Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Alle! :D
Számomra ez az év - vagy inkább utóbbi 4 év - híre! :oops:
angel37

Angel, ez óriási hír!!!! 610 - ez csodás!!!! :lol: :lol: Úgy örülök neked! Hajrá kismami!!!! :lol: :lol:

Lois, szőke vagyok... :oops: :oops: na jó csak melírozott... :lol:

skrisz72

Angel :P
Azt még tudnod kell, hogy a 2008. nyári kismamis topikba-ahol törzstag vagyok- az egyik lány említette, hogy ő ma olyan boldog, mert egy kedves ismerősének hosszú idő után ma sikerült a lombik. Erre én: nem közös-e a kedves ismerősünk, merthogy én is ma ilyen okból olyan boldog vagyok... :roll: És akkor derült ki, hogy TE vagy az!!!
Látod, a babaneten, nlc-n mindenki rád gondol :wink:

Lányok :P
Ne adjátok fel! Angel is élő példa rá, hogy nem szabad. Látjátok, nekünk is össz. 6 lombik alatt lett 2 gyönyörű gyerekünk, de megérte!!!
Mindenkire sokat gondolok, szorítok nagyon!!!

Véda
Vendég

Angel, most milyen szurikat kaptál, és mennyit?

skrisz72

Angel! Sok szeretettel és tiszta szívből gratulálok! Boldog kismama hónapokat kívánok!

dkata

Angel sok sok örömet és boldogságot a kismamis korszakhoz!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Angel!!!!!!! hurrrra
Ez egyszeruen szuper! Szivbol gratulalunk a ferjemmel egyutt (elmeseltem neki ;) !
amina09

Drága Angel!
El sem tudom mondani mennyire örülök veled!!!! :lol: :lol: :lol: Szívből gratulálok!! Sikerült már felfognod-megemésztened egyáltalán?? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel, nagyon örülök a szép magas hcg-nek! :D Annyira jóó! :D
nani72

Angeeeeeeeeel!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Istenem, kimondhatatlanul örülök!!!!! JUHÉÉÉÉÉJJJ!!! :D :D :D
Eglsz nap vigyorogni támadt kedvem, mikor épp eszembe jutottál!!! (Látod, mondtam én a talin, hogy két Kismami közt ülök! :wink: - igaz, Mó? :P mégkozzá ikres kismamik! :lol: )
Enyém Apa is gratulál!!! :D Millió babatapi indul!!!!!!!

Jó kedvem van!!! :lol: Mindenkinek ölelés!!! :P

tillidian

Alig vártam , hogy hazaérjek :D És hűűűűűű!
ANGEL!!!!!!! :D :D :D Nagyon örülök Nektek!!!!! Kép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Tobiról tudtok valamit? :roll:

tillidian

Angel,
jó volt, hogy találkoztunk és szuper volt, hogy a csodás hírt elsők között velem is megosztottad :lol: egyszerűen bearanyozta a napomat!!!!! :P
kívánom, hogy nagyon-nagyon boldog elkövetkezendő 8 hónapod legyen

egy csöppet besűrűsödött a nap és későn értünk haza
Lányok 10 petesejtem lett, nagyon örültünk nekik :D holnap 11 körül telefonálás, hogy hogy alakul a randi :wink:

Bols,
még drukkolok++++++++++++++++

KépKép
tobi

Tobi,
szuper! :lol: Ez egy szerencsés nap!!! :D Hajrá, randi!!! :P ++++++

tillidian

Angel

szívből gratulálok nagyon örülök neked, veled. Folyamatosan szurkoltam neked, és most nagyon boldog vagyok ettől a hírtől :D :D :D

Kép
zsuzsi73

Szép estét!!!

Tobi: itt is gratula! Ez tényleg egy szerencsés nap!!!!!!!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben, így elindítottuk a Gonalt is!!!!! Napi 2 szurit nyomunk már! :wink:

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lányok,

hajnal 2.25-kor játssza az RTL klub a Sejtjeink c. filmet (múltkor kérdezte valaki, kinek van meg...nem ígérem, hogy fel tudom venni...)

tillidian

[size=18]ANGEL![/size]
Követtem az eseményeket, és naggggggggggggyon szurkoltam Neked, hatalmas gratuláció!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
Nagyon boldog 8 hónapot kívánok!

Kép

Kép
donika

Sziasztok!
Istenem Angel,annyira drukkoltam!Nagyon megérdemlitek,micsoda hír :D :D :D Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!! :D :D :D
Vendég

ANGEEEEEEEEL! :D :D :D :D :D :D :D Annyira örülök!! Tegnap nem tudtam jönni, most pedig itt bűvészkedek a lemerült elemeimmel, hogy tudjak írni :) Nagyon-nagyon szép a HCG-d, enyim kettő 485-öt produkált :wink: :wink:

Nekem megvan a Sejtjeink (nem láttam, ki kérdezte korábban, csak most Till írását olvastam). Anno megvettem kazin, de be is digitalizáltam.

Kép

Angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉnnnnnnn megmondtam, én megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök, bevallom este amikor olvastam még meg is könnyeztem a hírt!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Írjatok priviben e-mail címet, valamiért nem tudok privit küldeni. és mennek a válaszok.
Vendég

Sziasztok!

Lányok, egészen meg vagyok hatva a rengeteg kedvességtől! :oops:
Köszönöm, és igyekszem most mindenkit nevesíteni a hsz-emben!
Ha nem sikerülne, bocs, tudjátok be szétszórtságomnak (igaz, Hanna? :wink: ), és hogy úgy szédülök az Utrotól, mint egy liba! :D

Kata, Hunci, Amina+férj, Nani, Tilli+Apa, Zsuzsi,, Donika, Nyulasz, Mó, Sannah!
Nagyon aranyosak vagytok, köszi, köszi! :)

Véda,
elárulod, ki az? Vagy leselkedjek? :wink:

Krisz,
longom volt most először, a stimu: Supre minden nap negyed mili, 3 nap 150 Gonal, 3 nap 112.5 fél Gonal, még 5 nap 150 Gonal. Aztán egy Ovitrelle repesztőnek.
Eddig leghosszabb stimum volt a shortoknál 7 nap szuru után már lehetett repeszteni.
És szerintem fontos, hogy rendeztük az ugráló prolaktinomat!
Most meg ugye meg a progiszuri.

Lois,
köszi! :D Holnaptól szükség lesz az ajándékodra!

Ja, és tisztázódott a Pharmafutár dolog: két külön cég a Budakeszi úti és ez a Fiumei úti Európa gyógyszertár, a fickó azt mondta, riválisok. A recept tök másféle volt, és ebben az Európába szólt, állítólag kicsit jobbak az áraik, napi árfolyam alapján kell majd forintban fizetnem a szurit, ha megérkezik.

Pizsinek puszi! :) Dorkám most épp itt bökdös az orrával! :)

Viktu,
ismét nagyon köszi a hozzájárulást, biztos ez is benne van a sikerben! :wink:

Tobi,
hú de szép kerek szám! Drukk a kisfickók támadásának! Várom a mai állást! :D Szurok! +++++++++++++
És nagyon örülök, hogy összefutottunk, azt hittem lemaradok rólad!

Puszi,
hajráhajrá, legyél elsőlombikos siker! :)

Egy kis megjegyzés: persze tudom, hogy egy baba születéséig lesznek még rögök az úton, de most ennek az első lépcsőnek nagyon örülök, majd minden máson aggódom a maga idejében!
angel37

Angel: ez a beszéd!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Tobi, hurrá! drukkolok+++++++++++
puszedli, jó "nyomást"! :)
nani72

Angel mami!
Látod-látod, mondtam hogy kelleni fog :lol: :lol:
Örülök, hogy nem kell csak a szuri-kiváltás miatt Budára átbumliznod, én már nem tudom hogy honnan szedtem, hogy két helyre is lehet menni, de valahogy meg voltam róla győződve, szerintem én is utánanéztem akkor, hogy nekem melyik lenne közelebb.
Enyimé Pizsi is csókjait küldi, Dorka tudja már, hogy jön a "kistesó"?? :D

Tobikám!
Húúú, nagyon ügyes voltál, remélem jól randiznak a srácok!!

Puszi!
Hajrá szurik!!! Hogy megy?? :D

Till!
Én vagy fél 3-ig kitartottam, hogy megnézem, de nem kezdték el akkor, utána meg bealudtam...fel meg nem vettem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: tegnap még Harci adta be, mivel úgyis ott voltunk, ma meg Párom elutazott 3 napra, így bnőm fogja beadni,... :shock: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

angel: gratulálok :lol: :lol: :lol: örülök nektek!

bols: drukk tovább, hátha....

krisz, tobi, puszi: drukk+++++

sannah, kat: javítottalak :wink:

rólam: tegnap 10 kémcső vértől lettem megszabadítva. :?

kati
katica30

Drága Angel ! Ez egyszerűen fantasztikus hír ,imádom a négyeket :D :D :D :D :D Gratulálok ,meghajolok előtted :D Fantasztikus csajszi vagy :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica ! Szegénykém nagyon lecsapoltak :(

Tobi !Drukk a randizóknak :wink:

Puszedli !Hajrá szurik :D

Mindenkinek ölelés Dalmi
dalmácia

Dalmi: Veled mizu? Jól vagy? Tervek?

Tobi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
eddig 6 termékenyült meg, szombat 8kor kell legközelebb telefonálni és vagy akkor délelőtt vagy hétfőn költöznek vissza a Prüntyik (így beszélte meg a Drága Mágusunk a Biológus nénivel) :wink: köszi a rám gondolást!!!!

Drukk továbbra is, akinek szüksége van rá!!!!!!

KépKép
tobi

Tobi: továbbra is naggggggyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm lányok, ez tényleg csoda lenne!

Angel! Szívből gratulálok, nagyon örülök a sikerednek! :D

Tobi! Megy a drukk a Prüntyiknek!

Puszi! További jó szurkálást!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tobi,
gratuláció a kis hatosfogatnak, drukkdrukk a továbbiakhoz! :D
Ha nem mennek blasztóig azt se bánd, látod, háromnaposokból lett a tegnapi eredményem :wink:
++++++++++++++++++

Lois,
Dorkát sztem max. akkor fogja érdekelni a kistesó, ha már nem lennénk 2in1! :lol:
Viszont az előbb megkaptam a progiszurit és ez a dög szemet vetett a fertőtlenítős flakonra! :roll:

Dalmikám,
köszönöm! :D :D Jaj, ennyire ne hozz zavarba! :oops:
Puszi és legjobbakat neked! :wink:

Bols,
köszönöm neked is! :)
És hozzáteszek még egy kis drukkot, hogy történjen csoda!
angel37

Angel !Ugyan már Te is tudod ,milyen nagyszerű emberke vagy :wink:

Puszedli! Lassan beköltözöm a biovitalba :wink: Most épp egy akupunktúra elején tartok ,Selenge Dr-nő vett kezelésbe .Az eredmények javulóban .A szervezetem nagyon jó állapotba van ,csináltattam egy hőterápiás vizsgálatot +vércsepp analízist.Az eredmények pozitívan hatnak rám ,így visszatért az életkedvem :D

Tobi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
dalmácia

Tobi: gratula a 10 petesejthez, meg a megtermekenyultekhez! ;) mennek a drukkjaim! +++++++++++

Puszedli: hajra szurik, sok petesejtet! mar en is alig varom , hogy elkezdjem a suprefactot...;)

Katica: erre szokta az uram mondani: nem baj, legalabb frissul a vered a verveteltol :lol: :wink: :oops:

Angel: ez annyira jooooooo! uuuuuuuuuugy orulok Nektek!!!!!

Dalmacia: tok jo, hogy javulnak az eredmenyeid! akupunkturan en is gondolkodom, Te hogy birod?

Bols: varom a vv eremdenyet, remeny remeny remeny!

Es persze mindenkinek jo pihenest!
amina09

Sziasztok!

Angel! :) Babonából nem is nyúltam a csokihoz,mondtam Petnek,hogy akkor fogom megbontani amikor is bejelented, hogy sikerült...ééésígy is lett :D Vigyázz Magatokra!Mikor lesz UH?

Tobi!Drukk-drukk a kis hatosfogatnak!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi!Nagyon szorítok!Hajrá tüszőcskék!!!++++++++++++++++++

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Amina!Nem fáj kicsit sem :D Bőrödhöz érinti a tűt ,onnan egy pöckölős mozdulattal beléd állítja ,nagyon komoly ,3 . napon már a fejembe is szúrt,Az sem fájt!!!!

Dalmi
dalmácia

Viktu,
jó csokizást! :lol:
UH nov.5!

Katica,
bocs, lemaradt az előbb :oops: drukk a 10 kémcsőnyi véreredményhez!
És köszi! :)

Amina,
:)

Dalmi,
na jól van, meggyőzhető vagyok! :lol:
angel37

Angel! :)
Teljes szívből gratulálok! :) Nagyon-nagyon örülök! :)

Nemsokára Te is ilyen leszel! :)
Kép

Kép Kép
kismokus

Dalmacia: huh, ahogy olvastam is libaboros lettem, kulonosen a "fejembe is szurt" resztol :) . Biztos, hogy nagyon jo hatassal van a szervezetre, tobbminenkitol is hallottam. Nincs is messze tolunk egy ilyen akupunkturas orvos, csak en borzasztoan csikis vagyok :oops: De gyujtom az eromet, aztan lehet hogy belevagok :) Mennyi ideig tart egy kezeles? koszike az infokat!
amina09

Amina!Egy kezelés 20 percig tart .Nem csikis ,Én is az vagyok de semmi .Ha jó az orvos semmi nem fáj.Remélem Te is jó kezekbe kerülsz.Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok!!!

Angel: fel sem fogom még, annyira örülök, Apa is gratulál. Mondtam én, hogy kellenek Fanni kispasijaihoz a lányok!!!!!! Annnnnnnnnnnnnnnnnnnyiiiiiiiiiiiraaaaa örülök!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tobi: drukkok mennek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma este 9-től chat a blogon! :) - nem leszek, mert vidéken vagyunk Manóval, de nyitva lesz, aki ráér, kukkantson rtá, ha kedve tartja!

Pusz, Till

tillidian

(Desviki) :wink:
De nyugodtan leskelődj!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Kismókus,
köszi! :D :D

Sannah,
arany vagy! :lol:
Én szerintem fogom úgy nagyjából, viszont ami fura, hogy még csak két napja tudom, vmiért sokkal többnek tűnik...

Véda,
nehezen találtam meg, de közben meglestem! :wink:
Puszit küldök Lackónak és persze Sanyinak! :)

Tobi,
mai helyzet? :)
+++++++++++++++++++++++
Ha holnap lesz a beültid, lehet, hogy összefutunk, mert holnap csak a kaáliban tudom beadatni a szurimat, vmikor fél10-10 körül megyünk!
angel37

Csak most olvasom és most itt pityergek a gép előtt. Hát sikerült végre. Annyira, de annyira örülök :D Éééés hát nagyon ikergyanús nekem ez a hcg. Majd még beszélünk erről... de egyelőre nem is találok szavakat!
Puszillak!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok

Angel
Nagy Nagy Gratula Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lányok nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a drukkokat!!!!
Ma telefonáltam a hatos fogat hetessé gyarapodott :) holnap is hívni kell őket de hétfői ET sem kizárt :D

küldöm a drukkokat, akiknek kell!! :)

KépKép
tobi

Jó reggelt!!!

Angel: hogy vagy kismami????????????????????????? Nem emlékszem, hogy most is 3 naposan kérted vissza őket?
Off: ha csak arra gondolok, hogy min mentél keresztül, míg ez a csodás 610-es eredmény született könnybe lábad a szemem, annnnnyiraaa megérdemelted a sortó. Nagyon boldog vagyok, most már Te adsz nekem erőt!!!!!!!!!!!

Tobi: gratula a 7-es jó szám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szurizoknak drukkok mennek:++++++++++++++++++++++
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?