Új privát üzeneted érkezett!

zsiraf: szerintem nincs gond a cukroddal, egyszerűen figyelj oda arra, hogy mit eszel (ld. még mindig olvass utána a glikémiás indexnek - bőven elég ha az alapján kajálsz, nem kell méricskélni) és az UH-kon százszor is kérdezz rá, hogy nem-e túl nagy a baba, nincs-e kicsit több magzatvíz és, hogy nem-e meszesedik a lepény és jó-e a flowmetria... Ha ezek jók akkor semmi gondot nem okozott a babánál a cukor... Vagy ami még jobb (ha ennyire parázol) kérj le egy HgA1c-t... az megmutatja mennyi volt az elmúlt 1-2 hónapban átlagosan a cukrod... ha 6 alatt van akkor tökéletes. (Nekem a 9.2-es terheléses mellett is csak 5.4 volt!!!! úgyhogy egyszerűen rosszul reagáltam a terhelésre de ha ennyi volt az átlag cukrom az nem károsíthatta a babát... a fixen cukrosoknak asszem 7 vagy 8 alatti HgA1c-t kell produkálniuk és akkor már elégedettek az orvosok... igaz, nekik asszem a 38. hét körül meg szokták indítani mert addigra általában már elmeszesedik a lepény...)

Nálam végig tökéletes volt a lepény Lillánál, a 38,5. héten nyoma se volt még meszesedésnek... (ld. ennyit a terhességi diabról)
Vendég

hali megjottunk mar vagy egy oraja, de probaltam behozni a lemaradast.

csaki. sikerult kiutni lillat? jobban erzed magad a bogyoktol? nincs vmi homeopatias ize a bajaidra?

sinaszi. ne is remenykedj, hogy hamar be tudod majd hozni a lemaradast, bar ha jol emlkeszem sokan elutaznak, lehet hogy ok akkor majd nem is irnak. :wink:

sajna a szeket, amikrol irtam mar le is szedtek a honlaprol. a fenebe! :evil: az arat rosszul irtam 27ezer volt.
most ezt a kettot talaltam. melyiket vegyem meg szerintetek?
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 0001_14053
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 842_10001_

KépKép
KépKép
mush589

a szulesfelkesziton sok ujat eddig nem mondtak. arrol volt szo, hogy mikor kell bemenni a korhazba, milyen jelei vannak, ha elkezdodik a szules, mik a szules fazisai. ti meg a konyvek ezekrol mar mind kioktattak.
amin meglepodtem, hogy ha elfolyt a magzatviz, be kell menni, megnezik, hogy van-e fertozesed, es ha nincs, es nincsenek fajasok akkor hazakuldenek, es ha nem indul be magatol ket napon belul, akkor be kell menni es meginditjak. ez azert eleg erdekes.

meg a mehlepenynel ket verzio van, vagy megszulod siman, es akkor nem vagjak el a koldokzsinort rogton, vagy kerhetsz egy injekcoit, amitol hamarabb kijon, de akkor meg azonnal elvagjak a koldokzsinort. koztes megoldas miert nincs??? varjak meg mig elall a pulzalas, vagjak el, es csak aztan adjak be az inkejcoit. en ezt bele fogom irni a szulestervbe. hatha sikerul osszehozni! vagy kenytelen leszek lemondani arrol az injekciorol.

tony amugy teljesen belelkesult, alig varja a szulest!

bocika! izgulsz mar? mar csak egy par ora es otthon lesz apa. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

magnes vagy, aki irt valami aranyszalas flexibilis lazmerorol, tenne fel kepet??? anyukam nem kap sehol. koszi

andi. ne hajtogasd mar annyit, hogy elobb jon Reginad, mert a vegen tenyleg elobb fog. RELAX! es gondolkodj pozitivan!
ja es kuldhetnel egy kicsit abbol a marcipanos alam lekvarbol. rohadt jol hangzik! :lol: :lol: :lol: :lol:
a leegett edennyel meg legrosszabb esetben mi lehet max kidobod! :twisted:
ja es nem arrol volt szo, hogy fekudnod kene? akkor ne fozocskezzel! :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

mindenkinek, akinek jo lett az eredmenye (zoldi, sarmi, gaby stb. mar nem emlkeszem, hogy pontosan kik), nagy nagy gratula hozza!

KépKép
KépKép
mush589

na es akkor, hogy ilyen jol elbeszelgettem magammal, akkor megyek tentezni. jo ejt csajok!

KépKép
KépKép
mush589

[quote]a írta:min meglepodtem, hogy ha elfolyt a magzatviz, be kell menni, megnezik, hogy van-e fertozesed, es ha nincs, es nincsenek fajasok akkor hazakuldenek, es ha nem indul be magatol ket napon belul, akkor be kell menni es meginditjak. ez azert eleg erdekes.

Nekün erre azt mondták kedden, hogy azért kell rögtön kórházba menni, amit többen megerősítettek már, hogy a köldökzsinór elnyomódhat, és ....
illetve mert szinte elkerülhetetlen a fertőzés, ugyanis a hüvely bacijai óhatatlanul feljutnak. Ezért itt (II. klinika) 12 óra múlva minden esetben antibigyót adnak, és folyamatos kontroll alatt tartják babát-mamát, amíg meg nem indul a szülés.

Mindkét fotel jó, de szerintem felesleges, ha csak szopihoz vennéd. Az más, ha apával is el tudod hitetni, hogy ez "alap-felszerelés", aztán majd hihetetlen klasszakat tévézel később a a foteledből. :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

...szégyellem, de elaludtam Dr. Házon.
Ami még gázabb, hogy utána meg a Született feleségeken tentikéztem tovább.
Most valami szupertestű nyomozó nem hagy tovább aludni...meg hogy ki kéne teregetnem.

Kép
zölddisznó

Ja, senki nem licitált a pel.tás.ra, enyim lett 1380-ért! Jeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

BOCIKA:mi van barinőddel?ha tudsz valamit ird le..én is kivi vagyok...:D

ZÖLDI:sebaj...én is sürün bealszok rajta.:Dde én fel sem kelek.gratula a tatyoért:D

tegnap ugy örültem,nem kell többet mennem a védőnőhöz...most már ő jön ki hozzám...azt mondta ekkora hassal nem akar huzni-vonni.:D :roll: és hogy csoda hogy átlagos a vizem meg a sulygyarapodásom is kicsi... :shock: szerinte olyan vagyok mint aki szülni fog...

BB:hol vagy?mi van veled?el vagy tünve..remélem nincs gáz és még egybe vagy,és zárva...

mai progi:hajmosás,(este fáradt volt a kezed).aztán megyek anyumnál bevágok egy kis hurkát és közben arra gondolok hogy párom dolgozik..ilyenkor 2 ember helyett eszek :twisted: :D ..aztán repülök haza....

és amugy a kalácsom ISTENI lett..imába foglalom a feltalálo nevét:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Hát nem tudom, hogy el tudunk-e ma indulni anyóshoz... Tegnap délután 5 óta szinte folyamatosan görcsölget a keresztcsontom környéke, mint mensi alatt szokott... Hol jobban, hol kevésbbé, de aggaszt a kérdés... Kicsit később felhívom a dokim, hogy ilyenkor mi a teendő. Volt már valakinek ennyire hosszan tartó, múlni nem akaró nyavalyája?

Solya!
Rékádnak nagyon boldog szülinapot! Sógornődön meg ne húzd fel magad! Gondolom a férjed is csak röhög rajta egy jót.

Zöldi!
Basszus, ez nem semmi poci méret!!! Te vagy minden röfik legröfibbje!

Te aztán tudsz élni! Szalonnás krumpli, tejfölös ubisali, Bikavér, dr. House… Én a tegnap esti görcseimre való tekintettel már Ház előtt elaludtam.

Ikea tali paramétereket vettem.

Sarmi!
Örülök, hogy a helyzet változatlan meg hogy Írisz jól van! A lepény szerintem sem vándorol!

Boci!
Naon szép a love story-tok!

Gabi!
Tarantino-tól mindent, valóban!!!

Boci!
Örülök, hogy nálatok is minden ok!!! Marci szerintem tök jó név! Nálunk, ha Zsófi véletlenül fiú lenne, akkor a Mátyás nevet kapja. Nem tehet róla, de nekem Mátyás a házimanó c. mese jut róla eszembe. :lol: Viszont Apa nagypapáját így hívták és ezért ragaszkodik ehhez a névhez. Úgy, hogy Matyi, Matykó már sokkal jobban bejön.

Zsiráf!
Sajnálom, hogy nem lett túl jó a cukrod!!!

Kép
Kép
lbernuska

Mush szerintem az első szék barátságosabb!

Iberni pihenj és kapjál be egy marék magnéziumot,valamint ha lehetséges apával massziroztasd meg!!!

Én szerencsére a tegnapi szar éjszaka után egész jól kialudtam magam.főznöm is kell meg takaritani is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

CSatlakozom Sarmonhoz, dettó ugyanez a program nekem is a mai napra! :lol:

Berni nekem tegnap a derekam akart leszakadni, az éjjel meg meghúztam a hasam, ahogy fordultam... pihenj sokat!

Mush az első szék a tuti! Fú most itt vagyok és sóvárgok utána... lehet apát megkérem csináljon nekem is ilyet....

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Mush!
Nekem az első szék tetszik!

Bernuska!
Magnézium, biztos csak nyom vmit a babóci.

Csatlakozom a takarítósok táborához.
Főznöm azt szerencsére nem kell. Tegnap megvolt ill. holnap megyünk Fehérvárra.
Vendég

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]a írta:min meglepodtem, hogy ha elfolyt a magzatviz, be kell menni, megnezik, hogy van-e fertozesed, es ha nincs, es nincsenek fajasok akkor hazakuldenek, es ha nem indul be magatol ket napon belul, akkor be kell menni es meginditjak. ez azert eleg erdekes.

Nekün erre azt mondták kedden, hogy azért kell rögtön kórházba menni, amit többen megerősítettek már, hogy a köldökzsinór elnyomódhat, és ....
illetve mert szinte elkerülhetetlen a fertőzés, ugyanis a hüvely bacijai óhatatlanul feljutnak. Ezért itt (II. klinika) 12 óra múlva minden esetben antibigyót adnak, és folyamatos kontroll alatt tartják babát-mamát, amíg meg nem indul a szülés.

nem azon lepodtem meg, hogy be kell menni, hanem hogy ha nem indult meg be a szules, akkor hazakuldenek akar 2 napra is. ugy nem tudnak megfigyeles alatt tartani!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó
Mindkét fotel jó, de szerintem felesleges, ha csak szopihoz vennéd. Az más, ha apával is el tudod hitetni, hogy ez "alap-felszerelés", aztán majd hihetetlen klasszakat tévézel később a a foteledből. :wink: :lol:[/quote]

na most lebuktattal, mert pontosan az a tervem!!! :wink: :wink:
es szerencsere apat sok minderol meg lehet am gyozni! :wink: :lol:
ma estere igertem neki egy kis kenyeztetest. tegnap este egesz izgalomba jott a hatam kenegetesetol, de en mar felalomban volt fel 12-kor. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Nah, beszéltem dokibácsival, azt mondta, hogy amíg csak a keresztcsontom fáj és nincsenek görcseim, meg Zsófi is aktív, addig nincs gáz. Pihenés van előírva. No összeszedjük a sátorfánkat és elindulunk Zalaegerszegre. Ebédre már tuti nem érünk oda. :-D Apa még csak most ébredt fel. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nem győztem visszaolvasni!

Tegnap totál kikészültem, azaz nagyon elfáradtam.Mindenki tegnap jött (anyag. eredetiség, segítség..) és kicsit össze is futottak pihenni nem sok időm volt.Este mikor már lefeküdtem azért nem tudtam aludni mert olyan fáradt voltam h zsibbadt mindenem :(

Ma reggel a párom már 5 órakor felkelt eszébe jutott h a kamerát fel kéne tölteni, fényképezőbe is kéne aksi a telcsije is merülő félben.6 óráig beszélgettünk majd csináltam neki szendvicseket, teát főztem háromnegyed 7- kor elindult versenyezni (dakar-rally).Én még visszafeküdtem.8 körül csöngetett a kőműves és közölte ma nem jönnek :evil: így ma takarítok és lehet h főzök is vagy kimegyek anyuékhoz.A kisautóm jól szuperál :) a másik amit el akarunk adni meg defektes lett :? szegény biztos érzi h meg akarunk tőle válni.Itt kissé borús az idő! :shock:
Ja és ujabb ismerősöm szült meg :D :D Kisfiú!3660g, 51cm.
Éjjel én is azt álmodtam h megszültem(csupa vér volt minden :oops: :? )

Kép

Kép
bellanitta

hol tart most otthon a szuletett felesegek?
itt most szunet nelkul elkezdtek a kovetkezot, ugrottak 5 evet!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok lányok! Jó reggelt!

Mire végigolvastam bedagadta a lábam... Most vettem észre, hogy nem tudom keresztbe rakni alábam... nem érbek össze... szerintem most már tényleg úgy nézek ki mint egy pingvin!

Zöldi! HÚÚÚÚÚ! Mekkora szép poci!
A bagaméri kocsihoz szerintem nagyon jól passzol a kistatyóm de milyen már az hogy drágábban veszed a taytit, mint a kocsit!
Sajnos fogalmam sincs már, hogy akkor amikor vesegörcsöm volt kevesebbet pisiltem-e, de az tutkó, hogy 4 hónapig csak a kutyapóz meg az oldalfekvés felváltva segített... és nagyon drukkkolok, hogy ezt megússzam... Egyébként nem tudod, hogy a császárt akkor is megcsinálják, ha be van gyulladva a vese? Lehet hülye kérdésm de a gyulladás nem befolyásolja a műtétet?
Más, de szintén neked! Azóta próbálok privit válaszolni, amióta írtál,d eegyszerűen nem engedi ez a hülye gép. Bocsánat, én tök vagyok, féreértettem a táblázatot. Azt hittem, valami közös listán el tudod küldeni a csajoknak, természetes, hogy ha nem nem kívánnám el tőled a világért sem, hogy egyenként tedd meg! Viszont ma egyeztettem apával, áldását adta a nyilvánosságra hozatalnak, úgyhogy légyszi, ha úgy gondolod, hogy használható, tedd fel az adataimat. Egyébként kehet, hogy megint félreértek valamit, de ez nem az értesítéshez kell...?

Zöldi! A horrordoki az almanap ajánlgatós?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Solya! Anyóssal kéretik nem felhúzni magunkat!

Gesztenye! Hagymás krumpli... orgazmus... nekem ma jön a sütni való tököm Magyarországról... végre....

bkatalin

Egyébként hihetetlen.... tegnap a férjem anyukája eltűnt a kisfiammal. Már a falat kapartam idegességemben. Nem beszél nyelveket, és eltűnik a két és fél éves kisfiammal az oviból hazajövet. És csak azért voltam nagyon ideges, mert bár tudom, hogy a mama hajlamos eltűnni, na de számtalanszor összevesztem már velük emiatt. Soha nem azt kéretm, hogy jöjjenek haza, vagy hogy minden percről tudni akarok, de azt igenis tudni akarom, hogy hol a fiam! Tudom ez nálunk a férjemmel is hosszú időbe tellett mire megértettettem vele! Nem baj ha nem jön haza, de tudjak róla. Náluk nem számított az sem, ha a 10 éves kisöccse közölte, hogy du. 4 kor otthon lesz, aztán 10 kor még sehol. Kiderült, hogy a haverjánál játszik, csak elfelejtett szólni. Hááát... engem úgy elfenekeltek volna az ilyenért hogy csak na.... Persze a papa “viccből” közölte, hogy nem kell izgulnom mert vigyáznak rá, és különben is a férjem is minek hagyja, hogy féltékeny legyek... szóval próbáljak meg nem ideges lenni 7 hónapos terhesen!

bkatalin

Nekem is van vérnyomi mérőm... mérek is, és az teljesen természetes hogy egyik karon magasabb, mint a másikon, asszem a jobbon... de nem bizti... mert oda nagyobbu tat kell megtennie a vernek, ezert nagyobb nyomassal kell pumpalni... valami ilyesmi magyarázattal szolgált a doki...

Sármi! Szép nagy már a babád!

Boci! Love story nagyon cuki! A mienk pont az ellentéte volt… nem love storynak indult,d e az lett belőle… gratula! Szerintem megérte! És nekem a Marci nagyon tetszik!

Cili! Miből volt az a bundáskenyér?

Harivera! Neked volt visszérműtéted?

bkatalin

Csajok! Lehet, hogy az apák beszólásait néha el kell nézni… gondoljátok el ők most mennyit nyelnek tőlünk… nem elég hogy nincs “ihajcsuhaj” még meg is kapják a magukát. Aztán szegényeknek egyszer rossz hangulatuk van, beszólnak, mi meg duzzogunk … ők bűntudatosak… Én néha megsajnálom apát! Szerintem szegénykém elég hősiesen viseli!

Mush írta, hogy gyorsító szuri a lepényhez… én ugyan sokra nem emlékyszem, de valami úgy rémlik, hogy a baba után az a következő fájjással kicsusszant, és nem is fájt annyira. Ráadásul még ott mutogatták… pedig én nem bírom az ilyeneket… sőt meg is kérdezték, hogy hazaviszem-e? Mi vaaan?

bkatalin

Zöldi! Neked mintha kicsit fordítva lenne a nappal meg az éjszaka! Csak aztán nehogy a babád meg rendesen működjön ilyen téren!

Niki! Hét kilo! Azti! Én már most 16 nál járok… úriseten … így még rémisztőbb, hogy le is írom….

Solya! Rékának Boldog Szülinapot!

Ibernuska! Vigyázz magadra az úton…

Anita! Nem küldtél még képet az autokádról… vagy cask nem láttam?

bkatalin

Csaki! Jobban vagy?

Látom egyedül kóválygok erre... akkor mindenkinek szép időtöltést... majd később visszanézek...

bkatalin

matyas nevrol nekem meg a ludas matyi jut eszembe. amikor mondja a posze liba, hogy: "matyikam, kerget az anyukad!" :lol:

kati. en is vagyok, csak kozben dolgozom. asszem a hosszu hetvegen csak a kulhonban elok lesznek itt, a tobbiek leleptek! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

en ugy aludnek egyet. pedig annyira nem volt rossz ejszakam, csak 4x voltam wcn. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Asszem igazad van... külföldön levők partija lesz a hétvégén...

Nekem is állandóan pisilni kell... van hogy kimegyek, és 5 prec múlva megint kell... közben meg nem is kelll :oops:

bkatalin

na megyek gyorsan fozok egyet... nem sokára megérkezik az apósom és a sógorom.. na mega férjemnek is kellene enni adni... pedig én is szivesen alukalnek most egyet :cry:

bkatalin

jo fozocskezest. mi jot fozol/foztel?

KépKép
KépKép
mush589

Mush, Kati: én is itt vagyok!

Apa szerencsésen éjjel 1-kor hazaért! Szegény hulla volt, de így is 1/2 3-ig beszélgettünk, vagyis inkább én löktem a dumát ő meg csak bólogatott! :lol: :lol: Nemsokára megyünk anyuékhoz kajára, aztán anyósékhoz! :evil:

Niki: a barátnőm még egyben van, de benttartották megfigyelés alatt. Az a gáz, hogy mivel most hosszú hétvége van, alig van élet a kórházban és ilyenkor nem szeretnek semmi komoly dolgot csinálni a dokik. Persze ha romlik az eredménye akkor cselekednek, de addig csak pihi van!

Zöldi: én is elaludtam a House-on. Aztán bevonultam a hálóba, ott meg alig aludtam a nagy izgalomban, hogy mikor jön már apa. Aztán éjfélkor kidőltem, de 1 órakor megjött!

Ibernuska: pihi-pihi. Örülök, hogy tetszik neked is a név. Akkor mivel sokmindenki rá szavazott, bevesszük a listánkba.

Bkati: neked is köszi a névhez való hozzászólást. Nyugi az "eltűntek" miatt! Bár én is úgy nevelkedtem, ahogy te írtad. Mindig szóltunk hol vagyunk, hová megyünk mikor jövünk....

Mush: jók a székek!
Vendég

No, most már Orosházán. :)

A tegnapi utazás nem volt annyira kellemes a pocimnak, de kibírtam. Ma meg jól kezdtem a napot, véletlen penészes kalácsot ettem. :? Aztán volt kocsimosás, Noel meg nagyokat pörgött odabent, sztem nem értette mi ez a nagy parti. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Boci. orulok, hogy apa epsegben hazaert! remelem szep napotok lesz majd egyutt.
marci szerintem is jo nev!

aida. szerintem nem lesz tul nagy bajod tole. hogyhogy nem vetted eszre?

KépKép
KépKép
mush589

Én is vagyok! Csak jövök-megyek, amit nem kéne! Iszonyatosan fáj a pocak, alig bírok felkelni, és ha sikerült is, akkor görnyedve megyek. Takarításnak éppen nem nevezném azt, amit csináltam a délelőtt, de a párom azt mondta, hogy üljek le és pihenjek, amint végez megcsinálja.

Boci azért jobb, hogy már nem vagytok egyedül, ugye... jó étvágyat a finom ebédhez.

Kati sima kenyérből csináltam a bundást, semmi extra. Ma megint mást mutatott a mérleg, asszam nem állok föl rá többet.

Mush én nem nézem a Született felségeket, mert lemaradtam. Elkezdtem nézni egy ideig ment, aztán olyan ksőre rakták, hogy a 4 órai kelésbe nem fért bele. Így lemaradtam. De mintha azt láttam volna, hogy a Susan éppen terhes... ennyi

Anita gratul az ismerősnek, szép nagy kisfia született... de jó neki. Én is nem egyszer álmodtam már azt, hogy megszültem...

Itt már csöpörög az eső.... :?

Kép

Kép
dcili81

Ja van valakinek valami jó ötlete mit főzzek holnap? Nagy adag, hús legyen benne...

Kép

Kép
dcili81

Én is itt vagyok!

Vmi akaritás félét művelek én is de olyan nagymamisan lassan.
Máskor már ilyenkorra csili-vili a lakás.
Most meg szinte sehol nem vagyok.

Boci!
Szegény apa jól elfáradhatott. jó étvágyat nektek!

cili:
Én már napok óta stáfániát akarok csinálni erre tegnap tepsis hurka lett :roll: Benéztem a fagyóba és a hurka onnan nagyon nézett rám hogy süssem :roll: meg.
Pihizz ma és vegyél be magnéziumot!
Vendég

Mush, szerencsére nem lett bajom, remélem picurnak sem. Nem volt annyira világos, én meg már megettem két szeletet mire a következő szelet levágásánál látom, hogy zöld a tetejénél a közökben.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi én ma sütöttem egy adag hurkát, de az szerintem el fog ma fogyni... úgy igazából nem is tudom mit ennék szívesen. A fasírt sajna nekem túl fűszeres, abból eszek egy kis adagot, és a nap hátralévő részében gyomorégés a program... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na mindjárt előszedem a szakácskönyveket, meg belebújok a netbe, hátha találok valami fogmanak valót.

Aida nem hinném, hogy bajod lesz, legfeljebb a barátnőkkel való találkozás helyett.... 8)

Kép

Kép
dcili81

cili!jaj te szegeny!akkor inkabb pihizz a takaritas nem fog elszaladni! majd a parod megcsinalja.

KépKép
KépKép
mush589

rizses hus? vagy az a pipi, amit boci tett fel a masik topikba? vagy a shepherds pie? mindben van sok husi.

KépKép
KépKép
mush589

Hú most már nekem is le kellett ülnöm egy csöppet,mindjárt ebédelünk.Összetakaritottam,rakott krumplit főztem 3 adagot kimostam kiteregettem.Sütit is sütöttem.Ebéd után zokni pároztatás,egy kevéske vasalás aztán dután dögléééés.
Az időjárás nagyon trutyi,fúj a szél,hüvi van,be van borulva.
Na kaja,pá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem a terhesség legelején kellene, hogy rosszul legyek a szagoktól? Mert én most nem bírok semmit elviselni....

Kép

Kép
dcili81

cili. szerintem van, akinek vegig vannak ilyenek, es gondolom akar vissza is terhet. remelem nekem nem lesz ilyen. borzalmas volt! jobbulast!

KépKép
KépKép
mush589

Pedig olyan jól aludtam, nem volt semmi bajom, de amint felkeltem fáj, szagos... áááááááááááááááá :?

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Mindekinek gratula a szuper eredményekhez. A súlybecsléshez többféle képletet használnak a kórházak, ezért vannak az eltérések. A baba méretei alapján számol a gép. Ha a szonográfus vagy az orvos 1-1 mm-t rosszul mér, máris fél kilóval is "elsaccolhatja" a babát a gép. Szóval ez tényleg csak tájékoztató jellegű adat.

Anyós: tegnap az enyém ismét kitett magáért. Hosszú lenne leírni, lényeg az, hogy valószínűleg Ő van megsértődve az ominózus bundazsák miatt, csak nem mondja. Egyszerűen seggel forgolódik, még a rokonok előtt is. Szegény páromnak 11 éve meghalt az apukája. Tegnap mikor lefeküdtünk, majdnem sírva mondta, hogy neki már nincs anyja és testvére sem. Annyira sajnáltam és megnyugtattam, hogy a fiaink és és mindig itt leszünk neki. Hozzámbújt és azt mondta, hogy az jól lesz. Most is elindultak a könnyeim, kicsit már az érzékeny korszakomba léptem így a terhesség vége felé.

Tegnap voltam védőnőnél. Tökéletes a vérnyomásom, és megdícsért, mert híztam 1 egész kilót 3 hét alatt, így most már 3 kg-nál tartunk!

A cukor miatt nekem is nézik a HgA1C-t, legutoljára 5,8 volt, ami tökéletes. Hétfőn megyek laborba, HELLP laborra. Ez a toxémiával összefüggő vérvizsgálat. Mivel már sajnos volt ilyenhez szerenecsém, azt mondta doktornő, nézzünk rá, bár semmi jel nem utal arra, hogy izgulnom kellene.

Ebéd: nálunk túrós sztrapacska volt, Zalán fiam kívánságára, bár azt hiszem, Hunornak is nagyon ízlett, mert olyan ficánkolást rendezett, hogy öröm volt nézni.

Az idő Miskolcon is kicsit borongós. Egész nap enyhe izgalomban vagyok, mióta ez a tökéletlen magyar nép nem tudja méltósággal ünnepelni az ünnepelnivalóit. A férjem reggel 8-tól este 8-ig van szolgálatban, szerencsére neki nem kellett Budapestre menni, de itt is voltak mostanában szörnyű balhék (nemrég megkéselték egy élsportoló kollégáját szolgálatban). Szóval innen is kívánom minden rendőrfeleségnek, hogy épségben érjen haza a párja!!!

Bocsánat, kicsit hosszú lettem, de érzékeny lelkemnek jól esett mindezt leírni.

Üdvözletel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Cili! Holnapra tejszínes pulykamell krumplipürével, párolt káposztával! DE lehet kukoricás rizzsel is!

Íme egy fotó: Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő !

Ez istenien néz ki!!!!

Hmmmmmmmmmmmmm!!!!

Nyamiiiiiiiii!!!!
Vendég

Enikő köszi! Nagyon-nagyon jól néz ki!!!! Jó étvágyat hozzá!

Kép

Kép
dcili81

Köszönöm szépen! Ha valaki meg akarja csinálni felteszem a receptet a receptes topikba.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?