Hello Csajok!
Érzem az elkeseredettségett néhányatókon. Nem szabad, mert csak kiegyensúlyozott lelket rejtő testben fogan meg a baba. Úgyhogy kitartás! Bár tudom, nagyon nehéz nem gondolni rá, és ilyenkor lassan telik az idő. Én is tisztára kivoltam májusban, amikor a doki megtiltotta, hogy próbálkozzunk. Bőghetnékem volt, azt hittem, sosem ér véget a nyár... És most itt vagyok. Babásan
, úgyhogy fel a fejjel!
Pruci!
Köszi a gratulációt, nektek is hamarosan összejön, én érzem!
Loulou!
Köszi a bicajos tippet, én is így gondoltam, de esküszöm, nagyon kifáradok már az első kilométernél, pedig tök jól edzésben voltam. Meg kicsit félek a döccenők miatt (mondjuk felemelem a sejhajom
, bocs).
Szorítok, hogy piri elkerüljön. Valahogy azt érzem, Te leszel a következő kis zebrás!
Küld fény post egy kis hortobágyi palacsinta, ha maradt! Imádom!
Princzike!
Örülök, hogy jobban vagy. Jól tetted, hogy nem vetted be az antibiotikumot. Szerintem a dokinak gőze sem volt, mi az az inszem, csak nem akart lebukni előtted, hm?
A méhszurkálás az gyanús, szorítok! De még lehet, hogy korai a tüneteket lesni. Jönnek majd azok maguktól, meglásd!
A mellnagyobbodás miatt én is aggódok. A gerincem így is nehezen bírja, következésképpen rossz a tartásom, de a baba mindent megér!! Bevállalom a G-s méretet is, ha kell...
Edi!
Sajnálom, hogy egy időre itthagysz minket. Lazítsatok, ha tudtok utazzatok el egy-két napra, és már jöhetsz is majd a jó hírekkel.
Nita!
Itt ne merj hagyni Te is bennünket! Hiányoznál! Lehet, hogy inkább nekem kellene lelépnem ebből a topikból, hogy ne bántsalak benneteket - még ha akaratlanul is - az örömömmel.
Bikfy!
Kis boszorkány! Engem éreztél, hogy babás leszek? Szerintem mivel olyan régóta akarod a babát, és most végre a párod is hajlandó, ripsz-ropszra meglesz. Én nem foglalkoznék a görbével, csak idegesíted magad.
Na jó sokat írtam, remélem, nem untok meg!
Pussz mindenkinek![/b]