Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és ma reggelre megjött:):):)
Ez most még nagy megkönnyebbülés:):)

Lehet, hogy majd kb 5 hónap múlva nem örülnék neki ennyire!

Úgyhogy még gyorsan megcsinálom a ciklusos vonalzót 31-32 napos ciklussal:)
Vendég

Halihó!

Végül is még vagyunk, csak holnap megyünk anyuékhoz, úgy döntöttünk, inkább pihizünk itthon még:)

Ebből persze az lett, hogy nem tudtam megülni a valagamon, még befejeztem a vasalást, meg mosok meg takarítgatok:)

Van valaki?
Vendég

Szia!

Most kapcsoltam be agépet, mióta megjöttem takarítottam, meg mostam és most varrpm a másik naci szárát, amit vettem.
Párom meg csinálja az új részeben a villanyvezetékeket.

Ma voltam a barátnőméknél, most egész jó volt.Elhozta a kisfiát is, végülis jól elvoltunk, játszottam vele..most már túl vagyok azt hiszem azon, hogy nem tudok gyerekkel foglalkozni..Kicsit egyszer sírtam, de más miatt és mondta is a barátnőm, hogy ez is nagy dolog, hogy játszok is a gyerekkel, meg magamtól az ölembe vettem..szóval úgy mint régen is...

Csak egyszer volt egy kínos perc...KÉpzeld a nagymama véletlenül azt mondta a kisfiúnak:Gyere, adj egy puszit,mamának a tündér violája!
Ha nem velem történik, felröhögök, de így meg fennakadt a szemem...milyen hölye vagyok pedig,hiszen bárhogy lehet becézni egy gyereket, csak hihetetlen, hogy pont ezt mondta...furcsa volt, de nem bántó, csak olyan mintha az én kislányomat szólította volna meg...Mert amikor még a pocimban volt,akkor hívta úgy a párom,hogy:Tündér Virág,Tündér Viola...

Áh,csak úgy elmeséltem,mondom, már túl vagyok ezen az egész"ki mit mond" dolgon,belefásultam...

Most várom, hogy végezzen a párom, úgy volt hogy kimegyünk még a temetőbe,de már mindjárt sötét van, meg biztos fáradt.

Többiek, jól vagytok??Elég nagy a csend...

Szép estét mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Helló!

Vagyok, csak az előbb hülyéskedett a gép, már azt hittem, hogy valami vírust szedtem össze:( Pedig ez apa gépe, szerintem kinyúvasztana, ha valami történne vele:)

Drága Tünci, minden nap történik valami hasonló......
Biztosan nem bántani akart ezzel a nagymama, de elhiszem, hogy nagyon rosszul esett :cry:
Vendég

Sziasztok!

Én is megjöttem nemrég értünk haza.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)
Vendég

TEgnap küldhettél volna még vasalni valót, mert gyorsan elfogyot amit küldtél :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Küldenék én, ha tudnék:):)
Vendég

Az előbbihez hozzászólva igen engem is zavarnak az ilyen elszólások, de Boboka neked igazad van nem akarattal mondják legtöbben, csak nekünk fáj. És tényleg ez elég rosszul jött ki ez a hasonlat. :(

Egyszer anyám volt ilyen kellemetlen helyzetbe, csak ő utána elszégyelte magát, volt egy ismerős aki kisebbségihez ment hozzá és a kisgyerekének egyszer anyám véletlen azt mondta ,mert incselkedett vele a kis gyerek hogy .........Te ne cigánykodj!....... Ez is rosszul jött ki nekik csak anyám utólag vette észre hogy rosszat szólt.

Kép

Kép
melcsike70

Segitenék Boboka ha tudnék. :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Mondjuk általában engem is mélységesen megbántanak az ilyen beszólások...

Már írtam, hogy nekem is egy régi barátnőm kérdezte a múlt héten, hogy "és, túl vagy már rajta"????
Vendég

jaj most látom az uj kis vonalzód de jóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
melcsike70

Köszi:)

Csak vigyázni kell velük, mert találtam egy új vonalzós oldalt, és teljesen bekattant a gép... Csak remélni tudom, hogy nem lett vírusos a gép :oops:
Vendég

ezen sohasem leszünk túl, mert életünk végéig hordozzuk magunkkal ezt a fájdalmat. :(

Kép

Kép
melcsike70

Bizti van virus irtótok inditsd el. Jobb ha megnézi.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, én is akartam mondani vonalzód,mintha délután még más lett volna!Nagyon szép!

Szia Melcsike !

emélem mindenkinek jó hétvégéje..
Lányok én már úgy vagyok,hogy tényleg már alig rezdülök ezekre a dolgokra,amit írtam..nem fogja senki érezni, meg tudni, hogy it kellene..ezt nekünk kell elrendezni,mert senki nem teszi meg helyettünk.
Annak azért örülök, hogy viszonylag rendben vagyok, ha babázni kell,hogy azért nem ekll elkerülni senkit.Először ettől nagyon féltem,de végülis nem volt rossz.

Egész este míg varrogattam,azon járt az eszem, hogy meg kellene tanulnom szabásmintát készíteni..kezembe akadt egy katalógus(van az interneten is:Bon prix)és olyan szép holmik vannak benne,tök jól le lehetne lopni a szabásmintát..úgy jóval olcsóbb lenne..varrni meg szretek, csak szabni még sosem próbáltam..
Uram hulla fáradt, már alszik is... :lol:
Ezek vannak,más nincs ma ..

KépKépKép
tünci28

Én még nem tudok ránézni kisbabákra, a nagyobb gyerekek nem zavarnak. de akit babakocsiban tolnak az nagyon. nem akarok rájuk sem nézni. irigy vagyok rájuk :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Közben apa gépén elindítottam a vírusírtót:)

Ezen meg nem nagyon tudok babanetezni, furfangos egy gép, mert alig szokott lefagyni, de a babanetet azt nem bírja, annál mindig lefagy. A 2. újraindításnál meg már eldobom az agyam:)

Hát, Tünci, nagyon becsüllek a babázásodért. Titkon már én is nagyon ki szeretném próbálni, de bennem van a félsz, mi lesz, ha elbőgöm magam? Kirohanok a szobából, vagy gyorsan mondom férjemnek, hogy irány haza? Az elég gáz lenne
Vendég

Hurrá, nem talált vírust:)

A másik meg pont lefagyott...........

Tünci, én is mindig így vagyok a varrással. Nekem mindig anyum szegi fel a nadrág szárakat, egyszer-kétszer már én is felvarrtam kézzel, de az olyan is lett...

Kaptam egy mini varrógépet, de az is anyuéknál kötött ki. Majd ha elég türelmes leszek, szerintem nekiállok varrogatni. Most még az első hibánál szerintem feladnám:)

A megasztárt szoktátok nézni?
Vendég

nem,de most pont nézem... :D
tünci28

Én is azt nézem:)

Férjem átment a haverjához, ilyenkor enyém a TV :lol: :lol:
Úgy örültem, egész nap tudott pihenni, már nagyon ráfért, elég sokat melózott az elmúlt hetekben.

Tünci, férjed otthon? Ma meddig tudsz netezni?
Vendég

Én nem nagyon szoktam nézni. Tévét sem nagyon szoktam nézni csak 10 óra után. ilyenkor itt vagyok a gépen. és ha nincs fenn senki akkor barangolok, mert a gyertyásoldalt nézegetem. ott érzem jól magam. Hány órakkor szokott lenni. Ne felejtsétek el éjjel óra állitás lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Bizony, óraállítás:) egy órával többet alhatunk 8) 8)

Mi csak reggel állítjuk vissza, olyan jó kicsit azt érezni, hogy nyertünk egy órát :lol:

Ami viszont gáz, hogy így már tuti, hogy mindannyian sötétben érünk haza a melóból......
Vendég

Már nem hiszem, hogy az uram felkel,mert jól elfáradt.
Mondjuk én is.MÉg egy kicsit nézelődöm,nem tudom az elmúlt néhány naon kicsit sok volt az inger,nem tudom elmagyarázni olyan idegesen lehangotl vagyok, vagy mit tudom én.... 8)

nagyon sok minden van a fejemben, tiszta zsongás...

már gondolkodom a munkán is,hogy mi hogyan is volt, mennyi dologra fogok emlékezni, mire nem,stb....

Meg a kedvenc mellényemet, ami fehér úgy megfogta a fekete pólóm, hogy még a fehérítő se vette ki...úgyhogy most vehetek újat.... :? nincs is még télikabátom,nem gondoltam, hogy kell majd,olyan munkába járós,erre még a mellényem is tönkre megy... :evil:
tünci28

Barbika ugye csak holnap megy haza?
Vendég

Jajj, tényleg, írtad is, hogy az Urad alszik.

Ismerős ez a megmagyarázhatatlan feszültség, néha én is érzem. Nálad ez most tök érthető, én is ilyen voltam a meló előtti napokban. Meg azért elég sok bunkó beszólás volt az elmúlt pár napban... Meg tuti, hogy nagypapád is "lefárasztott". Bocsi, hogy így írom. Én is nagyon szeretem a nagymamámat, de már előre félek néha felhívni, mert tudom, hogy minimum 30-45 perces beszélgetés lesz:) És ilyenkor mindig elszégyellem magam, mert meg kéne becsülni minden egyes percet, amit vele beszélhetek. Már 88 éves, remélem még jó sokáig velünk lesz :)
Vendég

Igen Boboka ez is ...régen nagyon jó volt a kapcsolatunk,minden megbeszéltünk...most meg szegényem már nem jegyez meg semit sem,már csak magáról tud beszélni...nehéz ezt elfogadni,mert azt a papát már elveszítettem..tudom,ez az élet rendje,de hiányzik...
tünci28

Ma este hoztuk haza a Barcit. 3 napig nem volt itthon.

Kép

Kép
melcsike70

MIelőtt terhes lettem én is jártam egy öreg nénihez, meg most ujra megyek de ő is 95 éves de ő is olyan sokszor hiába beszélek hozzá nem is érti meg. De megszoktam az évek alatt amióta odajárok hozzá.

Kép

Kép
melcsike70

Ó Melcsike,akkor már hiányzott neked,ugye?
tünci28

Hát eléggé, ráadásul tegnap is felhivtam és két szó után azt mondta kikapcs kikapcs és rám nyomta a telót kétszer is. :shock: Megunta már hogy hivtam többször is. De hát mit csináljak én ilyen vagyok. Ha egyszer megnyugtat hogy hallom a hangját, de hát ő már unta hogy felhivtam reggel, napközben meg este is mert ugye jó reggelt is kell kivánni , meg jó éjszakát is. Az apja már fel sem merte hivni, mert nem akarta hogy ő rá is rányomja a telót.

Kép

Kép
melcsike70

Barcika vagány csaj.. :lol:
tünci28

Az. Talán túlságosan is. Rugdalja a fiúkat az osztályba, mert meg akarják mindig puszilni, képzeljétek el. Szegény mindig üldözik.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, látszik, ki az úr a háznál :lol:
Úgy emlékeztem, hogy vasárnap megy csak haza, de akkor már nagy a boldogság 8)

95 év, az nagyon szép kor. Én úgy vagyok vele, hogy csak akkor szeretnék ilyen kor megérni, ha az elmém is viszonylag okés lesz. Nem szeretnék mások terhére lenni majd. Nagyim is mindig ettől fél, nehogy ilyen legyen. Az én nagyim is sokat változott az elmúlt pár évben, de hál Istennek még jól tartja magát. A 3. emeleten lakik, ahol nincs lift, mi majd megfulladunk ha felérünk, ő meg simán bírja:)
Nem hiába, amit ők már gyerekkoruktól kezdve dolgoztak, 100 szor jobb fizikai állapotban vannak, mint mi.

Papád mennyi idős, Tünci? Pedig már tudom, hogy írtad
:oops:
Vendég

Sziasztooooooooooooooooooooook!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Az apját simán lekapja a tiz körméről.

Kép

Kép
melcsike70

Helló

Kisanyácska mi van veled? mesélj.

Kép

Kép
melcsike70

Ez a néni mindig mondja hogy fáj a keze, fáj a lába, de hát én meg mondom neki ennyi idősen azért már fájjon valami. :lol: :lol:

Mert sosem beteg, szellemileg épp, szervi baja nincs, csak kicsit nagyot hall és ezért sokszor hiába beszélek hozzá.

1-2 éve azt kérdezte tőlem mit tud csinálni két nő egymással, vagy két férfi. Dobtam egy hátast , csak nem szexfilmet nézeget??????

Kép

Kép
melcsike70

Szerencsés a néni, hogy csak a hallással van egy kis gond:) Meg úgy látom jó a humora is :lol:

Kisanyácska, üdv :!:

Milyen volt Zalakaros? Ma egy csomószor gondoltam rátok, hogy vajon ment e még valaki, aki vigyáz a gyerkőcökre, amíg te úszol?
Vendég

Szia KIsanyácska!
Mesélj!

Papus 78 éves,SM beteg,sajnos már majdnem teljesen béna,de azért még akar élni, enélkül már biztos nem elnne velünk.

Most keresgélek a neten és találok:
Szülés.hu
császármetszés.hu
anya.hu
terhesség.hu
koraszülött.hu
vetélés.hu
stb.hu

De egyvaalmi nincs...gyerekhalál.hu...az nincs,az nem létezik...csak itt..néhány dolog érdekelne..könnyebb lenne olvasni,mint újra meg újra átélni, tapasztalni...most ezt nem is szomorúan írom, hanem dühösen..Nekünk nem jár segítség! :evil:
tünci28

Anyukám jött velünk. Se úszni, se fitnesszkedni nem tudtam. :( De azért így is jó volt. A gyerekek egész jól bírták az utat, a szálloda kellemes és kényelmes volt - bár az étteremben egy-kétszer kiakasztottak minket -, a zalakarosi fürdő eszméletlenül drága, és nem sokat nyújt cserébe (bár nyáron lehet, hogy megéri). A legfőbb aggályom most a 30 fokos víz volt, amiben, miután annyian voltunk, mint a heringek, nem nagyon lehetett mozogni, hát, nem volt valami melegünk. Féltettem a gyerekeket, hogy megfáznak.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Éppen ezért többször nem is mentünk oda. Második nap megnéztük a balatonmagyaródi bivalyrezervátomot (éljen a Kispál :wink: ), a Kis-Balaton Kányavári-Szigetét, meg egy jóféle játszóteret. Ja és este szaunáztam egyet: agyő, torokfájás!

Harmadik nap (vagyis ma) meg ellátogattunk a z.karosi parkba és annak játszóterére, illetve a szigetvári várba, aztán meg a gyógyfürdőbe. Ez már jobb volt, mert itt 35 fokos a víz, emiatt nem kellett aggódni. Csak a zuhanyból fogyott ki a melegvíz, mire vittem a gyerekeket leöblíteni... :evil:

De összességében élvezték a kölkök.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Most olvasok egy könyvet, az a címe, hogy: Őrangyalod üzenetei.

Találtam két szép mondatot:

"Tanulj és fejlődj úgy, hogy elfelejted a fájdalmat, és csak a szeretetre emlékszel, és leküzdöd azokat az akadályokat, amelyek egyszer kelepcébe csaltak..."

"A megbocsátással vége szakad a szenvedésnek, amely a magad vagy mások iránt érzett düh el nem engedéséből fakad. A megbocsátás kiengedi a dühvel teli levegőt..."
[/i]
Vendég

Ja és közben persze megjött nekem is, mikor, ha nem most... Bár egy szavam sem lehet, napra pontos volt. De ezt is túléltem, fürdőstül, minenestül.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

kisanyácska!

Az tényleg nem tűnik melegnek..én 50 fokos vízben szoktam itthon pancsolni... :oops:
Azért jó, hogy kicsit kikapcsolódtatok!

Vaalmi ilyen kellene nekünk is ,ha végre kész lenne a viskó és maradna pénzünk! :evil:

boboka!

A második idézetsor...hát erről órákig tudnék beszélni... :cry: :cry:
tünci28

Kisanyácska, örülök, hogy jól sikerült:)

Hát szerintem az év "ünnepes" időszakaiban akarják megszedni magukat a vendéglátósok, szállodások... De azért a meleg vízre gondolhattak volna!

Tünci, ebben teljesen igazad van :cry: De mindennek megvan a jó oldala. Ha találtunk volna ilyen honlapot, akkor Te nem nyitottad volna ezt a topikot, és akkor nem is ismernénk egymást :roll:

Vagy ma túl pozitív vagyok :?: :?: :roll: 8) 8)

Egyébként van valami abban, amit (azt hiszem) Hettuli írt Kisanyácska összefogó szerepéről. Tényleg nem ártana készíteni valami honlap félét, vagy kis tanácsadó jellegű könyvet, ami segíthet a hozzánk hasonlóknak. Kisanyácska, nem szeretnél szerkeszteni/írni egy ilyen kiadványt? Neked megvan a tehetséged is hozzá :wink: :wink: :wink:
Vendég

Tünci, nem elszomorítani akartalak vele :oops:
Vendég

Hettuli!

Miért ajánlod nekünk a Mama kérleket, pláne reggelre? Ha már átrágtátok magatokat ezen, bocs :oops: - még nem tartok ott a visszaolvasásban.

Bár elgondolkodtató, de több mindent nem szeretek ebben a dalban: "én azt hiszem, véletlen csupán, hogy éppen ő lett az én apám"...?! :roll:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

nem is vagyok most szmorú Boboka..az életemnek egy másik fejezete,ami már lezárult...csak mindig azt gondoltam,hogy a megbocsájtás miatt ,megbecsül a élet ,tudod?

Mert akkor azzal az emberrel ez nagy dolog volt...mindig úgy gondoltam,leteszem a haragot,megbocsájtok...és egy boldog élet lesz a jutalmam..

de most tényleg nem szomorú vagyok,hanem elgondolkodó...
tünci28

Boboka?????????????????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Misoda...?! (by Henrádi Judit) Le vagyok maradva... Na várjál, gyorsan olvasok vissza---

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?