Sziasztok!
Tary!
Neked mikor kellett volna megjönnie? Nem tudod vmi mással lefoglalni magad, vagy valamivel elterelni a gondolataidat? Mert tényleg az lenne a fontos, hogy ne akarjuk mindenáron a babát. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el, hogy sokkal jobb, ha nem a ciklusod szerint éled az életedet. Eleinte én is annyira ezzel voltam elfoglalva, hogy nem 1től 1ig tartott egy hónap, hanem mensi első napjától a következő mensiig. Mindent figyeltem, reggelente idegesen mértem a hőmet, stb. Aztán rájöttem, hogy ez jelenti a görcsölést. Mostmár próbálok mással foglalkozni. Programokat szervezni a párommal, és örülni annak, hogy együtt lehetünk.
Persze most is figyelek a "fontos" napokra! Bár egyelőre nem jelentkezett a bébi, de hiszem, hogy igenis jönni fog, csak nagyon boldognak kell lennem, mert ki akarna magának szomorú anyukát?! Úgyhogy fel a fejjel és csak vidáman!!!
Nita!
Sajnálom, hogy Neked megint nem jött meg. Én a helyedben tuti elmennék most dokihoz, mert ugye a múltkor is mennyit váratott magára piri. Hátha tud vmi megoldást a dokid.
Egyébként, ki, mivel foglalatoskodik ma?