Csucsu!
Jót nevettem a pisi megkeverésén!
Tényleg minek is kell? Most úgy érzem kibírom szombatig, főleg, hogy még mindig félek, hogy időközben meg fog jönni.
Csak annyit érzek, hogy néha megfájdul a hasam, pont úgy, amikor meg szokott jönni, akkor imádkozom is sűrűn, míg el nem múlik a pillanatnyi fájdalom, hogy ne jöjjön meg.
Úgy látom tényleg mindenki feltankolt tesztekből.
Köszi lányok, de most inkább élvezem a nyugit, már itthon vagyok (vagyis a sógoroméknál vagyunk kettesben a férjemmel, anyósék nélkül.) Kínait ebédeltünk, azt is fogunk vacsizni, a köztes időben meg ledöglöm a kanapéra és zenét hallgatok, meg dvdzünk párommal. Ki nem mozdulnék ilyen időben, reggel is majd megfagytam. Holnap állatkertbe készültünk, de lehet, hogy semmi nem lesz belőle.
Lyndee!
Nekem úgy volt felfázós érzésem, hogy csípett picit, de nem kellett sokat rohangálnom pisilni, és tulajdonképpen most is normális mennyiség jön...
Syrynx!
Apósom először nem tudta, de elmondtam neki. Erre csak azt mondta, hogy látja a vonalat, de halvány, úgyhogy biztos negatív. De megmutattam neki utána a használati útmutatót, hogy az is pozitív.
Lányok!
Annyira aranyosak vagytok, hogy így örültök, de bennem még mindig van bizonytalanság, éjjel is össze- vissza álmodtam, pl. azt hogy fürdés után a törölközőn ott volt a vér, megjött. Rémálom volt!!!
És állandóan a tesztet nézegetem, mintha azt várnám tőle, hogy mondja el, hogy ez most komoly, vagy csak szórakozik velem.