Új privát üzeneted érkezett!

Még akkor írta, ha jól emlékszem Hettuli, hogy milyen ügyin írsz, mikor az írásodat bemásoltad ide. És teljesen igaza van. Van hozzá érzéked. Nem tudom már pontosan hogy írta, még Tünci írta le a szó értelmezését. Emlékszel?
Nincs kedved valami ilyen féle kis kiadványt készíteni? Jó lehetne majd a szakdolihoz is :lol:
Vendég

Tünci, akkor ezek szerint mégiscsak Te voltál az a lány...

Hát én is keresztül mentem már nagyon sok mindenen, amit szerintem nem sokan élnének át ép ésszel. De itt vagyok, túl éltem, igaz, néha nem vagyok 100-as :lol: 8) :oops: :wink: és az élet néha igazságtalan, és nem tudjuk, hogy mért érdemeltük épp akkor azt a leckét...

Téged inkább a férjecskéd mellé szánt a sors :lol: :lol: és ez jó
Vendég

Hát igen Boboka a gondolatomba láttál pont ezt akartam irni, hogy Tünci neked köszönhetjük hogy együtt vagyunk és támogatni tudjuk egymást.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!
Nem én vagyok... 8)
Az egy hosszú-hosszú történet, amire gondoltam...

Melcsike!
Én is sokszor gondolok arra,amikor nagy kétségbeesésemben indítottam..nagyon sokat köszönhetek nektek!

Hettuli azt írta Kisanyácskéra,hogy impulzív..és ez így is van!!!!!! :wink:
tünci28

Én meg ezt a dalocskát ajánlanám nektek:

http://www.youtube.com/watch?v=b67B5WHh ... re=related

Ez is olyan... hogy is mondjam... impulzív! :wink:

1990-ből való, nem tudom, de én most hallottam először (Pieter, a zeneimádó mutatta meg), lehet, hogy akkor még túl kicsi voltam az ilyesmihez. Ti ismeritek?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci, akkor a 2. gondolat folytatása:

"Nem azért bocsátasz meg, mert elő van írva, hanem mert meg tudsz bocsátani. Nem azért bocsátasz meg, mert azzal nyersz vagy veszítesz, hanem azért, mert meg tudsz bocsátani. Erőd olyan hatalmas, hogy megvan benned az a képesség, hogy mindenkinek mindent megbocsáss... mindenért." "Bocsáss meg magadnak, Isten Kedves Gyermeke, saját valóságod nyers ítéleteiért."
Vendég

Kisanyácska!(Sikítás!!!!!!)

Hogy lehet ,hogy Te nem ismered én meg buliztam rá????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock:
tünci28

Kisanyácska, tuti a szám:) Nem is tudtam, hogy ilyen régi. Régebben jót táncoltunk erre (persze nem 10 évesen, de még szerintem most is megy a szórakozóhelyeken, bár már 1000 éve nem voltam szórakozóhelyen)
Vendég

Boboka!

Pláne!
Ha tudnád..sosem hittem,hogy képes leszek,de meg tudtam,meg akartam...
tünci28

Tünci, nekem is ez jutott eszembe, ez tök gáz:):):) Úgy értem, hogy öregszünk.
Ja, és sokadszorra írom: Kisanyácska, szemtelenül fiatal vagy :oops: 8)
Vendég

Még egyszer benyomtam a számot, hátha visszamegyek az időben:):)

Jót bulizok itthon itt a babanet előtt, csak úgy öregesen 8) 8)
Vendég

Bocsi, Lányok... :oops: :oops: :oops:
Kilenc éves voltam (bocsi, Boboka!)... és azután sem nagyon jártam bulizni... inkább színházba... tudom, gááááááááááááááááááááááááááz!
:roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

És bocs azért is, hogy nem tudok értelmesen hozzászólni az értelmes témákhoz, még megy a visszaolvasás párhuzamosan, hogy megértsem, miről van szó.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

emlékeztek még azokra a hangulatos suli-bulikra,amikor 10-re otthon kellett lenni,meg zsíros kenyér volt a büfében..meg házisüti...ó,nosztalgia... 8)
tünci28

És fogok magamnak fabrikálni valami normális vonalzót. Vagy visszateszem a régieket. És kitalálok egy huszonhetedik számú profilképet is.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

156 cmvel én vagyok a legöregebb :shock: anyám

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska,gondoltam, hogy olvasol közben,csak nyugodtan,látod,most mi is lazázunk...

Melcsike,tessék bekapcsolódni a komolytlankodásba!!! :D
tünci28

Na, azért ilyeneken én is voltam, Tünci... :) Az egyik csaj hozott be villogós karácsonyfaégőt, az volt a diszkófény :D Csoportos véce-járások, üzengetések, páros és csoportos tánc, sírás és kezdetleges csókok, bizalmas beszélgetések az osztályfőnökkel... Jó volt.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

hát már ne mondd hogy annyira kicsi a 156 cm hogy nem is látod mit irok :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

De nekem van a legnagyobb orrom!!! :lol: :lol:
tünci28

nekem pisze orrom van az ezer %

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, egyelekmeg :wink: de aranyos volt ez a beszólás :lol:

Kisanyácska, ne kapkodj, sok értelmeset úgysem írtunk szerintem, nagyon pangott a mi kis topikunk az elmúlt két napban :oops:
Vendég

nekem meg a legnagyobb tudjátok ................. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Egyszerre írtunk ,azért!!!

Első csók!!!!ÁÁÁÁ,Ti el mernétek mesélni???
Az enyém megagáz!!!
tünci28

Jó, ha már itt tartunk, akkor én vagyok a legkövérebb bibííííííííííí :lol: 8)
Vendég

Melcsike!

Tünci irigy...(80B :oops: )
tünci28

Boboka

Majd meglátjuk ki fog győzni. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

huuuu most elárultad a nagy nyilvánosságnak :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

De tudjátok, azért borzasztó is volt ez a nyaralás... Arrafelé vitt az utunk, amerre Pieter lakik. Minden faluhoz, minden utcasarokhoz kötődik egy emlék vele... Ahol meg még nem voltunk ketten, ott minden második gondolatom róla szól: hogy tetszene neki, ezen biztos kiakadna, az olyan más lenne, hogy örülne, mennyit nevetnénk, milyen jó lenne...

Anyámnak egy szót sem mondtam az egészről, nem is kérdezte. Csak nyeltem lefelé mindent: könnyeket, gondolatokat, emlékeket.

A gyerekek is gyakran szóba hozták Pietert, halvány fogalmam sincs, hogy mit mondjak nekik. Egyelőre még nem kérdezik, miért nem jön, ez az egy hét a türéshatáron belül van. De aztán??? Mit csináljak, amikor azt mondják, hívjam hozzánk, menjünk el hozzá, menjünk el a falujába, csináljuk ezt, csináljuk azt? Nem mondhatom nekik, hogy "Kedveseim, márpedig mi szakítottunk, ezért szívjatok ti is, mint a torkos borz!"

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

nekem 85 B volt barci előtt

Kép

Kép
melcsike70

:)

Első csók: nekem is megagáz. Nem is nevezném csóknak, inkább szájra puszi féleség. Ált. isi, sulidiszkó, a suli leggázabb, de legönteltebb pasijával... Kb. fél másodpercig tarthatott... Utánam még szerintem mindenkivel szájrapuszizott akivel csak lassúzot......................:)
Vendég

Tünci, OK, meséljük el az első csókot!
kisanyácska

Elhiszem, hogy nagyon nehéz volt. Alig telt el idő a szakítás óta, és úgy kell tenned, mintha a kis lelked teljesen rendben lenne.

Szerintem egy ideig mondhatod a gyerkőcöknek, hogy Pieter elutazott. Aztán meg, ha viszonylag sok idő eltelik, már nem is fogják kérdezni. Csak te ne hozd szóba nekik, ha nem kérdezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.25 21:37-kor.
Vendég

Én megijedtem az elsőnél meglepődtem nagy volt a nyelve

Kép

Kép
melcsike70

Huu kisanyácska még tényleg kicsi ahhoz hogy megértsék, nem irigyellek ez miatt. mert közben neked meg a sebed mindig felszakad. Csak majd amikor már megszokják talán hogy nincs akkor lehet egyre kevésbé emlegetik is. De hát nem tudni mennyi idő.

Kép

Kép
melcsike70

Helló azt hittem beszéltek a megaciki csókról :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

most olvastam, hogy zavarnak a kisbabák. Hát hihetetlen, de engem is, van egy sorrend: legjobban a kicsikék, akiket éppen karban visznek, aztán azok, akiket fekvő babakocsiban tolnak, aztán az ülőbabakocsisok - de csak olyan kétéves korig. Most, a nyaralás alatt is a nagylányom (3 éves sincs) teljesen odavolt a kisbabákért, és hát meg kellett erőltetnem magam, hogy lekesedni tudjak vele együtt. Ez sikerült, amikor csak távolról láttuk a babákat. De a egyik mütyürhöz oda is ment a lányom, és unszolt, hogy én is menjek megnézni. Tiszta "idegbeteg" módon mondtam szegénynek: "Én köszönöm, nem akarom megnézni a gyereket" .... :oops:
kisanyácska

Szrintem mond el az igazat...s, aztán ,ha már igazán túl leszel ,akkor válaszd szét az otthoni életed a szerelmi életedtől és csak akkor tedd össze, ha igazán komoly..a gyerekek nem hiszem, hogy értik ezt a szakítás dolgot..már úgy értem,hogy ha ők már elfogadták, akkor esetleg azt hihetik, hogy ők csináltak valamit rosszul....szóval nem a mi felnőtt jelentésümket gondolják...
szerintem....

Jaj, Melcsike,bocsi,de hülye vagyok,kitöröljem????

Első csók:15 éves,életem első igazi discoja...vagány helyi fiú..legalább 20 éves...az orromtól az államig nyálas lettem...azt hittem én vagyok béna, úgyhogy azt gondoltam, ha ez ilyen ,akkor pár évig hanyagolom...a második csók 17 évesen csattant...én nem voltam éppen helyes csaj... :oops: :oops: :oops: :oops:
tünci28

Igen, én is várom csajok :!: :roll:
Vendég

Boboka

Talán mi várjuk a tiédet :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, én már leírtam fentebb:)
Vendég

Most már mindegy Tünci közben folytattam én is a témát.

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi Boboka tényleg :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ráadásul mentolos rágóval. Brrrrrrrrr...... én utálom a rágót a mentolostól meg tök h................. de 15 voltam és nem tudtam hogy mit csináljak

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, tényleg ne haragudj!!!
dE kitörölhetjük mind a ketten...bár én büszke lennék rá.... :D

A babázás,gyerekezés:
Most így utólag úgy érzem túl kell esni ezen is..az elsőn..mint amikor először mentem egy hónap után a boltba...mindenki a hasam bámulja,nekem meg szorongatja a torkomat abőgés..ilyen volt az első babázás..aztán olyan mint a bevásárlás.....érzelemszegény ,napi rutin...

Boboka!
Az IGAZI elsőt!!!!!!
tünci28

Boboka, ne csúfóóóólj!...... :(
kisanyácska

Hát az első nyelves csók (de hülye szó ez) nekem is furi volt... Ott aztán be voltam tojva, hogy na, most itt mit is kell csinálni :oops:
Vendég

Itten van a kispáli Rezervátom. Őrült! Szeretem is meg nem is.

http://www.youtube.com/watch?v=su3jOXB2FIE

1. Berendeztem én már a világom,
És kirándulok benne, mint egy bölény,
Akinek azér' van a rezervátom,
Mert úgy szeret lakni, ahogy én.

2. Elsétálok én a kerítésig,
Nincs azon túl kedves a szememnek,
Ha meg lenne, hát biztos hogy nem olyan,
Amit egy ilyen kis világba beengednek.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska, az utcásra érted? Azt csak poénból írtam, de mindjárt kitörlöm, ne haragudj, csak viccelt boboka :oops:
Vendég

tünci

Hidd el elég NAGY a büszkeség. :lol: :lol: :lol: Maradhat :oops: ám nyugodtan . Ugysem talizok mással hiába akarnak ezért rám kattani. :wink: kivülállók :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?