Sziasztok!
Timirosicka! NAgyon gratulálok, édes kis pofa a kisfia!
ISten hozott Sanyika!
Mesélj majd, milyen volt a szülésed!
Tündüs! Fel a fejjel és kitartás!
HA egy mód van rá, tényleg nem karácsonykor szülj! Én már csak tudom, mert Ákosom dec. 23-i!
Anno az egész karácsonyt a kórházban töltöttem, és mire kijöttünk,már mindenki megajándékozta a másikat, elfogyot a fincsikarácsonyi kaja, sé persze a hangulat sem volt az igazi már! Olya volt, mintha abból az évből kilopták volna a karácsonyt! Persze Ákomért megérte, de az időpont azért sem jó, mert túl közel van a szülinaki ajándékozás a karácsonyihoz, illetve van még elötte egy télapó is ebben a hónapban, úgyhogy tiszta csőd!
ÉS a fiúknak sem jó (Csabám meg dec. 12-ei
), mert hirtelen egy hónapban megkapnak egy csomó ajándékot, aztán egész éveben semmit!
Egy szó mint száz, húzd ki januárig! MAX. kaptok egy év első babája címet!
Kicsi! Nagyon jók a képek, nálunk is volt már fotózás, csak nincs rákötve a szkenner a gépemre, de ha engedi a technika, akkor majd felteszem én is. SZili nagyon szép még mindig!
Márti! Remélem jól vagytok!
Rólam egy kicsit: megint eljárok fogdokihoz Komáromba Szekereshez! Nekem eddig nagyon bejött a doki, rendes, készséges, tájékoztat, és mellesleg menti a fogaimat, és jól dolgozik. A rágóim úgy ahogy rendben vannak, viszont a metszőimmel nagy gond van! Annó gyökérkezelés nélkül tömték, így elhaltak, és lett a gyökerüknél egy-egy ciszta. Ezt csak úgy fogják tudni eltávolítani, ha műtenek, méghozzá állítólag úgy, hogy felvágják az ínyemet, levésik a gyökér végét, és kimetszik a cisztákat. Hallottatok már erről az eljárásról? Tudtok nekem valami bíztatót mondani! Nagyon be vagyok rottyantva tőle!
Na nem gusztustalankodom tovább!
Jó babázást és gyerekezést mindenkinek!