Sziasztok.
Megvagyunk mi is, alakulgatunk, csiszolódunk össze mint egy kis család. Apa eléggé fáradt, mert este nehezen alszik el Nórika és bevállalja mindig az altatást, hogy én is pihenhessek az egész napos Nórizás után. Az éjszakák az enyémek, mondjuk van, hogy mázlim van és csak egyszer ébred, de van, amikor háromszor is felkelt. Szépen eszik, van amikor 150-et is, így 4-5 órákat átalszik éjszaka simán, sőt egyszer volt, hogy hajnali egy után fél nyolckor ébredt
Vasárnap 3550 g volt, ami a kórházból kijövő 3030 gramhoz nagyon szép eredmény. Tejem sajna szinte semmi, csak vigaszcicizés van, meg 10-20 mili, de az is csak napjában egyszer. Majdnem abba is hagytam a szoptatást teljesen, de olyan nehéééééz, úgy szeretném én etetni őt
Voltam kórházban is sajna. Szülés utáni komplikáció...A hátsó felem majd szétszakadt, felhívtam a dokit, azt mondta vagy aranyér, vagy más, de menjek be mert lehet berepedt szüléskor a végbelem meg ilyenek. Egy végigbőgött éjszaka után (a gátseb ehhez képest kutyaf...) bementem, megvizsgált, ami a varratok miatt brutális érzés volt, de azt mondta nem aranyér, csak a hüvely és végbél között nagyon vékony a fal, és a varrás ott van a hüvelynél is, és a gát záróizmát bántja, emiatt nem tudtam vécére sem menni, sírtam miatta, meg nem ettem szinte napokig semmit, félve a fájdalomtól. De lassan jobb lesz a dolog, ha nehezen is. DOki szerint akkor múlik el ha lesz a hat hetes kontroll, mert lassan felszívódó varrataim vannak a mennyiség és a sok szakadás miatt...Ennek örömére vasárnap utazunk Pestre a messzi mamához, amitől kicsit félek, hisz Nórika akkor lesz 4 hetes, elég kicsi még. Nézünk házakat is, mert januártól költözünk fel a nagy fővárosba. Velünk hirtelen ennyi.
Sajnálom a fagolyós esetet, de ez bárkivel előfordul, ettől nem vagy rossz anya!
A fogzást mi még csak rettegve várjuk
Alvás nálunk is egyik nap jobb, a másik nap szörnyű.
Most rászokott, hogy napközben sokat van fent, és nézeget, néha sír is szegényke. A pocija nagyon sokat fáj, görcsöl, így nagyon várom az egy hónapos kort, amikortól lehet adni a Gripe Watert, mert az Infacol és a gyógyszertári csepp semmit sem ér. Ilyenkor úgy tudom sajnálni, nekem is potyognak a könnyeim...