, nem vagyok csipkelődősben, nem azért írtam :oops: bocsi, nem akartam, hogy félre értsd.

Az én férjem meg nincs oda a csókolózásért.... csak néha. Múltkor már mondtam neki, hogy ez tök gáz, mert akkor kétszer is álmodtam egymás után azzal, hogy csókolózok vadidegennel, aztán mondtam férjemnek, hogy a tudatalattim üzen neki, hogy kapjon észbe, hogy az asszonynak hiányzik a csók :lol: :lol:
Vendég

Kisanyácska, szegény M, gondolom milyen zavarban lehetett :oops:
Vendég

Ne izgulj, nem értettem félre!!! Ott a kacsintás, látod?

Nekem ez a kettő jöhet szóba, mert a következő voncsi csak délre ér fel: 06:15 - 09:13 vagy 06:55 -09:53 .

Melcsike, az elvira.hu-n nézd, az tök egyszerű.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsi, ha jól látom, ezek IC-k:

07:11.................Bp. Keleti: 09:23
08:50.................Bp. Keleti: 10:53
09:11.................Bp. Keleti. 11:23

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf
Vendég

Kisanyácska, a te vonatod melyik pu-ra érkezik? Keleti?
Vendég

Szerintem egy 9:30-as találkát megbeszélhetünk a pályaudvaron
Vendég

igen én is úgy néztem Boboka csak nem tudom ez mennyire aktuális menetrend csak nem tévednek sokat.

Kép

Kép
melcsike70

Én keleti pu-s leszek?

Kép

Kép
melcsike70

Régen nagyon sokat vonatoztam Pestre 3 évig jártam az Istenhegyi útra. Na vajon hova?

Kép

Kép
melcsike70

Keleti, ja.............

http://www.youtube.com/watch?v=9Qf6vmELIhI&NR=1

szemembe...
farzsebembe...
hajamba...
labamba...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, hova?

Menjünk alukálni, Lányok!

hajamba................................................

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kaáli intézet. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem igazán tudom, mi az. Lombikbaba program? Miért :( ?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsi, be lehet írni a dátumot, hogy mikor szeretnél utazni. Én a nov. 15-t néztem (ha minden igaz). De azért az a tuti, ha meg is nézed meg fel is hívod őket:)

Menjünk aludni, most nézem csak, hogy már ennyi az idő

Olyan volt ez a mai este kicsit, mikor még nem melóztam, és tök mindegy volt, hogy mikor fekszek le aludni:):) De jó volt:):)

Jó éjt mindenkinek

Szerintem holnap csak este tudok jönni (esetleg még egy gyors reggeli bekukk)
Vendég

Melcsike, de Barbika nem lombikbaba vagy igen?

És Bogika?
Vendég

privi kisanyácska

Kép

Kép
melcsike70

nem nem azok

Kép

Kép
melcsike70

privibe szeretnék csak róla beszélni lányok

Kép

Kép
melcsike70

Most vagy majd holnap irjam meg. Az egy külön történet.

Kép

Kép
melcsike70

Igazából az a helyzet nálunk itt még nagyon gyerek cipőben járt még a dolog, és azért mentem oda. Ja és most sem nőtt még meg a cipő méret nagyon. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

OK, Melcsike, várjuk a privit.

Megyek aludni lányok, mert kezd szétmenni a fejem. Ijesztő is kicsit (TSS).

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsike, szerintem már csak holnap, nem szeretném, hogy felzaklasd a kis lelked ma estére. Mert gondolom nem jó élmények fűznek oda.

De holnap várom, persze, csak ha te is szeretnél róla beszélni.

Most már tényleg megyek aludni, még van egy adag teregetni valóm, aztán zuhi, és beesés az ágyikóba :)

Jó éjt nektek

Kisanyácska, tanulj meg léccccci előre, és akkor találkozó nov. 15-én :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?